-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
...
Γκατούζο που τους χρειάζεται...
Στον εν λόγω οργανισμό νομίζω ότι πρέπει να είναι προαπαιτούμενο για την πρόσληψη η αγένεια και ο σταρχι@@σμός...Είναι πολύ λίγες οι υπηρεσίες που έχω συναντήσει τόσο άσχημη συμπεριφορά και αδιαφορία!
Άμα πας με δικηγόρο πάντως θα δεις για πότε ξεκουνάνε και δουλεύουν!Ο εν λόγω οργανισμός, δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να έχει μπει μέσα. Μόνο τους μέλημα η σύνταξη, γιατί από ιατροφαρμακευτική είναι για τον θωμά τον μΠΕΟ. Ο πεθερός μου έπερνε ψίχουλα για όσους ήταν συμβεβλημένοι σε σχέση με τις εισφορές.
Η μάλλον έχω καταλάβει πως μπήκε μέσα. 9 κοπρίτες τα είχαν ματώσει με καφέδες και τυρόπιτες.
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Έχω χάσει 3 εργάσιμες.
Εκτός δηλαδή από το γεγονός ότι ΚΛΕΒΟΥΝ μη παράγοντας έργο(η φυσική παρουσία κάποιου αρκεί βέβαια για τον όποιο μισθό του), κλέβουν και απο τον επαγγελματία εργατοώρες. Παραγωγικότατες, καθώς μόνο αυτοί παράγουν έργο. Οι ΔΥ υπάρχουν για να διεκπαιραιώνουν υποθέσεις επαγγελματιών και κάποιες στοιχειώδεις κοινωνικές παροχές.- -
Γενικά είναι απαράδεκτο το να λείπει υπάλληλος (είτε ΔΥ είτε και σε ιδιωτική εταιρεία) και να μην υπάρχει άλλος που να μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.... αν και δουλεύουν δίπλα, έχουν τα ίδια προσόντα κλπ.
Αποτέλεσμα, εγώ για να εξυπηρετηθώ πρέπει να πάω ξανά και ξανά.... κάποιος άλλος που θέλει εμένα δεν με βρίσκει γιατί έχω πάει εκεί κι έτσι κι αυτός πρέπει να παιδεύεται ξανά και ξανά και ο φαύλος κύκλος δεν έχει τελειωμό...
Κάτι που ακούστηκε ότι όλα μας τα πάρε δώσε με το δημόσιο να γίνονται μέσω ΚΕΠ είναι σοφό. Και μάλλον γίνεται.... αν το θέλουν!
Διάβολε πώς γίνεται στο εξωτερικό (έζησα εκεί μερικά χρόνια) να μπορείς να συνεννοείσαι από το τηλέφωνο και να είναι εξυπηρετικοί και να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν και να σου στείλουν ό,τι χρειαστεί με το ταχυδρομείο;! Φαίνεται πως είναι αντικοινωνικοί, δεν χρησιμοποιούν τον χρόνο τους για κοινωνική επαφή, καφέ, τσιγάρο και κουτσομπολιό με τον διπλανό τους και δεν έχουν φίλους να πάρουν στο τηλέφωνο....
(αν και δεν τα κάνουν κι όλα... 3 φορές προσπαθήσανε στην τράπεζα να μου ενσωματώσουν τα 2 προφίλ που έχω για 2 λογαριασμούς σε e-banking και ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει να βλέπω και τους 2 με ένα κωδικό....) -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
...
Γκατούζο που τους χρειάζεται...
Στον εν λόγω οργανισμό νομίζω ότι πρέπει να είναι προαπαιτούμενο για την πρόσληψη η αγένεια και ο σταρχι@@σμός...Είναι πολύ λίγες οι υπηρεσίες που έχω συναντήσει τόσο άσχημη συμπεριφορά και αδιαφορία!
Άμα πας με δικηγόρο πάντως θα δεις για πότε ξεκουνάνε και δουλεύουν!+1 o OAEE είναι με διαφορά η χειρότερη υπηρεσία που υπάρχει. Απίστευτη ταλαιπωρία κάθε χρόνο για θεώρηση του ρημαδοβιβλιαρίου, επιτέλους φέτος έχει αυτοκόλητο μαζί με την ενημερότητα που στέλνουν καθε χρόνο και κολλάς αυτό στο βιβλιάριο αντι για θεώρηση. Τόσα χρόνια δέν μπορούσαν να το κάνουν αυτό?
Αλλη μαλακία είναι με την επιλογή γιατρών. Γιατί δέν το κάνουν όπως στο ΙΚΑ που μπορείς να πάς σε οποιονδήποτε συμβεβλημένο?
Καρμπόν είχα χρόνια να δώ, το είδα πρίν μερικούς μήνες που πήγα σε αυτούς. Κομπιούτερ? Αυτά είναι του διαβόλου μηχανήματα.
Στην αδελφή μου που γέννησε έχει έκπτωση 50% στις εισφορές. Όμως επειδή η μηχανογράφηση είναι ΓΤΠ, η ειδοποίηση που έρχεται με το ταχυδρομίο είναι το πλήρες ποσό οπότε πρέπει να πληρωθούν απευθείας στα γραφεία τους. Και για κάποιο λόγο η μείωση που κάνουν δέν είναι 50% όπως λεει ο νόμος, είναι λιγότερο. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα πεταχτώ να τους πώ μερικά φωνήεντα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η ιρλανδια εδειξε το δρομο, οι ΔΥ καλα θα κανουν να περιμενουν καρτερικα τη μειωση που θα εχουν στους μισθους τους...βερεσε τον ακουνε τον παπακωνσταντινου οι ευρωπαιοι που τους μιλαει για επιδοματα...ο ελληνας ζει ενα παραμυθι απο το 1980 και μετα, ισως τωρα που πιανουμε πατο ξυπνησει βιαια και μπορει η ελλαδα να γινει επιτελους κρατος της προκοπης! εχω πιστη στο οτι οταν στριμωχνομαστε τα βγαζουμε περα.. αντε και ο θεος μαζι μας για τα επομενα 3-4 χρονια!
Είσαι εγκάθετος
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γενικά είναι απαράδεκτο το να λείπει υπάλληλος (είτε ΔΥ είτε και σε ιδιωτική εταιρεία) και να μην υπάρχει άλλος που να μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.... αν και δουλεύουν δίπλα, έχουν τα ίδια προσόντα κλπ.
Αποτέλεσμα, εγώ για να εξυπηρετηθώ πρέπει να πάω ξανά και ξανά.... κάποιος άλλος που θέλει εμένα δεν με βρίσκει γιατί έχω πάει εκεί κι έτσι κι αυτός πρέπει να παιδεύεται ξανά και ξανά και ο φαύλος κύκλος δεν έχει τελειωμό...
......Μα αν θα έκανε την δουλειά ο άλλος υπάλληλος, δεν θα υπήρχε η ανάγκη ύπαρξης του πρώτου... Και άρα σε ανάποδη περίπτωση, θα ήταν περιττή και η δική του 'εργασία'.
Οπότε για 2 λόγους δεν με εξυπηρέτησαν
α) μετά από τόσα χρόνια, βαριούνται.
β) πρέπει να αισθάνονται απαραίτητοι σε κάτι ώστε να δικαιολογούν τη θέση τους και το μισθός τουςΣτον ΟΑΕΕ εκτός από αυτά που περιγράφει και ο dog80, υπάρχουν και άλλα πολλά..
π.χ. για κάποιες παραιατρικές καλύψεις. Πας στο γιατρό που έχεις δηλώσει(όχι στον οποιοδήποτε), πας στον ελεγκτή γιατρό, πέρνεις το προιόν, επίστρέφεις στον ΟΑΕΕ πάλι να σου εγκρίνει το ποσό και να σου κόψει επιταγή εθνικής τράπεζας. Πας και στην τράπεζα να πληρωθείς.
6 δηλαδή συναλλαγές για να πάρω ένα ζευάρι πάτους. Πολλές χαμένες ώρες εργασίας για εμένα. Και τα 45€ ΄που πήρα τα έδωσα σε βενζίνες... Θα ήταν φαίνεται πολύ δύσκολο, να τα στέλνει ο φαρμακοποιός όπως και τα συνταγολόγια για φάρμακα... Και να αφαιρούνταν το ποσό από την επόμενη εισφορά μου στον ΟΑΕΕ. Ψιλά γράμματα για αυτούς. -
Αρση μονιμοτητας τωρα!
...και θα σου πω εγω μετα αν θα κανει τη δουλεια του σωστα κι ευγενικα.
Αντε με ολα τα κοπροσκυλα,που πληρωνουμε...,και θα βαλω μεσα και τους στρατιωτικους,διοτι εχουν γινει η χειροτερη καστα ΔΥ. -
Μια χαρά τα έλεγε ο νταβατζής μας προχτές στον Τσίμα...
Έδειξε μάλιστα και ένα ωραίο διάγραμμα που έδειχνε φοβερή ανάπτυξη μετά το '96 και βουτιά μετά το 2004. Τυχαίο;
Έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές και στον τύπο και εδώ σε πάμπολλα θέματα ότι οι Gianna Games ήταν μια πολύ μεγάλη π@υτσα για την χώρα μας. Έχω την εντύπωση ότι οτιδήποτε είχε χτιστεί μέχρι εκείνη τη χρονιά ξεκοκκαλίστηκε μέχρι τελευταίου ψίχουλου με το καμουφλάζ των Ο.Α. Μπλεγμένοι μέσα είναι φυσικά πολλοί πολιτικοί, γι αυτό και δεν πρόκειται να βγει τίποτα στη δικαιοσύνη.
Μην ψάχνετε τα πεντοδίφραγκα των Δ.Υ. Αυτοί απλά αντιπροσώπευαν ένα κράτος που υπολειτουργούσε επι δεκαετίες. Δεν πιστεύω ότι φαγωθήκαν τα λεφτά από τους μισθούς του δημοσίου. Το γιουρούσι των Ο.Α (εδώ μουτζώνουμε ΠΑΣΟΚ κάργα) σε συνδυασμό με την κακοδιαχείριση των επόμενων χρόνων (σκάνδαλα, ξεπούλημα δημ. επιχειρήσεων) συν τις μαλακίες στα λεφτά των ταμείων (εδώ μουτζώνουμε κάργα ΝΔ) έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.
Το ότι πρέπει να σφιχτούν και οι ΔΥ το θεωρώ δεδομένο. Μάλιστα αυτοί ίσως περισσότερο γιατί ο εργοδότης τους είναι που έχει πρόβλημα. Όχι ο δικός μου. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
η ιρλανδια εδειξε το δρομο, οι ΔΥ καλα θα κανουν να περιμενουν καρτερικα τη μειωση που θα εχουν στους μισθους τους...βερεσε τον ακουνε τον παπακωνσταντινου οι ευρωπαιοι που τους μιλαει για επιδοματα...
ο ελληνας ζει ενα παραμυθι απο το 1980 και μετα, ισως τωρα που πιανουμε πατο ξυπνησει βιαια και μπορει η ελλαδα να γινει επιτελους κρατος της προκοπης! εχω πιστη στο οτι οταν στριμωχνομαστε τα βγαζουμε περα.. αντε και ο θεος μαζι μας για τα επομενα 3-4 χρονια!
Είσαι εγκάθετος
και λιγα λες!!
η κατασταση θυμιζει εντονα 1897 απλως ειναι χωρις πολεμο! το κρατος μας ετσι και αλλιως δε πηγαινει πουθενα ετσι οπως λειτουργει οποτε μεσα στο χαος ισως ειναι μεγαλη ευκαιρια να ανασυγκροτηθει! ειδικα τωρα που υπαρχει η δικλειδα της ΕΕ θα ζοριστουμε αρκετα αλλα δε θα πεθανουμε...
λεξεις και φρασεις στυλ bonus, μισθοι μεγαλοστελεχων, αυξησεις για τους ΔΥ, απολυσεις για τους ΙΥ κτλ κτλ μου πονανε το μυαλο! μερικοι δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι στουκαραμε στο παγοβουνο ακομα...ελπιζω να μη χρειαστουν 'ακραιες' λυσεις που θα υπαγορευθουν απο την ΕΕ...
xenos χωρις ναμαι ειδικος η τπτ τετοιο, η ιρλανδια πηρε πολυ αυστηρα μετρα με μειωσεις μισθων κτλ
οριστε η κατασταση στην οποια ειναι http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... 04&rss=yes -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η ιρλανδια εδειξε το δρομο, οι ΔΥ καλα θα κανουν να περιμενουν καρτερικα τη μειωση που θα εχουν στους μισθους τους...βερεσε τον ακουνε τον παπακωνσταντινου οι ευρωπαιοι που τους μιλαει για επιδοματα...
ο ελληνας ζει ενα παραμυθι απο το 1980 και μετα, ισως τωρα που πιανουμε πατο ξυπνησει βιαια και μπορει η ελλαδα να γινει επιτελους κρατος της προκοπης! εχω πιστη στο οτι οταν στριμωχνομαστε τα βγαζουμε περα.. αντε και ο θεος μαζι μας για τα επομενα 3-4 χρονια!
Είσαι εγκάθετος
και λιγα λες!!
η κατασταση θυμιζει εντονα 1897 απλως ειναι χωρις πολεμο! το κρατος μας ετσι και αλλιως δε πηγαινει πουθενα ετσι οπως λειτουργει οποτε μεσα στο χαος ισως ειναι μεγαλη ευκαιρια να ανασυγκροτηθει! ειδικα τωρα που υπαρχει η δικλειδα της ΕΕ θα ζοριστουμε αρκετα αλλα δε θα πεθανουμε...
λεξεις και φρασεις στυλ bonus, μισθοι μεγαλοστελεχων, αυξησεις για τους ΔΥ, απολυσεις για τους ΙΥ κτλ κτλ μου πονανε το μυαλο! μερικοι δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι στουκαραμε στο παγοβουνο ακομα...ελπιζω να μη χρειαστουν 'ακραιες' λυσεις που θα υπαγορευθουν απο την ΕΕ...
xenos χωρις ναμαι ειδικος η τπτ τετοιο, η ιρλανδια πηρε πολυ αυστηρα μετρα με μειωσεις μισθων κτλ
οριστε η κατασταση στην οποια ειναι http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... 04&rss=yesΤο θέμα είναι η να μην συμβεί και στην υπόλοιπη ΕΕ, ότι συβαίνει εδώ. Γιατί τότε δεν τον γλιτώνουμε τον πόλεμο.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ΌΛΟΙ μας ζήσαμε καλύτερα από ότι επέτρεπαν τα οικονομικά της χώρας. Ζήσαμε με καλύτερο αμάξι, μεγαλύτερο σπίτι, εξοχικό κλπ στηριζόμενοι σε δανεικά των Γερμανών κατά βάση...
btw ΕΓΩ αλλά και η οικογένεια μου ΔΕΝ ζήσαμε καλύτερα απο οτι επέτρεπαν τα οικονομικά μας και της χώρας μας. (0 δάνεια εβερ)
φάγαμε τον πληθωρισμό που επέβαλλαν οι καλές μας τράπεζες με την ίδια 'ευχαρίστηση'¨που μας δάνειζαν οι Γερμανοί φίλοι μας.
αύριο, αν σκουρήνουν τα πράγματα γίνομαι οικονομικό φάντασμα, ούτε φορολογία ούτε τίποτα να μην σου πω οτι την κάνω για εξ/κο για καμιά 5ετια.
οπότε τα παραμυθάκια καλά γλεντήσατε όλοι τώρα πληρώστε όλοι τα ακούω βερεσέ.
και ασκήσεις οικονομίας και ολιγάρκειας έχω κάνει στο παρελθόν. δεν μασάω δεν πρόκειται να δώσω έτσι εύκολα.
αν δεν πούνε τι ακριβώς συγκεκριμένα θα γίνει και ποιες οι εγγυήσεις επιτυχίας δεν βλέπω γιατί να είμαι πιο αισιόδοξος ή κουβαρντάς απο τους εξωτερικούς δανειστές μας.Βρε μαζί σου. Απλά προφανώς δεν είσαι ο μέσος Έλληνας, που δανείστηκε ακόμα και με εορτοδάνειο για τη γαλοπούλα.
Κάποιους θα τους επηρρεάσει λίγο, και κάποιους πολύ. Γιατί όταν η φτώχεια χτυπάει την πόρτα του γείτονα, ΄τότε κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τη δική σου. Με ότι μπορεί να σημαίνει 'φτώχεια' για τον καθένα.
Αν χρειαστεί π.χ. να πουλήσω το διθέσιό μου, δεν θα είμαι φτωχός. Αλλά θα έχω ξενερώσειΛιγος κοσμος εκανε την μεγαλη ζωη με δανεικα. Ο περισσοτερος κοσμος ζει συντηρητικα, τουλαχιστον αυτους που ξερω εγω, Αλλα δυστυχως ολοι μας θα πληρωσουμε τις επιλογες λιγων.
-
Να δώσετε λίγη βάση στην επιμονή των αρχηγών των αριστερών κομμάτων πως η διαφθορά και η οικονομική κρίση είναι δυό διαφορετικά θέματα.
Είναι σημαντικό τα ξαφρίσματα να μην περάσουν σαν ελλείματα λόγω οικονομικής κρίσης. Έστω και με τους καπιταλιστικούς κανόνες αυτό είναι η υπέρτατη αλητεία.
Οχι πως δεν ξέρουμε ποιός θα τα πληρώσει τελικά αλλα έτσι να λέμε καμμιά μ@λακία να περνάει η ώρα. -
Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο γιατι δε το επιασα ,οχι γιατι πιστευω οτι η οικονομικη κριση δεν επιτεινει την διαφθορα κ το αντιθετο κ ποοι ειναι οι αρχηγοι των αριστερων κομματων
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
λες να βάλω από τη δεξιά μεριά του avatar μία πίπα?Στη μέση τη πίπα και δεξιά μια Termignoni!
ο ελληνας ζει ενα παραμυθι απο το 1980 και μετα, ισως τωρα που πιανουμε πατο ξυπνησει βιαια και μπορει η ελλαδα να γινει επιτελους κρατος της προκοπης!
Βασικά από το 1830 ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να γίνουμε self sustainable κράτος, ειδικότερα από το 1980 που λές έχουμε κολλήσει ένα ιδιότυπο είδος σοσιαλισμού 'Δώσε και μένα μπάρμπα'. Να μπει το παιδί κάπου στο δημόσιο, να κλείσουμε το μάτι και να μη κόψουμε απόδειξη, να βρούμε μια καβάτζα για να γλυτώσουμε τους φόρους κλπ, αγνοώντας τη κοινή λογική και προφανείς αρχές για όποιον έχει παίξει έστω και μισή ώρα Sim City...
Αν κρατουσε λιγο ακομα η ιστορια με το πετρελαιο θα τα ειχαν καταφερει και ας εκαναν μεγαλα ανοιγματα.
(...)
Η φουσκα του δανεισμου στην Ελλαδα τι θα αφησει;;Απο τα τρια το μακρυτερο!Μα το σοβαρό λάθος τους είναι ότι ακριβώς ανοίχτηκαν υπερβολικά, χωρίς βάση.
Τι άφησε ο φτηνός δανεισμός στην Ελλάδα; Μα φυσικά άφθονες μεταχειρισμένες Boxster και Cayenne σε ευνοϊκές τιμές! -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ΌΛΟΙ μας ζήσαμε καλύτερα από ότι επέτρεπαν τα οικονομικά της χώρας. Ζήσαμε με καλύτερο αμάξι, μεγαλύτερο σπίτι, εξοχικό κλπ στηριζόμενοι σε δανεικά των Γερμανών κατά βάση...
btw ΕΓΩ αλλά και η οικογένεια μου ΔΕΝ ζήσαμε καλύτερα απο οτι επέτρεπαν τα οικονομικά μας και της χώρας μας. (0 δάνεια εβερ)
φάγαμε τον πληθωρισμό που επέβαλλαν οι καλές μας τράπεζες με την ίδια 'ευχαρίστηση'¨που μας δάνειζαν οι Γερμανοί φίλοι μας.
αύριο, αν σκουρήνουν τα πράγματα γίνομαι οικονομικό φάντασμα, ούτε φορολογία ούτε τίποτα να μην σου πω οτι την κάνω για εξ/κο για καμιά 5ετια.
οπότε τα παραμυθάκια καλά γλεντήσατε όλοι τώρα πληρώστε όλοι τα ακούω βερεσέ.
και ασκήσεις οικονομίας και ολιγάρκειας έχω κάνει στο παρελθόν. δεν μασάω δεν πρόκειται να δώσω έτσι εύκολα.
αν δεν πούνε τι ακριβώς συγκεκριμένα θα γίνει και ποιες οι εγγυήσεις επιτυχίας δεν βλέπω γιατί να είμαι πιο αισιόδοξος ή κουβαρντάς απο τους εξωτερικούς δανειστές μας.Βρε μαζί σου. Απλά προφανώς δεν είσαι ο μέσος Έλληνας, που δανείστηκε ακόμα και με εορτοδάνειο για τη γαλοπούλα.
Κάποιους θα τους επηρρεάσει λίγο, και κάποιους πολύ. Γιατί όταν η φτώχεια χτυπάει την πόρτα του γείτονα, ΄τότε κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τη δική σου. Με ότι μπορεί να σημαίνει 'φτώχεια' για τον καθένα.
Αν χρειαστεί π.χ. να πουλήσω το διθέσιό μου, δεν θα είμαι φτωχός. Αλλά θα έχω ξενερώσειΛιγος κοσμος εκανε την μεγαλη ζωη με δανεικα. Ο περισσοτερος κοσμος ζει συντηρητικα, τουλαχιστον αυτους που ξερω εγω, Αλλα δυστυχως ολοι μας θα πληρωσουμε τις επιλογες λιγων.
Στο χωριό μου, που είναι καθαρά τουριστικό, το 80% των παραθεριστικών κατοικιών είναι αγορασμένες με δάνεια. Γνωρίζω αρκετούς από αυτούς λόγο της δουλειάς μου. Δάνειο με ευνοϊκούς όρους για πρώτη κατοικία, δάνειο για το αμάξι, δάνειο και για το εξοχικό. Ο ένας από τους δυο μισθούς του ζευγαριού πηγαίνει στα δάνεια.
Αυτό δεν είναι 'παραπάνω' από ότι άντεχαν;; Πλουτίσαν οι μικροεργολάβοι και μεσίτες,πουλώντας 'παραθαλάσιες μαιζονέτες με τζάκι'. Και πήρε και η κουτσή Μαρία 'μαιζονέτα' 50 τμ ΚΑΙ οι δυο όροφοι, με ένα τζάκι της κακιάς ώρας. Και την είδε μεγιστάνας...
Όλα αυτά ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
Υπάρχουν βέβαια και καποιοι ευκατάστατοι, που αγόρασαν βάση εισοδήματός τους πολύ ωραία σπίτια. Και κάποιοι που έχτισαν οι ίδιοι. Αλλά είναι η εξαίρεση. Τώρα επειδή οι περισσότεροι δε βγαίνουν, τα νοικιάζουν με τη βραδυά σε γνωστούς για να πληρώσουν καμιά δόση.. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
λες να βάλω από τη δεξιά μεριά του avatar μία πίπα?
Στη μέση τη πίπα και δεξιά μια Termignoni!
-
Όλα αυτά που λέτε είναι πολύ σωστά αλλά έχουν να κάνουν με κακοδιαχείριση των οικονομικών κάθε νοικοκυριού. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των νεοΕλλήνων είναι ότι πάντα βάζουν χέρι στον κουμπαρά των γονέων και τη βγάζουν καθαρή. Όπως είχε πει και μια θεία μου, όταν πουληθεί και το τελευταίο χωραφάκι τα πράγματα θα είναι ζόρικα...
Από αυτό το σημείο ακόμα απέχουμε χρονικά (προφανώς επειδή οι προηγούμενες γενιές μεγάλωσαν με στερήσεις και οικονομία και εμείς με Cayenne).
Το πρόβλημα της οικονομίας όμως (αυτό είναι το θέμα) είναι ότι το 'δως μου και μένα μπάρμπα' που είπε ο zorz έγινε 'πάρε κόσμε' και μέσα στην όλη απληστεία κάποιοι παραέβαλαν δάχτυλο στο βάζο με το μέλι και τώρα δεν έχει μείνει στάλα.
Πότε θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για μέτρα; Εννοώ αν θα μειωθούν οι μισθοί, φορολογία εισοδήματος, bonus, καταθέσεων κλπ. -
Ποια μέτρα; Εδώ ο Ανωμερίτης, διορισμένος πρόεδρος του ΟΛΠ, κάνει δηλώσεις ύφους αρχισυνδικαλιστή των λιμενεργατών.
Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση: θα δανειστούμε για να διατηρηθεί η πελατεία ΤΟΣΑ που δεν θα τα ξεπληρώσουν ούτε τα παιδιά μας.
Δύσκολα θα γίνει κάτι διαφορετικό. Γιατί τα δάνεια τα χρεώνονται οι επόμενοι ή οι παρεπόμενοι.
Μόνη σωτηρία να μας μπει ένα μανίκι ΤΩΡΑ τόσο βαθιά που να φωνάξουμε μπιραλάχ. Άλλωστε τριγύρω δεν βλέπω κανένα σοβαρό σφίξιμο στο ζωνάρι. Πιο πολύ αναμονή βλέπω, πότε θα γίνει το θαύμα. -
απλως ο ανωμεριτης ειπε στην τηλεωραση οτι πηραν την συνταξη τους που ειναι αλλωστε νομος της Ν.Δ.
Η κυβερνηση προσπαθει να συγκρατησει τον κοσμο να μην βγει στους δρομους γιατι τοτε θα ειναι πολυ χειρωτερα τα πραγματα.
τα ευρωπαικα καναλια και ιδιαιτερα αυτα των παλιαδελφων αγγλων περιμενουν πως και πως. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο γιατι δε το επιασα ,οχι γιατι πιστευω οτι η οικονομικη κριση δεν επιτεινει την διαφθορα κ το αντιθετο κ ποοι ειναι οι αρχηγοι των αριστερων κομματωνΚοίτα, για την θέση Τσίπρα και Παπαρήγας μιλάω, τώρα αν έχεις ένσταση για το αν είναι αριστερά κόμματα δεν έχω πρόβλημα, στέκομαι στο πλευρό σου, κι εγώ ψιλοπροβληματίζομαι πάνω σ αυτό
Το υπόλοιπο, δεν καταλαβαίνω τι ανάλυση χρειάζεται να κάνει κανεις. Αν νομίζεις πως στο βωμό της οικονομικής κρίσης (που είναι ξαφριστική κρίση ουσιαστικά, οι μισοί Ελληνες απλά ξάφρισαν την Ελλάδα και το όποιο μέλλον της)θα πρέπει να πέσει πέλεκυς στο κεφάλι του εργαζόμενου για να κλείσουν οι τρύπες, ενω παράλληλα όσοι έχουν κλέψει φόρους, μίζες, επιδοτήσεις, δάνεια, κέρατα τράγια να συνεχίζουν να τα ξεκοκκαλίζουν ανενόχλητοι πάλι στο πλευρό σου. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο γιατι δε το επιασα ,οχι γιατι πιστευω οτι η οικονομικη κριση δεν επιτεινει την διαφθορα κ το αντιθετο κ ποοι ειναι οι αρχηγοι των αριστερων κομματων
Κοίτα, για την θέση Τσίπρα και Παπαρήγας μιλάω, τώρα αν έχεις ένσταση για το αν είναι αριστερά κόμματα δεν έχω πρόβλημα, στέκομαι στο πλευρό σου, κι εγώ ψιλοπροβληματίζομαι πάνω σ αυτό
Το υπόλοιπο, δεν καταλαβαίνω τι ανάλυση χρειάζεται να κάνει κανεις. Αν νομίζεις πως στο βωμό της οικονομικής κρίσης (που είναι ξαφριστική κρίση ουσιαστικά, οι μισοί Ελληνες απλά ξάφρισαν την Ελλάδα και το όποιο μέλλον της)θα πρέπει να πέσει πέλεκυς στο κεφάλι του εργαζόμενου για να κλείσουν οι τρύπες, ενω παράλληλα όσοι έχουν κλέψει φόρους, μίζες, επιδοτήσεις, δάνεια, κέρατα τράγια να συνεχίζουν να τα ξεκοκκαλίζουν ανενόχλητοι πάλι στο πλευρό σου.δε με λές tase
ο κακομοίρουλης εργαζομενάκος αγροτάκος κλπ είναι άμοιροι ευθυνών
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;