-
Προς τα έξω φάνηκε ότι έβρισες όμως κι εκεί άρχισε το 'πανηγύρι'.
Πήρα θέση μετά το γεγονός που βγήκε στη φόρα. Αν και καμμία φορά το πως ρωτάς σου δίνει δίκιο ή άδικο.
Υστεροβουλία με την έννοια ότι θα έχεις χρόνο να γράψεις την άποψή σου χωρίς να παρεμβληθεί κανείς mod, άμμεσα.
Για κλάμπ και άλλα δεν έκανα καμμία αναφορά γιατί δεν αφορά το θέμα.
Αυτά και για εμένα το θέμα τελείωσε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Mας περνας για χαζούς;
ποιος απο τους δυο?
δεν σου λεω... το κραταω μυστικο
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Η ένστασή μου είναι στο ποιόν βρίζεις. Αν έβριζες τον ποπολάρο, εμένα, τον οποιοδήποτε 'εμένα' δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα το δεχόμουν αδιαμαρτήρητα. Από τη στιγμή που βρίζεις τρίτο πρόσωπο και μάλιστα ένα πρόσωπο ιερό για τον καθένα μας τότε χάνεις όποιο δίκιο έχεις.
Δεν εβρισα κανεναν δυο ερωτησεις εκανα....
Δεν πρόλαβα να δω το pm που δημοσίευσε ο popol@ros, αλλά αν η μία από τις 2 ερωτήσεις περιείχε απορία για τη σεξουαλική ζωή ενός τρίτου προσώπου, δεν μετράει και πολύ για ερώτηση, έτσι δεν είναι;
-
KRIEZA από τις δύο ερωτήσεις που έκανες στον Ποπολάρο η μία αφορούσε τη μάνα του.
Μία συγγνώμη προς τον Ποπολάρο είναι το ελάχιστο που θα μπορούσες να κάνεις. Αλλά και πάλι δεν σε υποχρεώνει κανείς.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η ένστασή μου είναι στο ποιόν βρίζεις. Αν έβριζες τον ποπολάρο, εμένα, τον οποιοδήποτε 'εμένα' δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα το δεχόμουν αδιαμαρτήρητα. Από τη στιγμή που βρίζεις τρίτο πρόσωπο και μάλιστα ένα πρόσωπο ιερό για τον καθένα μας τότε χάνεις όποιο δίκιο έχεις.
Δεν εβρισα κανεναν δυο ερωτησεις εκανα....
Δεν πρόλαβα να δω το pm που δημοσίευσε ο popol@ros, αλλά αν η μία από τις 2 ερωτήσεις περιείχε απορία για τη σεξουαλική ζωή ενός τρίτου προσώπου, δεν μετράει και πολύ για ερώτηση, έτσι δεν είναι;
για της μανας συγκεκριμενα
-
@mirage & Aerandir.
Δεν εχετε πληρη εικονα τι εχει προηγηθει και (φυσιολογικα) παιρνετε θεση.
Εγω ποπολαρος δεν ειμαι για να αρχισω να δημοσιοποιω διαφορα για να κερδισω τη συμπαθεια σας , δεν εχω αυτην την αναγκη εξαλλου.....@Pai Mei:
Οπως δεν αισθανομαι την αναγκη ή την υποχρεωση να ζητησω συγνωμη απο κανεναν.....@tazio:Δηλαδη εννοεις πως μπορει με παρεμβολη καποιος μοντ να αλλοιωσει την αποψη μου??
Δεν το νομιζω.
Οτι ειναι να απαντησουν οι μοντς ή να πραξουν μπορουν ανετα να το κανουν και αυριο.
Υστεροβουλια λοιπον δεν υπαρχει...Τελος απο εμενα δεν προκειται να επανελθω στο θεμα.
Οτι ειχα να πω το ειπα..... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
@mirage & Aerandir.Δεν εχετε πληρη εικονα τι εχει προηγηθει και (φυσιολογικα) παιρνετε θεση.
Εγω ποπολαρος δεν ειμαι για να αρχισω να δημοσιοποιω διαφορα για να κερδισω τη συμπαθεια σας , δεν εχω αυτην την αναγκη εξαλλου.....@Pai Mei:
Οπως δεν αισθανομαι την αναγκη ή την υποχρεωση να ζητησω συγνωμη απο κανεναν.....εγω διευκρινισα τι ηθελε να πει ο charmak66 με ευγενικο τροπο
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι που κάνετε τους ανήξερους… σας θυμίζει τίποτα αυτό;link
Μπράβο σας ρε μάγκες! Ατσα!μεγαλο λινκ. δεν γινεται να μπει με παυλιτσα? για να μη ξεχυλωνει η σελιδα?
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ο ποπολάρος με τη κίνηση να διμοσιεύσει το π.μ. πιστεύω ότι το έκανε για να ζητήσει έμεσα την κάλυψη του φόρουμ. Για αυτό και απαντησαν τρίτοι μεταξύ των οποίων κι εγώ.
οσο για αυτο, ηλιου φαϊνοτερο ειναι..
το θεμα ομως ειναι, μηπως ο ποπολαρος και ο καθε ποπολαρος θα επρεπε να εχει συνεση του τι κανει οταν μονιμως τσιγκλαει καποιον?
δηλαδη τι θες να σου κανει ο καθε μοντερεητορ? στα αλλα φορα ξερεις τι κανανε? ban τον ποπολαρο..ρε ποπολαρε, μεγαλωσες πια. γινε λιγο πιο σωστος βρε αγορι μου να μη σου τη λεει κανεις.
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ edit [kouk]ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ / NICK ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ........
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
α, το edit [Krusenstern] το εκανες edit?
πως να σε παρω στα σοβαρα βρε μικρουλη? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
α, το edit [Krusenstern] το εκανες edit?ΔΕΝ υπάρχει πουθενά κανένα edit [Krusenstern] φαντάσματα βλέπεις;
-
οταν το εγραψα υπηρχε Htanso μου..αλλιως δεν θα το εγραφα..
ετσι το ειχε γραψει, με κεφαλαια -
'PetRan' τα θεωρείς σωστά όλα αυτά που διαβάζουμε στο λίνκ που έβαλε ο 'htanso21' ;
Λογικά θα τα θεωρείς σωστά για να συμμετέχεις σε αυτά.Κρίμα βρε παιδιά κρίμα, τι άλλο να πω. Υποτίθεται ότι είμαστε υπεύθηνοι άνθρωποι κι έχουμε και εκλογικό βιβλιάριο.
Μερικά παλιοσίδερα, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης και μεικά σήματα να μας ρίχνουν τόσο χαμηλά. Τελικά δε χρειαζόμαστε κανένα για να καταστραφούμε τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.
Μαγκιές και λοιπές αηδίες για να αποδειχθή αν το δικό μας ρημάδι είναι καλύτερο από τα άλλα ρημάδια. Κι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τους 'απέναντι'.
Κρίμα κρίμα.
Γράφω κρίμα και δεν αναφέρω καθόλου τη λέξη ντροπή μια και είναι αυταπόδεικτη.
-
-
εδώ παπας εκεί παπάς που είναι ο παπας;
βαρέθηκα.. δεν πουλάει πια η κόντρα popolaros vw skoda..ρε παιδιά μ'αυτόν τον Ικαρ τί θα γίνει;;
πότε θα φάει ban για τα προσβλητικά και εγκάθετα pm που στέλνει;κοιτάχτε τί μου είπε να πάρω όταν αλλάξω αυτοκίνητο (έχω ντοκουμέντα εγώ) :
Ο χρήστης Ikar έγραψε:
να γίνεις Opelista και να πάρεις το μελλοντικό GT.
νομίζω πως πρέπει να κοιτάξετε λίγο και την περίπτωσή του
αν δε λάβετε τα μέτρα που πρέπει, θα αναγκαστώ να στείλω μήνυμα στον admin.. ( καλό; ) -
Και εμενα καποιος εγκαθετος απο εδω μεσα με αποκαλεσε ΜΗΛΟ μεσω pm.
Δεν δημοσιοποιω το pm γιατι μεσα με λεει συν τοις αλλοις και ΑΧΛΑΔΙ. Περιμενω παραδειγματικη τιμωρια απο την Ελληνικη αστυνομια και το στρατο, αλλιως θα φωναξω το θειο μου που ειναι αρχηγος του στρατου και τους σκοτωνει ολους και θα φερει ενα τανκς και θα δειτε τι θα παθετε.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum