-
'...ή παρεμφερών θεμάτων....'
Ελα βρε Τάκη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'...ή παρεμφερών θεμάτων....'Ελα βρε Τάκη!
Υπάρχει ένα θέμα και δημοσιεύεται **ένα **παρεμφερές. Υπάρχει σε αυτή την κίνηση οτιδήποτε 'μαζικό' ?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
'...ή παρεμφερών θεμάτων....'
Ελα βρε Τάκη!
Υπάρχει ένα θέμα και δημοσιεύεται **ένα **παρεμφερές. Υπάρχει σε αυτή την κίνηση οτιδήποτε 'μαζικό' ?
Το 'ή' είναι διαζευκτικό Τάκη. Είτε τό ένα είτε το άλλο. Γιατι πρέπει να συζητάμε κάτι τέτοιο δεν έχω καταλάβει, ειλικρινά.
Ανοιξες ένα θέμα. Υπήρχε άλλο ολόϊδιο. Δεν το πρόσεξες. Το βρήκε ο Krusenstern με ενα search. Κλείδωσε το ένα και παρέπεμψε στο άλλο.
Τα υπόλοιπα απο που προκύπτουν βρε Τάκη?Ηθελες να ανοίξεις ένα θέμα για να πεις κάτι.
Σου έδειξε ο mod που υπάρχει αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να το πεις εκει?Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκανες ένα λάθος. Και τι έγινε?
-
......... τότε υπάρχει κάποιο λογικό και νοηματικό χάος ανάμεσά μας, οπότε ας το αφήσουμε εδώ....Nαι, υπάρχει τεράστιο λογικό χάος ανάμεσά μας. Αφήστε το εδώ λοιπόν, γιατί το κουράσατε. Το χατήρι σας έγινε. Θα μπορούσε να είχε γίνει και αν μου στέλνατε ένα pmuknow από την αρχή. Τα υπόλοιπα, είναι απλώς δημιουγργία εντυπώσεων και κακοπροαίρετη γκρίνια.
Το θέμα είναι η γνώμη σας για τους διαχειριστές. Αν θέλετε να μας την πείτε και να αναφερθείτε μειωτικά για τους διαχειριστές (για πολλοστή φορά στην μακρά ιστορία σας), κάντε το. Λοιπά ποστ περί του κλειδωμένου θέματος θα διαγράφονται ως offtopic.
-
Θα το εκτιμούσα λοιπόν ιδιαίτερα nass kouk cmarin κτλ αν μου λέγατε ποιο ακριβώς είναι το σημείο του κανονισμού το οποίο παραβίασα.Παραβίασες 2 σημεία του κανονισμού, τα οποία έγραψα ακριβώς παραπάνω. Προφανώς δεν τα διάβασες.
Κατά τα λοιπά, τόσο εσύ όσο και οι moderators εξέθεσαν την άποψή τους, η επιμονή στο ποιά είναι η ουσία του κανονισμού (αν είναι η λέξη 'μαζική' ή η λέξη 'παρεμφερής') και στο αν έπραξαν σωστά οι moderators δεν έχει νόημα και κουράζει τους πάντες. Οπως δεν έχει νόημα και η συζήτηση επί αυτονόητων θεμάτων, όπως το 'πριν ανοίξουμε θέμα ψάχνουμε μήπως υπάρχει ήδη'.
Επίσης δεν αναγράφεται πουθενά η υποχρέωση απομνημόνευσης των nicknames των εποπτών.
Δηλαδή το 'κρουσε κάτι' επαναλαμβανόμενο (και αφού ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος σου έχει γράψει, προφανώς, και δίκαια, ενοχλημένος, ποιό ακριβώς είναι το nickname του) είναι κατά λάθος συμπεριφορά ? ΟΚ, ας κρίνουν οι υπόλοιποι
Επισημαίνω πάντως πως αφορά συμπεριφορά προς άλλο χρήστη (δηλαδή και να μην ήταν moderator ο Krusenstern το ίδιο θα έλεγα) και βασική ανθρώπινη ευγένεια, το να αποκαλείς κάποιον με το όνομά του. Αν πχ. με έλεγαν Αναξίμανδρο και με αποκαλούσες 'Αναξι...κάτι' και σου έλεγα 'με λένε Αναξίμανδρο' και αμέσως μετά με αποκαλούσες 'Αναξιμα...κάτι', τότε το λιγότερο που θα σκεφτόμουν θα ήταν πως είσαι αγενής.
Οτι άλλο θέλεις, με ΡΜ.
(Moderator nass)
-
Εσεις δεν εισαστε moderators παιδια, εισαστε Μητερες Τερεζες
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 'ή' είναι διαζευκτικό Τάκη. Είτε τό ένα είτε το άλλο.
Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
Δηλαδή >Η μαζική δημοσίευση ίδιων θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
ή
Η μαζική δημοσίευση παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
Κάποιο λάθος σίγουρα έχει γίνει και πιστεύω πως είναι από την πλευρά των εποπτών. Γι'αυτό και αιτιολογώ τη γνώμη μου με βάση τον κανονισμό.
Αν πιστεύεις ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, καλό είναι να το αποδείξεις με τον ίδιο τρόπο.Αν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να δίνουμε τόση έκταση; Όχι δεν υπάρχει, αλλά πέσατε 4 επάνω μου, χωρίς (κατά τη γνώμη μου επιχειρήματα) και άρα απαντάω.
-
12 κυλινδρος σε σειρα
-
Το 'ή' είναι διαζευκτικό Τάκη. Είτε τό ένα είτε το άλλο.
Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
Δηλαδή >Η μαζική δημοσίευση ίδιων θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
ή
Η μαζική δημοσίευση παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
Κάποιο λάθος σίγουρα έχει γίνει και πιστεύω πως είναι από την πλευρά των εποπτών. Γι'αυτό και αιτιολογώ τη γνώμη μου με βάση τον κανονισμό.
Αν πιστεύεις ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, καλό είναι να το αποδείξεις με τον ίδιο τρόπο.Αν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να δίνουμε τόση έκταση; Όχι δεν υπάρχει, αλλά πέσατε 4 επάνω μου, χωρίς (κατά τη γνώμη μου επιχειρήματα) και άρα απαντάω.
Η μαζική δημοσίευση στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες ή η δημοσίευση παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες βρε Τάκη.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παραβίασες 2 σημεία του κανονισμού, τα οποία έγραψα ακριβώς παραπάνω. Προφανώς δεν τα διάβασες..
Τα διάβασα και δεν αντιλήφθηκα αυτό που υποστηρίζεις, αυτό που αντιλαμβάνομαι το έχω γράψει και δεν απάντησες επί της ουσίας.
Κατά τα λοιπά, τόσο εσύ όσο και οι moderators εξέθεσαν την άποψή τους, η επιμονή στο ποιά είναι η ουσία του κανονισμού (αν είναι η λέξη 'μαζική' ή η λέξη 'παρεμφερής') και στο αν έπραξαν σωστά οι moderators δεν έχει νόημα και κουράζει τους πάντες. Οπως δεν έχει νόημα και η συζήτηση επί αυτονόητων θεμάτων, όπως το 'πριν ανοίξουμε θέμα ψάχνουμε μήπως υπάρχει ήδη'.
Η λέξη μαζική υπάρχει για κάποιο λόγο εκεί. Όπως συμβαίνει γενικότερα με τα επίθετα στην Ελληνική γλώσσα.
'αν έπραξαν σωστά οι moderators δεν έχει νόημα και κουράζει τους πάντες'
Μα αυτός είναι ο λόγος συζήτησης εξ αρχής. Πώς τώρα δεν έχει νόημα;[color=blue]Δηλαδή το 'κρουσε κάτι' επαναλαμβανόμενο (και αφού ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος σου έχει γράψει, προφανώς, και δίκαια, ενοχλημένος, ποιό ακριβώς είναι το nickname του) είναι κατά λάθος συμπεριφορά ? ΟΚ, ας κρίνουν οι υπόλοιποι
Επισημαίνω πάντως πως αφορά συμπεριφορά προς άλλο χρήστη (δηλαδή και να μην ήταν moderator ο Krusenstern το ίδιο θα έλεγα) και βασική ανθρώπινη ευγένεια, το να αποκαλείς κάποιον με το όνομά του. Αν πχ. με έλεγαν Αναξίμανδρο και με αποκαλούσες 'Αναξι...κάτι' και σου έλεγα 'με λένε Αναξίμανδρο' και αμέσως μετά με αποκαλούσες 'Αναξιμα...κάτι', τότε το λιγότερο που θα σκεφτόμουν θα ήταν πως είσαι αγενής.
Γνωρίζω την αγενή μου στάση και δεν είναι ακούσια.
Η μαζική δημοσίευση στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες ή η δημοσίευση παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες βρε Τάκη.
Kατ' επιλογή απομονώνεις το επίθετό 'μαζική' από το ουσιαστικό 'δημοσίευση'...γιατί;
-
Αντε πάλι...
-
Τάκη, να με συγχωρείς, αλλά νομίζω ότι χάνουμε και οι δύο αναλύοντας τον Τζάρτζανο!
Υπήρχε όμοιο θέμα. Σε παρέπεμψε ο Krusenstern και κλείδωσε το θέμα.
Αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του Φόρουμ.Δικαστήριο και ανάλυση του Ποινικού Κώδικα δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Μάλιστα, την στιγμή που δεν αναγνωρίζεις ότι έκανες λάθος αλλά σου φταίνε πάλι οι moderators. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τάκη, να με συγχωρείς, αλλά νομίζω ότι χάνουμε και οι δύο αναλύοντας τον Τζάρτζανο!
Αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του Φόρουμ.Η ακριβής κατάληξη είναι πως ο ένας επόπτης κλείδωσε και ο άλλος μετέφερε.
Δικαστήριο και ανάλυση του Ποινικού Κώδικα δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Μάλιστα, την στιγμή που δεν αναγνωρίζεις ότι έκανες λάθος αλλά σου φταίνε πάλι οι moderators.Το παραπάνω (δηλαδή διαφορετικές ενέργειες από 2 επόπτες) αυταποδεικνύει, πως μάλλον δεν έκανα εγώ το λάθος.
Ποίος είναι ο Τζάρτζανος;
-
Αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του Φόρουμ.Η ακριβής κατάληξη είναι πως ο ένας επόπτης κλείδωσε και ο άλλος μετέφερε.
Δικαστήριο και ανάλυση του Ποινικού Κώδικα δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Μάλιστα, την στιγμή που δεν αναγνωρίζεις ότι έκανες λάθος αλλά σου φταίνε πάλι οι moderators.Το παραπάνω (δηλαδή διαφορετικές ενέργειες από 2 επόπτες) αυταποδεικνύει, πως μάλλον δεν έκανα εγώ το λάθος.
Αποδεικνύει ότι σας κάναμε το χατήρι κύριε, παρόλο το απαράδεκτο ύφος και την προκλητική συμπεριφορά. Αντί για ευχαριστώ, συνεχίζετε. Η κουβέντα για το υπερπολύτιμο θεματάκι που τολμήσαμε να σας χαλάσουμε σταματάει εδώ.-
-
Σε αυτό θα μπορούσε να τοποθετηθεί ο nass αν δηλαδή έκανε τη μεταφορά προκειμένου να μου κάνει το χατήρι...Ναι, μόνο γιαυτό. Ο Krusenstern μια χαρά το χειρίστηκε το θέμα. Αντίθετα με σένα...
ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ.
(Moderator nass)
-
Όπου λοιπόν έχουν δίκιο οι χρήστες λέμε ότι 'τους κάνουμε το χατήρι' και όπου έχουν δίκιο οι επόπτες λέμε ότι 'ακολουθούμε τον κανονισμό.
Και αν οι επόπτες ειρωνευτούμε τους χρήστες με κάποιο τρόπο και οι χρήστες τολμήσουν να μας το υποδείξουν...τότε μόνη λύση η διαγραφή της δημοσίευσης.
Νέα ήθη! -
Όπου λοιπόν έχουν δίκιο οι χρήστες λέμε ότι 'τους κάνουμε το χατήρι' και όπου έχουν δίκιο οι επόπτες λέμε ότι 'ακολουθούμε τον κανονισμό.
Και αν οι επόπτες ειρωνευτούμε τους χρήστες με κάποιο τρόπο και οι χρήστες τολμήσουν να μας το υποδείξουν...τότε μόνη λύση η διαγραφή της δημοσίευσης.
Νέα ήθη!ασχολεισου με κατι αλλο και μην μας πρηζεις αλλο. σε παρακαλω
-
Νέα ήθη!Ελεος βρε άνθρωπε του Θεου!! Τι άλλο θες πια?? Ενα θεμα σου κλειδωθηκε, δεν έγινε και ο τριτος παγκοσμιος!! Αν ήταν καθε φορα που ενα θεμα κλειδωνοταν ο καθε χρήστης να εκανε τον χαμό που κανεις εσυ, το φορουμ δεν θα ήταν των 4Τ αλλά της Τατιανας Στεφανίδου!!
Ειπαμε υπήρχε άλλο, τι άλλο θες πια???
Στο έβαλαν στο υπάρχον θέμα (τι να κανουμε, το σκέφτηκε άλλος πριν από σενα.. Δεν είναι τοσο υποτιμιτικό αυτό) και σωθηκε το θέμα σου!!!Νομίζω θα το πει και η Στάη το βράδυ στις ειδήσεις (μετα τις δηλώσεις Μητσοτάκη θα παίξει, πριν προσβληθεις) και θα αποκατασταθεί το ονομά σου!! Αν όχι, βρες δικηγόρο και ξεκίνα τις μηνύσεις (ο Κεχαγιόγλου ειναι φυλακή, άλλον βρες).
Αλλα ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Νομίζω θα το πει και η Στάη το βράδυ στις ειδήσεις (μετα τις δηλώσεις Μητσοτάκη θα παίξει, πριν προσβληθεις)
Kαι μετα το σκυνωμα του αρχιμανδριτη
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum