-
Σαφώς! Δεν τίθεται ζήτημα πως το συγκεκριμένο απευθύνεται μόνο σε πυροβολημένους, γι αυτό και θα βγούνε λίγα κομάτια.
-
Ωραία...
-
Προς Kid &Elteo και, ίσως, 007: κάντε κανέναν γύρο ρε παιδιά, πρώτον διότι αρχίζω να αισθάνομαι παράφρων που στην ηλικία μου ασχολούμαι με το GT4 και δεύτερον γιατί υπάρχουν πολλές ακόμα πίστες εκεί μέσα...
Υ.Γ.: χιούμορ κάνω, ΟΚ; Και 'γω είμαι μισθωτός σκλάβος και έχω σύζυγο στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης, αλλά τα χόμπυ μου δεν τα ...αμελώ!!
-
Εγώ γράφω γύρους αλλά περιμένω πρώτα τον elteo να ποστάρει χρόνους..
Πάντως δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το challenge..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το challenge..Aναφέρεσαι στο Amalfi ή στον εν γένει συναγωνισμό που θα μπορούσε να υπάρχει στο forum (αν βέβαια είχαν και άλλοι τα ίδια ευγενή - - κολλήματα) ;
-
Στο Amalfi..
-
Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε το είχα επισημάνει και στην προηγούμενη σελίδα... Οι δικές μου προτάσεις (πάντα στη σκιά του Nurburgring) είναι: Tsukuba (υπάρχει και σε ... βρεγμένη έκδοση) , Infineon και la Sarthe (κάπου έχω κάποιες φωτό από 'δοκιμαστικούς' γύρους με το 2λιτρο Clio, αλλά θα τις ανεβάσω απ' το σπίτι, αν προλάβω ) ...
-
Ας συνδέσω τότε το DFP να δούμε πώς πάει το gsr στο Amalfi.
-
Σάβα έχεις πρόβλημα αν αλλάξουμε το amalfi?
-
-
Παιδες εμενα μην με υπολογιζεται μεχρι την επομενη εβδομαδα εχω εργασιες και μαλιστα οι τελικες που πρεπει να τελειοποιησω. Καλος ο χρονος στο ρινγκ με Μ3 γκοβους. Μολις ξεμπερδεψω με τις μ**ακιες θα μπω στα πιτ. ^^
-
Η τιμονιέρα 'λέει' άσχημα!!!
Αν μέχρι το Πάσχα του 2007 την υποστηρίζει εξειδικευμένα και το Live For Speed, τότε δεν αποκλείεται να την... 'χτυπήσω' (θα έχει πέσει κι η τιμή της ελπίζω μέχρι τότε).
ΥΓ. Το 'περιορισμένα κομμάτια' το κόβω για φτηνό και παλιό μαρκετινίστικο τρικ, για να τρέξουν να το αγοράσουν οι ανυπόμονοι. επιτελώντας ουσιαστικά το... ευγενές έργο του beta-testing (έστω, gamma testing) για λογαριασμό της Logitech
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η τιμονιέρα 'λέει' άσχημα!!!Αν μέχρι το Πάσχα του 2007 την υποστηρίζει εξειδικευμένα και το Live For Speed, τότε δεν αποκλείεται να την... 'χτυπήσω' (θα έχει πέσει κι η τιμή της ελπίζω μέχρι τότε).
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζεται από το LFS, όπως και από πολλά άλλα sims.
Εγώ σκέφτηκα απλά να πάρω ένα μεμονωνμένο stick για τις αλλαγές ταχυτήτων στα road cars, από αυτά που είχαν γίνει ποστ προηγουμένως...
...αλλά κάλλιστα το πιο ενδιαφέρον πράγμα και κάτι που ψήνομαι να αγοράσω εδώ και καιρό, είναι το TrackIR, που τώρα βγήκε και νέα έκδοση. Πιστεύω ότι είναι πολύ χρησιμότερο και ρεαλιστικότερο απ'ο,τιδήποτε.
Ελπίζω να ξέρεις ότι, σαν LFS-licenced, έχουμε και 10% έκπτωση στο TrackIR.
BTW αν ενδιαφέρεται κανείς άλλος, να τού πούμε τον κωδικό της έκπτωσης...
-
Για ποια τιμονιέρα μιλάμε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για ποια τιμονιέρα μιλάμε;( ) Βλέπε προηγούμενη σελίδα...
-
Φαίνεται πάρα πολύ καλή!! Η αχίλλειος πτέρνα της θα είναι τα pedals υποψιάζομαι, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα.
Για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας 'αχίλλειος πτέρνα', δεν εννοώ ότι θα χαλαστεί κανείς από τα pedals της Logitech ή ότι η όλη εμπειρία της οδήγησης χαλάει από αυτά, απλώς σε σχέση με το άψογο τιμόνι, τα pedals δεν ακολουθούν την ίδια κατασκευαστική ποιότητα.
Το shifter είμαι σίγουρος ότι θα μαμάει!!
Περιττό να πω ότι η τιμή είναι άκρως ικανοποιητική!! Για να βρεις εξοπλισμό με 3 pedals και H-pattern shifter, πρέπει να ξηλωθείς κανονικά! Βέβαια, όλα αυτά είναι high-end προϊόντα, αλλά για μένα η Logitech έχει μακράν το καλύτερο value for money.
Συνοψίζοντας...δε νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αγοράσει τη συγκεκριμένη τιμονιέρα και δε θα μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος (για να μην πω ενθουσιασμένος).
-
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Προς Kid &Elteo και, ίσως, 007: κάντε κανέναν γύρο ρε παιδιά, πρώτον διότι αρχίζω να αισθάνομαι παράφρων που στην ηλικία μου ασχολούμαι με το GT4 και δεύτερον γιατί υπάρχουν πολλές ακόμα πίστες εκεί μέσα...Υ.Γ.: χιούμορ κάνω, ΟΚ; Και 'γω είμαι μισθωτός σκλάβος και έχω σύζυγο στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης, αλλά τα χόμπυ μου δεν τα ...αμελώ!!
δεν έχεις και άδικο...
Παιδες εμενα μην με υπολογιζεται μεχρι την επομενη εβδομαδα εχω εργασιες και μαλιστα οι τελικες που πρεπει να τελειοποιησω. Καλος ο χρονος στο ρινγκ με Μ3 γκοβους. Μολις ξεμπερδεψω με τις μ**ακιες θα μπω στα πιτ. ^^
χε χε χε στα πιτ στα πιτ...
Σάβα έχεις πρόβλημα αν αλλάξουμε το amalfi?
ναι ναι να την αλλάξουμε. Κι εγώ όταν μου την πρότεινες θυμάσαι ότι ψιλο-δυσανασχέτησα... ποιά προτείνεις;
-
Tsukuba στεγνή θα έλεγα με το ίδιο αυτοκίνητο.. Συμφωνείς?
Προτείνω από εδώ και στο εξής όσοι συμμετέχουμε στα διάφορα challenges να προτείνουμε τι θα θέλαμε για το επόμενο challenge (πίστα & αυτοκίνητο) και να βγαίνει το επόμενο βάση ψηφοφορίας.
-
Νο prob...
αύριο θα κάνω μερικούς γύρους και ίσως ποστάρω κάποιον πρώτο χρόνο.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]