-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Και κα΄τι που έμαθα σήμερα.
Αφορά την έκδοση R27 F1. Θα έχει όπως με ενημέρωσαν δυνατότερο κινητήρα 225HP και μπλοκέ διαφορικό. Τιμή: 28.200 και παράδοση διμήνου.
Τι αλλο θ'ακουσουμε απο τα στοματα των πωλητων Θεε μου...
Ότι θα φοράει τον 2.0Τ του Megane RS?....
Αν και αυτό σίγουρα θα ξενέρωνε μερικούς. -
αφου δεν ειπαν οτι θα ειναι και πισωκινητο, παλι καλα...
-
[quote='Corsadi'][quote='lodar']Και κα΄τι που έμαθα σήμερα.
Αφορά την έκδοση R27 F1. Θα έχει όπως με ενημέρωσαν δυνατότερο κινητήρα 225HP και μπλοκέ διαφορικό. Τιμή:
-
[quote='lodar']Και κα΄τι που έμαθα σήμερα.
Αφορά την έκδοση R27 F1. Θα έχει όπως με ενημέρωσαν δυνατότερο κινητήρα 225HP και μπλοκέ διαφορικό. Τιμή:
-
[quote='papadakn']26150 ήταν η καλύτερη τιμή που μου κάνανε για μπλέ μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι και τέλη 2008 πληρωμένα. Η παράδοση θα ήταν σε 3 εργάσιμες, δηλαδή σήμερα θα το έστρωνα
Δυστυχώς ή ευτυχώς, επικράτησε η λογική και αμέσως μετά το test drive του RS (στο οποίο το αμάξι με εντυπωσίασε) έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.
Συγκρίνοντας τα χρηματοδοτικά, η διαφορά στα 3 χρόνια ξεπερνά τα 8000
-
[quote='akaliptosZR'][quote='papadakn']26150 ήταν η καλύτερη τιμή που μου κάνανε για μπλέ μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι και τέλη 2008 πληρωμένα. Η παράδοση θα ήταν σε 3 εργάσιμες, δηλαδή σήμερα θα το έστρωνα
Δυστυχώς ή ευτυχώς, επικράτησε η λογική και αμέσως μετά το test drive του RS (στο οποίο το αμάξι με εντυπωσίασε) έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.
Συγκρίνοντας τα χρηματοδοτικά, η διαφορά στα 3 χρόνια ξεπερνά τα 8000
-
Εγω το πηρα 20.800 σε μαυρο μεταλλικο+ESP+Μπαρες οροφης δωρο (350 ευρω). Σε αυτη την τιμη εχει τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο ηλιοροφη...Μοναδικο μειον το οτι ειναι διλιτρο, αν και αυτο σε αποζημιωνει με την ροπη του!
Το 207 Gt παντως με παιδεψε πολυ μεχρι να το απορριψω....
-
Aν καταλαβα σωστα απο τα παραπανω διατιθεται στην
Ελλάδα το R27 ? Το λεω επειδη οταν βγηκε ημουν εξωτερικο και ειχα διαβασει οτι ειναι περιορισμενης εκδοσης. Αν ναι τη τιμη εχει? -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Aν καταλαβα σωστα απο τα παραπανω διατιθεται στην
Ελλάδα το R27 ? Το λεω επειδη οταν βγηκε ημουν εξωτερικο και ειχα διαβασει οτι ειναι περιορισμενης εκδοσης. Αν ναι τη τιμη εχει?Έρχεται κατόπιν παραγγελίας
-
28.200, έχει clima, καθίσματα + ένα πακέτο φιμέ από άποψη εξοπλισμού πέραν του απλού RS.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
28.200, έχει clima, καθίσματα + ένα πακέτο φιμέ από άποψη εξοπλισμού πέραν του απλού RS.Πολυ καλο ακουγεται!!!
Και βγαινει μονο σε κιτρινο? -
Ελλάδα κίτρινο + άσπρο, στο εξωτερικό βγαίνει και σε άλλα χρώματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
28.200, έχει clima, καθίσματα + ένα πακέτο φιμέ από άποψη εξοπλισμού πέραν του απλού RS.Ποια καθισματα?
Τα recaro που στο προηγουμενο rs κοστιζαν 1500 €? -
Δεν ξέρω για το προηγούμενο RS, πάντως σε αυτό το RS τα Recaro που μπαίνουν κάνουν 1600
-
Σε πιστα ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το απλο rs?
-
Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.
-
Μαλλον οχι
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... dd1ec439f5
-
Ανδρεα,εχεις κολλησει μ'αυτο το site...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
28.200, έχει clima, καθίσματα + ένα πακέτο φιμέ από άποψη εξοπλισμού πέραν του απλού RS.Δηλαδη 28200 ειναι η τελικη τιμη μαζι με τα εξτρα που αναφερεις παραπανω?
-
Ναι.
Renault Clio RS 197