-
Τελικά , η δοκιμή ήταν παραπάνω από θετική.
Tελικά η ανάρτηση ήταν πιο μαλακή από όσο περίμενα. Από την άλλη η έκδοση ellegance έχει εξαντληθεί και πάλι καλά που πρόλαβα την έκδοση sport σε μαύρο χρώμα.
Το παράγγειλα και μάλιστα ήμουν τυχερός μιας και είχα όχι μόνο την μείωση του 50% των τελών ταξινόμησης, αλλά και μείωση του επιτοκίου από την αντιπροσωπεία από το 7.5 στο 4%
Επιπλεόν μου εκάναν δώρο και την επέκταση εγγύησης (530 euro)
πραγματικά αξίζει τα λεφτά του -
ποσσο πηγε τελικη τιμη?
-
με όλες τις εκπτώσεις και μαζί με τον διακανονισμό η τελική τιμή είναι περίπου ίδια με την αρχική τιμή !
Αν θυμάμαι καλά είναι 16646 ευρώ !! (sport+ χρώμα+ επέκταση εγγύησης). εγώ θα πληρώσω επιπλέον 260 ευρώ για αντικλεπτικό και αισθητήρες !
Τα συγκεκριμένα προωθητικά ισχύουν για όλη την γκάμα της seat ! -
Καλη τιμή ακούγεται.
Καλοτάξιδο!
-
να δούμε τώρα που τελειώνουν τα ετοιμοπαράδοτα τί θα κάνει η σεατ.
οι πωλήσεις του μάρτη δείχνουν πάντως πως πάει για φούντο
στο ίμπιζα το δικό μου (2002 σπορτ) χάλασε η πλακέτα της κλειδαριάς του οδηγού (κόστος 120 ευρώ) και το αμάξι κλειδώνει- ξεκλειδώνει και απενεργοποιείται ο συναγερμός μόνο με το τηλεχειρισμό. και κλασικά επειδή όλες οι γκαντεμιές χτυπάνε μαζί, έπεσε η μπαταρία του κλειδιού στις διακοπές! ¨Ετσι για μια μέρα το αμάξι έμενε ξεκλείδωτο Πάλι καλά που κατά τύχη δούλεψε η κλειδαριά και μπόρεσα να το ξεκλειδώσω!
κατά τα άλλα, στην επιστροφή από πάτρα, είχα μέση κατανάλωση 14,5 λ/100χλμ. ρεκόρ! (με μέση ταχύτητα όμως 148 στο trip computer, αφού ο δρόμος ήταν αδειος στις 2πμ). Επίσης αυτό που παρατήρησα, είναι πως επειδή το αμάξι δούλεψε τόση ώρα σε υψηλές στροφές 'ξεμπούκωσε' και δουλεύει καλύτερα -
Μέση 148;! Οπότε μέγιστη 180+++ Εύγε νέε μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μέση 148;! Οπότε μέγιστη 180+++ Εύγε νέε μου!ευχαριστώ. ο,τι μπορούμε κάνουμε
180-200 όλη την ώρα, αλλά δυσκολο να ανεβάσεις την μέση!λοιπόν, δοκίμασα ξανά την κλειδαριά και δουλεύει (ξεκλειδώνουν όλες οι ασφάλειες και ο συναγερμός)!
το φως της πλαφονιέρας όμως δεν ανάβει όταν ανοίγει η πόρτα!
έχει σχέση που άλλαξα μπαταρία στο κλειδί? μήπως ότι έριξα πριν 2 μέρες ένα κιλό υγρή σιλικόνη στη κλειδαριά? τί στο καλό? Φαίνεται πάντως πως γλύτωσα τα 120ευρώ -
Πρόβλημα με την κλειδαριά συνοδηγού και το φως πλαφονιέρας είχαν και τα Λεόν Ι. Η επίσημη αντιπροσωπεία λέει αλλαγή κλειδαριάς (250 ευρουλάκια παρακαλώ ο Κατάκης, αλλού αρκετά φθηνότερα ΕΠΙΣΗΜΩΣ), κάποιοι το δοκίμασαν με πατέντα αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν σώζεται η κατάσταση. Φυσικά, όταν μου ζήτησαν τα 250 δεν έκαναν τον κόπο να μου εξηγήσουν...
-
Βαριέμαι αφόρητα σε αυτό το θέμα. Θέλετε να πάμε να την πέσουμε στο Skoda Forum;
Ειδικά αυτόν τον kon5 που μας το παίζει και ιστορία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βαριέμαι αφόρητα σε αυτό το θέμα. Θέλετε να πάμε να την πέσουμε στο Skoda Forum;Ειδικά αυτόν τον kon5 που μας το παίζει και ιστορία.
είσαι τρελός?
δεν πιάνονται οι σκονταίοι! έχουν προπονηθεί τόσο πολύ για να δικαιολογουν την επιλογή τους και να μην τους λένε τσίπηδες, που είναι άπιαστοι στα λογύδρια!
τους κάνουν και κάτι πλάκες αυτοί της vw. κοίτα το σουπέρμπ! μια χαρά αμαξάκι, δες τί πίσω φώτα τους δώσανε! -
Ναι, αλλά εμείς είμαστε πιο γρήγοροι και κάγκουρες και φοράμε και άσπρη κάλτσα. Λοιπόν, εγώ θα πάω.
-
Ναι, αλλά εμείς είμαστε πιο γρήγοροι και κάγκουρες και φοράμε και άσπρη κάλτσα. Λοιπόν, εγώ θα πάω.Έλα!
-
Ορμάτε παιδιά!
'Ο'τι πιο αστείο!Τρέντυδες εναντίον τσίπηδων!!
-
Ναι, αλλά εμείς είμαστε πιο γρήγοροι και κάγκουρες και φοράμε και άσπρη κάλτσα. Λοιπόν, εγώ θα πάω.ξέρεις τα βασικά όμως;
οι τσέχοι έχουν αυτοκινητιστική κουλτούρα εδω και 300 χρόνια!αν δεις, και στις οικοδομές σφαίρα τα πάνε τα καρότσια με την άμμο
οι δε πελάτες, φτύσαν mb και bmw (και άνω) για να πάρουν skoda! Αφού η vw στην πραγματικότητα είναι η βιτρίνα εξέλιξης της σκόντα, και έτσι η πρώτη εξέλιξη γίνεται από τους γερμανούς, αλλά η τελειοποίηση των ρυμθμίσεων από τους μαστροτσέχους, μάλλον στο τρένο που μεταφέρει τα εξαρτήματα..τα ανοίγουν ένα ένα και τα τελειοποιούν!πήγαινε τώρα
η (seat) force να είναι μαζί σου. Και πρόσεχε μη σκίσεις κανά spoiler -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οι δε πελάτες, φτύσαν mb και bmw (και άνω) για να πάρουν skoda!
Όχι δεν τις φτύσαν... Απλώς σπρώχνουν το περίσσευμα αλλού...
-
Ξέχασες να του πεις ότι τα seat είναι απομίμες ιταλικών οχημάτων, άρα όλο και λίγη ευλογία θα παίρνουν τζάμπα, (δε μπορεί), άρα να μή φοβάται τίποτα...
Πες και για τους καγκουροπωλητές σκόντα, τα κροκοδειλάκια στο παπούτσι, (άσχετο αλλά trendy), πες ότι όποιος χρειάζεται αυτοκίνητο με 'φορ μπαγκάζ' είναι εξ'ορισμού βλάχος και ανάξιος οδηγός, βάλ'του νάχει και δυο τρία μπινελίκια για την Ξάνθη (να μην ξεχάσει το μουσουλμανικό στοιχείο πέσ'του)......να πάει εφοδιασμένος ο άνθρωπος, μην γίνει κάνα ντού και τον προλάβει κάνας σκονταίος με IQ>=ραδικιού και ξεμείνει από επιχειρήματα...
-
-
Ερχεται το καμάρι μου! Αδημονώ...
-
Εχω ενα ibiza 00 1.4 16V, και κοπηκε o ιμάντας χρονισμού (πολυ πιο πριν απο τα χιλιόμετρα του, στα 120000 και ενω είχε αλλαξει στα 60000). Οπως είναι λογικό χτύπησε και βαλβίδες οπότε εφυγε για ρεκτιφιέ. Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, πόσο περίπου θα μου κοστίσει; Μήπως ήταν καλύτερο να αλλάξω ολόκληρη μηχανή(επ ευκαιρια να έβαζα καμια μεγαλύτερη .; Το αυτοκίνητο θα είναι το ίδιο σε επιδόσεις και αξιοπιστία;
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Εχω ενα ibiza 00 1.4 16V, και κοπηκε o ιμάντας χρονισμού (πολυ πιο πριν απο τα χιλιόμετρα του, στα 120000 και ενω είχε αλλαξει στα 60000).Που αλλαχθηκε? Στο ενδιαμεσο σερβις δεν εγινε εστω καποιος υποτυπωδης ελεγχος?
Οπως είναι λογικό χτύπησε και βαλβίδες οπότε εφυγε για ρεκτιφιέ. Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, πόσο περίπου θα μου κοστίσει;
Δηλαδη, ανοιχτηκε η μηχανη και διαπιστωθηκε κατι τετοιο?
Θα αλλαχτουν βαλβιδες?Μήπως ήταν καλύτερο να αλλάξω ολόκληρη μηχανή(επ ευκαιρια να έβαζα καμια μεγαλύτερη .; Το αυτοκίνητο θα είναι το ίδιο σε επιδόσεις και αξιοπιστία;
Το αν αλλαξεις μηχανη, εξαρταται απο τα οικονομικα σου.
Επισης: Θα βρεις καλομεταχειρισμενη μηχανη? Τι αλλα περιφερειακα θα χρειαστει?Αν, απο την αλλη, επισκευαστει σωστα, δε θα εχεις προβλημα.
SEAT FORUM