-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάποιος θα ψάχνει ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και δε θα βρίσκει.Κάποιος θέλει ροζ BMW
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάποιος θα ψάχνει ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και δε θα βρίσκει.
Κάποιος θέλει ροζ BMW
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάποιος θα ψάχνει ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και δε θα βρίσκει.
Κάποιος θέλει ροζ BMW
Οχι ρε παιδιά....με παρεξηγήσατε....πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο....έχασα τα γυαλιά μου!!!
-
Ωραία περάσατε βλέπω !!
Άλήθεια Χρήστο , μη μου πεις ότι ο dimsabas σου έδινε οδηγίες να ντριφτάρεις το GTi .... ??
-
Λέω σήμερα στην καλή μου:
'Πώς θα σου φαινόταν να πηγαίναμε σε πίστα, ενδεχομένως να μπαίναμε κιόλας μέσα; Θα γίνουμε ρεζίλι βέβαια, αλλά θα σπάσουμε πλάκα.'......(αναμονή απάντησης)......
'Φυσικά, αφού ξέρεις ότι μου αρέσουν τέτοια'.
Την επόμενη φορά, αν πέφτει Σάββατο ή ακόμα καλύτερα Κυριακή είναι αρκετά πιθανό να έρθω κι εγώ.
-
Πάει τον χαλάσαμε κι αυτόν.
-
Γαμώτο ζηλεύω σας... Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθω (αν γίνει Κυριακή)..
Βάλτε και άλλες φωτο!!!
Αν βάλω το ξάντια, πόσο ξύλο θα φάω από τον πατέρα μου;;;;
Για το κόρσα δεν το συζητάω, καλύτερα να φέρω το ποδήλατο μου. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Βάλτε και άλλες φωτο!!!
Ναι να γίνουμε κι άλλο ρόμπες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την επόμενη φορά, αν πέφτει Σάββατο ή ακόμα καλύτερα Κυριακή είναι αρκετά πιθανό να έρθω κι εγώ.Με το Χιουντάι ελπίζω, ΕΤΣΙ?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βάλτε και άλλες φωτο!!!
Ναι να γίνουμε κι άλλο ρόμπες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την επόμενη φορά, αν πέφτει Σάββατο ή ακόμα καλύτερα Κυριακή είναι αρκετά πιθανό να έρθω κι εγώ.
Με το Χιουντάι ελπίζω, ΕΤΣΙ?
εσένα ποιός θα σε κάνει ban που έχεις εξουσία;;;;
-
εσένα ποιός θα σε κάνει ban που έχεις εξουσία;;;;Γιατί να με κάνει ban? Δεν έχω Όπελ!
-
Με το Χιουντάι ελπίζω, ΕΤΣΙ?
εσένα ποιός θα σε κάνει ban που έχεις εξουσία;;;;
Αμα συνεχίζει να πειράζει τον Μάνο?!!........οι υπόλοιποι όλοι μαζί.....
-
Αν χρειαστεί να ρυμουλκήσω κανέναν, μάλλον με το Hyundai.
Έχει και 2 ετών λάστιχα, ας τα ξεκάνω να γουστάρω. Άσε που θα έχω καλή δικαιολογία για τις εξόδους και τον άθλιο χρόνο που θα κάνω. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω βόλτα στους:- chrmes
- Pai Mei
- Taurus
- Kid
Next time.
AAA όλα κι όλα... Και σε μένα χρωστάς. Εγώ δεν έκανα συνοδηγός... Εγώ μόνο το οδήγησα...
Καταπληκτική εμπειρία. Έκανα και το πρώτο powerdrift μου στην Κ9.
Χίλια ευχαριστώ Θέμη... Το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω συτό το Σάββατο ήταν αυτή η βόλτα στα Μέγαρα... Και οι μάσες μετά βέβαια -
Πολύ καλά ήταν εχθές.
Γνωριστήκαμε και με τον dimsavas και τον opterios, ενώ τον chrmes (χωρίς ax αυτή τη φορά) τον ήξερα εδώ και χρόνια
Ο Δημήτρης ήταν πολύ καλός συνοδηγός (δε φοβόταν δηλαδή ), ενώ ο Χρήστος πάντα φίλος με βοήθησε να κατεβάσω τις πιέσεις από... 57,5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε 34 που έπρεπε(Χριστέ μου και Παναγία μου, βελτίωσα το 'ρεκόρ' μου με πιέσεις άνω των 50??? )
Οι άλλοι πού ήσαστε?
-
Μάλλον πρέπει να έχουμε μια πλευρά στα pits που να μαζευόμαστε τα μέλη του φόρουμ γιατί όλο βρισκόμαστε κι όλο και κάποιους δε βλέπουμε - γνωρίζουμε εκεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει και 2 ετών λάστιχα, ας τα ξεκάνω να γουστάρω. Άσε που θα έχω καλή δικαιολογία για τις εξόδους και τον άθλιο χρόνο που θα κάνω.MH MOY ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...
ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΜΑ ΔΕ ΡΥΜΟΥΛΚΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ 4ΤΦ??
ΕΧΩ ΙΜΑΝΤΑ,ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΕΛΞΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ...
ΧΡΕΩΝΩ ΜΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Έχει και 2 ετών λάστιχα, ας τα ξεκάνω να γουστάρω. Άσε που θα έχω καλή δικαιολογία για τις εξόδους και τον άθλιο χρόνο που θα κάνω.MH MOY ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...
ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΜΑ ΔΕ ΡΥΜΟΥΛΚΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ 4ΤΦ??
ΕΧΩ ΙΜΑΝΤΑ,ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΕΛΞΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ...
ΧΡΕΩΝΩ ΜΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...
Σε μπουζούκι έχεις κάτι.
Δε μου λες μοσχαρίσια ή χοιρινή τη θές;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον πρέπει να έχουμε μια πλευρά στα pits που να μαζευόμαστε τα μέλη του φόρουμ γιατί όλο βρισκόμαστε κι όλο και κάποιους δε βλέπουμε - γνωρίζουμε εκεί.Ε, τι τα πήραμε τα καπελάκια;
Καρναβαλο-track day