-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Εδώ έχουν άλλοι και άλλοι...Manosk ακούς;
Εγώ έχω ένα Leon 20VT την έκδοση Top Sport 8/2003 με 63.000 χιλιόμετρα...
-
Γεια!
Εγώ έχω ένα Toledo του 1996 SXE 1600cc με 250.000χλμ. -
Εγώ έχω μόλις 8.800 χλμ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
-
Εγω εχω ενα ibiza 1,4 sport 3d ,αγορασμενο το 2004 και με 17000χμ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδώ έχουν άλλοι και άλλοι...Manosk ακούς;Δεν το κολλάτε στο VW Forum να μη γεμίζουμε με άχρηστα θέματα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εδώ έχουν άλλοι και άλλοι...Manosk ακούς;
Δεν το κολλάτε στο VW Forum να μη γεμίζουμε με άχρηστα θέματα;
Και να ονομαστει VAG Forum
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδώ έχουν άλλοι και άλλοι...Manosk ακούς;Εγώ έχω ένα Leon 20VT την έκδοση Top Sport 8/2003 με 63.000 χιλιόμετρα...
funky το ιδιο εχουμε?
simdion δε σου αρεσε το λεον και πηρες αλτεα?
-
Κατοχος (τελευταίου) ίμπιζα 1,4 σπορ, μοντέλο 2002 εδω και 3 μήνες.
το σκεφτόμουνα και εγώ να ανοίξω τόπικ. Για να δούμε.
υγ μια και όλοι έχουμε υιοθετήσει τις γραμμες σεατ, για να έχουμε αγοράσει...τί λέτε, σας αρέσει το καινούργιο λεον; -
πηγαμε και το ειδαμε προχθες...πιο ευρυχωρο απο το παλιο χωρις ομως να χωραει 5 ατομα χαλαρα, με ομορφο εσωτερικο που δε θυμιζει τοσο γκολφ οπως το παλιο...σπορτιφ αμαξωμα σιγουρα!δειχνει γενικα οτι ειναι καινουριο το νεο λεον...
μειον.........ο χωρος πανω απο το κεφαλι του οδηγου ειναι σαφως μικροτερος απο του παλιου ενω και το οπτικο πεδιο μπροστα ειναι μειωμενο και αυτο...σε σχεση με το παλιο σε πιανει ενα αισθημα κλειστοφοβιας...πισω τα πραγματα ειναι περιπου οπως το παλιο...αθλιο το πλαστικο 3ο τζαμακι πισω, εκει που πιανεις τη χειρολαβη...τα πλαστικα στις πορτες σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα...1.6 κινητηρας με 102 ιππους και 8 βαλβιδες σε τιμη 16.000 πανω κατω...προνοια για 115 δεν υπαρχει...
το τουρμπο που εχω δει σιγουρα δειχνει πολυ παραπανω απο το απλο λεον και ειναι ομορφουλικο...δεν ειναι κακη επιλογη αλλα ισως καποιος θα πρεπε να περιμενει και τις νεες τουρμπο εκδοσεις...
το νεο λεον μου φανηκε μια καλη επιλογη και σιγουρα δεν ειναι τοσο πολυμορφιζον οσο μου φανηκε στην αρχη...ισως επειδη βγηκε μαζι με αλτεα και τολεδο( ) εχουμε κανει ασχημους συνειρμους...οι νεες εκδοσεις τουρμπο ισως το σωσουν! οι απλες αξιζουν μια βολτα για να το δει οποιος ενδιαφερεται για 1.6....
-
Όταν παράγγειλα το ALTEA τον Ιούνιο δεν υπήρχε το LEON. Αλλά ακόμα και σήμερα το ίδιο θα έπαιρνα για τους εξής λόγους:
- Πιό ευρύχωρο κυρίως για τους πίσω.
- Μεγαλύτερο διαθέσιμο εσωτερικό ύψος
- Σαφώς πιο σύγχρονο ταμπλώ.
- Μεγαλύτερος χώρος αποσκευών λόγω και συρόμενων πίσω καθισμάτων (370 έως 510 λίτρα χωρίς αναδίπλωση πλάτης).
Και προσωπικά μου αρέσει περισσότερο σαν σχήμα
-
πανο, καλοταξιδο ρε!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πανο, καλοταξιδο ρε!!Ευχαριστώ! καλορίζικα στην πίστα την κυριακή (στο πάρκινγκ )
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πανο, καλοταξιδο ρε!!
Ευχαριστώ! καλορίζικα στην πίστα την κυριακή (στο πάρκινγκ )
στο παρκινγκ θα ειναι και το δικο μου...
-
Καλή η ιδέα δημιουργίας του φόρουμ για την σέατ. Το δικό μου είναι ένα κατακόκκινο ίμπιζα, μοντέλο 2000, 1400cc, 8v, 68+hp, 83000 χλμ. Υπερευχαριστημένος ως τώρα΄, αφού το αυτοκινητάκι δεν παρουσίασε το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι με την κλειδαριά της πόρτας του οδηγού. Μια καλή πρωία αποφάσισε να με κλειδώσει απ' έξω. Την άλλαξα και όλα οκ.
Α! αν είχε και καλύτερα πλαστικά στα εσωτερικά χερούλια των πορτών(βλ. ξεφλούδισμα) θα ήταν άριστο. Δεν πειράζει όμως... -
[quote='sodhad'
Α! αν είχε και καλύτερα πλαστικά στα εσωτερικά χερούλια των πορτών(βλ. ξεφλούδισμα) θα ήταν άριστο. Δεν πειράζει όμως...[/quote]
εγώ τα έβαψα. τα έδωσα σε φανοποιείο και μου τα έβαψαν στο χρώμα του αμαξώματος(ασημί) και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. πάνω από χρόνο τα έχω βαμμένα. τζάμπα μου το έκαναν, αλλά νομίζω ότι παίρνουν κανα 50αρικο το ζευγάρι. -
Εγώ έχω ένα ίμπιζα του 2001 101, πλεον με 130000χλμ. Ευχαριστημένος είμαι γενικά και περισσότερο από τότε που σταμάτησα να το πηγαίνω για σέρβις σε επίσημη αντιπροσωπεία.
-
Πού πηγαίνεις για σέρβις;
Εγώ εως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ERGOCAR Αργυρούπολης
SEAT FORUM