-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Eπιθέσεις κλπ...Όσον αφορά τις 'επιθέσεις' πρέπει να είναι τυχαίο γιατί αλλάζεις IP κάθε φορά που
συνδέεσαι, αν δε έχεις adsl κάθε 2-3 ημέρες οπότε δεν έχει νόημα μια τέτοια 'επίθεση'.Να σας πώ για το 'αδερφάκι' του maverick, to ΜΑΖDΑ tribute...
Ο κουμπάρος μου που πήρε το tribute, έδωσε σημαντικό ποσό (ίσο με τους δασμούς)
αλλά φυσικά όχι όλο το ποσό. Το ξόφλησε ΑΦΟΥ το ήδε. Εσύ πώς την πάτησες παιδί μου?Σχετικά με την KIA... 1
Όταν πήρα το picanto ΄(10 Φεβ τώρα κοντά) είχα δώσει προκαταβολή 1500Ε πολύ καιρό πρίν.
Όταν ήρθε το αυτοκίνητο και εκτελωνίστηκε, ζήτησα ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΩ να το δώ. Πήγα στην
αντιπροσωπεία, με πήραν με το δικό τους αυτοκίνητο (test drive) στην αποθήκη, το κοίταξα
καλά καλά (ήταν του κουτιού), και σημείωσα vin. Γυρίζοντας έκανα την εξόφληση.Σχετικά με την KIA... 2
Τo Sorento το είδα στην αποθήκη και έπαθα πλάκα κυριολεκτικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι
ότι είναι ΚΙΑ (αν κάτι σημαίνει αυτό).Φτιάξε ένα site και εσύ, μπορείς (και βοηθάμε αν χρειαστεί).
Και να ξέρεις ότι ήδη έχεις βοηθήσει όσους το διάβασαν - σε περίπτωση που η ίδια
ή κάποια άλλη εταιρία - τους την φέρει έτσι. -
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
**ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠλΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???? ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡ ΚΑΝΑΤΕ?????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΑΪΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.**
Α καλάαα...
Μήπως αρχίζει να υποτιμάται η νοημοσύνη μας; -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
**ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠλΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???? ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡ ΚΑΝΑΤΕ?????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΑΪΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.**
Α καλάαα...
Μήπως αρχίζει να υποτιμάται η νοημοσύνη μας;Mην κυνηγάμε φαντάσματα...χαλάρωσε φίλε μου!
-
-
-
Yπάρχει και το
Found On the Road Dead
-
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Μου βγαίνει συνέχεια an attack attemb to your computerκι ένα τετραγωνάκι επάνω κόκκινο μ ένα χ και γράφει High risk . Τι είναι αυτό?? Εχω όμως το τελευταίο antivirous. Ψάχνοντας είδα ένα ΙΡ που δεν είναι το δικό μου και συνεχή μπλοκντ από το σύστημα.
Κάθε μέρα μου κάνουν καμιά 20ριά τέτοιες 'επιθέσεις'. Σκανάρουν με ειδικά προγράμματα τυχαίους υπολογιστές και αν δουν κανένα τελείως ξέφραγο και με κενά ασφαλείας μπαίνουν μέσα. Σιγά το πράγμα. Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να μη φλιπάρεις.
-
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ford: Found On the Road DeadΗ ford την τελευταία 10ετία έχει υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της
στις ΗΠΑ. Το πόσοι βρίζουν εκεί το focus είναι απίστευτο, το θεωρούν κλασσικό
'lemmon car'. Το ποιό απίστευτο είναι το πόσο λίγοι το βρίζουν εντός ευρώπης
όπου πούλησε τρελλά.Η νοοτροπία της μεγιστοποίησης των βραχυπρόθεσμων κερδών (σε βάρος του μέλλοντος)
πέρασε γενικά στις εταιρίες (Ελληνιστί: ότι αρπάξoυμε τώρα...). Αν δεν έδιναν
5 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα θα πουλούσαν όπως η renault γιατί π.χ η ford στην
ευρώπη έπεσε -3.1% το 2004->2005, και-2.2% το 2003->2004 -
Επειδή όλα τα πράγματα έχουν την λύση τους, βρές τον κατάληλο δικηγόρο (εάν δέν το έχεις κάνει)και θα σου πεί εάν έχει νόημα γιά τα Ελληνικά δεδομένα να το τραβήξεις όσο πάει.
Υ.Γ. Επιμένω γιά την χρήση κατάληλου δικηγόρου που να ασχολήτε μόνο με ασφαλιστικά εάν θές περισότερα pm -
Καλή τύχη φίλε μου, εύχομαι να βρεις άκρη και να τους κάνεις να μετανιώσουν που σε αντιμετώπισαν με αυτόν τον τρόπο.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Ford: Found On the Road Dead
Η ford την τελευταία 10ετία έχει υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της
όπου πούλησε τρελλά.Η νοοτροπία της μεγιστοποίησης των βραχυπρόθεσμων κερδών (σε βάρος του μέλλοντος)
ευρώπη έπεσε -3.1% το 2004->2005, και-2.2% το 2003->2004Αλλό το αμερικάνικο Focus ( made in mexico ) και άλλα τα ευρωπαϊκά που συναρμολογούνται σε ευρωπαϊκά εργοστάσια και έχουν ανταλλακτικά από ευρωπαίους κατασκευαστές Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ford: Found On the Road Dead
Η ford την τελευταία 10ετία έχει υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της
ευρώπη έπεσε -3.1% το 2004->2005, και-2.2% το 2003->2004Αλλό το αμερικάνικο Focus ( made in mexico ) και άλλα τα ευρωπαϊκά που συναρμολογούνται σε ευρωπαϊκά εργοστάσια και έχουν ανταλλακτικά από ευρωπαίους κατασκευαστές Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου...
Ακριβώς
Το ίδιο συμβαίνει με το Jetta το οποίο είναι επίσης made in Mexico και το έχουν ξεσκίσει στις ανακλήσεις στην Αμερική.
Όσο για την πενταετή εγγύηση μην τα κάνεις τόσο απλοικά τα πράγματα.Η Honda και η Mitsubishi δίνουν 7 χρόνια και η Fiat επίσης 5 χρόνια αλλά δεν πουλάνε.
Τα κύρια προβλήματα αξιοπιστίας για την Ford Europe προέρχονται απ' το εργοστάσιο της Ισπανίας(απ' όπου προέρχονται τα Fiesta).Διάβασες ή άκουσες πουθενά προβλήματα για το Mondeo που κατασκευάζεται στην Γερμανία;
Δεν μπαίνουν όλα στον ίδιο κουβά.Εδώ η Toyota ανεπίσημα παραδέχεται ότι το εργοστάσιο της Τουρκίας βγάζει πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα απ' αυτά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. -
Μήπως θα γινόταν το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και το αντίστοιχο που υπάρχει στην ενότητα 4Χ4 να γίνουν ένα;
Ας κλειδωθεί το ένα για να μη τα διαβάζουμε όλα 2 φορές -
-
Papagn τώρα που η γραφή σου πλέον είναι ήρεμη,χωρίς τις υπερβολές που την διέκριναν στην αρχή(μέχρι και στον ψυχίατρο έστειλες μερικούς επειδή τους αρέσει τ' αυτοκίνητό τους...) θέλω να σου εκφράσω την υπστήριξή μου στο θέμα σου που είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξει θετικά για σένα με τον τόσο αγώνα που κάνεις.Και βέβαια μας υπενθύμισες το πόσο σημαντικό είναι να ελέγχεις το αυτοκίνητο πριν ακόμη του βγάλουν πινακίδες.(Το έκανε πρόσφατα φίλος μου δικηγόρος,που αρνήθηκε να του βγάλουν πινακίδες σε καινούργια 320 στην οποία παρατήρησε ξεφλούδισμα στον πίσω προφυλακτήρα και τον αντικατέστησαν)
-
-
papagn,
γιατί δεν το πουλάς να πάρεις ένα άλλο...[RAV4, GVitara κτλ]...;
να μην χαλιέσαι καθημερινά...
o