-
Καντο ρε Κωστα απο τωρα να εισαι ετοιμος...
Δεν βαριεσαι να καθεσαι και να αλλαζεις ζαντολαστιχα εκει ?
-
Παιδιά, τα Μέγαρα είναι συνήθως κάνα τέταρτο με εικοσάλεπτο από τον Κηφισό, αναλόγως την κίνηση. Το Σάββατο όμως είναι η μεγάλη έξοδος, οπότε μην ξεγελιέστε, θα γίνεται χαμός, ειδικά στα διόδια. Γι' αυτό θέλω να ξεκινήσω κατά τις 8:30 από Αθήνα, ώστε να μη φάω πολλή κίνηση στη μάπα. Και νομίζω ότι η κίνηση που θα έχει στις 10 θα είναι σχεδόν διπλάσια από αυτήν που θα έχει στις 9.
Δεν είναι τόσο ότι συντρέχει ειδικός λόγος να είμαστε νωρίς στην πίστα, αλλά δε θέλω να φάω ταλαιπωρία για να γλυτώσω μια ώρα ύπνο. Τι να ξυπνήσω 8 τι 9. Προτιμώ να φτάσω άνετα και να κάτσω στα Floca καμιά ώρα για καφέ, παρά να φάω διπλάσια ώρα στο αμάξι
-
Για να πω την αλήθεια, η ιδέα πως θα βγώ μαζί με τους εξοδούχους του τριημέρου με ανατριχιάζει. Θέλω να έρθω βέβαια μιας και έχασα το προηγούμενο.
Άλλη μια φορά πήγα Μέγαρα εν μέσω εξόδου, και το μποτιλιάρισμα από τα μισά της Αττικής Οδού θα μου μείνει αξέχαστο...
Μολαταύτα ( ) λέω να το τολμήσω και να έρθω... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καντο ρε Κωστα απο τωρα να εισαι ετοιμος...Δεν βαριεσαι να καθεσαι και να αλλαζεις ζαντολαστιχα εκει ?
Nα σου πω την αλήθεια, ψιλοβαριέμαι, αλλά δεν έχω χρόνο να το κάνω από τώρα. Άσε που δεν έχω καμία όρεξη να μείνω στα Μέγαρα αν πχ παραδώσει κανένα λάστιχο το πνεύμα και επιπλέον δεν έχω καμία όρεξη να κάνω την διαδρομή Καλλιθέα-Μέγαρα και τούμπαλιν με 40-42 πιέσεις και φθαρμένα ελαστικά και κραδασμούς στο τιμόνι και... και... Θα πάω και θα έρθω με την άνεσή μου, απλά θα 'πήξω' λίγο παραπάνω εκεί πέρα. Εξάλλου, μπρος στα κάλη, τι είναι ο πόνος?
-
Αν φύγετε νωρίς, δεν υπάρχει θέμα τεράστιο να πάς στα Μέγαρα. Και εξάλλου (πιο σημαντικό) στην επιστροφή θα γυρίσετε σφαίρα!
Τώρα αν περιμένει κανείς να ξυπνήσει στις 10.00 για να πάει Μέγαρα...
-
Να γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς:
-
Τελευταία έξοδος Αττικής Οδού δεξιά για Μάνδρα και μετά αριστερά μέσα από Μάνδρα για Μελετάκι (όπου και η ομώνυμη ειδική... ) και μετά από παλιά εθνική για Μέγαρα....
-
Thanks, Σπύρο!!
-
Παίδες τελικά θα έρθω και εγώ αύριο Μέγαρα! Από τον Πειραιά, θα περάσω μία από το σπίτι και έφυγα με την μία για πίστα!!
Δεν θα βάλω μέσα το αμάξι οπότε ετοιμαστήτε για συνοδήγηση! Θα συνοδήγησω με όλους σας!Ααα, θα φέρω και φωτογραφική!
-
Πλάκα πλάκα...πάλι μαζευτήκαμε πολλές
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Παίδες τελικά θα έρθω και εγώ αύριο Μέγαρα!Πλήρώνεις και το καπελάκι στον chrmes, τον Χρήστο! (Δεν το ξέρει ακόμη, όποτε ενημέρωσε τον )
-
Α, ωραιός Κώστα!! Γιατί ήθελα να ρωτήσω αν θα είναι κάνας mod αύριο στην πίστα να πλερώσουμε και την καπελαδούρα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πλάκα πλάκα...πάλι μαζευτήκαμε πολλέςΘα βγάλουμε χαρτάκι προταιρεότητας για το ποιος θα κάτσει στο δεξί σου κάθισμα!
-
Κύριοι, οι συμμετοχές έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Να σας ενημερώσω ότι θα έρθουν και 3-4 ακόμα Miata από το ομώνυμο club, ελπίζω να σας χορτάσουν θέαμα . Ελπίζω ακόμα να με λυπηθεί κανείς που το δικό μου μωρό είναι μακριά και να μου δώσει το δικό του για 2-3 γύρους, γιατί αλλιώς θα την πάθω την κατάθλιψη . Εσείς να λυσσάτε γύρω-γύρω και γω να κάθομαι σε μια γωνιά και να κοιτάω ...
-
Μάγκες, δεν ειναι σίγουρο αν θα μπορέσω. Αν ειναι θα έρθω μετά τις 12, κατα τις 1:30 περίπου. Θα φέρω κι εναν φίλο μαζί...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μάγκες, δεν ειναι σίγουρο αν θα μπορέσω. Αν ειναι θα έρθω μετά τις 12, κατα τις 1:30 περίπου. Θα φέρω κι εναν φίλο μαζί...Έλα Θέμη θα περάσουμε σουπερ!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έλα Θέμη θα περάσουμε σουπερ!
Δηλαδή εμείς οι 'αμόλυβδοι' να μην έρθουμε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδή εμείς οι 'αμόλυβδοι' να μην έρθουμε;
Έλα εσύ και θα δούμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μάγκες, δεν ειναι σίγουρο αν θα μπορέσω. Αν ειναι θα έρθω μετά τις 12, κατα τις 1:30 περίπου. Θα φέρω κι εναν φίλο μαζί...
Ειμαι Πάτρα αυτή τη στιγμή οπότε ειναι και τα λεφτά της βενζίνης πήγαινε-έλα που σκέφτομαι... Θα δούμε...
-
Εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί παρά το γεγονός ότι φοράω πλέον τα καινούρια πα-πα στο Λιζάκι....
Ο Jr θα δει αυτό το ΣΚΔ τον μπαμπά του περισσότερο απ'όσο ο μπαμπάς του την πίστα!
Ραντεβού κάποια άλλη μέρα και σίγουρα στο F2F!
Υ.Γ.
Φωτο από το πατούμενο σφυρήλατο σετάκι από αύριο...
Καρναβαλο-track day