-
Έχεις καμιά φωτό να τις δούμε; Σε μπλε όντως θα πήγαινε, αν και μου φαίνεται ότι οι άσπρες δείχνουν πιο πολύ σε ματ χρώματα. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως...
-
Εγώ και χωρίς ζάντες πάντως θα το έπαιρνα.
-
Τάσι και 13αρα θέλει ο drdino!!!
-
Καρόυλια μην σου πω...
-
Καμια φωτογραφια καλης αναλυσης/ποιοτητας απο το dynamic blue(μη μεταλλικο) εχετε;;;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχεις καμιά φωτό να τις δούμε; Σε μπλε όντως θα πήγαινε, αν και μου φαίνεται ότι οι άσπρες δείχνουν πιο πολύ σε ματ χρώματα. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως...Νομιζω ειναι οι γνωστες speedline turini kit!
http://www.potn.co.uk/watermark1~POTN~images/speedline/imspeedlineturini-425x425.jpg
-
Βγαίνει πλέον και το Clio RS Cup.
Θα έχει το Cup chassis στο βασικό εξοπλισμό, δηλαδή 7 χιλιοστά χαμηλότερο, 27% και 30% σκληρότερη ανάρτηση εμπρός και πίσω, με πιο μαλακά bump stops, κόκκινες Bremboδαγκάνες και 17αρες ανθρακί ζάντες, ενώ θα λείπουν A/C, αερόσακοι οροφής, κάρτα-κλειδί, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες και cruise control. Το τιμόνι θα είναι dynamique δέρμα ενώ τα πεντάλ θα είναι απλά, ούτε αλουμίνιο ούτε διάτρητα όπως το κανονικό RS.
Τα υπογραμμισμένα είναι προαιρετικά, μαζί με Recaro bucket, και μαύρες ζάντες.
Τιμή: 15Κ λίρες
-
R27
Τιμή στην Ελλάδα 28Κ με AC και Recaro απότι μου είπαν.
Παράδοση τέλος Ιανουαρίου ... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βγαίνει πλέον και το Clio RS Cup.Θα έχει το Cup chassis στο βασικό εξοπλισμό, δηλαδή 7 χιλιοστά χαμηλότερο, 27% και 30% σκληρότερη ανάρτηση εμπρός και πίσω, με πιο μαλακά bump stops, κόκκινες Bremboδαγκάνες και 17αρες ανθρακί ζάντες, ενώ θα λείπουν A/C, αερόσακοι οροφής, κάρτα-κλειδί, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες και cruise control. Το τιμόνι θα είναι dynamique δέρμα ενώ τα πεντάλ θα είναι απλά, ούτε αλουμίνιο ούτε διάτρητα όπως το κανονικό RS.
Τα υπογραμμισμένα είναι προαιρετικά, μαζί με Recaro bucket, και μαύρες ζάντες.
Τιμή: 15Κ λίρες
Καποιο link?
-
28.200 το r27, τα επιπλέον 2Κ από το απλό είναι όλα εξοπλισμός, παράδοση 2-2.5 μήνες, test drive θα αργήσει ακόμα, η ανάρτηση του είναι ακριβώς ότι περιέργραψε παραπάνω ο funky για το RS Cup. Χρώματα για την Ελλάδα μου είπαν κίτρινο & άσπρο αλλά κρατάω μια επιφύλαξη λόγω του ότι στο εξωτερικό κυκλοφορεί και σε άλλα χρώματα.
-
-
Η ανάρτηση είναι το πακέτο Cup, οπότε μπαίνει και σαν εξτρά στα απλά RS.
-
Νίκο μπαίνει από τώρα? Επειδή εγώ διάβασα στο EVO Dec ότι δεν μπαίνει ακόμα.. (Βέβαια, η απάντηση στην ερώτηση ίσως να είναι και μέσα στο λινκ αλλά βαριέμαι να το ανοίξω..)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
R27
Παράδοση τέλος Ιανουαρίου ... -
Στο γιουκει είναι 1000 λίρες φτηνότερο άρα αν περάσει αυτούσια η έκπτωση εδώ να περιμένουμε 24,5?Πολύ καλά θα έλεγα.Κακώς υπάρχουν προαιρετικά αξεσουάρ ως προσθήκες-για τέτοια αυτοκίνητα θα έπρεπε να υπάρχει αφαίρεση εξοπλισμού κατα βούληση του πελάτη...
Ασπρο με ανθρακί ζάντες
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
R27
Παράδοση τέλος Ιανουαρίου ...Πάει ο Μπάγκους!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
R27
Παράδοση τέλος Ιανουαρίου ...Πάει ο Μπάγκους!
Eδώ είναι η σειρά για το πορτογαλλάκι;
-
Εδω, εδω!!!
-
Α, θα μαστε πολλοί με άσπρο R27 δηλαδή..
-
The Renaultsport 197 Cup gearbox features taller gearing in fifth and sixth, raised from 16.1mph/1000rpm to 17.1 in 5th and from 18.9mph/1000rpm to 20.5 in 6th.
Renault Clio RS 197