-
-
Tα ρεζερβουαρ εχουν ιδια χωρητικοτητα?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
.....Μόλις είδα διαφήμιση της Σκόντα για αυτονομία 1200 χιλ στην Octavia5Τώρα ανακάλυψαν τον τροχό μάλλον...... ....
Μάλλον μόλις επιτραπεί το πετρέλαιο για όλους θα τον ανακαλύψουν και πολλοί άλλοι στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
.....Μόλις είδα διαφήμιση της Σκόντα για αυτονομία 1200 χιλ στην Octavia5
Τώρα ανακάλυψαν τον τροχό μάλλον...... ....
Μάλλον μόλις επιτραπεί το πετρέλαιο για όλους θα τον ανακαλύψουν και πολλοί άλλοι στην Ελλάδα!
Μπα, οι petrolhead ακόμα θα υπάρχουν....ευτυχώς...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tα ρεζερβουαρ εχουν ιδια χωρητικοτητα?Για μένα είναι η ερώτηση? Το πρώτο 55 λίτρα ο αγρότης δε ξέρω σίγουρα. Κάπου 65-70 λίτρα πρέπει να βάζει.
edit το τσέκαρα στο διαδύκτιο, 75 λίτρα βάζει
-
Πουντολόρδε,
Τελικά άκουσες το καλό/καλοπροαίρετο κόσμο και άλλαξες avatar?Σε πείσανε ότι τελικα είσαι ο σκρούτζ? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για μένα είναι η ερώτηση?
Οχι , για τον Puntolord σχετικα με την συγκριση αυτονομιας 1200χλμ μεταξυ BMW-Octavia
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πουντολόρδε,
Τελικά άκουσες το καλό/καλοπροαίρετο κόσμο και άλλαξες avatar?Σε πείσανε ότι τελικα είσαι ο σκρούτζ?Δοκιμαστικά.....
Για μένα είναι η ερώτηση?
Οχι , για τον Puntolord σχετικα με την συγκριση αυτονομιας 1200χλμ μεταξυ BMW-Octavia
Skoda Octavia : 55 L (όλες οι εκδόσεις, 1.6TDi - 1.9TDi - 2.0 TDi).
BMW E90: 61 L (οι εκδόσεις 318d - 320d, αμφότερες 2000cc).
Η Skoda πολύ έξυπνα δεν διευκρινίζει με ποιο μοτέρ diesel βγάζει 1200ΚΜ......αλλά όποιο και να είναι έχει από 103ΗΡ (1.6TDi - 1.9TDi) έως και 138ΗΡ (2.0 TDi).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί απαγορεύεται η αγορά πετρελαικίνητου? Οποιος ήθελε αγόρασε ήδη.
Οσοι γνωστοί μου ήθελαν πετρέλαιο τα πήρανε εδώ και δύο χρόνια.Αν μιλάμε για Ι.Χ. πρέπει να μπορείς να δηλώσεις έδρα εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος (π.χ. σπίτι η εταιρεία στα περίχωρα) για να μπορέσεις να προβείς σε αγορά πετρελαιοκίνητου.
-
Τα 5.000.000 και βάλε κατοίκων της χώρας που μένουν στις 2 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και που είναι περίπου οι μισοί της χώρας δεν επιτρέπεται να έχουν σπίτι τους ή να κυκλοφορούν πετρελαιοκίνητο...
Βέβαια θα μου πεις το τι επιτρέπεται και τι όχι δεν μας σταματάει και τελείως.... όλοι θα κάνουμε και καμιά παρανομιούλα... υπάρχει όμως βασική διαφορά. Οι άλλες παρανομίες οι σχετικές με αυτοκίνητα πχ ταχύτητα, διπλές γραμμές, πάρκινγκ, μη ΚΤΕΟ, αδήλωτος κινητήρας κλπ εξαρτώνται κυρίως από τον οδηγό και είναι καθημερινή επιλογή και βέβαια όλες εύκολα αντιστρεπτές. Το πετρέλαιο δεν μπορείς να το κρύψεις ή να το αλλάξεις ή να το αρνηθείς, το ρίσκο λοιπόν είναι πολύ μεγαλύτερο. Βέβαια ίσως εσύ να είσαι συνηθισμένος να ζεις στο όριο ή και έξω από το όριο του νόμου, δεν μπορείς όμως να το προϋποθέτεις σαν κάτι φυσικό και για τους άλλους.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα 5.000.000 και βάλε κατοίκων της χώρας που μένουν στις 2 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και που είναι περίπου οι μισοί της χώρας δεν επιτρέπεται να έχουν σπίτι τους ή να κυκλοφορούν πετρελαιοκίνητο...
Βέβαια θα μου πεις το τι επιτρέπεται και τι όχι δεν μας σταματάει και τελείως.... όλοι θα κάνουμε και καμιά παρανομιούλα... υπάρχει όμως βασική διαφορά. Οι άλλες παρανομίες οι σχετικές με αυτοκίνητα πχ ταχύτητα, διπλές γραμμές, πάρκινγκ, μη ΚΤΕΟ, αδήλωτος κινητήρας κλπ εξαρτώνται κυρίως από τον οδηγό και είναι καθημερινή επιλογή και βέβαια όλες εύκολα αντιστρεπτές. Το πετρέλαιο δεν μπορείς να το κρύψεις ή να το αλλάξεις ή να το αρνηθείς, το ρίσκο λοιπόν είναι πολύ μεγαλύτερο. Βέβαια ίσως εσύ να είσαι συνηθισμένος να ζεις στο όριο ή και έξω από το όριο του νόμου, δεν μπορείς όμως να το προϋποθέτεις σαν κάτι φυσικό και για τους άλλους....Δεν είναι θέμα νομού αλλά πολεοδομικού συγκροτηματος. Στην Θεσσαλονίκη δηλαδή κυκλοφορείς νόμιμα στην Περιφερειακή αλλά δεν μπορείς να μπεις μέσα στην πολη. Το αυτό ισχύει και σε σας.
-
είναι αντισυνταγματικό όπως και να το κάνεις. Για μένα κακώς δεν έχει στραφεί κάποιος εναντίον
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είναι αντισυνταγματικό όπως και να το κάνεις. Για μένα κακώς δεν έχει στραφεί κάποιος εναντίονΣοβαρολογείς τώρα; Θα άντεχες περισσότερους κατόχους 320d δηλαδή;
-
Αν δεν είχα ξοδέψει μόνο 45 λεπτά στην αγορά του αυτοκινήτου μου μπορεί να έχει πάρει ήδη diesel, για το μπαμ μεσα στην πόλη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είναι αντισυνταγματικό όπως και να το κάνεις. Για μένα κακώς δεν έχει στραφεί κάποιος εναντίον+1
Φαντάσου την έκφραση στο πρόσωπο κατόχου νέου diesel (Euro5) που τον γράφει η τροχαία διότι είναι εντός Αθηνών - Θεσνίκης......και την ίδια στιγμή περνάνε δίπλα του άνετα οι Βούλγαροι+Αλβανοί+Σκοπιανοί με τις Μερτσέντες W123 Diesel και δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα η τροχαία..... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
είναι αντισυνταγματικό όπως και να το κάνεις. Για μένα κακώς δεν έχει στραφεί κάποιος εναντίον
+1
Φαντάσου την έκφραση στο πρόσωπο κατόχου νέου diesel (Euro5) που τον γράφει η τροχαία διότι είναι εντός Αθηνών - Θεσνίκης......και την ίδια στιγμή περνάνε δίπλα του άνετα οι Βούλγαροι+Αλβανοί+Σκοπιανοί με τις Μερτσέντες W123 Diesel και δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα η τροχαία.....Αφου είναι ΑΛβανός τουρίστας
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πουντολόρδε,
Τελικά άκουσες το καλό/καλοπροαίρετο κόσμο και άλλαξες avatar?Σε πείσανε ότι τελικα είσαι ο σκρούτζ?κι εγω κολλάω όταν έχει το αμάξι οικονομόμετρο... ακόμα κι αν η βενζίνη ειναι πληρωμένη....
Είναι θάνατος για τις γκαζιές... Δεν είναι τσιγγούνης ο άνθρωπους... Απλά έχει όπως κι εγω αυτιστικά χαρακτηριστικά... Έχει κόλλημα με την κατανάλωση. (κι εγω το παθαίνω) και πραγματικά λατρεύω τα αμάξια που δεν καίνε πολύ όπως τα lexus 400 rx....
Τελικά τα αμάξια με cc καίνε λιγότερο ή ο άνθρωπος μπορεί να το ρίξει περισσότερο μόνος του? (κοιτώντας μπροστά και ρολλάροντας στις κατηφόρες).... To cc τι κάνει στις κατηφόρες.... ανεβάζει?
-
αν εχει ροπη το αυτοκινητο μαλλον με το κρουιζ πας πιο οικονομικα.
αν εχεις το νου σου ομως νομιζω πας πιο οικονομικα με το... ποδι
εγω το βαζω στα 140-150, αλλα παντα συλλαμβάνω τον ευατο μου να το παταει κι αλλο...
-
Εγώ το πατάω συνεχώς......τι CC και π@π@ριές....κάψτε καύσιμο ρε!!!!
....πήραμε αμάξια να τα χαιρόμαστε.....πατήστε τα στον κόφτη!!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
+1
Φαντάσου την έκφραση στο πρόσωπο κατόχου νέου diesel (Euro5) που τον γράφει η τροχαία διότι είναι εντός Αθηνών - Θεσνίκης......και την ίδια στιγμή περνάνε δίπλα του άνετα οι Βούλγαροι+Αλβανοί+Σκοπιανοί με τις Μερτσέντες W123 Diesel και δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα η τροχαία.....Μπορεί να τους σταματήσει και να ελέγξει μέχρι και για πυροσβεστήρα... και να κόψει ένα κοστουμάκι 1000 Ευρώ.
Έρευνα Κατανάλωσης