-
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ) ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΟ 12-14 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ EVO-8 ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 'V' ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 'E' ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 'Λ' ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 'Σ' ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 38 ΛΕΠΤΑ ?????
Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΥΣΟΥΝ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ) ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΟ 12-14 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ EVO-8 ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 'V' ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 'E' ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 'Λ' ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 'Σ' ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 38 ΛΕΠΤΑ ?????Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΥΣΟΥΝ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
μπορει να τον επιασε τον οδηγο 2 φορες κοψιμο ,τον συνοδηγο αλλες τοσες ,και να σταματησαν κ απο 2 φορες για κατουρημα ο καθενας... ισως κ να σταματησαν σε κανα ενδιαμεσο χωριο να φαν κανα κοψιδι...
περιεργο παντως.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Πολύ καλό το φωτορεπορτάζ sebastien loeb.
thanks
Βρε ανθρωπε, ήρθες στο service και δεν ήρθες να πεις μια κουβέντα να γνωριστούμε;;;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
thanks
Βρε ανθρωπε, ήρθες στο service και δεν ήρθες να πεις μια κουβέντα να γνωριστούμε;;;
ΑΧ ΒΡΕ ΘΑΝΑΣΗ...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
thanks
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ 2005 ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ MANAGERS,ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
thanks
ε την ωρα που ηρθα ειχατε δουλεια με το fiesta....εβγαλα 2-3 φωτο το αμαξι το ειδα λιγο κ εφυγα ,ενταξει δεν ειναι κ πολυ σωστο να σε/σας διακοπτω απ τη δουλεια σας. τελος παντων την επομενη.
κ.Λωρη κι εσεις εμπνεετε σεβασμο, απλα στον Παυλο δεν μιλησα γιατι εκεινη την ωρα εχει δουλεια
-
[quote='sebastien loeb'
κ.Λωρη κι εσεις εμπνεετε σεβασμο, απλα στον Παυλο δεν μιλησα γιατι εκεινη την ωρα εχει δουλεια[/quote]
ΤΟ ΞΕΡΩ ΒΡΕ S.L. ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
ps. Τελικά πως είναι να τρέχεις με βροχή? Αναλογα το αυτοκίνητο θα μου πείτε.. Νομίζω ότι αν κάνω τον πρώτο μου αγώνα και βρέχει, απλά θα τα μαζεψω να παω σπιτι μου που λέει ο λόγος..
Είναι απελπισία!!! Ειδικά το πρώτο σκέλος, δεν το ευχαριστηθήκαμε καθόλου άσε που πήγαμε ...σαν συγκαμένοι!
Το δεύτερο σκέλος μου άρεσε περισότερο.S.L. ευχαριστώ για την φωτό , πολύ καλή.
-
Δεν πήγα στο rally αλλά χάρηκα για την νίκη του φίλου μου Πάνου Σπυρόπουλου.
Έχω να κάνω μία παρατήρηση στον συντάκτη του άρθρου για το Αχαιός στο rally.gr.Από πότε καλέ μου συντάκτη ο Πάνος Σπυρόπουλος είναι μόνο 'τοπικός ήρωας' και εκμεταλεύτηκε την γνώση του δρόμου για να κερδίσει;
Ο Σπυρόπουλος έχει κερδίσει σε όλους τους είδους τους ασφάλτινους αγώνες.
Rally (όχι γενικής μέχρι τώρα, αλλά κλάση και γκρουπ) αναβάσεις, σιρκουί και ακόμη F3!
Και είναι στα αγωνιστικά πράγματα της χώρας κοντά στα τριάντα χρόνια!Συμφωνα δε με τον αιωνίο 'εχθρό' του Ηλία Αθανασίου (γνωστές οι μάχες μεταξύ τους) σε ψηφορία του ΑMS πριν από κάποια χρόνια ήταν τουλάχιστον τότε ο κορυφαίος Έλληνας ασφάλτινος.
Τοπικός ναι γιατί όντως το πατρικό του είναι λίγα μέτρα μακριά από τον τερματισμό της παλιάς Φτέρης και τώρα Σελινούντα, αλλά από οδηγικό επίπεδο Πανελληνίου ποιότητας και βάλε!
-
Πάντως η περιγραφή των αγώνων και έχει μικρύνει και φτωχότερη είναι.
1ος-2ος-3ος Γενικής, 1οι μερικών κλάσεων και αν υπήρξε η επίδοση του αγώνα από κάποιον.
Ας το καταλάβουμε και μεταξύ μας, ότι αγώνες ΔΕΝ είναι μόνο οι πρωταθληματικοί. -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μου εκανε εντυπωση το βιδωτο roll cage, νομιζα πως θα ταν κολημενο ! πιο καλα ειναι να ειναι βιδωτο απο οτι κολητο ?Βιδωτό είναι το μόνο που επιτρέπεται από τους κανονισμούς
Κολλητό μόνο αν έχει δελτίο αναγνώρισης. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
μου εκανε εντυπωση το βιδωτο roll cage, νομιζα πως θα ταν κολημενο ! πιο καλα ειναι να ειναι βιδωτο απο οτι κολητο ?
Βιδωτό είναι το μόνο που επιτρέπεται από τους κανονισμούς
Κολλητό μόνο αν έχει δελτίο αναγνώρισης.Ωχ...ας μην μπουμε παλι σε τέτοιες διαφωνίες για το πιο είναι πιο σωστό είτε ομολογκέ είτε όχι.....
-
Οι κανονισμοί είναι σαφέστατοι και δεν τους συζητώ Οποιος διαφωνεί, τα παράπονά του στη FIA.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
1ος-2ος-3ος Γενικής, 1οι μερικών κλάσεων και αν υπήρξε η επίδοση του αγώνα από κάποιον.
Ας το καταλάβουμε και μεταξύ μας, ότι αγώνες ΔΕΝ είναι μόνο οι πρωταθληματικοί.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . ΚΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ? Η ΝΟΜΙΖΩ ?
ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ . ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ . ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ , ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΤΥΠΑΝΕ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΕΦ'ΟΣΟΝ , ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΩΣΤΑ , ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ . -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι κανονισμοί είναι σαφέστατοι και δεν τους συζητώ Οποιος διαφωνεί, τα παράπονά του στη FIA.Πότε έγιναν σαφέστατοι;; Εγώ θυμάμαι τρελό ψάξιμο στο πρόσφατο παρελθόν...Τέλος πάντων Νάσο...Δεν ζητάω συζήτηση...Συζήτηση να γίνεται....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ας το καταλάβουμε και μεταξύ μας, ότι αγώνες ΔΕΝ είναι μόνο οι πρωταθληματικοί.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . ΚΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ? Η ΝΟΜΙΖΩ ?
ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ . ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ . ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ , ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΤΥΠΑΝΕ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΕΦ'ΟΣΟΝ , ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΩΣΤΑ , ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ .Πράγματι κάτι θέλω να πω. Όπως και τα bold δεν τα έγραψα τυχαία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
-
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ , ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Σ.Π. ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΟ .
ΞΑΦΝΙΚΑ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ , Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ , ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΙΝΙΤΩΝ F3 , ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ .
ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ .
ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΥΧΟ .
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΧΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΟ 106 ΣΤΗΝ Α6 , ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΞΟΔΟ (ΣΦΗΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ Ε.ΔΕΞΗΣ ΤΡΟΧΟΣ)) ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 17' ΑΠ'ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ (ΥΠ'ΟΨΙΝ ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ,ΕΙΧΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ), ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΤΟΥΣ , ΖΑΛΑΔΕΣ ) ,ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΝΩ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ .
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ Α6 , ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΘΩΔΟΡΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΤΟ 106 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ν2 ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΚΕ ? ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ? ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΑΠΟ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ? ΚΑΛΑ , ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΜΟΤΕΡ ? ΠΥΡΑΥΛΟΣ , 140 ΚΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ .
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΙΚΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΟΛΟ , ΜΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ !!! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ...ΤΕΡΕΝ .ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
ps. Τελικά πως είναι να τρέχεις με βροχή? Αναλογα το αυτοκίνητο θα μου πείτε.. Νομίζω ότι αν κάνω τον πρώτο μου αγώνα και βρέχει, απλά θα τα μαζεψω να παω σπιτι μου που λέει ο λόγος..
Είναι απελπισία!!! Ειδικά το πρώτο σκέλος, δεν το ευχαριστηθήκαμε καθόλου άσε που πήγαμε ...σαν συγκαμένοι!
Το δεύτερο σκέλος μου άρεσε περισότερο.S.L. ευχαριστώ για την φωτό , πολύ καλή.
να σαι καλα , πολυ ομορφο το micra σας...ωραιο χρωμα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ , ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Σ.Π. ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΟ .
ΞΑΦΝΙΚΑ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ , Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ , ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΙΝΙΤΩΝ F3 , ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ .
ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ .
ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΥΧΟ .
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΧΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΟ 106 ΣΤΗΝ Α6 , ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΞΟΔΟ (ΣΦΗΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ Ε.ΔΕΞΗΣ ΤΡΟΧΟΣ)) ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 17' ΑΠ'ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ (ΥΠ'ΟΨΙΝ ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ,ΕΙΧΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ), ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΤΟΥΣ , ΖΑΛΑΔΕΣ ) ,ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΝΩ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ .
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ Α6 , ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΘΩΔΟΡΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΤΟ 106 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ν2 ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΚΕ ? ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ? ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΑΠΟ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ? ΚΑΛΑ , ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΜΟΤΕΡ ? ΠΥΡΑΥΛΟΣ , 140 ΚΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ .
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΙΚΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΟΛΟ , ΜΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ !!! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ...ΤΕΡΕΝ .ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
Αγαπητέ Χρίστο,
Υπέπεσες στο ίδιο λάθος με του 'μελετητές' των αποτελεσμάτων. Κρίνεις μια επίδοση χωρίς να γνωρίζεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Φαντάζομαι να ξέρεις ότι αυτό που κάνω, το κάνω με πάρα πολλές θυσίες και μεράκι. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω, είναι ότι ένιωσα ότι μηδενίστηκε η προσπάθειά μας.
Για την ιστορία λοιπόν ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήθελα να σε πληροφορήσω : Στον αγώνα, κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τις ντίζες του σασμάν και σπάνια έβρισκα 5η και 6η. Αναγκαζόμουν να ξαναβάλω 4η και να ξαναδοκιμάσω. Το μοτέρ μετά τα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα ανέβαζε 140 βαθμούς θερμοκρασία λαδιού και έσφιγγε. Πολύ. Μάλλον από βενζίνα. Αναγκαζόμασταν να είμαστε με μισό γκάζι μήπως και αντέξει. Με στριμένους τροχούς, όταν είχαμε 3η και πάνω στο κιβώτιο, δεν ανέβαζε στροφές. Και πολλά ακόμα επιμέρους θέματα που δεν έχουν και πολύ σημασία. Στα θετικά, η ανάρτηση, τα φρένα και η επιλογή των ελαστικών.
Δεν θα έμπαινα στο κόπο να τα δημοσιοποίησω (κάτι που δεν συνηθίζω, αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) αλλά όπως προανέφερα, ένιωσα σαν να είχα το υπερόπλο, δεν κέρδισα και μου χαρίστηκε η νίκη.
-
Αυτος ειναι ο APR που ξερω....
Αχ κυριε Χρηστο ποσα ταλεντα ειδατε και ποσα θα δειτε ακομα σ αυτην την χωρα...
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2006