-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εντυπωση μου κανε παιδια χθες που τριγυρισα λιγο το απογευμα ποσες παρεες
μονων κοριτσιων και αγοριων υπηρχαν εξω...και να φανταστειτε οτι υπαρχουν ατομα που γενικα τη συγκεκριμενη μερα το σκεφτονται πολυ πριν βγουν...Δεν εχετε πάρει χαμπάρι πόση μοναξιά υπάρχει;; Ακόμα και σε ηλικίες που δεν δικαιολογείται. Σε ένα μέρος ίσως να φταίει και τα πολλά μας θέλω, (πολλές φορές ανούσια) αλλά μάλλον αυτό είναι κομμάτι για άλλο θρέντ.
-
μονων κοριτσιων και αγοριων υπηρχαν εξω...και να φανταστειτε οτι υπαρχουν ατομα που γενικα τη συγκεκριμενη μερα το σκεφτονται πολυ πριν βγουν...Δεν εχετε πάρει χαμπάρι πόση μοναξιά υπάρχει;; Ακόμα και σε ηλικίες που δεν δικαιολογείται. Σε ένα μέρος ίσως να φταίει και τα πολλά μας θέλω, (πολλές φορές ανούσια) αλλά μάλλον αυτό είναι κομμάτι για άλλο θρέντ.
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν εχετε πάρει χαμπάρι πόση μοναξιά υπάρχει;; Ακόμα και σε ηλικίες που δεν δικαιολογείται. Σε ένα μέρος ίσως να φταίει και τα πολλά μας θέλω, (πολλές φορές ανούσια) αλλά μάλλον αυτό είναι κομμάτι για άλλο θρέντ.Τι λέτε, το συζητάμε σε ένα thread αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λέτε, το συζητάμε σε ένα thread αυτό;Φύγαμε!
To θέμα προήλθε από διάσπαση του: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=17034
[moderator] -
Ωραία, Σπύρο ήθελα να το κάνω κατευθείαν αλλά δεν θυμόμουν αν υπήρχε κάτι άλλο...
-
Κάποιοι συνηθίζουν τη μοναξιά και στο τέλος βολεύονται μ' αυτήν.
Άλλοι δεν τη συνηθίζουν ποτέ και σταδιακά φτάνουν στην κατάθλιψη.
Ορισμένοι πραγματικά αξίζουν να είναι μόνοι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ορισμένοι πραγματικά αξίζουν να είναι μόνοι.
Nομίζω πως έισαι απόλυτος.. Κανείς δεν αξίζει τη μοναξιά... Και ναι, μερικές φορές είναι πολύ γόνιμο και παραγωγικό να είσαι μόνος σου και το αποζητάς, συνήθως μετά από μια μεγάλη σχέση..
Αλλά όχι κανείς δεν αξίζει να είναι μόνος του. Πιστεύω πως για τον κ ά θ ε ένα μας υπάρχει κάτι που μας αξίζει.. Καλό ή λιγότερο καλό, αλλά σίγουρα όχι η μοναξιά.
-
Συζητούσα πριν λίγο με ένα φιλαράκι για τα πολλά κορίτσια-κοριτσοπαρέες που παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες, δεν τους την πέφτουν κτλ κτλ.
Δεν φταίει και το ότι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις; Και σιγά σιγά οδηγούνται στην μοναξιά...Αυτό που με έχει προβληματίσει αρκετές φορές είναι γιατί ενώ ξέρεις τον τρόπο να μην είσαι μόνος, δεν κάνεις τίποτα, παρά κλαιγεσαι σε φίλους και γνωστούς.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Nομίζω πως έισαι απόλυτος.. Κανείς δεν αξίζει τη μοναξιά... Και ναι, μερικές φορές είναι πολύ γόνιμο και παραγωγικό να είσαι μόνος σου και το αποζητάς, συνήθως μετά από μια μεγάλη σχέση..
Αλλά όχι κανείς δεν αξίζει να είναι μόνος του. Πιστεύω πως για τον κ ά θ ε ένα μας υπάρχει κάτι που μας αξίζει.. Καλό ή λιγότερο καλό, αλλά σίγουρα όχι η μοναξιά.
Μάλλον το βλέπεις από την πλευρά εκείνου που προέρχεται από μια σχέση ή που δεν μπορεί να φτιάξει μια σχέση. Εγώ αναφερόμουν γενικά σε ανθρώπους που με την κακή τους συμπεριφορά, τον εγωισμό τους, τη φιλαυτία τους και την άρνησή τους να προσφέρουν σε άλλους, τελικά μένουν μόνοι. Μπορεί να κλαφτούν για την κατάστασή τους, αλλά μόνο και μόνο για να βρουν κάποιο άτομο που θα τους λυπηθεί και τελικά θα πέσει θύμα τους...μέχρι να λακίσει με τη σειρά του.
-
Μπορεί φαινομενικά να μην το αξίζουν, συμφωνώ. Όμως, πιστεύω πως τέτοια άτομα μπορουν να βελτιωθούν απίστευτα αν έχουν δίπλα τους ένα άτομο, το οποπίο με ανιδιοτέλεια (σημαντικό) θα τους δείξει το σωστο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον το βλέπεις από την πλευρά εκείνου που προέρχεται από μια σχέση ή που δεν μπορεί να φτιάξει μια σχέση. Εγώ αναφερόμουν γενικά σε ανθρώπους που με την κακή τους συμπεριφορά, τον εγωισμό τους, τη φιλαυτία τους και την άρνησή τους να προσφέρουν σε άλλους, τελικά μένουν μόνοι. Μπορεί να κλαφτούν για την κατάστασή τους, αλλά μόνο και μόνο για να βρουν κάποιο άτομο που θα τους λυπηθεί και τελικά θα πέσει θύμα τους...μέχρι να λακίσει με τη σειρά του.
Το βλέπω ίσως από μια πιο 'ανθρωπιστική' πλευρά. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέρεις, ίσως ευνούνται από την μοναξιά. Δηλ όσο πιο μόνος σου έισαι τόσο πιο αρνητικός και εσωστρεφής μπορεί να γίνεις.
Πάντως δεν ξέρω κανένα/καμια που να ξεκινάει μια σχέση επειδή λυπάται τον άλλον. Μάλλον βλέπει χαρακτηριστικά που εσύ και εγώ δεν μπορούμε να τα δούμε.
Και μην ξεχνάς ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του. Μπορεί εγώ στην Α να δείχνω σκληρός και εγωιστής και για την Β να μεταλάσσομαι σε έναν ήρεμο άνθρωπο, συγκαταβατικό (όχι απαραίτητα μαλάκα).
-
Κανείς δεν έχει χρόνο,
κανείς δεν προλαβαίνει.....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κανείς δεν έχει χρόνο,κανείς δεν προλαβαίνει.....
Έχει χρόνο όμως για χίλια δυό άλλα πράγματα, που π[ιστεύω πως δεν μπορούν να γεμίσουν τόσο τον άνθρωπο όσο ένα καλό φιλαράκι, ή ο σωστός σύντροφος.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κανείς δεν έχει χρόνο,κανείς δεν προλαβαίνει.....
Ευκολη προφαση καλη δικαιολογία για να κρυφτούμε απο τον εαυτό μας..
-
Υπάρχουν και οι μοναχικοί άνθρωποι.
Έχουν απομονωθεί συνειδητά από το κοινωνικό τους περιβάλλον. -
Το προβλημα ειναι η υπερβολικες απαιτησεις που συνηθως εχουν οι γυναικες και οι αντρες αντιστοιχα... Βλεπω κοριτσακια 18-20 χρονων να λενε 'στη σχολη μου δεν υπαρχει ουτε ενας ωραιος'... Ειναι δυνατον ρε παιδια σε 150 αγορια ενας να μην ειναι ωραιος???
Και το αντιστροφο φυσικα... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Το προβλημα ειναι η υπερβολικες απαιτησεις που συνηθως εχουν οι γυναικες και οι αντρες αντιστοιχα... Βλεπω κοριτσακια 18-20 χρονων να λενε 'στη σχολη μου δεν υπαρχει ουτε ενας ωραιος'... Ειναι δυνατον ρε παιδια σε 150 αγορια ενας να μην ειναι ωραιος???
Και το αντιστροφο φυσικα...= 'στη σχολή μου ούτε ένας ωραίος δε με κοιτάζει'.
Πρόκειται για την αντιστοιχία της ανδρικής μπακούρικης φράσης 'Όλες π...νες είναι'.
Ή της αισώπειας φράσης 'Όσα δεν φτάνει η αλεπού...'. -
Φυσικά και δεν είναι δυνατόν. Αλλά όταν ακούω από γυναίκες να θέλουν απαραιτήτως απο Z4 και πάνω για να θεωρηθεί ωραίος, που να τον βρουν; Όχι και ότι οι άνδρες πάμε πίσω. Θέλουμε όλες να είναι λετίτσια κάστα και σκάρλετ γιόχανσον.
-
εχουμε παρει ολοι ψηλα τον αμανε!
[Διάσπαση] Περί μοναξιάς...