-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...
σταματήστε τις μαλακίες επιτέλους
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα οχήματα diesel θα είναι πιο καινούργια ως πάρκο από αυτό των βενζινοκίνητων. Από εκεί και πέρα να με συγχωρέσεις αλλά ένα Euro 4 βενζίνη είναι πιο καθαρό από ένα Euro 6 diesel καθώς στην Ευρώπη απλά ακόμα δεν έχουν οι δύο αυτές προδιαγραφές συγκλίνει. Με ότι αυτό σημαίνει.
-
Το πρόβλημα δεν είναι η συντήρηση γιατί το 90% των οδηγών διατηρούν με τον Α ή Β τρόπο το όχημα τους σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι πως θα εξασφαλιστεί όταν το diesel αποτελέσει και στην Αθήνα καύσιμο πρώτης κίνησης ότι κάποιοι επιτήδειοι δεν θα αρχίσουν σε μεγάλη κλίμακα τις λαμογιές με το πετρέλαιο θάλασσας με αποτέλεσμα οι αντλίες να αλλάζουν όπως πέφτει το χαλάζι σε φθινοπωρινή καταιγίδα.
-
Αν θεωρείς ότι λέμε μαλακίες τότε σε παρακαλώ μπορείς να μας κάνει add στους εχθρούς και να πάψεις να βλέπεις τις μαλακίες μας
δεν μπορείς να καταλάβεις ότι θεωρουνται μαλακίες τα επιχειρήματα του τυπου
'δε θα κανουν οι έλληνες σωστη συντήρηση'
'το να βρεις ανόθευτο ντίζελ θα ειναι σαν να βρίσκεις παρθένα 20 μαϊων'
'στη θεσσαλονίκη αεράκι σηκώνεται μονάχα όταν κλάσουν οι ευρώπρωκτοι'
κλπ κλπ
ΥΓ δεν υπάρχει λόγος να προσθέσω κανεναν στους εχθρούς ( ) γιατί διασκεδάζω απιστευτα με τα ποστ ορισμένων
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
...
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα οχήματα diesel θα είναι πιο καινούργια ως πάρκο από αυτό των βενζινοκίνητων. Από εκεί και πέρα να με συγχωρέσεις αλλά ένα Euro 4 βενζίνη είναι πιο καθαρό από ένα Euro 6 diesel καθώς στην Ευρώπη απλά ακόμα δεν έχουν οι δύο αυτές προδιαγραφές συγκλίνει. Με ότι αυτό σημαίνει.
-
Το πρόβλημα δεν είναι η συντήρηση γιατί το 90% των οδηγών διατηρούν με τον Α ή Β τρόπο το όχημα τους σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι πως θα εξασφαλιστεί όταν το diesel αποτελέσει και στην Αθήνα καύσιμο πρώτης κίνησης ότι κάποιοι επιτήδειοι δεν θα αρχίσουν σε μεγάλη κλίμακα τις λαμογιές με το πετρέλαιο θάλασσας με αποτέλεσμα οι αντλίες να αλλάζουν όπως πέφτει το χαλάζι σε φθινοπωρινή καταιγίδα.
-
Αν θεωρείς ότι λέμε μαλακίες τότε σε παρακαλώ μπορείς να μας κάνει add στους εχθρούς και να πάψεις να βλέπεις τις μαλακίες μας
δεν μπορείς να καταλάβεις ότι θεωρουνται μαλακίες τα επιχειρήματα του τυπου
'δε θα κανουν οι έλληνες σωστη συντήρηση'
'το να βρεις ανόθευτο ντίζελ θα ειναι σαν να βρίσκεις παρθένα 20 μαϊων'
'στη θεσσαλονίκη αεράκι σηκώνεται μονάχα όταν κλάσουν οι ευρώπρωκτοι'
κλπ κλπ
ΥΓ δεν υπάρχει λόγος να προσθέσω κανεναν στους εχθρούς ( ) γιατί διασκεδάζω απιστευτα με τα ποστ ορισμένων
Γνωρίζω όμως ότι σταθερά το ίδιο ποσοστό των ανθρώπων που θα αμελήσουν τη συντήρηση για ένα βενζινοκίνητο θα το κάνουν και για το πετρέλαιο. Και εκεί είναι το πρόβλημα. Στο βενζινοκίνητο μπορεί να εκπέμπω αρωματικούς υδρογονάθρακες (καρκινογόνοι) αλλά και στο πετρέλαιο το ντουμάνι πέραν των NOx θα είναι απίστευτο. Καθώς δε, στα παλαιά λεωφορεία που βλέπω παρατηρώ και τα καρτελάκια του ΚΤΕΟ (έλεος δηλαδή) και το ντουμάνι ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κυκλοφορήσει κάτι θα το κάνει. Το βενζινοκίνητο λοιπόν οριακά θα παράγει ρύπους Α βλαπτικότητας ενώ το diesel τι? Αν μου αποδείξεις ότι είναι μικρότερης συνολικής βλάβης τότε πάω πάσο. Όμως κάθε έρευνα που έχω διαβάσει καταδεικνύει το αντίθετο.
- 'στη θεσσαλονίκη αεράκι σηκώνεται μονάχα όταν κλάσουν οι ευρώπρωκτοι'*
-
-
κόιτα στο ότι δεν είμαστε άξιοι σαν λαός για τίποτα το ξέρω κι εγώ κι εσύ και η φύση πάση.
το θέμα ειναι ότι δεν μπορεις σαν κράτος να χρησιμοποιείς τετοιο επιχείρημα.
το τι λέμε εσυ κ εγώ λίγο μετρούν, οι νομοι δε βασίζονται σε τετοιες αηδίες (λέμε τωρα)
τ'ωρα που συμφωνήσαμε μιλάς σωστά
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και τα 2 επιχειρήματα ειναι τόσο αστεία όσο τα επιχειρήματα που εχουν και οι πολιτικάρες μας.
άρα γελοία
να φανταστώ έχεις κάποια μελέτη και δεν είναι απο το μυαλό σου αυτά που λες...
έχεις εσυ καποια μελέτη που να δειχνει οτι ένα οποιοδήποτε οχημα (καλό-κακόσυντηρημενο) 10ετίας-20ετίας είναι λίγοτερο βλαβερό από ένα καινούριο ντίζελ;
οσο για αυτό:
Γνωρίζεις πολλούς λαούς που να είναι τόσο τακτικοί στην συντήρηση του οχήματος τους όσο οι έλληνες;;
πιστευεις ότι αποτελει επιχείρημα;;;;;;;;;;;
άρα είσαι απλά ξερόλας...
αν δεν μπορείς να κανοήσεις οτι τα γεωγραφικά χαρακτ της αττικής απαγορεύουν την ύπαρξη ντίζελ τότε πάω πάσο... δεν έχουμε όλοι μυαλό... -
Για άλλη μια φορά δηλώνω εντυπωσιασμένος απο την κατανάλωση του tsi.
Κατέβηκα από Άγιο Στέφανο-Καλλιθεα απο Εθνική.
Στο φανάρι για την Πειραιώς και στο επόμενο τράβηξα τις παρακάτω φώτο.Σαφέστατα δεν έτρεχα, αλλα ουτε καθυστερούσα. Πήγαινα με τη ροή...
-
Α ρε γερμανε, πως τα καταφερνεις παντα.....
Εγω παντως με ενα ρεζερβουαρ βγαζω με 40 ευερω 400 χιλιομετρα με τα αμαξια μου. Καινε πολλα αν τα πατας με τα σολεξ το ενα και τα βεμπερ τα παλιοτερα.
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Α ρε γερμανε, πως τα καταφερνεις παντα.....Εγω παντως με ενα ρεζερβουαρ βγαζω με 40 ευερω 400 χιλιομετρα με τα αμαξια μου. Καινε πολλα αν τα πατας με τα σολεξ το ενα και τα βεμπερ τα παλιοτερα.
posa amaksia exeis?to na xeri nibei to allo kai ta 2 to proswpo
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε 122 χλμ (παίζοντας με ανοιγματάκια κτλ ) έκαψα 39 λίτρα. Μέση κατανάλωση 32 στα 100χλμ.
Προσδιορίζεις λίγο τα ανοιγματάκια?
Γεμίσματα πρώτης,δευτέρας και τρίτης όποτε αυτό είναι εφικτό.....
A... δηλαδή 0-200 σε μερικά κλάσματα δευτερολέπτου...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε 122 χλμ (παίζοντας με ανοιγματάκια κτλ ) έκαψα 39 λίτρα. Μέση κατανάλωση 32 στα 100χλμ.
Προσδιορίζεις λίγο τα ανοιγματάκια?
Γεμίσματα πρώτης,δευτέρας και τρίτης όποτε αυτό είναι εφικτό.....
Τελικά αυτά τα αι-κιού καίνε πιο πολύ από όσο αφήνεται να εννοηθεί!!
(μάλλον είναι το ειδικό μοντέλο iQ430....) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Α ρε γερμανε, πως τα καταφερνεις παντα.....
Εγω παντως με ενα ρεζερβουαρ βγαζω με 40 ευερω 400 χιλιομετρα με τα αμαξια μου. Καινε πολλα αν τα πατας με τα σολεξ το ενα και τα βεμπερ τα παλιοτερα.
posa amaksia exeis?to na xeri nibei to allo kai ta 2 to proswpo
Τωρα ενα αλλα εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου. Και δεν ηταν ολα οπελ αλλα τα περισσοτερα.
-
Επιστροφή μετά από 5000 χλμ τουρ σε Γρανάδα Κόρδοβα, Βαρκελώνη με πιτ στοπ στο παρίσι:
το οδήγημα γενικά ήταν αυτοκινητόδρομοι και autovias στην ισπανία (δρομοι με δυο+δυο λωρίδες, αλλά χάραξη γεμάτη στροφές και ανεβοκατεβάσματα)
μέση ολόκληρου του ταξιδιού λίγο κάτω από 8,5 λίτρα.
είδα μέχρι 9.5 σε ενα οδήγημα δίχως αύριο μεταξύ μαδρίτης- κόρδοβας, σε μια απίστευτα στριφτερή autovia (οι λάτρεις των σφιχτών καμπών με πολλά ας κάνουν ένα ταξιδάκι, πριν γεμίσει η ισπανία κι αυτή με κάμερες, που ξεκίνησε ήδη ), κι ένα άλλο 9αρι στη διαδρομή βαρκελώνη παρίσι, μέσω του γνωστού viaduc milau, που ήταν ό,τι πιο κουραστικό έχω κάνει μέχρι τώρα.
πλάγιοι άνεμοι με τα ανεμόμετρα να τερματίζουν και βροχή, σε μια διαδρομή πάνω στα βουνά για 500 χλμ
φοβερή διαδρομή κι αυτή, για τους λάτρεις μεγάλων ταχυτήτων και στροφών (αν και με το φόβο των ρανταρ...)
πριν τις περάσω νόμιζα ότι ήταν λίγο ανεβασμένες, αλλά τελικά για το είδος του οδηγήματος μια χαρά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πριν τις περάσω νόμιζα ότι ήταν λίγο ανεβασμένες, αλλά τελικά για το είδος του οδηγήματος μια χαράΜε τέρμα ανοιχτό γκάζι έχεις οικονομία, λόγω ελαχιστοποίησης των απωλειών ροής...
Μια χαρά πάντως η ΕΥΑ!
-
και χωρίς φρένα
παντώς μου κάνει εντυπωση που δεν μπορώ να δώ κάποιοες χαμηλές που έβλεπα παλιότερα στον αυτοκινητόδρομο, θέλω όταν παω ελλάδα να το τσεκάρω το αμάξι.
(τί μπορούμε να τσεκάρουμε? λ?)
-
(τί μπορούμε να τσεκάρουμε? λ?)
Το πόδι σου!
-
ακόμα αρτιμελής είμαι
(τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ενέργεια )
-
ακόμα αρτιμελής είμαι(τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ενέργεια )
βάρυνε μπρε.... έχει βαρύνει....
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Για άλλη μια φορά δηλώνω εντυπωσιασμένος απο την κατανάλωση του tsi.Κατέβηκα από Άγιο Στέφανο-Καλλιθεα απο Εθνική.
Στο φανάρι για την Πειραιώς και στο επόμενο τράβηξα τις παρακάτω φώτο.Σαφέστατα δεν έτρεχα, αλλα ουτε καθυστερούσα. Πήγαινα με τη ροή...
ρε ειναι κατηφόρα...
εχω δει με honda 3 litra σε αυτό τον δρόμο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε 122 χλμ (παίζοντας με ανοιγματάκια κτλ ) έκαψα 30 λίτρα. Μέση κατανάλωση 32 στα 100χλμ.
24,6 ήθελες να πεις
Ο δαίμων του τυπογραφίου.....39 ήταν τα λίτρα.
Κing of the Castle.....
Για άλλη μια φορά δηλώνω εντυπωσιασμένος απο την κατανάλωση του tsi.
Κατέβηκα από Άγιο Στέφανο-Καλλιθεα απο Εθνική.
Στο φανάρι για την Πειραιώς και στο επόμενο τράβηξα τις παρακάτω φώτο..........σε κατηφόρα συνεχώς και χωρίς πάτημα γκαζιού πολύ πιθανόν....
Επιστροφή μετά από 5000 χλμ τουρ σε Γρανάδα Κόρδοβα, Βαρκελώνη με πιτ στοπ στο παρίσι:.....
Πάνο χαρά στο κουράγιο σου φίλε.....
Μέτρησα τελικά το παπί (Modenas Kristar 125cc) ξανά και έβγαλα 4λ/100ΚΜ.....
-
δίαιτα επειγόντως
μάριε αν δεν οδηγάς νευρικά, δεν δικαιολογείται
(και νευρικά να οδηγάς δλδ ) -
δίαιτα επειγόντωςμάριε αν δεν οδηγάς νευρικά, δεν δικαιολογείται
(και νευρικά να οδηγάς δλδ )Bρε κουφάλα, όταn τρώγαμε επάνω μπήκαν τα κιλά, προσπαθούσα να σε συναγωνιστώ αλλά ήσουν σε άλλη κατηγορία......παμφάγου!!
Οδηγώ επιθετικά .....ως συνήθως.....
Μα είμαι μόλις 18.1 stones......αυτό φταίει λες??
Λες γι'αυτό να καίει και τόσο πολύ το BMW??
Έρευνα Κατανάλωσης