-
Επειδή είμαστε πολλοί αυτοί που δεν μπορούμε τελικά να παρεβρεθούμε στα Μέγαρα στις 26 του μηνός, προτείνω να οργανώσουμε τη δική μας εκδήλωση το επόμενο σαββατοκυριακοδεύτερο, αυτό της Καθαρής Δευτέρας. Αποκριάτικο track-day. Να φορέσουμε τις μουτσούνες μας και να τρελάνουμε τα ελαστικά και τα χρονόμετρα. Ανήμερα την Καθαρή Δευτέρα καλό θα είναι να βρισκόμαστε με τις οικογένειές μας και να επιδιδόμαστε σε πατροπαράδοτα ελληνικά έθιμα, αλλά τις 2 προηγούμενες μέρες μπορούμε άνετα να τσικνήσουμε τα τιμημένα λαστιχάκια μας. Αν μάλιστα η πίστα είναι βρεγμένη, τότε θα γίνει πραγματικό πάρτι.
- Dimsabas
ΥΓ. Ποστάρω με επιφύλαξη γιατί ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με την πίστα, για να δω ποιες μέρες θα είναι ανοιχτή στο επίμαχο ΣΚ.
- Dimsabas
-
Επειδή είμαστε πολλοί αυτοί που δεν μπορούμε τελικά να παρεβρεθούμε στα Μέγαρα στις 26 του μηνός, προτείνω να οργανώσουμε τη δική μας εκδήλωση το επόμενο σαββατοκυριακοδεύτερο, αυτό της Καθαρής Δευτέρας. Αποκριάτικο track-day. Να φορέσουμε τις μουτσούνες μας και να τρελάνουμε τα ελαστικά και τα χρονόμετρα. Ανήμερα την Καθαρή Δευτέρα καλό θα είναι να βρισκόμαστε με τις οικογένειές μας και να επιδιδόμαστε σε πατροπαράδοτα ελληνικά έθιμα, αλλά τις 2 προηγούμενες μέρες μπορούμε άνετα να τσικνήσουμε τα τιμημένα λαστιχάκια μας. Αν μάλιστα η πίστα είναι βρεγμένη, τότε θα γίνει πραγματικό πάρτι.
- Dimsabas
ΥΓ. Ποστάρω με επιφύλαξη γιατί ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με την πίστα, για να δω ποιες μέρες θα είναι ανοιχτή στο επίμαχο ΣΚ.
- Dimsabas
-
- Dimsabas
- Dimsabas
-
Α,εσύ είσαι για τα καρναβάλια!!!!
-
Είμαι ένας μικρός καρναβαλιστής !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είμαι ένας μικρός καρναβαλιστής !Τώρα που τό σκέφτομαι ρε Δημήτρη,εσύ όλο τόν χρόνο δέν είσαι ντυμένος δάσκαλος!!!
-
Και πώς θα μπαίνει το κράνος πάνω από την περούκα-αφάνα;
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Και πώς θα μπαίνει το κράνος πάνω από την περούκα-αφάνα;Περίμενε να έρθει ο 'maxmara' που ξέρει από 'αφάνες' για να σου πεί.
-
Αν πρόκειται να ντυθούμε είμαι μέσα
Λέτε αν ντυθώ Αλόνσο (στο πιο χοντρό βέβαια )
να κάνω τίποτα υπερχρόνους -
Πάντως, αν ψάχνεις για καρνάβαλους στην πίστα, θα απογοητευτείς. Αυτοί ντύνουν τα αυτοκίνητά τους Porsche και Ferrari καθημερινά και πάνε παραλία...
Να δεις...πώς τους λένε...πώς τους λένε....
-
Και καλά ο τρελοδάσκαλος, το έχει χάσει. Τον ξέρουμε.
Εσύ Βασίλη παιδί μου, γιατί;
Μήπως, λέω μήπως θα δοκιμάσεις τίποτα καινούργιο στο όχημα;
-
Το λάθος :
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μήπως, λέω μήπως θα δοκιμάσεις τίποτα καινούργιο στο όχημα;Το σωστό :
Μήπως, λέω μήπως θα δοκιμάσεις κανά καινούργιο όχημα;
-
Βρε σεις, και τι δε σας υποσχέθηκα... Κανείς δε δηλώνει συμμετοχή; Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι **και **άλλο ένα ΜΧ5 στην πίστα εκείνη τη μέρα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κανείς δε δηλώνει συμμετοχή; Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι **και **άλλο ένα ΜΧ5 στην πίστα εκείνη τη μέρα...Ενδιαφέρον...
-
Ρε αθεόφοβοι εγκάθετοι, πάλι μέρες που δεν μπορώ κανονίζετε? Την Κυριακή εκείνη φεύγω εξωτερικό ρε σεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε αθεόφοβοι εγκάθετοι, πάλι μέρες που δεν μπορώ κανονίζετε? Την Κυριακή εκείνη φεύγω εξωτερικό ρε σεις...Ε, στείλε και συ το πρόγραμμά σου με fax ρε παιδάκι μου. Όλα εμείς θα τα κάνουμε;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ρε αθεόφοβοι εγκάθετοι, πάλι μέρες που δεν μπορώ κανονίζετε? Την Κυριακή εκείνη φεύγω εξωτερικό ρε σεις...
Ε, στείλε και συ το πρόγραμμά σου με fax ρε παιδάκι μου. Όλα εμείς θα τα κάνουμε;
Λοιπόν... μουμπλε-μουμπλε... Αυτό το Σ/Κ έχω αγώνα... την άλλη Κυριακή φεύγω... την επόμενη έχω ραντεβού με την Λίτσα και την μεθεπόμενη έχω να πεταλώσω κάτι τζιτζίκια... Ελεύθερη Κυριακή? Α! Ναι, το Πάσχα!!! ΤΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!
-
για πες τους να ψαξουν στα 'εισερχομενα' ή αλλιως στο πρωτοκολλο...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για πες τους να ψαξουν στα 'εισερχομενα' ή αλλιως στο πρωτοκολλο...Ανακεφαλαιώνοντας:
Ο Γαρύφαλλος δεν μπορεί Πέμπτες.
Ο Ταύρος δεν μπορεί γενικώς.
Η Ρένα μπορεί αλλά συνήθως δεν μπορεί γιατι λείπει.
Ο Αγγελος δεν πάει σε κλειστούς χώρους αλλά μόνο at the pista.
Ο Στέλιος δεν ξέρει τι του γινεται.
Ο Κρούσης δεν μπορεί Κυριακές.
Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να ακούει για ξοδέματα.
Ο Go_For_Volos τελευταία δεν μπορεί καθόλου.
Ο chrmes μπορεί αλλά δεν το λέει.Να το κανονίζουμε για αργάμιση Τρίτη προς Πέμπτη σε ημιυπαίθριο χώρο ρε!
-
Ισως ερθω και γω. ..
Καρναβαλο-track day