-
Tότε τι παραπονιέσαι;;;; Αφού στα όνειρα είσαι πλούσιος....
-
funkyreverend, αυτό λέω και εγώ. Η κοινή ιδέα πάντως είναι στο αρθρωτό ακραξώνιο.
-
Ρε παιδιά θέλει 28,5' για τα 1.000 μέτρα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά θέλει 28,5' για τα 1.000 μέτρα?γιατί σου κάνει εντύπωση; Πολύ είναι ή λίγο;
-
Πολύ μου φαίνεται.......
-
Πολύ μου φαίνεται.......28.2' θέλει το Κλιό
27.9' θέλει το Golf Gti...
Σου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στο χιλιόμετρο?
-
Νόμιζα ότι έχει 28,5 όχι ότι είναι τραγική διαφορά τα 0,3 αλλά τέλος πάντων έχει διαφορά. Σε σχέση με το Golf Gti δεν έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ποιος είπε ότι το Golf 'κοβει το δρόμο'?
-
Με ποιο το συγκρίνεις; Με το opc;
-
Το Ρο Χι 8 πόσο έχει ξέρει κανείς;
-
Ξεκινάει από 26500, κάπου εκεί...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξεκινάει από 26500, κάπου εκεί...26500 δευτερόλεπτα για το χιλιόμετρο = 7+ ώρες. Καλά πάει δλδ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξεκινάει από 26500, κάπου εκεί...26500 κάνει το χιλιόμετρο? Παίζει να είναι πιο αργό και από Golf V 1.4 FSi
Από 26.900 ξεκινάει η τιμή του πάντως.
-
Τιμη νομιζα ρε άχρηστοι!
-
Peugeot 206 RC 28,9
Mini Cooper S 28,7
Ρε γμτ δεν βρίσκω χρόνους για το χλμ.
-
Peugeot 206 RC 28,9Mini Cooper S 28,7
Ρε γμτ δεν βρίσκω χρόνους για το χλμ.
Να μερικοί που έχω πρόχειρους:
4T, Μάιος 2005, σελ.98
0-1000m
Seat Ibiza Cupra: 28.2' (186km/h)
Peugeot 206 RC: 28.6' (183km/h)
Renault Clio RS182: 28.9' (181km/h)
Ford Fiesta ST: 30.4' (175km/h)Sport Auto, Ιούνιος 2005, σελ.60
0-1000m
Mitsubishi Colt CZT: 29.4' (175.3km/h)
Seat Ibiza FR: 29.8' (174.1km/h)Όχι ότι τις θεωρώ και τρομερά αξιόπιστες τέτοιες μετρήσεις (1) γιατί οι συνθήκες συχνά διαφέρουν από μέτρηση σε μέτρηση (άλλη μέρα, άλλη άσφαλτος, κλπ) και (2) γιατί πολλά περίεργα έχουν δει τα μάτια μου να γράφονται (π.χ. για το Fiesta ST το Sport Auto λέει 30.7' με ταχύτητα επάνω στο χιλιόμετρο 164.5km/h - καμία σχέση με τη μέτρηση των 4Τ σύμφωνα με την οποία έχει πιάσει τα 175) αλλά συζήτηση να γίνεται...
-
Και να φανταστεί κανείς ότι το 5 GT Turbo με τα 120 ΗP και τα 850 Kg βάρος έκανε το χιλιόμετρο γύρω στα 29' πριν από περίπου 20 χρόνια!
Παραπάχυναν τα αυτοκίνητα μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και να φανταστεί κανείς ότι το 5 GT Turbo με τα 120 ΗP και τα 850 Kg βάρος έκανε το χιλιόμετρο γύρω στα 29' πριν από περίπου 20 χρόνια!Παραπάχυναν τα αυτοκίνητα μου φαίνεται.
Πες το ψέμματα.... Ό,τι κερδίζουμε με την εξέλιξη της τεχνολογίας σε άλογα, ροπές και οικονομία το χάνουμε τελικά από το βάρος....
Τουλάχιστον από στήσιμο πάντως φαίνεται να λέει πολύ το 197, δείχνει ακόμα πιο παιχνιδιάρικο από τους προκατόχους του....
Από περιέργεια, το έχει ζητήσει κανείς για testdrive από την αντιπροσωπεία?
-
Αν μερικοί θέλουν ασφάλεια και αυτό είναι ένας τρόπος να την αυξήσουμε, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν μερικοί θέλουν ασφάλεια και αυτό είναι ένας τρόπος να την αυξήσουμε, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές;Δυστυχώς, απλά να μην αγοράζουμε.
Φαντάσου στην πόλη να μη σε συμφέρει όσο το παλιό, μικρότερο κι ελαφρύτερο λόγω μεγέθους και κατανάλωσης, στο ταξίδι επίσης λόγω υπερβολικά κοντών σχέσεων (120 με 6η = 4000rpm) και να σου μένει η πίστα να το χαρείς όπου θα λιώνεις λάστιχα, τακάκια κλπ σε dt κουβαλώντας μαζί σου είτε το θες είτε όχι τα τόσα κιλά 'ασφάλειας'....
-
Δεν είναι όμως εφικτή αυτή η πολιτική μας για το σύνολο των μοντέλων, έτσι δεν είναι; Μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα, ούτε καν κατηγορίες.
Θα αρνηθείς το ένα μοντέλο, το άλλο, το τρίτο...αλλά κάποια στιγμή κάποιο θα πρέπει να αγοράσεις. Είναι και γενικώς ελκυστικά άλλα πράγματα σε σχέση με παλιότερα, οπότε ως καταναλωτές τελικά τσιμπάμε...
Renault Clio RS 197