-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
we are a Ferrari 360 Modena!
You've got it all. Power, passion, precision, and style. You're sensuous, exotic, and temperamental. Sure, you're expensive and high-maintenance, but you're worth it.
Για να ξερουμε τι λέμε δηλαδή..
Ψωνάρα
Δεν τα λέω εγώ, το τεστ του Θεμη τα λεει
Κι εγω τον Θεμη τον εκτιμώ και τα ποστ του, με τις πηγες του τα θεωρω αξιόπιστα!!
( Ότι σε συμφέρει )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κι εγω τον Θεμη τον εκτιμώ και τα ποστ του, με τις πηγες του τα θεωρω αξιόπιστα!!( Ότι σε συμφέρει )
Εντελώς
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κι εγω τον Θεμη τον εκτιμώ και τα ποστ του, με τις πηγες του τα θεωρω αξιόπιστα!!( Ότι σε συμφέρει )
Εντελώς
εχμ...
Θέμη σε είδα με το καινουργιο τουτου το Σάββατο στο δρόμο προς Μέγαρα (κάπου στο Δαφνί νομίζω) εγω πήγαινα Πατρα. Ημουν σε ένα Ιμπιζα, χτυπιομουν απέναντι (οι φίλοι μου τα παιξαν ) αλλά δεν με είδες. Παρόλο που το χες και ξεσκέπαστο το τουτουνι!
-
I'm a Mercedes SLK!
You appreciate the finer things in life. You have a split personality - wild or conservative, depending on your mood. Wherever you go, you like to travel first class. Luxury, style, and fun - who could ask for more? -
Κομπρεσοράτη είναι τουλάχιστον;
-
Ποιος 8α οριστει ε8ελοντης να βγαλει μια σουμα να δουμε που κινουμαστε ως φορουμ?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ποιος 8α οριστει ε8ελοντης να βγαλει μια σουμα να δουμε που κινουμαστε ως φορουμ?Τήν πάτησες!!!
-
Οτι και να 'ναι!...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποιος 8α οριστει ε8ελοντης να βγαλει μια σουμα να δουμε που κινουμαστε ως φορουμ?
Τήν πάτησες!!!
gtg!!!
YΓ: το βραδακι βλεπουμε..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
εχμ...Θέμη σε είδα με το καινουργιο τουτου το Σάββατο στο δρόμο προς Μέγαρα (κάπου στο Δαφνί νομίζω) εγω πήγαινα Πατρα. Ημουν σε ένα Ιμπιζα, χτυπιομουν απέναντι (οι φίλοι μου τα παιξαν ) αλλά δεν με είδες. Παρόλο που το χες και ξεσκέπαστο το τουτουνι!
Ηλέκτρα, λυπάμαι, αλλά όταν οδηγώ το μωρό μου, δε με αφήνει να κοιτάω άλλες (αμαξάρες ντε...), οπότε έχω στραμμένο το βλέμμα μου μπροστά και απλά πάω, για να μη ζηλέψει
Σοβαρά πάντως...χαμπάρι δεν πήρα!!!
-
Μπροστά σου;
Εγώ νόμιζα ότι οδηγείς κοιτώντας από τό πλαινό παράθυρο τόν δρόμο.
-
Ε, μέχρι να το μάθω...μπροστά μου θα κοιτάω
Αν και στο δρόμο είμαι αρνάκι, ούτως ή άλλως
-
Επειδη δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω, κ επειδη ερι3α την ανοητη ιδεα, συγκεντρωσα τα αποτελασματα:
Corvette - 15
911 - 13
Murcielago - 10
Viper - 5
S2000 - 4
RX8 - 4
F360 - 3
Miata - 3
Boxster - 1
SLK - 1 -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με έβγαλε... Chevrolet Corvette!You're a classic - powerful, athletic, and competitive. You're all about winning the race and getting the job done. While you have a practical everyday side, you get wild when anyone pushes your pedal. You hate to lose, but you hardly ever do.
Me 2!!!
-
κι εγω CORVETTE!!!
-
παιδια οσοι ειστε κορβεττε , ειστε ψωνια το ξερετε ετσι ?
-
You are a Chevrolet Corvette!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
παιδια οσοι ειστε κορβεττε , ειστε ψωνια το ξερετε ετσι ?Το ξέρουμε...το ξέρουμε!!!
-
You are a Dodge Viper!
-
O YouDie που είναι και γιατί κρύβεται;
You are a disease. Unfortunately you have to improve everything in your behaviour. J.Clarkson says you are rubbishy. Go meet your best friend KilledInAction and get sheer satisfaction by killing people on the road. Heyy mr YouDie Accident don't forget to go to HELL!
Τι αυτοκίνητο είστε - Ανανεωμένο (βλ. πρώτο post)