-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
τα optional bucket για το RS
Σχεδόν τέλεια.
δηλαδη????
-
Λείπει ο Ragniotti από το αριστερό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα optional bucket για το RS
Σχεδόν τέλεια.
δηλαδη????
To προσκέφαλο εξέχει αρκετά απο το υπόλοιπο κάθισμα, όπως γίνεται και στα καθίσματα του Golf R32. Για την καλύτερη ορατότητα γίνεται αυτό (δηλαδή τα ‘‘αυτιά’’ είναι σε χαμηλότερη θέση απο ότι στα συνηθισμένα μπάκετ) αλλά σε αυτό θα κολλήσουμε τώρα;
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
τα optional bucket για το RSΤΑ ΘΕΛΩ ΧΘΕΣ
Ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν κ στο δικο μου
-
http://www.topgear.com/content/features ... /03/1.html
-
Οι παραγγελίες έχουν αρχίσει.Τα πρώτα κομμάτια αναμένονται Ελλάδα τον Ιούλιο
-
αν το έπαιρνα πάντως το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να αλλάξω τιμόνι..
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
αν το έπαιρνα πάντως το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να αλλάξω τιμόνι..Αυτό το στρογγυλό που κρατάς στα χέρια εννοείς, ή ολόκληρο το σύστημα διεύθυνσης?
-
αυτό το στρογγυλό.. όπως και ναχει το σύστημα θα δουλεύει..
-
Και εγώ το σκέφτομαι να το αλλαξω αν το πάρω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και εγώ το σκέφτομαι να το αλλαξω αν το πάρω...τιμόνι με προφυλάξεις
-
abc
-
H GTi Carine Ε είχε παρόμοια τέτοια γόνατα μπροστά. Είχε εισαχθεί κανονικά αλλα δε νομίζω να βρήκε αγοραστές.
-
Πάντως, το Clio RS τα δανείζεται από το Megane RS, δεν είναι δηλαδή καινοτομία για τη Renault αυτή τη στιγμή.
...Αλλά, ξέχασα, το Megane RS, δεν έστριβε...
-
...Αλλά, ξέχασα, το Megane RS, δεν έστριβε...
Αλλο το να υστερει σε αισθηση, αλλο να λεμε οτι δε στριβει. Και οι ακομα πιο σπορ εκδοσεις το διορθωνουν κι αυτο. Μην κοιτας που δεν ερχονται Ελλαδα. (λογικα οι αλλαγες τους θα μας ερθουν πακετο με το καινουριο των 250 ιππων)
-
rsdgk
-
Ναι, είχε και το Megane RS τέτοια. Το σύστημα ονομάζεται Dual Axis.
Το Megane RS είχε εξαιρετικά καλές κριτικές εκτός...
-
να μαντέψω πως το megane RS στο τεστ στις Σέρρες ήταν η απλή έκδοση χωρίς δυνατότητα απανεργοποίησης του ESP, σωστά?
-
Πιθανότατα ναι! Οι Σέρρες πρέπει να επηρεάζονται πολύ από το ESP...Για πολλά έχω ακούσει παράπονα...
-
Από αυτοτρίτη
Ο κινητήρας του Clio RS είναι δίλιτρος ατμοσφαιρικός και αποδίδει 197 ίππους. Η λειτουργία του δεν παρουσιάζει εξάρσεις ισχύος, ενώ, παρά το συνδυασμό του με 6τάχυτο πυκνά κλιμακούμενο κιβώτιο, παρουσιάζει μέτρια απόκριση στις χαμηλές στροφές. Ωστόσο, από τις 4.000 σ.α.λ. και πάνω παρουσιάζει θετικό τράβηγμα μέχρι και τον κόφτη (7.250 σ.α.λ.), ενώ παράγει και σπορτίφ χροιά. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 6,9 δλ. ενώ η τελική φτάνει τα 215 χλμ./ώρα. Η κατανάλωση αγγίζει τα 8,9 λίτρα/100 χλμ.τι μέτρια απόκριση είναι αυτή δηλαδή?
Renault Clio RS 197