-
9,6 σε ταξίδι Ξάνθη - Θεσσαλονίκη. Ρε παιδιά, είναι κοντά ή μου φάνηκε;
-
εισαι πολυ συγκεκριμενος..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
9,6 σε ταξίδι Ξάνθη - Θεσσαλονίκη. Ρε παιδιά, είναι κοντά ή μου φάνηκε;εξαρτάται από «το άλμπουμ» που θα λάβεις σε λίγο καιρό
-
H στρατονομία έχει ραντάρ;
Με το Leon το έκανα και πήγαινα αρκετά γρήγορα. Η απόσταση με τον καινούριο δρόμο είναι 200 km.
-
χαλαρο ταξιδι στην εθνικη, με ταχυτητες λιγο πανω απο τα ορια, 7,2/100.
αντεξα 40', μετα την ανεβασα στο 8,5
κατι αλλο, ξερει κανεις ποσο καιει ενα Τεριος 1,3 του 2000?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χαλαρο ταξιδι στην εθνικη, με ταχυτητες λιγο πανω απο τα ορια, 7,2/100.αντεξα 40', μετα την ανεβασα στο 8,5
κατι αλλο, ξερει κανεις ποσο καιει ενα Τεριος 1,3 του 2000?
Εδώ λέει ο χρήστης-ιδιοκτήτης πως καίει 9,63l/100km ......αλλά είναι του 1999 μοντέλο, πειράζει??
-
οχι δε πειραζει
αλλα αυτο το εχω δει και μου εκανε εντυπωση πως υπαρχουν μονο 2 αυτοκινητα στη βαση δεδομενων τους. -
αρα οι ιδιοκτήτες Terios δεν εχουν πρόσβαση στο ιντερνετ.!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι δε πειραζει
αλλα αυτο το εχω δει και μου εκανε εντυπωση πως υπαρχουν μονο 2 αυτοκινητα στη βαση δεδομενων τους.τι να μετρήσουν ρε Σπύρο αφού όλοι στα βουνά τα έχουν. Δεν τους νοιάζει όυτε η κατανάλωση στην πόλη ούτε στην ΕΟ.
-
Mία κατανάλωση με αποκλειστικά αστική κίνηση, φανάρια, και πολλά κρύα ξεκινήματα με προθέρμανση.
420 χλμ με μέση κατανάλωση 10,1 λίτρα
-
με φιατ πουντο τ-get 120 ps 1200 κιλα στην εθνικη και περιπου 120 χλμ κατ 6l-100 με πιο πολλα δηλ 160-170 φτανει τα 9,5l-100 περιπου,για μεσ την πολη κυμαινεται απο 9,5-11
-
Για πείτε μου λίγο γνώστες.
Έχω παρατηρήσει ότι το αμάξι μου καίει τραγικά πιο λίγο όταν δουλεύεται μέχρι 2.000 άντε 2.300 στροφές. Εκεί δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά ενώ έχει τη ροπή να ανεβάσει από τις 1000 στροφές οποιαδήποτε σχέση το νιώθω να ζορίζεται και τρέμει το μοτέρ όπως κάνουν όλα. Μέχρι τώρα αποφεύγω να το δουλεύω τόσο χαμηλά γιατί το λυπάμαι αλλά λίγο που το πειραματίζομαι αυτό τον καιρό βλέπω τρομερή διαφορά. Θα το ρημάξω αν το δουλεύω συχνά σε αυτές τις στροφές μόνο; (Δλδ επιτάχυνση με 3η ή 4η από τις 1200 στροφές) -
δε ξερω για σενα γιατι εχεις και το κομπρεσορα..δε ξερω αν επηρεαζει! παντως εγω δε θα το βασανιζα ετσι!
-
εφοσον εχεις τουρμπο αυτος ειναι ο σωστος τροπος να το δουλευεις ,εξαλλου ολλα τα συγχρονα τουρμπο σου δινουν ολη τη ροπη απ τις 2000στρ με αποτελεσμα το αμαξι να επιταχυνει χωρις κομπιασματα και δισταγμους
-
Εχοντας το Thesis 3.0 λιτρα στην περοχη του κολπου τα 2 τελευταια χρονια σε δυο διαφορετικα κρατη Εμιρατα και Καταρ εχω να πω τα εξης.... για εκτος πολης με CC στα 140 χλμ. και και μεχρι 10.0λιτρα μονο. Εχει 150 χλμ με 3.000 στροφες και πεμπτη Αυτοματο. Εχω δει και 9.7 με 120 χλμ. Στην πολη μεσα τωρα οταν ημουν εμιρατα που δεν ελεγχουν τα ορια στην πολη (δλδ επιανα και 150-160 μεταξυ φαναριων με μεταξυ τους αποσταση 2-3χλμ και αδειος δρομος) καταναλωση 16-17 λιτρα η περιπου 400 χλμ το γεμσμα (70 λιτρα ρεζερβουαρ) Κοστος 18 ευρω το γεμισμα!!!!!. Στο Καταρ που εχουν 80 χλμ στην πολη και σε διασταυρωσεις εχουν στρογγυλα αντι φαναρια (εκει σας θελω να μπειτε!! στην πλατεια) αρα δεν πολυκαθυστερεις, πετυχαινω καλυτερη μεση ωριαια, αλλα και καταναλωση γυρω στα 12.5 λιτρα αρα καθε γεμισμα με φτανει στα 520 χλμ..... Θελω να πω τελικα οτι αν οι δρομοι ειναι ελευθεροι πηγαινοντας με 80 περιπου εχεις γενικωτερο κερδος ακομα και χρονικα..... περαν της οικονομιας σε καυσιμο..... παντως συμφωνω οτι η ροπη απο χαμηλα ειναι πολυ βολικη......ειδικα δε με αυτοματο.......και ακομα ειδικωτερα με τυπου DSG κιβωτια.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
(70 λιτρα ρεζερβουαρ) Κοστος 18 ευρω το γεμισμα!!!!!.Αααααααχχχχχ....
-
ειχα την εντυπωση οτι θα ειναι ακομη πιο φθηνο
-
κι εγω νομιζω για 18 λεπτα/λιτρο μας ειχαν πει...
-
Για να το κάνουμε τάληρα, 18 ευρώ για 70 λίτρα μας κάνει 0,257/λίτρο...
Καταραμένη ακρίβεια...
-
Σε πρόσφατο ταξιδι στην περιοχή του Λουτρακιου,για το 13ο ραλυ Κορινθου.
Ταχυτητα ταξιδίου στην 'εθνικη' περιπου τα 100-110 χαω
Το κοντερ,εγραψε συνολικα 1114 χλμ.Μεσα σε αυτα,ητανε και αρκετος χωματόδρομος (περπάτησα τις δυο 'ειδικες' του αγωνα-κανα 25αρι χλμ υπολογιζω)
Εκαψα σε συνολο,67 λίτρα βενζινη.
Καταναλωση 6,01λίτρα/100χλμ.Με διλιτρο αυτοκινητο του 1985 (κινητηρα του 1990)
Ισως να μπορουσε να ψιλοπέσει ακομα λιγο,εαν δεν φορούσα τα χιονολάστιχα μου,αλλα καποια καλοκαιρινα λαστιχακια.
Έρευνα Κατανάλωσης