-
Το after sales είναι για τα μπάζα. Κρίμα. Για όλα τα προβλήματα που βγάζουν φταίνε οι βενζίνες
Ναι, και εμένα για ένα φτερό που είναι γρατζουνισμένο, με ρώτησαν πού έβαλα βενζίνη τελευταία φορά!
-
οταν σου λενε οτι το πιο αποτελεσματικο σερβις ειναι στα 70χλμ εκτος πολης (ισως το ξερει ο ομικρονε που ασχολειται με σεατ), πετας τα ρουχα σου ψηλα δε νιωθεις τπτ που λενε και οι πυξ λαξ...
στα 50χλμ
Στο εν λογω
μενει μια φορα του το ibiza του bro εξω (προβλημα στα ηλεκτρονικα) απο το σπιτι μας ξημερωματα καθως εφευγε για τη δουλεια
ο bro την κανει με το δικο μας
Κατα τις 9 ττηλ η μανα μου κι* ερχονται *και το παιρνουν
το επισκευαζουν κτλ και κατα τις 12 ***το φερνουν ***.Αφηνουν την αποδειξη πληρωμης (καμμια 50αρα αν θυμαμαι) και λενε οταν ερθει ο αδερφος μου πληρωνει-δε χαθηκε κι ο κοσμος
εκεινη την ωρα εφτανα κι εγω απο τη Σαλονικα.Μολις εμαθα τι παιχτηκε τους λεω:Δεν πιστευω να το φερατε με αδειο ντεποζιτο!
βεβαια μιλαμε για επαρχιακη πολη και σχετικα μικρες αποστασεις(ολη διασδρομη να ναι κανα Km)
Ομως οι ανθρωποι ξερουν τη δουλεια τους γι αυτο και ανοιξαν οι δουλειες τους
Ως κάτοχος ibiza και εγώ, αμφιβάλω αν υπάρχουν ποιο προβληματικά αυτοκίνητα απο τα Seat, και φυσικά αυτό φαίνεται στις πωλήσεις. Η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας (της κεντρικής, έτσι?) είναι του τύπου 'αγόρασες Seat, καλά να πάθεις', αυτό το άκουσα σε τηλεφωνική συνομιλία με τεχνικό υπεύθυνο της Τεχνοκαρ και μετά απο πολύ στρίμωγμα γιατί δεν καλύπτουν κατασκευαστικά ελαττώματα..... Μακριά και αγαπημένοι...
Μπραβο μπραβο! Περνα τωρα πρωτη του μηνα να πληρωθεις!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μπραβο μπραβο! Περνα τωρα πρωτη του μηνα να πληρωθεις!Για καν΄το πιο λιανά αυτό.......
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Το after sales είναι για τα μπάζα. Κρίμα. Για όλα τα προβλήματα που βγάζουν φταίνε οι βενζίνεςΕνώ τα service της Kosmocar-Karenta (VW/Audi) είναι προσανατολισμένα και σέβονται τον πελάτη ... Οτι συμβεί στο αυτοκίνητο φταίει ο πελάτης και γιά να αλλάξει κάτι εντός εγγύησης πρέπει να πέσει σύρμα από υπουργό και πάνω στο γενικό διευθυντή ...
Δυστυχώς παιδιά ζούμε στην Ελλάδα και θα περάσουν ακόμα χρόνια γιά να σεβαστούν οι επαγγελματίες τον καταναλωτή ...
-
Δυστυχώς παιδιά ζούμε στην Ελλάδα και θα περάσουν ακόμα χρόνια γιά να σεβαστούν οι επαγγελματίες τον καταναλωτή ...
Διαφωνω.Οι επαγγελματιες πρωτα απο ολα πρεπει να σεβονται τον εαυτο τους σαν επαγγελματικη οντοτητα.
Οι δε πελατες να ψαχνουν,να συγκρινουν και να επιλεγουν.
-
Διαφωνω.Οι επαγγελματιες πρωτα απο ολα πρεπει να σεβονται τον εαυτο τους σαν επαγγελματικη οντοτητα.
Οι δε πελατες να ψαχνουν,να συγκρινουν και να επιλεγουν.
Διαφωνείς για το γεγονός ότι οι επαγγελματίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο χώρο του αυτοκινήτου που συζητάμαι δεν σέβονται τον πελάτη ...? ΕΥτυχώς αυτό δείχνει να αλλάζει αμυδρά μέχρι στιγμής από φωτεινές εξαιρέσεις...!!! Αυτο είναι που μας ενδιαφέρει, το εάν σέβονται τον εαυτό τους είναι μιά άλλη συζήτηση φιλολογικού περιεχομένου (εάν σέβονται τον πελάτη εξυπακούεται ότι σέβονται και τον εαυτο τους στον τομέα αυτό μιάς και αυτόματα σημαίνει ότι είναι υπευθυνοι) ...
-
Ειμαι κατοχος CORDOBA 1.4 SPORT απο τον ιουνιο του 2005 με 64000 χλμ.μεχρι στιγμης.Τα service του ολα στην αντιπροσωπεια της κομοτηνης.Για το service των 60000χλμ.πληρωσα 505ευρω.γενικα δεν εχω καποιο παραπονο.περα απο κατι τριγμους στην πορτα του οδηγου.Πριν απο 15000χλμ αλλαξα τα ελαστικα με continental sport contact 2.τον τελευταιο καιρο εχω εντονο θορυβο.Στην αντιπροσωπεια που απευθυνθηκα πιστευοντας οτι ειναι καποιο ρουλεμαν.μοθ ειπαν οτι τα συγκεκριμενα δεν βγαζουν προβλημα στα ρουλεμαν και μαλλον ειναι απο τα ελαστικα.οποιος γνωριζει η εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ας με ενημερωσει.
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
Ειμαι κατοχος CORDOBA 1.4 SPORT απο τον ιουνιο του 2005 με 64000 χλμ.μεχρι στιγμης.Τα service του ολα στην αντιπροσωπεια της κομοτηνης.Για το service των 60000χλμ.πληρωσα 505ευρω.γενικα δεν εχω καποιο παραπονο.περα απο κατι τριγμους στην πορτα του οδηγου.Πριν απο 15000χλμ αλλαξα τα ελαστικα με continental sport contact 2.τον τελευταιο καιρο εχω εντονο θορυβο.Στην αντιπροσωπεια που απευθυνθηκα πιστευοντας οτι ειναι καποιο ρουλεμαν.μοθ ειπαν οτι τα συγκεκριμενα δεν βγαζουν προβλημα στα ρουλεμαν και μαλλον ειναι απο τα ελαστικα.οποιος γνωριζει η εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ας με ενημερωσει.Μου έχει συμβεί σε Smart αυτό με τον έντονο θόρυβο (ειδικά σε ταχύτητες άνω των 60-80km). Το πρόβλημα τελικά ήταν ότι είχαν στραβώσει οι ζάντες...
Με ένα ίσιωμα τους μετά όλα ήταν οκ.
-
Αν ειχαν στραβωσει οι ζαντες δεν θα ειχα και προβλημα ζυγοσταθμισης?
-
Στο δρόμο δεν έδειχνε κανένα πρόβλημα. Δεν το καταλάβαινες. Πέρνα από το λαστιχά σου να τους ρίξει μια ματιά.
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
Αν ειχαν στραβωσει οι ζαντες δεν θα ειχα και προβλημα ζυγοσταθμισης?Όχι απαραίτητα αν και σπάνιο είναι πιθανό να στραβώσουν πάνω-κάτω και όχι δεξιά-αριστερά, επίσης κακή ζυγοστάθμιση φαίνεται πιό εύκολα στα εμπρός ελαστικά, στα πίσω ακούγεται, κυρίως, μαζί με μιά μικρή αστάθεια στο πίσω μέρος.
Πρόβλημα ρουλεμάν τροχών στα ibiza/cordoba απο όσο ξέρω δεν υπάρχει, οπότε καλά σου είπαν.
Τσέκαρε εξωτερικά τα λάστιχα για τυχόν παραμορφώσεις που δείχνουν πρόβλημα στο σκελετό και μετά πήγαινε για ζυγοστάθμιση εκεί που τα έβαλες!
Μία διευκρίνηση, ο θόρυβος που ακούς είναι ένα βουητό ή κάτι άλλο;;
-
Ειναι βουητο
-
ειναι θορυβος που υποδηλωνει οτι βρισκουν σε καποια επιφανεια και τριβονται?
-
Ο χρήστης autocar.co.uk έγραψε:
Say goodbye to look-alike Seats. This is the new Seat Tribu concept, which will be unveiled at the Frankfurt motor show on Tuesday (11 September).The Tribu is the first model wholly styled by design director Luc Donckerwolke since his arrival from Lamborghini. Maybe we're just being fanciful, but we reckon there's a hint of Lambo in the Tribu's crisp, geometrical shapes and trapezoidal headlights, and that's a good thing.
The only elements of Seat's current styling it contains are the strong swage lines running along the flanks from the top of the front wing to the rear wheelarches.
The Tribu blends elements of coupe and SUV styling; it's clearly an SUV, but there's definitely something coupe-like in the car's profile and three doors. The windscreen also continues above the passenger compartment, creating a huge panoramic roof.
There are no obvious external rear lights, because they're hidden behind the rear windscreen and only visible when illuminated.
The wheels are enourmous 20-inch chrome items, with 255/50 tyres – this is a vehicle for tackling the King's Road, not off-road.
Inside, the Tribu has four bucket seats, each with built-in seatbelts. The dashboard, meanwhile, is packed with four information screens for the driver, as well as dials for the speedometer and rev counter.
The screens display different information according to which of three driving modes the Tribu is in – Urban, Sport or Freerun, for the city, motorway or tracks. These change the engine management and suspension settings.
Intriguingly, Seat says that the Tribu 'heralds the advent of a new wave of Seat models, and is therefore highly significant.'
The Spanish firm has just introduced the soft-roader four-wheel-drive Altea Freetrack, but has said that it is likely to create a new SUV. Such a car would likely be based on the same platform as the forthcoming new VW Tiguan off-roader, making it a rival for cars like the Toyota RAV4 and Honda CR-V.
-
Απο οσα γνωριζω θα λεγα οτι προκειται για σχεδιαστικη σπουδη και τπτ παραπανω
-
Μαμά!
-
Καλό φαίνεται για suv
-
Ιταλικο φαίνεται για suv
-
Απο οσα γνωριζω θα λεγα οτι προκειται για σχεδιαστικη σπουδη και τπτ παραπανωΚαι όλοι ελπίζουμε να παραμείνει έτσι.....
-
Seat Leon, 2 μηνων ολοκαινουργιο, εχει παει 3 φορες στη Seat λογω προβληματος στο δοχειο του νερου και ακομα δεν μπορουν με βεβαιοτητα να πουν τί φταιει και το αμαξι χανει συνεχεια το νερο.
SEAT FORUM