-
mop26 εμένα άλλο με προβλημάτισε. Κάτω από την εικόνα σου λέει τόπος Αθήνα και εσύ μιλάς για μπουγάτσα στη γωνία...ή κατάσκοπος είσαι ή απλά γνωρίζεις τη μεγάλη παράδοση των Σερρών και της Νιγρίτας στο εξαίσιο αυτό έδεσμα το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
το διορθωσα..αλλα και παλι ειναι μηδαμηνα...καλοστημενο η μη..παλι τα 28 αλογα ειναι διαφορα σε σχεση με το χρονοαναλογικα αν το δεις η διαφορα στην ιπποδυναμη μεταξυ των 2 σε σχεση με τα 7 δεκατα του δευτερολεπτου διαφορα χρονου εντος πιστας ειναι μαλλον ΜΗΔΑΜΗΝΑ εως ανυπαρκτα!μιλαμε για σχεδον 30 αλογα διαφορα...και να σκεφτεις οτι για να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου θες 3 χιλιοστα του δευτερολεπτου!
Τώρα που το διόρθωσες, αν υπολογίσει κανείς με βάση το ποστ σου πόσες φορές προλαβαίνει, θεωρητικά, ν'ανοιγοκλείσει τα μάτια του από τη στιγμή που περνάει το Corsa μέχρι να περάσει το Clio, μπορεί να του φανεί άβυσσος η διαφορά!
-
για κατασκοπεια μαλλον παω...τελος για να μην εχουμε και καμια παρεξηγηση σωστα ανεφερε πριν το παραδειγμα οτι το 7αρι σε 2πλα χλμ πιστας θα γινει 1.4 και σε τριπλα χλμ 2.8..κ ουτ΄το καθ΄εξης αμα τα αμαξια συγκριθουν σε καμια πιστα 20 χλμ στο Τεξας...αλλα αυτο που ηθελα απλα να τονισω ηταν η αναλογια αποδοση κινητηρα με διαφορα χρονου!τιποτα παραπανω...γιατι θεωρω οτι η μετρηση στα συγκεκριμενα αυτοκινητα με διαφορα 28 αλογων ειναι αρκετα σημαντικη...εδω εμεις ψαχνουμε τα 10 και 15 αλογα να ριξουμε κανα τσαϊ και δεν...
αβυσσος???το παρακανες...3-4 μπλινκ και να σου και το clio...εμφανιστηκε!!! την επομενη φορα θα ποσταρω μερα...γιατι τη νυχτα...μπλεκω τα χιλιομετρα με τα χιλιοστα και τις ατμοσφαιρες με τα joule! -
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
σωστα ανεφερε πριν το παραδειγμα οτι το 7αρι σε 2πλα χλμ πιστας θα γινει 1.4 και σε τριπλα χλμ 2.8..κ ουτ΄το καθ΄εξης αμα τα αμαξια συγκριθουν σε καμια πιστα 20 χλμ στο Τεξας...Όλα σχετικά είναι, δε μπορούμε να πάρουμε κάτι που έγινε σε μία πίστα και να το 'μεταφράσουμε' στο τι θα γινόταν σε μια άλλη (π.χ. Σέρρες). Αν η πίστα με το διπλό ή τριπλό μήκος έχει πιο κλειστή χάραξη, όχι μόνο δε θ'αυξηθεί η διαφορά που έδωσε η καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο αλλά μπορεί να εξανεμιστεί τελείως το πλεονέκτημα της παραπάνω δύναμης.
Πόσο κάνει, βρε, 0.7' επί 3 ?!
-
Ναι, μπακαλίστικος ήταν ο υπολογισμός, όχι για να δω την πραγματική διαφορά σε μια άλλη πίστα, αλλά για να τονίσω ότι τα 7 δέκατα μπορεί να μην ακούγονται μεγάλη διαφορά στις Σέρρες, αλλά στα 53 δεύτερα, ε, δεν είναι και λίγο.
Κι αν ήταν τόσο μπροστά το OPC σε μια κλειστή πίστα (όπου φαντάζομαι ότι θα σπίναρε συνέχεια), τότε πόσο μπροστά θα είναι στις πιο ανοιχτές Σέρρες; Τέλος πάντων, αν θέλουμε να λέμε ότι το Clio είναι το καλύτερο από όλα και να βρίσκουμε δικαιολογίες, αυτό είναι το μόνο εύκολο. Το γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο Opel ήταν στη συγκεκριμένη πίστα με τους συγκεκριμένους οδηγούς ταχύτερο από την ειδική έκδοση του RS. Προσωπικά, δεν το περίμενα. -
@dimsavvas
ποσο διαφορα εχουν το κλιο με το συγκεκριμενο κορσα στα 60-160?
μολις την βρεις πολλαπλασιασε το με τις φορες που γινεται αυτο στην πιστα και τοτε θα δεις γιατι ειναι απαραδεκτο για το κορσα να ριξει στο πολυ αργοτερο κλιο μονο 7 δεκατα.αν τους βαλεις βε μποξ και δεις που κερδιζει το κορσα τα δεκατα, δεν θα απαξιωνες το κλιο.
μην μπερδευουμε τον πεζοδρομιοκυνηγο με το καλυτερο προσθιοκινητο!εχεις οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα?
-
an δεις ομως τα διαγραμματα απο τα μεγαρα και το συγκριτικο κορσα-κλιο θα αναθεωρησεις.
τ κορσα ειναι απαραδεκτο αμαξι εως ξερασμα και δε θα το επαιρνα με τιποτα.
ενω η αισθηση που σου δινει στην οδηγηση οσο και να προσπαθουν παραμενει φιλτραρισμενη οπελιτιδα... (και ειχα οπελ 10χρονια)αυτο ομως δεν αναιρει τις αρετες του και οτι στριβει ταπα το αμαξι.
αλλο αμα οταν κατεβεις κατω δε σου εχει κανει κλικ με τη καμια...
μη τα ισοπεδωνουμε ολα...επισης αν το κλιο 197αρι ηταν τοσο πολυ καλο που λετε θα επιανε και τους χρονους του 182αριου στη πιστα....το οτι ιδρωνει να κανει ιδιους χρονους με το 182αρι με τοσα specs παραπανω εμενα δε με χαροποιει ιδιαιτερα....
-
Αριθμολαγνεία... Το χρέπι σώζεται απ'το μοτέρ του που του δίνει εξαιρετικές επιταχύνσεις και ρεπρίζ. Τι κάνει στις στροφές ο πεζοδρομιοκυνηγός είναι άλλο θέμα...
Μη συγκρίνουμε ένα χρέπι με αναρτήσεις-κούτσουρα κι ένα τουρμπισμένο μοτέρ με μια κατασκευή μελετημένη απ'την αρχή για να ΣΤΡΙΒΕΙ.
-
@pskarm
δηλαδη ειχε μεγαλυτερη ταχυτητα εισοδου και εξοδου στις στροφες? -
Εγω παλι οτι υποψιαζομαι οτι ο μεσος οδηγος που δεν μπορει να ελεγξει τοσο τεχνικα το power steering του opc θα κανει μεγαλυτερους χρονους σε συγκριση με το clio
επισης μια διαφορα στο βαρος δεν θα την εχουμε?
-
Πεζοδρομιοκυνηγος,χρεπι,ξερασμα...Συνηθως οποιος δεν εχει επιχειρηματα καταφευγει σε αλαλαγμους!Εγω δεν εχω διαβασει σε κανενα περιοδικο τετοιες αποψεις για το corsa...ισα ισα λενε οτι εχει πολυ καλο μπροστινο συστημα!Συμφωνοι οτι δεν ειναι τοσο ψαγμενο ουτε εχει την αισθηση του clio αλλα μην τα μηδενιζουμε ολα!
+1 στα περι 182... -
Πάντως στην δοκιμή του fifth gear (με οδηγό τον Tiff) το Clio ήταν αντίστοιχα γρηγορότερο του Corsa...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Πεζοδρομιοκυνηγος,χρεπι,ξερασμα...Συνηθως οποιος δεν εχει επιχειρηματα καταφευγει σε αλαλαγμους!Εγω δεν εχω διαβασει σε κανενα περιοδικο τετοιες αποψεις για το corsa...ισα ισα λενε οτι εχει πολυ καλο μπροστινο συστημα!Συμφωνοι οτι δεν ειναι τοσο ψαγμενο ουτε εχει την αισθηση του clio αλλα μην τα μηδενιζουμε ολα!
+1 στα περι 182...Είναι η ευγένεια των ελληνικών περιοδικών απέναντι στην Opel. Να θυμίσω τη μεγάλη καμπάνια της με την οποία το το Astra OPC βγήκε... κορυφαίο αμάξι όλων των εποχών;
-
Σε ποιο περιοδικο το opc βγηκε καλυτερο;;;Εγω δε θυμαμαι κανενα απολυτως συγκριτικο στο οποιο το astra να βγαινει καλυτερο...
-
Drive. Και μάλιστα τους άρεσε πιο πολύ από Focus II ST, Golf GTI κλπ γιατί ήταν πιο 'αλήτικο' και θύμιζε πιο πολύ 'βελτιωμένο'.
Ακόμα θυμάμαι τον Πετρούτσο που έλεγε ότι 'στρίβει λες κι έχει μπλοκέ'... ΗΜΑΡΤΟΝ.
-
no comment για πετρουτσο. οτι να ναι ο τυπος
-
Και ξέρεις κάτι; Οι ίδιοι που εκθειάζανε το OPC λέγοντας πόσο 'αλήτικο' και υπέροχο και fun to drive είναι, μετά λέγανε ότι η 'νέα ράτσα Alfa Romeo' δε στρίβει... Οι ίδιοι είναι που ρίξανε ντουζ πουάν στο Kia Cee'd για το HCOTY, ενώ - όπως επισημάνθηκε και από τον Krus και από τον Pai Mei (αμφότεροι δοκιμαστές αυτοκινήτων) - το όχημα έχει πρόβλημα στο στήσιμο του μπροστινού συστήματος.
Κύριοι, προσέχετε τι γράφετε... Θα το βρείτε μπροστά σας...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και ξέρεις κάτι; Οι ίδιοι που εκθειάζανε το OPC λέγοντας πόσο 'αλήτικο' και υπέροχο και fun to drive είναι, μετά λέγανε ότι η 'νέα ράτσα Alfa Romeo' δε στρίβει... Οι ίδιοι είναι που ρίξανε ντουζ πουάν στο Kia Cee'd για το HCOTY, ενώ - όπως επισημάνθηκε και από τον Krus και από τον Pai Mei (αμφότεροι δοκιμαστές αυτοκινήτων) - το όχημα έχει πρόβλημα στο στήσιμο του μπροστινού συστήματος.Κύριοι, προσέχετε τι γράφετε... Θα το βρείτε μπροστά σας...
Χωρις να ειμαι δικηγορος του πετρουτσου η του καθε πετρουτσου,σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το τεστ.ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λενε οτι το αστρα ειναι καλυτερο στην οδικη συμπεριφορα απο το γκολφ,ουτε απο το φοκους.Ναι,λενε οτι ειναι πολυ δυνατο,οτι εχει ωραιο ηχο,οτι ειναι...αλητικο αλλα στο τεστ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ με πρωτο το γκολφ και πολυ κοντα του το φοκους.Αν θες και αλλη αποδειξη,μπορεις να πας στις πισω σελιδες οποιου απο τα τελευταια τευχη θελεις και θα δεις επιγραμματικα τι λενε για το αστρα...Στα κατα εχουν την οδικη συμπεριφορα(μονοδιαστατη) και καταληγουν στο:'ενα ειδικο αμαξι για οσους γουσταρουν τα δυσκολα'.Ασε που στο κυριο τεστ,οταν το οδηγουσε ο πατελος ειχε να λεει για το ασχημο στησιμο του μπροστινου συστηματος,οπως και ο κρους και ο παι μει....αληθεια,παιδια,ποτε θα με πατε βολτα?
-
Το έχω μπροστά μου το τεύχος. Οι επικρίσεις είναι όσο πιο απαλές γίνεται - μην τους θίξουμε! - και λέγανε πόσο διασκεδαστικό τους φάνηκε, με την 'αλητεία' που βγάζει και με το ότι τους θυμίζει βελτιωμένο αμάξι. Και κρατάω επίσης και τη γνωριμία που κάνανε μ'αυτό, όταν ο Πετρούτσος έλεγε ότι... στρίβει λες κι έχει μπλοκέ!
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
[Χωρις να ειμαι δικηγορος του πετρουτσου η του καθε πετρουτσου,σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το τεστ.ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λενε οτι το αστρα ειναι καλυτερο στην οδικη συμπεριφορα απο το γκολφ,ουτε απο το φοκους.Ναι,λενε οτι ειναι πολυ δυνατο,οτι εχει ωραιο ηχο,οτι ειναι...αλητικο αλλα στο τεστ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ με πρωτο το γκολφ και πολυ κοντα του το φοκους.Αν θες και αλλη αποδειξη,μπορεις να πας στις πισω σελιδες οποιου απο τα τελευταια τευχη θελεις και θα δεις επιγραμματικα τι λενε για το αστρα...Στα κατα εχουν την οδικη συμπεριφορα(μονοδιαστατη) και καταληγουν στο:'ενα ειδικο αμαξι για οσους γουσταρουν τα δυσκολα'.Ασε που στο κυριο τεστ,οταν το οδηγουσε ο πατελος ειχε να λεει για το ασχημο στησιμο του μπροστινου συστηματος,οπως και ο κρους και ο παι μει....αληθεια,παιδια,ποτε θα με πατε βολτα?+1
Κ εγω δε θυμαμαι πουθενα να το εχουν βγαλει καλυτερο!Οσο για το διασκεδαστικο της υποθεσης,καποιοι μπορει να τη βρισκουν με το ατελειωτο σπιναρισμα κ τη μαχη για να βγουν τα αλογα στο δρομο!Απαγορευεται;;;Ειμαστε εκτος θεματος ομως οποτε ας μην το συνεχισουμε...
Renault Clio RS 197