-
απο πότε θα διατίθεται με το νέο κιβώτιο?
-
Ο χρήστης ΤΡΕΚ έγραψε:
απο πότε θα διατίθεται με το νέο κιβώτιο?Νομιζω οτι αυτα που ερχονται τωρα ειναι πλεον με το νεο κιβωτιο...
-
εγω έχω κλείσει ένα 25-10-2007 ειδική παραγγελία (οροφή & κλήμα) έχει πάρει αριθ. πλεσ. και το περιμένω. Η ελληνική αντιπροσωπία δεν ξέρει τίποτα λέει.
-
Οι πληροφορίες λένε ότι το μακρύτερο κιβώτιο μπαίνει από την 39η εβδομάδα, άρα από τις αρχές Οκτωβρίου. Λογικά το δικό σου θα έχει τις αλλαγές.
Καλόστριφτος γιατί καλοτάξιδος δεν στέκει!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Οι 17άρες θα κοστίζουν βέβαια 175 λίρες.Οι μαύρες 17αρες σε satin black θα βγαίνουν 175 λιράκια! Αλλιώς, η γυναίκα του Βασίλη θα πρέπει να βολευτεί με ανθρακί 17αρες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι πληροφορίες λένε ότι το μακρύτερο κιβώτιο μπαίνει από την 39η εβδομάδα, άρα από τις αρχές Οκτωβρίου. Λογικά το δικό σου θα έχει τις αλλαγές.Καλόστριφτος γιατί καλοτάξιδος δεν στέκει!
Εντάξει, με το μακρύτερο κιβώτιο έχει ελπίδες.
Καλή φάση κι αυτή... Να υπάρχει 'Cup' με μακρύ[τερο] κιβώτιο και 'απλό' με υπερ-κοντό!!...
-
Οι 17άρες θα κοστίζουν βέβαια 175 λίρες.
Οι μαύρες 17αρες σε satin black θα βγαίνουν 175 λιράκια! Αλλιώς, η γυναίκα του Βασίλη θα πρέπει να βολευτεί με ανθρακί 17αρες!
Δηλαδή, ΜΟΝΟ για το διαφορετικό χρώμα πληρώνεις αυτά τα λεφτά ;;!!
-
Καλή φάση κι αυτή... Να υπάρχει 'Cup' με μακρύ[τερο] κιβώτιο και 'απλό' με υπερ-κοντό!!...
Λέμε ότι σε όλα τα μοντέλα της RS γκάμας θα περάσει το μακρύ κιβώτιο και θα είναι παντού το ίδιο.
Ναι, μόνο για το satin black θα πληρώνεις έξτρα 175 λίρες. Αλλιώς, πρέπει να υπομείνεις το ανθρακί...
-
Λέμε ότι σε όλα τα μοντέλα της RS γκάμας θα περάσει το μακρύ κιβώτιο και θα είναι παντού το ίδιο.
Αναφερόμουν στα 'απλά' RS που βγήκαν από το εργοστάσιο πριν τον Οκτώβριο. Εννοείται ότι πλέον το 'μακρύ' [καταντήσαμε να λέμε μακρύ ένα εξάρι με 6η που βγάζει 33km/h ανά 1000rpm...] το βάζουν σε όλα, θα ήταν αστείο να ήταν το 'Cup' η πιο 'ταξιδιάρικη' έκδοση.
Όταν είχε πρωτοβγεί το 197 το είχαμε αναφέρει πολλοί ότι ήταν λάθος που θα τους κόστιζε σημαντικά σε πωλήσεις το τόσο κοντό κιβώτιο. Ευτυχώς το κατάλαβαν και το διόρθωσαν. Για να δούμε πόσο θα πουλήσει από δω και στο εξής [και πόσοι απ' αυτούς πήραν το 'παλιό' θα κατεβάσουν κιβώτιο για να το κάνουν 'καινούριο'!].
Κάτι που πρόσεξα στα specs του 'Cup' ήταν κι αυτό:
Other equipment such as cruise control, speed limiter and electric door mirrors, have been removed entirely or replaced. For example, the Renault Hands Free keycard with steering wheel height and reach adjustment. The Cup has a traditional standard key with remote-control door locking. The steering wheel has height adjustment only.
Μήπως είναι κι αυτό optional ή δεν παίζει καθόλου ρύθμιση μέσα-έξωl?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Όταν είχε πρωτοβγεί το 197 το είχαμε αναφέρει πολλοί ότι ήταν λάθος που θα τους κόστιζε σημαντικά σε πωλήσεις το τόσο κοντό κιβώτιο. Ευτυχώς το κατάλαβαν και το διόρθωσαν. Για να δούμε πόσο θα πουλήσει από δω και στο εξής [και πόσοι απ' αυτούς πήραν το 'παλιό' θα κατεβάσουν κιβώτιο για να το κάνουν 'καινούριο'!].Δεν νομίζω ότι το έξτρα μήκος στο κιβώτιο είναι αρκετό για να θεωρηθεί σημαντική πρόοδος! Οι πωλήσεις κατά την άποψή μου θα μείνουν ως έχουν, το μόνο που θα αλλάξει είναι το 'γόητρο' της τελικής και κάνα 2 χρόνια ζωής ακόμα στα αυτιά των κατόχων!
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μάλλον υπάρχει ένα έστω ελάχιστο feedback από την αγορά στην εταιρεία.
-
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μάλλον υπάρχει ένα έστω ελάχιστο feedback από την αγορά στην εταιρεία.Στην ελληνικη αντιπροσωπεια δε βλεπω να υπαρχει feedback ομως...
-
Στην ποιααα; Έλα Αλέκο...!
Και η λέξη 'αντιπροσωπεία' έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο υπερβολή!
-
Ελληνική και αντιπροσωπεία δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση.
-
Κύριοι,
Έχοντας λιγουρευτεί το RS σαν αγορά δεύτερου αυτοκινήτου, μπήκα στη ψυχοφθόρα διαδικασία να διαβάσω και τις 89 σελίδες του τοπικ , μήπως και με βοηθήσουν.
Αλλά εδώ το έχετε κάνει παιδική χαρά.
Τέσπα, θα πάω για test drive το Σάββατο και βλέπουμε.
Και μιας και λέει και ο καθένας το μακρύ το και το κοντό του...
σχετικά με το diffuser, και αν είναι απλά ή όχι στοιχείο του marketting, κολλητός φίλος (και κουμπάρος, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) που δουλεύει αεροδυναμιστής στη BMW, μου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν προσφέρει τίποτα (το έχουν δοκιμάσει)!
Όπως και σε evo και συναφή παραλλαγές. -
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Έχοντας λιγουρευτεί το RS σαν αγορά δεύτερου αυτοκινήτουΝα σε βοηθήσουν σε τι; Εσύ φαίνεσαι συνειδητοποιημένος αγοραστής!
Για τα diffuser, μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη βγαίνει ΚΑΝΕΙΣ επίσημα και να λέει ότι είναι διαφημιστικές μπούρδες. Για το Evo δεν ξέρω αν το λένε σε διαφημίσεις κλπ. αλλά π.χ. στο Clio RS αναφέρεται πολύ συχνά η χρήση όπως και τα οφέλη. Αν δεν κάνουν δουλειά και είναι τελείως ψέμα, γιατί δεν υπάρχει επίσημη κατακραυγή;
-
Έχοντας λιγουρευτεί το RS σαν αγορά [b]δεύτερου αυτοκινήτου[/b]
Να σε βοηθήσουν σε τι; Εσύ φαίνεσαι συνειδητοποιημένος αγοραστής!
Για τα diffuser, μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη βγαίνει ΚΑΝΕΙΣ επίσημα και να λέει ότι είναι διαφημιστικές μπούρδες. Για το Evo δεν ξέρω αν το λένε σε διαφημίσεις κλπ. αλλά π.χ. στο Clio RS αναφέρεται πολύ συχνά η χρήση όπως και τα οφέλη. Αν δεν κάνουν δουλειά και είναι τελείως ψέμα, γιατί δεν υπάρχει επίσημη κατακραυγή;
Επειδή είμαι συνειδητοποιημένος μπαίνω και διαβάζω
Όσο για το diffuser:
Δεν έχουν λόγο να το κάνουν! Έχει νόημα να ξεκινήσει ο κάθε κατασκευαστής να κατηγορεί τον άλλον για ψέματα;
Κλασσικό παράδειγμα οι παντός είδους διαφημίσεις για το πως το τάδε μοντέλο είναι πρώτο σε πωλήσεις ή ότι είναι το γρηγορότερο κτλ. Χαίρω πολύ πρώτο με τι σημείο αναφοράς;Επίσης, για να μπορείς να το ελέγξεις θα πρέπει να το δοκιμάσεις σε αεροσύραγγα. Πόσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα και πόσοι κατασκευαστές θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία όταν έχουν δικά τους αυτοκίνητα να δοκιμάσουν και το χρόνο να τους πιέζει;
Λυπάμαι που δεν έχω περισσότερα στοιχεία για να υποστηρίξω τα λεγόμενα του φίλου μου. Το μόνο που ξέρω είναι οι άπειρες ώρες που έχει φάει στις σύραγγες και στον υπολογιστή για να δοκιμάζει επίπεδα πατώματα.
-
o διαχυτης εχει παρα πολλες φορες γραφτει τι προσφερει ανα κιλα.
ειναι αναλογο μιας καλης αεροτομης σε κιλα καθετης δυναμης . . .
δες πιο παλιαδεν ειναι κατι συγκλονιστικο σε αποδοση πιο πολυ μουρη.
αλλα οχι οτι ειναι και τελειως αχρηστο -
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Κύριοι,Έχοντας λιγουρευτεί το RS σαν αγορά δεύτερου αυτοκινήτου, μπήκα στη ψυχοφθόρα διαδικασία να διαβάσω και τις 89 σελίδες του τοπικ
....
σχετικά με το diffuser, και αν είναι απλά ή όχι στοιχείο του marketting, κολλητός φίλος (και κουμπάρος, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) που δουλεύει αεροδυναμιστής στη BMW, μου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν προσφέρει τίποτα (το έχουν δοκιμάσει)!
Όπως και σε evo και συναφή παραλλαγές.Πριν από ενάμισι χρόνο που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το IΧ είχα βγάλει φωτό του 'diffuser' του και την είχα ποστάρει σε σχετικό thread. Για απλή ομορφιά είναι, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Για downforce έχει την απλώστρα. Του 197 μπορεί να είναι περισσότερο μάρκετινγκ παρά ουσία, αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο οφθαλμοφανές.
Πάντως αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να απασχολεί τον υποψήφιο αγοραστή του.
-
To diffuser δουλεύει και χωρίς επίπεδο πάτωμα;
-
πρακτικα προσφερει ελαχιστα πραγματα.
θα επρεπε να ειναι πολυ πιο χαμηλο το αυτοκινητο και να εχει επιπεδο πατωμα οπως λεει ο charmak66.
οπτικα δεν ειναι ασχημο παντως.
Renault Clio RS 197