-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποτε το παραλαμβανεις;
Ρώτησα τον υπάλληλο στον οποίο κατέθεσα τα χαρτιά και μου είπε να έρθω να το παραλάβω σε 1μιση μήνα. Το οποίο βέβαια σημαίνει Αύγουστο αλλά οκ.
Τοσο συντομα!
Το παλιο το δινεις με την καταθεση των δικαιολογητικών ? -
Όχι, το δίνεις όταν πας να παραλάβεις το καινούριο. Από την διεύθυνση παίρνεις ένα χαρτί που αναφέρει αριθμό πρωτοκόλλου κλπ.
-
-> Αποδεικτικό ΑΦΜ (αυτό ΔΕΝ αναφέρεται στα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο site του ΥΜΕ).
Aυτό γίνεται στα πλαίσια του γνωστού συστήματος οτι με την πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τελειώσεις τη δουλειά..
Αφού έχεις μιλήσει στο τηλ και σου έχουν πει τι ακριβώς χρειάζεται,και έχεις ήδη χάσει 1 μέρα για να τα μαζέψεις,πας και σου βγάζουν τον 'άσσο' απ' το μανίκι... -
Με μένα όμως δεν παίζουν
Έχω στην ζώνη μου 4 σερί επιτυχίες σε Α/Τ, εφορία, ΙΚΑ (χάρη στην βοήθεια φορουμά βέβαια ), Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Πηγαίνω προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο με πλήρη φάκελο χαρτιών και δικαιολογητικών.
-
Κεπ γιατι οχι? Σου δινουν αναλυτικο χαρτι με τα δικαιολογητικα,δε μπλεκεσαι με διευθυνσεις...και μενα μου ειπαν βλεπουμε,λογικα κανα σεπτεμβρη το βλεπω..lol
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Γιατί στα ΚΕΠ λένε 2,5 μήνες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με μένα όμως δεν παίζουνΈχω στην ζώνη μου 4 σερί επιτυχίες σε Α/Τ, εφορία, ΙΚΑ (χάρη στην βοήθεια φορουμά βέβαια ), Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Πηγαίνω προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο με πλήρη φάκελο χαρτιών και δικαιολογητικών.
Μου θυμίζεις αυτήν την τύπισσα..
http://www.neolaia.gr/wordpress/index.p ... ame-video/ -
-
Έτσι ακριβώς είμαι, βαλιτσάκι του sport billy φάση
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για δώστε μου μια απαντηση/λύση/αποψη στο παρακάτω που πρόσεξα μόλις ... ΣΗΜΕΡΑ?
Το επαγγελματικό μου στην Β κατηγορία έληξε το ... 2008! Μπορώ να το ανανεώσω τωρα?Aν σε σταματούσαν εχει 200 ευρω πρόστιμο.
Το ανανεώνεις όποτε θες δεν έχει κάποια ποινή -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για δώστε μου μια απαντηση/λύση/αποψη στο παρακάτω που πρόσεξα μόλις ... ΣΗΜΕΡΑ?
Το επαγγελματικό μου στην Β κατηγορία έληξε το ... 2008! Μπορώ να το ανανεώσω τωρα?Ποτε δεν ειχα φανταστεί πως το Kaskai χρειάζεται επαγγελματικο διπλωμα! Ηξερα πως ειναι ψιλο-ογκος, αλλα αυτό δεν το περίμενα...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το επαγγελματικό μου στην Β κατηγορία έληξε το ... 2008! Μπορώ να το ανανεώσω τωρα?Aν σε σταματούσαν εχει 200 ευρω πρόστιμο.
Το ανανεώνεις όποτε θες δεν έχει κάποια ποινήTo οποιο συνοδευεται με ιατρικες εξετασεις σωστα???
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το ανανεώνεις όποτε θες δεν έχει κάποια ποινήΕυχαριστώ. Ηθελα να ξέρω πριν πάω και ζητήσω ανανέωση. Θα πάω σε σχολή οδηγών για να την φτιάξει και 'ντρεπόμουν' μη με κοιτάνε παραξενα ή ακούσω ... 'δεν γίνεται, ξαναδώσε εξετάσεις'!
Ποτε δεν ειχα φανταστεί πως το Kaskai χρειάζεται επαγγελματικο διπλωμα! Ηξερα πως ειναι ψιλο-ογκος, αλλα αυτό δεν το περίμενα...
Διττός ο ρόλος του QQ αγαπητέ! Το επαγγελματικό δίπλωμα για limo service (ήδη έχει 2 κρατήσεις για γαμους εντός του 2011) και ερασιτεχνικό για τις πιο προσωπικές!
To οποιο συνοδευεται με ιατρικες εξετασεις σωστα???
Πάνο ναι. Εχει ιατρικές εξετάσεις. Βασικά ζητάνε ιατρικές γνωματεύσεις (νομίζω από 2 ή 3 ειδικότητες).
-
Oι γιατροί που περνάς είναι παθολόγος και οφθαλμιατρος.
Το κοστός των παραβόλων είναι περι τα 140 ευρώ συν αυτό που θα σου ζητησει η εκάστοτε σχολη (αν το κάνεις εκει) για την διεκπεραιώση 20 εως 30 ευρώ επιπλέον -
Ρίξε μια ματιά εδώ.
-
Εμπειρία μου προσπάθεια έκδοσης καινούργιου διπλώματος προς αντικατάσταση του παλιού.
Είχα πάρει δίπλωμα αυτοκινήτου πριν 20 χρόνια από το Χολαργό. Μετά από 2 χρόνια βρέθηκα στη Βόρεια Ελλάδα και έδωσα και για μηχανή επιτυχώς και μου σφράγισαν το δίπλωμα στην κατηγορία Α με σφραγίδες από εκεί.
Τώρα είπα να κάνω αντικατάσταση του παλιού με το νέο δίπλωμα που είναι πιο βολικό λόγω μεγέθους. Πήγα στα ΚΕΠ στην περιοχή μου και κατέθεσα όλα τα χαρτιά που απαιτούνταν (περιοχή Πειραιά) και μετά από μία εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι από τη βόρεια Ελλάδα δεν έχουν καταχωρήσει την επέκταση του διπλώματος, με αποτέλεσμα να φαίνεται στα αρχεία του υπουργείου μόνο η Β κατηγορία. Στο ερώτημα στα ΚΕΠ τι να κάνω μου είπαν ότι συνήθης πρακτική είναι να πάει ο ενδιαφερόμενος εκεί που βγήκε το δίπλωμα και να ζητήσει να το καταχωρήσουν. Αλλά επειδή μου είναι δύσκολο να πάω 600 χιλιόμετρα ταξίδι λέω ή να πάρω τηλέφωνο και να προσπαθήσω τηλεφωνικά να βγάλω άκρη ή να πάω στον Πειραιά στο υπουργείο.
Έχει κανείς καμμιά παρόμοια εμπειρία να μου πει πριν μπλέξω με τη γραφειοκρατεία? -
Μετά απο 25 μέρες αναμονής σήμερα πήρα το χαρτί της ανανέωσης του επαγγελματικού. Για το κανονικό μου είπαν ... 2 μήνες!!!
Σε ερώτηση μου πάντως στην σχολή οδηγών αν μπορώ να οδηγώ το ΙΧ μου με αυτό το χαρτί μου είπαν 'ναι,έχε και καμιά φωτοτυπία του προηγούμενου, έχε και την κλήση ... μόνο εντος Ελλάδας βέβαια ... και δεν θα υπάρξει πρόβλημα!' Πολύ ... φλου μου φανηκαν όλα αυτά!
Αυριο θα κάνω και ένα τηλέφωνο στην Τροχαία να ρωτήσω. -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Χαίρεται! Πρίν από λίγο καιρό αντικατέστησα το παλιό μου δίπλωμα με καινούριου τύπου (κάρτα). Το ερώτημα ειναι το εξής: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο πιστοποίησης ταυτότητας (για εξακρίβωση στοιχείων); ΕυχαριστώΦυσικα και μπορει.Εδω σε αλλες χωρες χρησιμοποιουνται δευτερευουσες ταυτοτητες τυπου καρτας οπως ειναι τι διπλωμα.
-
Έχω μια αμφιβολία για τις τράπεζες και κάτι απλό όπως π.χ. η ανάληψη σε αυτές, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Χαίρεται! Πρίν από λίγο καιρό αντικατέστησα το παλιό μου δίπλωμα με καινούριου τύπου (κάρτα). Το ερώτημα ειναι το εξής: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο πιστοποίησης ταυτότητας (για εξακρίβωση στοιχείων); ΕυχαριστώΜε ενα τηλ στο ΚΕΠ το μαθαίνεις αμέσως
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ