-
Χορεύοντας με τους ίππους:
http://img455.imageshack.us/img455/4844 ... to25yt.jpg -
Φύλαξε τα λαστιχάκια σου Θεολόγε. Σε μια από αυτές τις ντριφτοεπισκέψεις, θέλω να είμαι κι εγώ. Θα κουβαληθώ από την Κεφαλονιά μόνο και μόνο για αυτό, να δεις αφοσίωση (λιγούρα λέγεται )!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Υ.Γ:Ναι εχω ενα μικρο 'κολημα' με τις Lotus αλλα μην το πειτε σε κανεναν...
Σ'ευχαριστούμε για την προτίμησή σου αλλά θα μπορούσες σε παρακαλώ να βάλεις τις εικόνες την μια δίπλα στην άλλη προκειμένου να μην 'βγαίνει' το μύνημά σου σαν σεντόνι;;;
Αντε και την άλλη φορά να έρθεις να μας βρεις και να σε πάμε και βόλτα με τα 'εργαλεία'...
Το ψιλομαζεψα φανταζομαι οτι θα φαινεται ΟΚ...
Ευχαριστω πολυ για το τελευταιο και σιγουρα θα περιμενω με ανυπομονησια μια βολτα με το 'εργαλειο'...
Υ.Γ:Φανταζομαι οτι οι φωτο βγηκαν αξιοπρεπεις παρολο που 'γκρινιαζες' οτι ηταν βρωμικο και δεν θα εβγαινε καλο...
-
Δεν είναι ρεαλιστικό. Στο GT4 το κρατάς άνετα αυτό το drift.
Πάντως δεν λέει ο μαξμάρας ποιός είναι ο οδηγός, οπότε δεν μπορεί να παρεξηγηθεί! Ετσι μαξμάρα?!
Ηταν ο Τ...
Α...να το μαντέψετε μόνοι σας
Τ..?...Τ..όλης?!
Πουλάκια μου! Λείπει ο Τ... και χορεύουν οι λοιποί;;;;
T..όλη έλεγαν το παιδί με το Individual Blue M3.
Ως οδηγός αυτού του βρεταννικού αυτοκινήτου, και κατόπιν **ωρίμου ** σκέψεως:
- θα παρεξηγηθώ, θα θυμώσω και θα κρατήσω την αναπνοή μου (βλ. Αστερίξ στην Ισπανία!) και
- αρνούμαι να αποκαλύψω το όνομά μου!
Ο Γνωστός Αγνωστος ήταν maxmra!Το βρήκα?!!
-
....
Σε ένα διάλειμμα που έκανα πίσω από το τιμόνι, το τιμόνι ανέλαβε ο SuperSe7en, και ο **φίλος του ο Πάρης (οδηγός F3 ) οι οποίοι και βγήκαν και του έδωσαν να **καταλάβει...**Aυτοί **φταίνε για τα **γιαούρτια **που άνοιξαν !
-
Πολύ ωραίο το track day, αλλά πάλι δεν γνώρισα αρκετό κόσμο... Η κοινωνικότητα του πληροφορικάριου!
Φταίει πάντως ότι ήμουν με μερικούς γνωστούς και ευχαριστιόμουν το αυτοκινητάκι μου! Δεύτερη φορά μέσα στα Μέγαρα, και πηγαίνω όλο και καλύτερα. Μάλλον μαθαίνω το αυτοκίνητο και την πίστα όλο και καλύτερα, αλλά θέλω πολύ ακόμα για να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη δική μου απόδοση...
Δυστυχώς μου φαίνεται υπερβολική η ταλαιπωρία που περνάει το αυτοκίνητο και το λυπάμαι, αλλά τώρα που έχω μολυνθεί από το μικρόβιο της πίστας, δύσκολα θα κρατηθώ για πολύ έξω!
Τα λέμε στο επόμενο TD!
-
Γεια σας
Με λενε Πιστα μενω στα Μεγαρα και θα ηθελα να σας διηγηθω τι τραβηξα τη Κυριακη το πρωι απο μια παρεα.....αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.
Ξεροντας οτι θα'ρθουν αρκετοι πελατες σκεφτηκα να πλυθω καλα καλα απο τη νυχτα και ετσι οι πρωτοι που ηρθαν με βρηκαν υγρη αλλα μαλλον αυτο τους ευχαριστησε γιατι δυο απο αυτους με Σταρλετ δεν σταματησαν να με πατανε και να προσπαθουν να δουν και τη περιφερεια μου ντριφταρονας συνεχως μεχρι το μεσημερι που κουραστηκαν και εφυγαν.
Μεγαλωνονας η μερα ηρθαν αρκετοι νεοι κυριοι που μου συστηθηκαν σαν φορουμαδες με διαφορα αυτοκινητα,ανοιχτα,κλειστα,διπορτα,τετραπορτα,χρεπια και δεινοσαυρους που ολοι προσπαθησαν να με γνωρισουν και να με κατακτησουν.(Ποσους νεους εχω κανει σωστους οδηγους ουτε που θυμαμαι.)
Και τι δεν εκαναν.Αλλαζαν οδηγους,αλλαζαν συνοδηγους,φρεναραν 10 λεπτα πριν τις στροφες ,φρεναραν μετα τις στροφες,προσπαθουσαν να φερουν το πορτμπαγκαζ μπροστα απο το τιμονι και ηθελαν να γευτουν ολο το πλατος μου.Αλλοι τα καταφεραν λογω χεριων και αλλοι λογω αυτοκινητου.Αλλοι εκαναν του κοσμου τις ταρζανιες αλλα μαλλον αυτο επιζητουσαν γιατι ολοι εφυγαν χαρωποι ακομα και αυτος που του εδειξα την περιφερεια μου ,κολλησε πανω της και χρειαστηκε γερανος να τον παρει απο μενα.
Σε γενικες γραμμες αν και με ταλαιπωρησαν ,το φχαριστηθηκα και τους περιμενω και παλι.
Γεια σας και να προσεχετε εκει εξω, η φιλη σας Πιστα.
Και για την αντιγραφη DAP -
Πολυ καλο Πατερα εγραψες
-
Εύγε DAP!!
Είσαι ο ποιητικότερος αλυτάρχης τρακντέϊ που έχω γνωρίσει
ΥΓ Ελπίζω τα... βυνίλια να μην έπεσαν τελικά... και εξομολογούμαι πως στην ταβέρνα μας έλειψες...
-
Μεγάλε DAP, ζωγράφισες πάλι!!!
-
Άψογος ο πατήρ! Πολύ καλό!
-
HMOYN KAI EGO EKEI..XARHKA POU GNORISA POLLA KAI KALA PAIDIA APO TO FORUM... BEBAIA POLLOI ROTOYSAN POIOS EIMAI KLP OPOS O TYPOS ME TO 350Z XAXA..KAI ALLOI ME PLHSIAZAN MONO GIA NA ME DOUN..POLY KALA PAIDIA...KOUK,DAP,TSILIS,BAGUS KLP KAI POLY PLAKA...
MONH PARAFONIA STO TRACKDAY O MAMAKAS POY EPAIRNE TIS AITHSEIS ARNOUNTAN NA BALEI TO SANTA FE STHN PISTA..OK EGO TO EBALA GIA PLAKA KAI GIA NA DOUN TA PAIDIA TOY FORUM OTI TA SYMPATHO, TA EKTIMO KAI THELO NA SYMMETASXO STA EVENT TOYS..SYN TOIS ALLOIS HTAN KAI ANAGOGOS K DEN ITHELA NA DHMIOYRGHSO KATASTASH..
POLY OREA AMAKSIA, POLLA TALENTA KAI KALH ORGANOSH..ENA BRAVO STOYS KALOUS MODERATORS POU PROSPATHOYN KATHIMERINA GIA OLOUS EMAS..
ELPIZO NA MPORESO SE EPOMENA EVENT NA EIMAI EKEI KAI NA KATEBASO KAI TH SUPRA POY EXO NA APOLAFSETE LIGA PATILIKIA..
SHM. MONTELO 1987 5MGE 175 HP..PISOKOUNA..KAI POLLH DYNAMH..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
HMOYN KAI EGO EKEI..XARHKA POU GNORISA POLLA KAI KALA PAIDIA APO TO FORUM... BEBAIA POLLOI ROTOYSAN POIOS EIMAI KLP OPOS O TYPOS ME TO 350Z XAXA..Είμαι ο τύπος με το Ζ . Ωραίο το Φέ και καλά το πήγαινες! That's the spirit buddy! :eusa_dance:
-
...ARNOUNTAN NA BALEI TO SANTA FE STHN PISTA...No limits!
-
Άλλος ένας ακοινώνητος πληροφορικάριος εδώ
Τελικά, λίγο ότι σας έβλεπα παρεάκια-παρεάκια και δεν ήξερα τι να πω, λίγο τα δικά μου καλλήματα, με απέτρεψαν από το να γνωρίσω άλλα παιδιά από εδώ.
Ήθελα από καιρό να δοκιμάσω τι πάει να πει 'πίστα' και βρήκα ευκαιρία αφού θα ερχόταν και ένας φίλος συμφορουμίτης. Η εμπειρία ήταν πολύ χρήσιμη, αν και τελικά δε δοκίμασα τίποτα ιδιαίτερο και όλη η ημέρα κύλησε με 'μούτρα'. Το διασκέδασα πάντως, και ήδη αρχίζω και σκέφτομαι για την επόμενη επαφή με την πίστα -
H ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 4Τ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.(CLIO 182 ΜΠΛΕ)
ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ Κ9.
(ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ)META ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ''ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ'' -
Νομίζω ότι με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να πούμε πως η πίστα έχει αρχίσει και προσελκύει όλο και περισσότερο κοινό, ειδικά τον τελευταίο χρόνο...!
-
ΜONH PARAFONIA STO TRACKDAY O MAMAKAS POY EPAIRNE TIS AITHSEIS ARNOUNTAN NA BALEI TO SANTA FE STHN PISTA..OK EGO TO EBALA GIA PLAKA KAI GIA NA DOUN TA PAIDIA TOY FORUM OTI TA SYMPATHO, TA EKTIMO KAI THELO NA SYMMETASXO STA EVENT TOYS..SYN TOIS ALLOIS HTAN KAI ANAGOGOS K DEN ITHELA NA DHMIOYRGHSO KATASTASH.. -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Άλλος ένας ακοινώνητος πληροφορικάριος εδώΤελικά, λίγο ότι σας έβλεπα παρεάκια-παρεάκια και δεν ήξερα τι να πω, λίγο τα δικά μου καλλήματα, με απέτρεψαν από το να γνωρίσω άλλα παιδιά από εδώ.
Όταν έφτασα(ακριβώς επειδή κι εγώ δεν ήξερα φάτσες συμφορουμιτών)ρώτησα τον άνθρωπο που μάζευε τις αιτήσεις αν έχουν μαζευτεί άτομα από τους 4Τ.Η απάντησή του μάλλον με μπέρδεψε παρα με βοήθησε.''ειναι και απο τους 4Τ,αλλά είναι και πάρα πολλοί ιδιώτες''μου είπε.Μπαίνοντας λοιπόν μέσα και με το δεδομένο ότι παίζουν και άσχετα άτομα δεν ήταν λογικό να συστήνομαι σε 100 άτομα έτσι στο άσχετο..(και όσους γνώρισα τους κατάλαβα εξαιτίας των αυτοκινήτων τους,από τις περιγραφές και φωτος στο φόρουμ )Άλλωστε ήταν και η πίστα δίπλα μου και με περίμενε για τρέλες ,οπότε ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω..
Τελικά απ'ότι φαίνεται όλοι από το Φόρουμ είμασταν και κοιταζόμασταν μεταξύ μας...όταν δεν κοιτάζαμε τη λότους του τεο111
Την επόμενη θα κάτσει καλύτερα..
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
HMOYN KAI EGO EKEI..XARHKA POU GNORISA POLLA KAI KALA PAIDIA APO TO FORUM... BEBAIA POLLOI ROTOYSAN POIOS EIMAI KLP OPOS O TYPOS ME TO 350Z XAXA..
Είμαι ο τύπος με το Ζ . Ωραίο το Φέ και καλά το πήγαινες! That's the spirit buddy! :eusa_dance:
THA ME PAS BOLTA GIATI SKEFTOMAI METAKSY EVO 9 KAI 350Z GIATI TO Z EINAI POLY PIO MOURATO KAI EINAI KAI 3.5 ALITRO V6..KAI GOUSTARO TA NO DISPLACEMENT FOR DISPLACEMENT...
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!