-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όταν το έχεις μπροστά σου λοιπον το λεξικό ψάξε και την έννοια της έννοιας των εισαγωγικών ('...').......Μήπως το παραγ....με λίγο τό θέμα των 'εννοιών' όλου αυτού του θέματος με ειρωνίες και εγωισμούς ?(εκατέρωθεν)... ΞΕΚΟΛΑ
sory γιανα μην ξαναρπαχτείς... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για να γκρινιαξουμε και λιγο...-
το οτι θελει 100αρα βενζινη δεν ειναι πλεονεκτημα. Επισης το μοτερ δεν εχει αρκετη ροπη στις χαμηλες/μεσαιες στροφες (οπως ειπαν οι δοκιμαστες που το οδηγησαν...).
-
ο διαχυτης δινει αρνητικη αντωση 40 κιλων μονο σε πολυ υψηλες ταχυτητες συμφωνα με τη Ρενο. Πρακτικα δλδ δουλευει αποτελεσματικα μονο σε αρκετα γρηγορο ταξιδι. Εκει ομως ερχεται το κοντο σασμαν που χαλαει τη σουπα γιατι αναγκαστικα δουλευεις το μοτερ με πολυ υψηλες στροφες, παραγοντας θορυβο και καταναλωνοντας περισσοτερο καυσιμο.
-
η θεση οδηγησης ειναι οντως καλη, αλλα το εργοστασιακο καθισμα ειναι απαραδεκτο (οπως ειπαν οι δοκιμαστες που το οδηγησαν...), αρα πρεπει να το παρεις με τα εξτρα καθισματα = εξτρα εξοδο.
-
ειδικο οργανο στροφομετρου???
-
καλη σχετικα η τιμη του στην Ελλαδα, συγκριτικα εξω βεβαια ειναι αισθητα φθηνοτερο απο τον ανταγωνισμο.
Λεει το manual για 100αρα ? Η μηπως πινει και 98αρα(φυσικα στην Ελλαδα 100αρα ομως)
Στο δικο μου ετσι ειναι παντως.Το εργοστασιακο καθισμα δεν ειναι καθολου απαραδεκτο σε πληροφορω ...
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ.... Τα Recarro θα ειναι αλλου βεβαια κ πιστευω οτι θα αξιζουν τον κοποΗ 6η επρεπε να ειναι πιο μακρια οντως.
Η τιμη του ειναι οκ,αλλα θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερη(ή εστω να περιλαμβανονται σε αυτη τα xenon τουλαχιστον)
-
-
Bagus
Το manual λεει για 98, την οποια οι εταιριες φροντισαν να εξαφανισουν απο την Ελλαδα, ωστε ολοι μας να βαζουμε την πανακριβη 100αρα...Για τα καθισματα, γραφω οτι αυτη ηταν η γνωμη των δοκιμαστων. Κουραζουν στο ταξιδι.
-
Τα καθισματα σε ταξιδι δεν ξερω αν θα κουραζουν,αλλα ειναι πιο «βαθια» απο τα παλια κ με καλυτερη πλευρικη στηριξη συνεπως....
Ευχαριστως ανταλλαζα τα δικα μου για αυτα..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Bagus
Το manual λεει για 98, την οποια οι εταιριες φροντισαν να εξαφανισουν απο την Ελλαδα, ωστε ολοι μας να βαζουμε την πανακριβη 100αρα...Για τα καθισματα, γραφω οτι αυτη ηταν η γνωμη των δοκιμαστων. Κουραζουν στο ταξιδι.
Όντως,ο κατασκευαστής ζητα πανω απο 98.Τώρα άν στην Ελλάδα τήν...εξαφάνισαν,αυτό ειναι αλλού παπα ευαγγέλιο.Τα καθίσματά του πάντως κατα την προσωπική μου εμπειρία καί γενικότερα όλη η θεση οδήγησης ειναι καταπληκτική και σου δίνει την αίσθηση του all around 'αγκάλιασμα' του οδηγού, που σε συνδιασμό με την μεγαλύτερη του είδους ορατότητα παρπρίζ(πλησιάζει μοίρες πολυμορφικού αυτο/του)και της εργονομίας των νέων χειριστηρίων,το καθιστούν μοναδικό.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:hmmm:Τα καθισματα σε ταξιδι δεν ξερω αν θα κουραζουν,αλλα ειναι πιο «βαθια» απο τα παλια κ με καλυτερη πλευρικη στηριξη συνεπως....
Ευχαριστως ανταλλαζα τα δικα μου για αυτα..
το αναφερω γιατι το διαβασα και στις 2 δοκιμες που ειδα στο ιντερνετ...
θα το δουμε αυτο, αλλωστε τα Recaro δεν τα δινουν ακριβα ε?
-
RENOBIL
δε μας βαζεις τον πληρη καταλογο με τα εξτρα και τις τιμες τους? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
RENOBIL
δε μας βαζεις τον πληρη καταλογο με τα εξτρα και τις τιμες τους?Δεν έρχεσε απο κοντά καλύτερα?
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
RENOBIL
δε μας βαζεις τον πληρη καταλογο με τα εξτρα και τις τιμες τους?Δεν έρχεσε απο κοντά καλύτερα?
σεμναααααααααααααααααα
-
καλύτερα έτσι για να φεύγεί πάσα αμφιβολία
-
Γιατί είχες αμφιβολίες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
καλύτερα έτσι για να φεύγεί πάσα αμφιβολίαΣυγνώμη,αλλά για πιά αμφιβολία μιλάς?
-
Συγνώμη,αλλά για πιά αμφιβολία μιλάς?
κανε δουλεια σου εσυ....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Συγνώμη,αλλά για πιά αμφιβολία μιλάς?
κανε δουλεια σου εσυ....
Δεν κατάλαβα την ειρωνεία?
-
Είναι κακό που τα πουλάει και το παραδέχεται; Άλλοι κοτσάρουν ολόκληρα διαφημιστικά δελτία τύπου και πλήρες υλικό από διαφημιστικές παρουσιάσεις και δεν τρέχει μία. Αν υπήρχε αντίθετη πολιτική του forum σε όλα τα σχετικά φαινόμενα, τότε εντάξει. Αλλά αφού δεν...
-
Είπε κανείς πως είναι κακό?
-
Έλα ντε
-
RENOBIL
καλυτερα να τα γραψεις ολα εδω γιατι τα βλεπει πολυς κοσμος
-
Ξέρω 'γω; Έτσι μου ήρθε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι κακό που τα πουλάει και το παραδέχεται; Άλλοι κοτσάρουν ολόκληρα διαφημιστικά δελτία τύπου και πλήρες υλικό από διαφημιστικές παρουσιάσεις και δεν τρέχει μία. Αν υπήρχε αντίθετη πολιτική του forum σε όλα τα σχετικά φαινόμενα, τότε εντάξει. Αλλά αφού δεν...Δεν νομίζω να έκανα κάτι κακό.Αγαπώ κάτι,το πουλάω καί το υποστιρίζω.Νομίζω και σείς στη θέση μου το ίδιο θα κάνατε.Δέν θίγω κανέναν σας,ούτε διαφωνώ με κάποιες απόψεις σας.Τί ποιο φισιολογικό για ένα δημοκρατικό forum σαν και αυτό..
Renault Clio RS 197