-
αντε ρε pcακηδες με τις μπακατελες σας!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αντε ρε pcακηδες με τις μπακατελες σας!!Εμείς φταίμε που έχουμε λαό;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Έχω μια GeForce Ti 4200, 128 MB που πουσάρεται (αν θέλω) στα επίπεδα μιας 4400. Όταν τα φτύσει πραγματικά, θα πάρω μεταχειρισμένη με 80 ευρώ κάποια κάρτα που κόστιζε τα διπλά και βάλε καινούρια.Αν ήσουν και βάζελος θα νόμιζα πως είσαι κάποιος χαμένος αδελφός μου
Αυτής της γενιάς οι Ti ήταν πολύ καλές κάρτες. Εμένα με εξυπηρετούσε ως πολύ προσφατα μια 64άρα Ti, με απροσμενα καλά αποτελέσματα στα σύγχρονα παιχνίδια, για την ηλικία της.
-
Εγώ πάντως για κανα χρόνο ακόμα δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξω την κάρτα. Μια χαρά παίζει, όπως είπε και ο Μάνος (και είναι και AGP 4x, αντί για AGP 8x).
-
αντε ρε pcακηδες με τις μπακατελες σας!!
Ας γελασω αλα Santa Claus....MUOHOHOHOHOHOHOHO
-
Με τη Μ3 ('04) και 'standard' λάστιχα έκανα 8':02':985 και με τη Μ3 CSL ('03) 7':50':630. Μήπως επιτέλους να ξεκινήσουμε κανένα 'νήμα' με ταχύτερους χρόνους στο Nurburgring -govus-
xωρίς screenshot δεν το πιστεύω...-elteo-
Και ξαναλεω γινεται και πιο κατω απο το χρονο που εκανα επειδη λογω λαθους που μου στοιχισε κατι δευτερα...-007-
Well mates, το πα και το κανα Και τι σας ειχα υποσχεθει? Φωτο και βιντεακι. Λοιπον το πρωτο το εχω φρεσκο κιολας....το δευτερο αυριο θα κατσω να το φτιαξω επειδη πρεπει απο το ρεπλαι να το κανω capture και μετα να το ξανα τροποποιησω επειδη το αρχειο γινετε τεραστιο. Μην ανησυχειται ομως οντως των ημερων θα γινει. Προς το παρων παρτε τι φωτο8) . Καταφερα και εσπασα τον δικο μου χρονο..και ξερεται πια ειναι η ειρωνεια? Οτι γινεται και πιο κατω Μαμα στησιμο και sport medium elastika εχει αυτη η Μ3. Τα σεττινγκς του παιχνιδιου δλδ.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Well mates, το πα και το κανα Και τι σας ειχα υποσχεθει? Φωτο και βιντεακι. Λοιπον το πρωτο το εχω φρεσκο κιολας....το δευτερο αυριο θα κατσω να το φτιαξω επειδη πρεπει απο το ρεπλαι να το κανω capture και μετα να το ξανα τροποποιησω επειδη το αρχειο γινετε τεραστιο. Μην ανησυχειται ομως οντως των ημερων θα γινει. Προς το παρων παρτε τι φωτο8) . Καταφερα και εσπασα τον δικο μου χρονο..και ξερεται πια ειναι η ειρωνεια? Οτι γινεται και πιο κατω Μαμα στησιμο και sport medium elastika εχει αυτη η Μ3. Τα σεττινγκς του παιχνιδιου δλδ.
Συγγνώμη που επιμένω, μα πιστεύω πως τα standard λάστιχα δίνουν μια πιο 'ρεαλιστική' (αλλά και διασκεδαστική...) αίσθηση της οδικής συμπεριφοράς του (όποιου) αυτοκινήτου στο συγκεκριμένο παιχνίδι ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα αυτό λέω. Τα νέα δεν τρέχουν. Τα 2001-2004 τρέχουν από πολύ καλά ως επαρκώς. Όμως εδώ βρίσκεται η απάτη, γιατί αντί να μου βγάζει πχ χαμηλό σκορ (όπως κάθε λογικό benchmark), είναι σαν να μου λέει ότι η κάρτα μου είναι προβληματική γιατί δεν υποστηρίζει το ένα και το άλλο.Τι έχω παίξει (και τελειώσει) τον τελευταίο χρόνο χωρίς πρόβλημα και με απολύτως αποδεκτές επιδόσεις:
- Dungeon Siege 2
- Grand Theft Auto San Andreas
- Call of Duty 2
- Indigo Prophecy
- Half-Life 2
- (τώρα) Age of Empires 3
Ε, λοιπόν το 3dMark της ίδιας εποχής απλώς δεν έτρεχε.
Αξίζει τελικά το AoE 3;
Έπαιξα το trial και ξενέρωσα εντελώς...
Ενώ τους προκατόχους AoE2 και Conquerors τα είχα ξεσκίσει....
[/offtopic] -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκανα ένα γύρο στο ring με ένα M3 CSL καραμαμά σε arcade mode.έχει τη CSL στο arcade mode? Κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου GT4 τότε, γιατί τη CSL τη βλέπω μόνο στο GT mode. Anyways, με μαμά λάστιχα, και εργοστασιακό σετάπ, χωρίς καθόλου βοηθήματα, είμαι στο 8.01. Νομίζω ότι μπορώ να το κατεβάσω αν όχι στο 7.50, τουλάχιστον στο 7.55.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εκανα ένα γύρο στο ring με ένα M3 CSL καραμαμά σε arcade mode.
έχει τη CSL στο arcade mode? Κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου GT4 τότε, γιατί τη CSL τη βλέπω μόνο στο GT mode. Anyways, με μαμά λάστιχα, και εργοστασιακό σετάπ, χωρίς καθόλου βοηθήματα, είμαι στο 8.01. Νομίζω ότι μπορώ να το κατεβάσω αν όχι στο 7.50, τουλάχιστον στο 7.55.
Nαι την έχει...εάν δεν το πιστεύεις μπορώ να ανεβάσω φωτό με ψηφιακή...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι την έχει...εάν δεν το πιστεύεις μπορώ να ανεβάσω φωτό με ψηφιακή...
Γιατί να μη σε πιστεύω, βρε σάββα; Το περίεργο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν που όταν απενεργοποίησα το tcs έγινε πιο σταθερό, τουλάχιστον στις ευθείες...
-
Και πάνω που έλεγα μια χαρά κρατεί η Ti4200, βάζω εχτές το Most Wanted και μόνο που δεν έβαλα τα κλαματα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και πάνω που έλεγα μια χαρά κρατεί η Ti4200, βάζω εχτές το Most Wanted και μόνο που δεν έβαλα τα κλαματαΩχχχ έξοδα μου μυρίζει...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και πάνω που έλεγα μια χαρά κρατεί η Ti4200, βάζω εχτές το Most Wanted και μόνο που δεν έβαλα τα κλαματαΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Στην δική μου Ti 64MB έπαιζε μια χαρά!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και πάνω που έλεγα μια χαρά κρατεί η Ti4200, βάζω εχτές το Most Wanted και μόνο που δεν έβαλα τα κλαματα
Ωχχχ έξοδα μου μυρίζει...
spend the $$ wisely
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Sorry mates για το λινκ δεν ξερω τι εγινε. παρτε τι φωτο.Δεν είμαι καχύποπτος αλλά εάν δεν το δω σε arcade mode δεν το πιστεύω...
το screenshot έτσι όπως το τράβηξες δεν μου λέει τίποτα διότι μπορεί η Μ να είναι φουλ βελτιωμένη ή ακόμα να έχει τρέξει σε B-Spec mode.
-
Δεν είμαι καχύποπτος αλλά εάν δεν το δω σε arcade mode δεν το πιστεύω...
το screenshot έτσι όπως το τράβηξες δεν μου λέει τίποτα διότι μπορεί η Μ να είναι φουλ βελτιωμένη ή ακόμα να έχει τρέξει σε B-Spec mode.
Σε διαβεβαιω οτι το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα παντου. Οσο για τη φωτο δεν μπορουσα να την τραβηξω καλυτερα απο το κινητο την εχω παρει. Τελοσπαντων θα ανεβασω και το βιντεο του ρεπλαι ουτως η αλλως απλα ειναι τεραστιο και πρεπει να το τροποποιησω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είμαι καχύποπτος αλλά εάν δεν το δω σε arcade mode δεν το πιστεύω...
το screenshot έτσι όπως το τράβηξες δεν μου λέει τίποτα διότι μπορεί η Μ να είναι φουλ βελτιωμένη ή ακόμα να έχει τρέξει σε B-Spec mode.Φουλ βελτιωμένη και να κάνει τέτοιο χρόνο; Ίσα-ίσα, που αυτός ο χρόνος δεν είναι και τίποτα το συνταρακτικό με sports-medium λάστιχα... Δοκιμάστε καμμιά-δυο φορές με standard-road λάστιχα και θα δείτε πόσο εύκολα 'γυρίζει' κοντά στα 8' ...
Υ.Γ.: δεν έχει δοκιμαστεί και στην πραγματικότητα η Μ3 ρε γμτ (αν δεν κάνω λάθος...), για να υπάρχει κι ένα μέτρο σύγκρισης. Πάντως για την Μ3 (Ε46) CSL ο χρόνος ισχύει και αξίζει κάποιος να τον 'κυνηγήσει' ...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]