-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν ξερω τι καινε τα δικα σας αλλα η λαντσια σε ταξιδι αθηνα καρδιτσα δλδ γυρω στα 650 χλμ πηγαινε ελα καιει ενα ρεζερβουαρ .βαλτε τις στροφες του δομοκου ανεβα κατεβα ,βαλτε την αεροδυναμικη τουβλου ,το παλιας τεχνολογιας μοτερ και την μεση ταχυτητα στην εθνικη 120 και μερικες φορες οπως ευθεια θηβας που παταω δυνατα και στις στροφες του δομοκου και πειτε μου αν καιει πολυ η λιγο
υ.γ 57 λιτρα παιρνει το ρεζερβουαρ
-
δεν ξερω τι καινε τα δικα σας αλλα η λαντσια σε ταξιδι αθηνα καρδιτσα δλδ γυρω στα 650 χλμ πηγαινε ελα καιει ενα ρεζερβουαρ .
βαλτε τις στροφες του δομοκου ανεβα κατεβα ,βαλτε την αεροδυναμικη τουβλου ,το παλιας τεχνολογιας μοτερ και την μεση ταχυτητα στην εθνικη 120 και μερικες φορες οπως ευθεια θηβας που παταω δυνατα και στις στροφες του δομοκου και πειτε μου αν καιει πολυ η λιγο
υ.γ 57 λιτρα παιρνει το ρεζερβουαρ
Χωρίς να το υπολογίσω, είμαι σίγουρος πως καίει πολύ, γιατί προφανώς ένα diesel καίει λιγότερο. Πέτα το λοιπόν.
-
τρελος εισαι εισαι ρε ,θα πεταξω 132 αραβικα αλογα.
-
τρελος εισαι εισαι ρε ,θα πεταξω 132 αραβικα αλογα.Τρώνε πολύ σανό λέμε, πέτα το!
-
δεν το πεταω ,δεν το πεταω
-
δεν το πεταω ,δεν το πεταωΚαλά , κράτα το, αλλά πέτα το μοτέρ: χωράει μαμάτο diesel μοτεράκι από Fiat Tempra, κοίτα και ΚΥΡΙΩΣ άκουσε εδώ να γουστάρεις...
Το αργαλείο μαμεί, τι να λέμε τώρα...
Και με ένα ΦΠΕ, το πας στα 97,3 άλογα, και είσαι άρχοντας!
-
κροταλιζει λιγο ,σαν κατερπιλαρ κανει
-
Λίγο μωρέ, όσο πατάει η γάτα! Προκαλούν ανατριχίλα όμως οι αργές -και με μεγάλες διαδρομές- πιστονιές των ντίζελ, εικάζω πως και οι γυναίκες θα τις γουστάρουν σε αντίθεση με αυτές των βενζινομοτέρ.
-
επιτέλους έγραψε κι ένα χαμηλό
260 χλμ εντελώς χαλαρά σε αυτοκινητόδρομο, 6,6λ/100 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
260 χλμ εντελώς χαλαρά σε αυτοκινητόδρομο, 6,6λ/100Σκοτσέζος ο Ιάπωνας......
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
260 χλμ εντελώς χαλαρά σε αυτοκινητόδρομο, 6,6λ/100Ανοιξες τα πανιά;
-
Hifi, αύριο σου ετοιμάζω αφιέρωμα: πάω με άλλα 2 βλαμμένα Σέρρες αύριο.
Ο μιραγκες ορίζεται επίσημος bookman για τα νούμερα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
260 χλμ εντελώς χαλαρά σε αυτοκινητόδρομο, 6,6λ/100Ανοιξες τα πανιά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Hifi, αύριο σου ετοιμάζω αφιέρωμα: πάω με άλλα 2 βλαμμένα Σέρρες αύριο.Ο μιραγκες ορίζεται επίσημος bookman για τα νούμερα.
Κατανάλωση (στη πίστα) κάτω από 10;
-
Θα φοράω energy, αυτό σου λέω μόνο!
-
Μια χαρά.
Όταν πατάς γκάζι δεν γλιστράνε καθόλου. -
Θα πηγαίνω με μία πάνω, άρα και δεν θα σπινάρω και θα καίω λιγότερο!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
ΥΓ: Συναδέλφου BMW E90 316i που κάνει τις ίδιες διαδρομές εντός της ίδιας πόλης με το δικό μου, είχε Μ.Ο (όπως είπε) τον τελευταίο μήνα 8,9 l/100Km.....PF31 316i Comfort 1,6 122 29.350€
PP11 320d Comfort 2,0 184 44.550€http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/inc/pdf/BMW_Pricelist_150310.pdf?download=true
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Hifi, αύριο σου ετοιμάζω αφιέρωμα: πάω με άλλα 2 βλαμμένα Σέρρες αύριο.Ο μιραγκες ορίζεται επίσημος bookman για τα νούμερα.
Εννοείται πως περιμένω βίντεο, για να πεισθεί επιτέλους ο κάθε άπιστος!
Με Energy ε;
Είναι φανερό γιατί επιλέχθηκε αυτό το ελαστικό... Αν οι χρόνοι σου δεν είναι καλοί, μην παραπονεθείς!
Και να ξέρεις πως θα προσθέσω 0,17 επί της μετρούμενης κατανάλωσης!Σε περίπτωση βροχής, ίσως είμαι επιεικής βέβαια, αλλά μόνον αν τα δοκουμένδα είναι αναμφισβήτητα (βίντεο, απιστία κλπ κλπ ).
Καλό βόλι.
(εννοείται πως είναι μέγιστη προσβολή να πας σε πίστα με γαλλικούς κουβάδες, αλλά τουλάχιστον είναι οι Σέρρες και όχι το Nürburgring... )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ΥΓ: Συναδέλφου BMW E90 316i που κάνει τις ίδιες διαδρομές εντός της ίδιας πόλης με το δικό μου, είχε Μ.Ο (όπως είπε) τον τελευταίο μήνα 8,9 l/100Km.....
PF31 316i Comfort 1,6 122 29.350€
PP11 320d Comfort 2,0 184 44.550€http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/inc/pdf/BMW_Pricelist_150310.pdf?download=true
Ναι, αλλά δεν καίει ΛΙΓΟΤΕΡΑ από 8,4 λτ/100 στα 180-230!
Έρευνα Κατανάλωσης