-
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τα ορθά σχόλια παιδιά, φίλε JimK τα σχολια σου λήφθηκαν υπόψη άμεσα και περαστήκαν στο ερωτηματολόγιο!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μπορούσα παρά να το συμπληρώσω ως φοιτήτης και εγώ του ATM του AΠΘ...
Καλη συνέχεια παίδες+1
μια παρατήρηση όμως και από μένα.
καλό θα ήταν στο τέλος να είχατε και μια ερώτηση για σχόλια-παρατηρήσεις -
Το στειλα κι εγώ...
-
το εστειλα και εγω.
-
me too
-
Ο χρήστης Pavlos7 έγραψε:
Καλημερίζω τα μέλη του forum,Η σχολή μου σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ πραγματοποιεί εργασία για την αξιολόγηση και τον επαναπροσδιορισμό των ορίων ταχύτητας.
Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στην ιστοσελίδα: http://users.ntua.gr/pavchor
με εκτίμηση,
ΠαύλοςΦίλε Παύλο, αυτή τη στιγμή σερφάρω από νετε καφέ και δεν έχω word για να απαντήσω στο ερωτημαολόγιο. Θα το πράξω όταν μπορέσω μια και με 5 λεπτά από το χρόνο μου μπορώ να βοηθήσω σε κάτι το οποίο θεωρώ καλό.
ΥΓ: Επειδή έχω το χάρισμα να γίνομαι τρόμπας, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω. Με δεδομένο το μικρό αριθμό post συμπεραίνω ότι στο παρόν φόρουμ δεν γράφτηκες επειδή σου αρέσει η θεματολογία ή η παρέα μας. Απλώς, γράφτηκες για να κάνεις τη δουλειά και....μην τον είδατε τον Παναή (ή όπως αλλιώς σε λένε).
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
...ΥΓ: Επειδή έχω το χάρισμα να γίνομαι τρόμπας, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω. Με δεδομένο το μικρό αριθμό post συμπεραίνω ότι στο παρόν φόρουμ δεν γράφτηκες επειδή σου αρέσει η θεματολογία ή η παρέα μας. Απλώς, γράφτηκες για να κάνεις τη δουλειά και....μην τον είδατε τον Παναή (ή όπως αλλιώς σε λένε).Και γιατι το παραπανω να ειναι μεμπτο? Πρεπει δηλαδη να αποκτησει φιλιες μεσα στο φορουμ για να 'κανει την δουλεια του' οπως αναφερεις? Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ιχνος εξαπατησης, καλα κανει και προτροπη μου θα ηταν να γραφτει σε περισσοτερα φορα για να πολλαπλασιασει τις πιθανες απαντησεις...
-
Συγνωμη για την ερώτηση αλλα αφου το συμπληρωσω πως το στέλνω????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Συγνωμη για την ερώτηση αλλα αφου το συμπληρωσω πως το στέλνω????Στείλτο στην e-mail διεύθυνση που αναγράφεται σε αυτή τη σελίδα: http://users.ntua.gr/pavchor/ κ. Θρασύβουλε!
-
Εβαλα επιθυμητο οριο σε αυτοκινητοδρομο με διαχωριστικη νησιδα 180 .
Θεωρω οτι τα σημερινα αυτοκινητα μπορουν να κινηθουν με ασφαλεια σε αρκετα σημεια του οδικου δικτυου με αυτην την ταχυτητα.Αλλα και να φρεναρουν .δεν ηταν και μεγαλος κοπος ντε. Σε βαζει να σκεφτεις και λιγο ετσι οπως ειναι στημενο.
-
Εβαλα επιθυμητο οριο σε αυτοκινητοδρομο με διαχωριστικη νησιδα 180 .
Θεωρω οτι τα σημερινα αυτοκινητα μπορουν να κινηθουν με ασφαλεια σε αρκετα σημεια του οδικου δικτυου με αυτην την ταχυτητα.Αλλα και να φρεναρουν .δεν ηταν και μεγαλος κοπος ντε. Σε βαζει να σκεφτεις και λιγο ετσι οπως ειναι στημενο.
Η ταχυτης μελετης ειναι 120χλμ/ωρα, εαν εισαι στην αριστερή και εχει αριστερη καμπύλη δεν υπάρχει η ορατοτης που χρειαζεται για να φρεναρεις σε περιπτωση που καποιος ειναι σταματημενος στην αριστερη λογω ατυχήματος. Ειναι σπανιο σαν ενδεχομενο αλλα τα γεωμετρικα στοιχεια της καμπύλης δεν σου δινουν ασφαλη αποσταση φρενου. Στην Γερμανια η ταχύτης χαραξης ειναι 140 χλμ/ωρα. Και εγώ πηγαίνω με 150+, αλλα λεω στο συνοδηγό μου να προσεχει μπροστα του σε καμπύλες για αυτήν την περίπτωση.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Και εγώ πηγαίνω με 150+, αλλα λεω στο συνοδηγό μου να προσεχει μπροστα του σε καμπύλες για αυτήν την περίπτωση....Κύρ' Διοικητάάάά, ου υπουφαινούμν΄ς συνιελήφθ' να βαίν' με εκατούν πενήντ' συν και να συνομίλ' με τουν συνοδηγουό τ'...
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη συμμετοχή. Σταματάει σήμερα η συλλογή ερωτηματολογίων.
Με εκτίμιση Παύλος
-
Επιτέλους ένας άνθρωπος που ευχαρίστησε!
Πρόοδος!!!
Να 'σαι καλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα!
-
Προσωπικά θα ήθελα να μάθω και τα αποτελέσματα της έρευνας...
Αλλά μάλλον ο ΠΑΥΛΟΣ μπήκε μόνο γι ααυτό τον λόγο και δεν θα μας παρακολουθεί πλέον.
Και η σελίδα του λέει για μπάλλα πλέον, τεσπά, θα στείλω ένα μαιλ στο εμαιλ που αναφέρεται μπας και βγάλουμε κάτι!
Όρια ταχύτητας - Ερωτηματολόγιο Ε.Μ.Π.