-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλορίζικο
Δεν ήταν δικό μου, test drive ήταν
το κατάλαβα αυτό, το καλορίζικο στο ότι θα το κλείσεις τελικά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλορίζικο
Νάσο άσπρο ε?
Ασημί ήταν
Ασπρο αυτοκίνητο με τίποτα -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλορίζικο
το κατάλαβα αυτό, το καλορίζικο στο ότι θα το κλείσεις τελικά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλορίζικο
Νάσο άσπρο ε?
Ασημί ήταν
Ασπρο αυτοκίνητο με τίποταΓια το δικό σου λέω ντε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλορίζικο
Νάσο άσπρο ε?
Ασημί ήταν
-
αρα κρατας το ταπερ....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλορίζικο
Νάσο άσπρο ε?
Ασημί ήταν
Καλά, περίμενε, τώρα θα πλακώσουν οι εγκάθετοι(Kruzen,Tatsio, ΒΑΣΙΛΗΣ, γαλατάς και πολλοί ακόμα) για να σου βάλουνε μυαλό. Άκου κει όχι άσπρο..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αρα κρατας το ταπερ....Γιατί, μόνο σε άσπρο βγαίνει το Evo9 ?
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, απλά το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ διαφορετικό απ΄ό,τι έχω οδηγήσει (προσθιοκίνητα) και, παρότι αυτό από μία άποψη είναι θετικό (και ήταν και ένα από τα κριτήρια της αλλαγής...), από μία άλλη είναι και επικίνδυνο (στο κασίδη το κεφάλι...)
-
Καλοτάξιδο το άσπρο EVO Νάσο!!!
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί, μόνο σε άσπρο βγαίνει το Evo9 ?Μα υπάρχει άλλο χρώμα???
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αρα κρατας το ταπερ....
Γιατί, μόνο σε άσπρο βγαίνει το Evo9 ?
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, απλά το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ διαφορετικό απ΄ό,τι έχω οδηγήσει (προσθιοκίνητα) και, παρότι αυτό από μία άποψη είναι θετικό (και ήταν και ένα από τα κριτήρια της αλλαγής...), από μία άλλη είναι και επικίνδυνο (στο κασίδη το κεφάλι...)
ειναι πολλα τα λεφτα νασο. δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα αν εισαι στα ψιλο τσιμα τσιμα δεν αξιζει.
-
Να επαναλάβω, για τους εγκάθετους, ότι το άσπρο ΔΕΝ είναι χρώμα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να επαναλάβω, για τους εγκάθετους, ότι το άσπρο ΔΕΝ είναι χρώμα!Ενώ το μωβ είναι δηλαδή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ενώ το μωβ είναι δηλαδή?
Σαφώς!!! Όπως και το ΜΠΛΕ!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι πολλα τα λεφτα νασο. δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα αν εισαι στα ψιλο τσιμα τσιμα δεν αξιζει.Δεν είμαι στο ψιλο τσίμα-τσίμα, αν ήμουν δεν θα το συζητούσα._
Αλλά ένα test drive ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι πάντα ενδιαφέρον νομίζω -γιαυτό και το έβαλα στο παρόν θέμα.
Ενα σύμπτωμα 'paralysis through over-analysis' που θα έλεγε και ο gavriil1: να προσπαθώ σε κάποια φάση να καταλάβω αν το κλείσιμο της τροχιάς που διαπίστωσα ήταν το AYC ή το μπροστινό μπλοκέ... Ευτυχώς με επανέφερε στην τάξη ο συνοδός: 'τι σημασία έχει'...
-
Kαι σε μαύρο καλό είναι!
Περιμένουμε την απόφαση!
-
Εγώ δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω προς όλες τις κατευθύνσεις (με κίνδυνο να γίνω κουραστικός) ότι
τα σάβανα δεν έχουν τσέπες! -
Ρε παιδιά,ενδεχόμενη αγορά αυτή τη στιγμή ενός ΕΒΟ,δεν θα το κάνει να χάσει πολύ απο τήν αξία του με την έλευση του νέου μοντέλου;
Μιλάμε για αλλαγή εξ'ολοκλήρου,όχι απο 7άρι σε 8άρι.Μήπως το να αγοράσεις σήμερα το 9άρι,σε ένα χρόνο θα αξίζει....τρίχες;
-
Μαυρο....
Εχω ενα στο γκαραζ που παρκαρει διπλα μου κ τρελαινομαι να το βλεπω καθε μερα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κράτημα... Εδώ είναι τα γλέντια. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε διάφορες στροφές, όλες με γλυστερό οδόστρωμα, στο πρόγραμμα 'Tarmac'. Το οποίο δίνει περισσότερη ροπή πίσω, είναι λίγο σα να οδηγείς οπισθοκίνητο αλλά εκεί που γλυστράει πίσω, με το που κάνεις ανάποδο και μείνεις στο γκάζι, αισθάνεσαι να μπαίνει στο παιχνίδι και το μπροστά και προκύπτει πλαγιολίσθηση με τόσο ωραίο τρόπο που 'σε κάνει μάγκα'.
Τελικά όλη η ιστορία είναι σε αυτό που γράφεις πιο πάνω? Το κεντρικό διαφορικό παίζει αυτό το ρόλο?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλορίζικο
Νάσο άσπρο ε?
Ασημί ήταν
Ασπρο αυτοκίνητο με τίποτα(Αν δε το πάρεις άσπρο θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω
)
Καααλά εσύ θα ήθελες ένα evo μοβ (μπλε κατά τη γνώμη σου, αλλά απαλλάσσεσαι λόγω αχρωματοψίας) εγκάθετε μοβerator.
Ειμαι ηρωας απαλλο πλανητη....EVO IX