-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip] Στο http://www.autosimsport.net όπως είπα και νωρίτερα έχει εκτεταμένη και πολύ καλή κριτική/περιγραφή της G25. Πλήρως κατατοπιστική.
Σχετικο-άσχετο... διαβάζοντας το συγκεκριμένο τεύχος του Autosimsport (γενικώς, όχι το άρθρο για την G25) αποκομίζει κανέις την εντύπωση πως το rFactor είναι Ο προσομοιωτής. Έμεινα κάγκελο!!!! Ή εγώ είμαι άσχετος ή είναι πολλά τα λεφτά για να τρώει τόσο σπρώξιμο το rFactor.
For the record: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_racing_simulators
Κανένας προσομειωτής δεν είναι τέλειος. Απλά το rFactor έχει με διαφορά τις περισσότερες παραμέτρους στις οποίες μπορείς να επέμβεις φτιάχνοντας ένα mod ή σετάροντας ένα αυτοκίνητο στα πιτς. Το engine από κάτω δεν είναι καθόλου κακό επίσης. Το πιο δυνατό του ατού πάντως είναι η ανοιχτή αρχιτεκτονική του που επιτρέπει εύκολα τη δημιουργία mods κάτι που άλλοι εξομειωτές δεν επιτρέπουν.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κανένας προσομειωτής δεν είναι τέλειος.
Σίγουρα!
Απλά το rFactor έχει με διαφορά τις περισσότερες παραμέτρους στις οποίες μπορείς να επέμβεις φτιάχνοντας ένα mod ή σετάροντας ένα αυτοκίνητο στα πιτς. Το engine από κάτω δεν είναι καθόλου κακό επίσης. Το πιο δυνατό του ατού πάντως είναι η ανοιχτή αρχιτεκτονική του που επιτρέπει εύκολα τη δημιουργία mods κάτι που άλλοι εξομειωτές δεν επιτρέπουν.
Οδηγικά είναι το χειρότερο που έχω δοκιμάσει, ανάμεσα σε LFS, GTL και GTR2 demo (βέβαια στο mod του 1979 τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, αλλά και πάλι). Btw, νομίζω πως και το GTR2 φτιάχτηκε με ανοιχή αρχιτεκτονική (το πρώτο sim της SimBin που υποστηρίζει mods).
Γενικώς πάντως και στα 3 sims της SimBin το ffb είναι οικτρά κατώτερο από το LFS, κάτι στο οποίο εγώ προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία γιατί χρησιμοποιώ τις μετατοπίσεις βάρους των αυτοκινήτων για να τα πλασσάρω σωστά στην ιδανική γραμμή. Στα ISI based sims που έχω δοκιμάσει, η πληροφόρηση που σου δίνει στο τιμόνι το ffb είναι λίγο για γέλια (και για κλάματα μαζί).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ποιές είναι οι απαιτήσεις των LFS, GTL, GTR σε υπολογιστική ισχύ?
να ξέρω τι laptop θα αγοράσω...
*δυστυχώς Χάρη δεν με βολεύει το desktop.
Δεν ακούς, δεν ακούς (μην αρχίσεις μετά να μας λες γιατί δεν τρέχει εκείνο και γιατί δεν τρέχει το άλλο )
ΥΓ. Νίκο (Ολύμπιε) τί έγινε, έβγαλες άκρη με το LFS;
δεν έχω χώρο ρε... ...αλλά πρέπει να βρω γιατί τελικά θα πάρω desktop.
έπαιξα χθες σε συνάδελφου το desktop (τώρα τον πήρε) με τα χαρακτηριστικά που ζαχαρώνω κι έπαθα πλάκα. Το LFS...παναγία μου απίστευτο. Και παίζαμε με την Logitech DFP και όχι την καλή...την G25 ντεεε.
Δεν μπορώ να περιμένωωωω...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το LFS...παναγία μου απίστευτο. Και παίζαμε με την Logitech DFP και όχι την καλή...την G25 ντεεε.
Άντε σύντομα και στήν GVR...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν έχω χώρο ρε... ...αλλά πρέπει να βρω γιατί τελικά θα πάρω desktop.
έπαιξα χθες σε συνάδελφου το desktop (τώρα τον πήρε) με τα χαρακτηριστικά που ζαχαρώνω κι έπαθα πλάκα. Το LFS...παναγία μου απίστευτο. Και παίζαμε με την Logitech DFP και όχι την καλή...την G25 ντεεε.
Είναι απλό ρε συ, σκας 1500 ευρώπουλα (στην ανάγκη πουλάς 2 κινητά ), παίρνεις ενα τοπ (αλλά ψαγμένο) ντέσκτοπ και για τα επόμενα 3-4 χρόνια παίζεις όχι μόνο LFS αλλά και οτιδήποτε άλλο βγει.
ΥΓ. Το 'ξερα πως θα ερχόταν η μέρα που θα με ένιωθες (καταλάβαινες)
-
Χάρη κάτσαμε 3 ώρες και μου φάνηκαν σαν 5 λεπτά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη κάτσαμε 3 ώρες και μου φάνηκαν σαν 5 λεπτά...Για πες, για πες... ντέμο ή S2;
-
ντέμο...
το καλό θα το πάρουμε από σένα...έτσι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ντέμο...το καλό θα το πάρουμε από σένα...έτσι?
Κατάλαβα, που να οδηγήσεις δλδ και κανένα αυτοκίνητο της προκοπής σε καμιά Αστον (πίστα)
Btw, το XR Turbo του demo είναι από τα πιο δυσκολοδήγητα αυτοκίντα του LFS.
ΥΓ. To... άλλο, εννοείται, αλλά δεν θα μπορείς να πάιζεις online (μόνο ως demo).
-
Btw, ο συνάδελφος πως και δεν είναι στην GVR;
-
πως μπορουμε να καταγραψουμε videaki απο παιχνιδι...εχω το toca race driver 3 ...
τουλαχιστον καμια φωτογραφια?
-
LFS.-
Δεν παίζεται!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
πως μπορουμε να καταγραψουμε videaki απο παιχνιδι...εχω το toca race driver 3 ...τουλαχιστον καμια φωτογραφια?
Με το Fraps...προγραμματάκι είναι...googlise το και θα το βρεις.
-
migf1
Xάρη τώρα το δοκίμασε. Δεν το ήξερε. Εγώ του το πρότεινα.
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
πως μπορουμε να καταγραψουμε videaki απο παιχνιδι...εχω το toca race driver 3 ...
τουλαχιστον καμια φωτογραφια?
Με το Fraps...προγραμματάκι είναι...googlise το και θα το βρεις.
Μια μικρη προειδοποίηση για το FRAPS, γιατί εγώ την πάτησα... αν εγκαταστήσετε το demo του, μετά το φουλ ΔΕΝ εγκαθίσταται (τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοσή του). Εγώ αναγκάστηκα κι έβαλα το Screen Virtuoso Pro.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μια μικρη προειδοποίηση για το FRAPS, γιατί εγώ την πάτησα... αν εγκαταστήσετε το demo του, μετά το φουλ ΔΕΝ εγκαθίσταται (τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοσή του). Εγώ αναγκάστηκα κι έβαλα το Screen Virtuoso Pro.Εγκαθίσταται, αλλά μπλέκεις με registry κτλ. και γενικά είναι ψιλομπελάς. Σωστή η παρατήρησή σου πάντως.
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
Μια μικρη προειδοποίηση για το FRAPS, γιατί εγώ την πάτησα... αν εγκαταστήσετε το demo του, μετά το φουλ ΔΕΝ εγκαθίσταται (τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοσή του). Εγώ αναγκάστηκα κι έβαλα το Screen Virtuoso Pro.
Εγκαθίσταται, αλλά μπλέκεις με registry κτλ. και γενικά είναι ψιλομπελάς. Σωστή η παρατήρησή σου πάντως.
Εγώ όσο και να έψαξα στο registry και να έσβησα το FRAPS δεν τα κατάφερα. Βασικά χρησιμοποιεί Armadillo keys, τα οποία άμα τα σβήσεις μπορεί να μη σου τρέχουνα άλλα προγράμματα... οπότε ΔΕΝ τα σβήνεις. Κι άμα δεν τα σβήσεις, δεν εγκαθίσταται το φουλ FRAPS.
-
-
βρε καλώς τον!
-
Ακόμα PGR? Προχωρήσαμε, TDU. What's next mr Petran?
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]