-
Άρα δλδ απο βδομαδα παλι στο περιμενε...
-
Mεσα στη βδομαδα λογικα θα το χεις,20 μερες κανει πανω κατω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mεσα στη βδομαδα λογικα θα το χεις,20 μερες κανει πανω κατω.Έχουν πεάσει οι 20 μερες.Έδωσα 9/6
-
καλησπερα παιδια.
εχασα το διπλωμα οδηγησης
ποσα πρεπει να δωσω για να βγαλω καινουργιο????κατι ακουσα για 120 ευρω!!!
και το καινουργιο θα ειναι με την καρτα??οχι οπως τα παλια???
ευχαριστω περιμενω απαντηση!!! -
Οχι ρε συ, τι 120!!!
Για αντικατασταση, ζητουσαν 30€ με το παλιο διπλωμα βεβαια... Τωρα πρεπει λογικα να δηλωσεις την απωλεια στην αστυνομια -μην ξεχνας πως το διπλωμα λογιζεται κ ως τατοτητα- και θα σου πουν εκει τι πρεπει να κανεις
Παντως για να αλλαξεις απο το παλιο σε καρτουλα ειναι σιγουρα 30, τωρα αν υπαρχει καποιο προστιμο που το εχασες δεν ξερω.
Επισης καλωσηρθες στο φορουμ κι ελπιζω να ξεμπερδευεις οσο πιο 'αναιμακτα' γινεται!!!
-
ευχαριστω.καλως σας βρήκα!
Πηρα τηλ μια φίλη που δουλευει στα ΚΕΠ.αυτη μου ειπε 120 ευρω!
λετε να ανοουσε για να βγαλεις καινουργιο και οχι αν το εχασες? -
1η φορά που χάνεις δίπλωμα πληρώνεις 30€ πρόστιμο + 30€ για εκτύπωση της κάρτας + 9,02€ παράβολο (σε διπλότυπο, πρόσεξε).
2η φορά και έπειτα, όποτε χάσεις το δίπλωμα, το πρόστιμο γίνεται 60€ και τα υπόλοιπα ίδια.Τις δουλειές μπορείς να τις κάνεις και σε ΚΕΠ και στο ΥΜΕ. Στο ΚΕΠ μου είπαν για 2 μήνες αναμονή μέχρι να έρθει το καινούργιο.
Ευχαριστώ.
-
Σωστα στα ειπε μαλλον....
κοιτα εδω http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=372&id=&tid=372#6
Μονο που, οπως λεει αυτη η παραραφος του αρθρου
Παρατηρήσεις
Δικαιολογητικό 3: Αν δεν ισχύει η προς αντικατάσταση άδεια οδήγησης πρέπει να προσκομιστούν και τα δικαιολογητικά:
α) πιστοποιητικά υγείας παθολόγου και οφθαλμιάτρου, συμβεβλημένων με την αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών ή πρακτικό ΔΙΕ, κατά περίπτωση (απαιτούνται δύο παράβολα των 45 €, υπέρ του ειδικού λογαριασμού του ν.δ. 638/1970, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και 4 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου.
β) Αποδεικτικό Δημοσίου Ταμείου για την είσπραξη παγίου τέλους χαρτοσήμου και εισφορών υπέρ τρίτων, των 18 ευρώ.Τα 2 παραβολα των 45 κ αυτο των 18, τα δινεις μονο αν δεν ισχυει η αδεια σου... Τωρα αυτο να σημαινει οτι αν πας με την παλια δινεις μονο 30 κι αν δεν την εχεις πλεον πληρωνεις κ ολα αυτα δεν ξερω...
Περνα κι απ'την αστυνομια ή το παραρτημα του υπουργειου στην περιοχη σου μπας κ ξερουν κατι παραπανω... -
ποτε πηγες στα κεπ?
ξανα μιλησα με την φιλη μου που δουλευει στα κεπ και μου ειπε πως βγαζεις 3 παραβολα στην εφορια 120 ευρω συνολο.
πια δεν γινεται να βγαλεις το παλιο διπλωμα αλλα μονο το καινουργιο που ειναι καρτα!μου ειπε οτι ειναι σιγουρο κια οτι εχει εξηπηρετηση πελατη με αυτην την διαδικασια!
-
Δεν εχω παει στα κεπ για κατι τετοιο, αλλα οταν αρχισαν να δινονται τα νεα διπλωματα, ειχα διαβασει -τωρα δε θυμαμαι που - οτι πας με το παλιο, δινεις 30 ευρω και στο αντικαθιστουν... δεν ξερω, ισως να ηταν 'προσφορα γνωριμιας' η και ραδιο αρβυλα!!!
μαλλον το πρωτο ομως -
Για απλη αντικατασταση πας με το παλιο και δινεις 30 ευρω αν το χασεις ομως τα πραγματα αλλαζουν.
-
Αν στο 'κλεψουν'???
-
αν στο κλεψουν σε πληρωνουν κιολας
αν ειναι να πω και εγω πως μου το εκλεψαν -
Λογικα μεσα στην εβδομαδα θα ερθει το δικο μου ε;Ε απο 9/6 εχουν περασει κατα πολυ οι 20 μερες
Ελπιζω να το εχω στο χερι να το χαρω
Να παω κ εγω καμια βολτα απο το τμημα ή τζαμπα θα παω;
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
... Τωρα πρεπει λογικα να δηλωσεις την απωλεια στην αστυνομια -μην ξεχνας πως το διπλωμα λογιζεται κ ως τατοτητα......
Καλημέρα,
Κάπου είχα ακούσει και εγώ οτι το νεο δίπλωμα 'επέχει θέση ταυτότητας', αλλά σε δύο τράπεζες που πήγα δεν το δέχθηκαν ..... ζητούσαν ΑΔΤ ή Διαβατήριο..... !!
Αφού και το δίπλωμα το εκδίδει η ΕΛ.ΑΣ γιατί να χρειάζεται να 'κουβαλάμε' και την ταυτότητά μας?? -
παιδια να σας ρωτησω...
πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
αλλα λεει οτι 'δεν επεχει θεση αδειας οδηγησης'
δηλαδη αμα με σταματησουν θα φαω δικαστηριο με λιγα λογια??
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα? -
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
παιδια να σας ρωτησω...πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα?η σχολή μου δεν έδινε τέτοια βεβαίωση γιατί έλεγε πως είναι παράτυπη. δεν κατέχει ισχύ διπλώματος. είναι στην κρίση του κάθε αστυνομιικού αν θα σε γράψει ή όχι. νομίζω πως αν σε γράψει, πας δικαστήριο κ εκεί τους πας το διπλωμα που αναγράφει την ημερομηνία που πέρασες τις εξετάσεις και τέλος.
υγ: Σαλλλλονικιός είσαι κ εσύ?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παιδια να σας ρωτησω...
πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα?η σχολή μου δεν έδινε τέτοια βεβαίωση γιατί έλεγε πως είναι παράτυπη. δεν κατέχει ισχύ διπλώματος. είναι στην κρίση του κάθε αστυνομιικού αν θα σε γράψει ή όχι. νομίζω πως αν σε γράψει, πας δικαστήριο κ εκεί τους πας το διπλωμα που αναγράφει την ημερομηνία που πέρασες τις εξετάσεις και τέλος.
υγ: Σαλλλλονικιός είσαι κ εσύ?
οχι Σερραιος.... παλι καλα μεστη πολη δεν παιζει τροχαια... αλλα θελω να παω ΘΑΛΑΣΣΑΑΑ... και αμα αργησουν να μου το δωσουν θα φυγει και το καλοκαιρι ...
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
παιδια να σας ρωτησω...πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα?Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα.Απο 9/6.Μαμησετα...
-
Υπομονη, ερχεται!! κι εγω 1+ μηνα το περιμενα!!!
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ