-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**Εκτιμώ πολύ τις πανηγυρικές εκκινήσεις. **Ειδικά όταν η όλη προβολή του αγώνα είναι ανύπαρκτη, οπότε το κερασάκι αυτό στην τούρτα(-μπομπα) επιβάλλεται.
Είμαστε για τα πανηγύρια και το δείχνουμε.Αν δε κάνει την παρουσίαση ο 'οδηγός αγώνων' και 'ομιλών' 'για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους', τότε τη πανηγυρική και αηδίες θα είναι.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ tazio
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΛΑΣΗ ΣΤΗΝ F3 , NASO MOY , ENNOΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ π.χ. 5 1600 , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 1600 ΑΡΙΔΕΣ ?Οχι νομίζω. Δεν υπάρχει τέτοια κλάση.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑΚΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΤ-ΚΑΡ Η S 1600 , ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ .
Αλλο η Ιταλία
-
Στο rally.gr γράφει ότι ο δρόμος θα κλείσει μια ώρα πρίν το πρώτο αυτοκίνητο. Στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Π. γράφει ότι ο δρόμος θα κλείσει μιάμιση ώρα πριν το πρώτο αυτοκίνητο.
Όποιοι θα πάνε απλά να το γνωρίζουν.
-
Ενδιαφέρομαι να πάω σαν θεατής σε Σελινούντα-Φτέρη και βλέπω ότι κοπάνες δεν υπάρχουν! Έχετε να προτείνετε κάτι; (αναλυτικότερο χάρτη ή συγκεκριμένο δρομάκι;)
Κανένα καλό σημείο anyway? -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ!!!!!
-
Καλή επιτυχία σε φίλους και μή που ελπίζω να ευχαριστηθουν αυριο τον αγώνα!
Εγώ κάπου σε Φτέρη/Σελινούντα θα βρίσκομαι μαλλον -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να πάω σαν θεατής σε Σελινούντα-Φτέρη και βλέπω ότι κοπάνες δεν υπάρχουν! Έχετε να προτείνετε κάτι; (αναλυτικότερο χάρτη ή συγκεκριμένο δρομάκι;)
Κανένα καλό σημείο anyway?Υπάρχουν φίλε απο το 'Μοναστήρι' ........Κοίτα ενα χάρτη και θα καταλάβεις, θα βγείς κατω απο την ταβέρνα αλλα εχε υπ οψη σου οχι με 'σαυρα' σε αυτό τον δρόμο μονο με 4Χ4 για το καλό σου...
-
Τελικά εκκινουντες θα ειναι ΜΟΝΟ οι 53. 7 δεν περασαν τεχνικό ελεγχο ενω αναμένεται αυριο το πρωι να 'περνουν' και 2 ακόμη που ομως περιλαμβανονται στους 53. Σε ενάντια περίπτωση (που δεν περάσουν) 51 και η ..............ΒΡΟΧΗ ΔΙΑΦΟΡΟ!!
-
PUT THE KOT DOWN
-
κανα νεο απο πατρα????
-
sokrates.p
Αποτελεσματα εδω
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=419 -
Ο χρήστης sokrates.p έγραψε:
κανα νεο απο πατρα????απροβλετος αγωνας παντως.....ο καιρος εκανε τα δικα του παιχνιδια
πολυ λιγες συμμετοχες , αφου να φανταστητε μεσα σε 50 λεπτα η πρωτη ειδηκη ειχε τελειωσει
μπραβο σε Αθανασσουλα πολυ ωραιο περασμα , μπορει το αμαξι να ειναι αθορυβο(σχετικα) και αρκετα νορμαλ (trophy) αλλα απ οτι δειχνει ειναι ηρεμη δυναμη και απ οτι ακουσα δε θα ειναι το ιδιο αμαξι που θα τρεξει και Καταλωνια...
μπραβο σε ολα τα πληρωματα
και μακαρι ο επομενοςς ασφαλτινος να εχει πιο πολλες συμμετοχες.....
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μπραβο σε Αθανασσουλα πολυ ωραιο περασμα , μπορει το αμαξι να ειναι αθορυβο(σχετικα) και αρκετα νορμαλ (trophy) αλλα απ οτι δειχνει ειναι ηρεμη δυναμη και απ οτι ακουσα δε θα ειναι το ιδιο αμαξι που θα τρεξει και Καταλωνια...
Δεν θα είναι το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά θα είναι ακριβώς ίδιων προδιαγραφών.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δεν θα είναι το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά θα είναι ακριβώς ίδιων προδιαγραφών.
το ξερω ,ακουσα τον Λαμπρο που το λεγε σ εναν...μου εκανε εντυπωση το βιδωτο roll cage, νομιζα πως θα ταν κολημενο ! πιο καλα ειναι να ειναι βιδωτο απο οτι κολητο ?
-
Mπράβο στους συμμετέχοντες. Συγχαρητήια στον Νικητή!
Συγχαρητήρια σε Κόρακα - Παπαγεωργίου, που κυνηγησαν την πρώτη θέση αν και το evo δεν δουλευε όπως επρεπε παρά σε μία ειδική ουσιαστικά.
Συγχαρητήρια και στον Χρήστο Παπαχριστόπουλο που μετά από καιρό γύρισε στους αγώνες rally.
Συγχαρητηρια και στον Λ.Αθανασσουλα.(sebastien loeb: το roll cage δεν ειναι καλύτερο να είναι βιδωτό. Μαλιστα, συνηθως τα βιδωτά είναι πιο απλές κατασκευές και ισως επιλέχθηκε αυτό για να κρατηεθί η κατασκευη του αυτοκινήτου απλή.
Βεβαια δεν ξέρω αν σε όλα τα αντιστοιχα fiesta Ν3 τα roll cages είναι βιδωτά, ή μόνο στο συγκεκριμένο ήταν έτσι.ps. Τελικά πως είναι να τρέχεις με βροχή? Αναλογα το αυτοκίνητο θα μου πείτε.. Νομίζω ότι αν κάνω τον πρώτο μου αγώνα και βρέχει, απλά θα τα μαζεψω να παω σπιτι μου που λέει ο λόγος..
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Συγχαρητηρια και στον Π.Αθανασσουλα.
Λάμπρο μάλλον εννοείς ε;;
(sebastien loeb: το roll cage δεν ειναι καλύτερο να είναι βιδωτό. Μαλιστα, συνηθως τα βιδωτά είναι πιο απλές κατασκευές και ισως επιλέχθηκε αυτό για να κρατηθεί η κατασκευη του αυτοκινήτου απλή.
Βεβαια δεν ξέρω αν σε όλα τα αντιστοιχα fiesta Ν3 τα roll cages είναι βιδωτά, ή μόνο στο συγκεκριμένο ήταν έτσι.Σαφώς και είναι καλύτερο το κολλητό, αν και στην προκειμένη περίπτωση ο κλωβός είναι πανομοιότυπος και στα δυο, αλλά έπρεπε να πάει η καρότσα στην M-Sport και να γυρίσει και δεν υπήρχε ο χρόνος οπότε προτιμήθηκε η λύση του βιδωτού.
Το αυτοκίνητο που θα κάνει ο Λαμπρος παγκόσμιο θα είναι με κολλητό roll cage! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Συγχαρητηρια και στον Π.Αθανασσουλα.
Λάμπρο μάλλον εννοείς ε;;
Ωωπ!
Λαθος μου, συγγνώμη. Το διορθώνω. -
-
Πολύ καλό το φωτορεπορτάζ sebastien loeb.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ καλό το φωτορεπορτάζ sebastien loeb.thanks
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2006