-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κυριακή θα κατέβω Πάτρα και μάλλον θα περάσω κι εγώ!Απορία: εκτός απο κράνος, τι άλλο χρειάζεται για να μπείς στην πίστα;
Να φοράς ζώνη!
-
Αμα δεν σε θελει ομως....
Ακυρωσα το ταξιδι και λεω 'ωραια θα παρω το αμαξι την κυριακη να παω μεγαρα να παω και καμια βολτα, η γυναικα μου με τα παιδια θα ειναι στο θεατρο, μαζι με την γυναικα με τα παιδια του κουμπαρου οποτε θα πω και στον κουμπαρο μου με το καινουριο το c-max να παμε παρεα'
Δεν υπολογισα ομως οτι οι γυναικες θα πανε με το αυτοκινητο
και τι κλιο ειναι στο φανοποιειο
Μηπως να παρω τη μηχανη?
-
Με λίγη βροχούλα δεν θα πάθουμε και τίποτα !!
Είμαστε γλυκά παιδιά ... όμως δεν θα λειώσουμε κι όλας !!ΥΓ. Πολύ χάρηκα που ο maxmara επέστρεψε με την παλιά - καλή αφάνα , για μένα ίσως το πιό ταιριαστό ζευγάρι avatar - nickname
-
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!
Δυστυχώς την επομένη ταξιδεύω προς εξωτερικό (οδικώς βέβαια!), οπότε που καιρός και μυαλό για τέτοια...Καλά γκάζια παίδες! Θα μου λείψετε...
Υμέτερος
Coyot. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΥΓ. Πολύ χάρηκα που ο maxmara επέστρεψε με την παλιά - καλή αφάνα , για μένα ίσως το πιό ταιριαστό ζευγάρι avatar - nicknameΔυσκολεύομαι να χωρέσω αλλά...κάτι θα κάνουμε.
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τα 900άρια στο πηγάδι κατούρησαν;;;
Αυτό με το autobianchi με εμψύχωσε λιγάκι οπότε λέω να φέρω το matiz στην πίστα.
Κανένα χρέπι δεν είναι αρκετό να μου κλέψει τον τίτλο
Σε έχω! Το υπερ-Mini μου γύρισε στα 1:32:xxx με επιβάτη (για να μην τουμπάρω σε καμιά δεξιά). Και έχει το απόλυτο αντι-ρεκόρ στις Σέρρες με 2:12:xxx, όπου δεν κατάφερε καν να πλησιάσει την τελική των 120χ.α.ω. (στην ευθεία).
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Τα 900άρια στο πηγάδι κατούρησαν;;;
Αυτό με το autobianchi με εμψύχωσε λιγάκι οπότε λέω να φέρω το matiz στην πίστα.
Κανένα χρέπι δεν είναι αρκετό να μου κλέψει τον τίτλο
Σε έχω! Το υπερ-Mini μου γύρισε στα 1:32:xxx με επιβάτη (για να μην τουμπάρω σε καμιά δεξιά). Και έχει το απόλυτο αντι-ρεκόρ στις Σέρρες με 2:12:xxx, όπου δεν κατάφερε καν να πλησιάσει την τελική των 120χ.α.ω. (στην ευθεία).
To δικό μου 998cc δεν έχει μπει ποτέ Μέγαρο. Είδωμεν...
-
Λοιπόν,
κοιτάξτε με τι ζήλεια κοιτάζει ο κυριούλης στο άβαταρ του Hachiroku, το μαλί-αφάνα του maxmara....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κυριακή θα κατέβω Πάτρα και μάλλον θα περάσω κι εγώ!
Απορία: εκτός απο κράνος, τι άλλο χρειάζεται για να μπείς στην πίστα;
Να φοράς ζώνη!
Tότε με βλέπω να μπαίνω κι εγώ με τη δική μου βάρκα μέσα!
-
Random κι εγώ θα εμφανιστούμε στην πίστα μάλλον κατά τη 1μ.μ.
Santa Fe στην πίστα μάλλον δεν έχετε ξαναδεί, οπότε ίσως σας χαρίσουμε αυτό το μοναδικό θέαμα!
Πολλώ δε μάλλον Άγιος Φε συν Ράντομ. -
Α, επιτέλους!! Ο maxmara με το σωστό avatar!!
Βασίλη, μην το ξαναβγάλεις ποτέ ρε συ. Είχε λείψει!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν,
κοιτάξτε με τι ζήλεια κοιτάζει ο κυριούλης στο άβαταρ του Hachiroku, το μαλί-αφάνα του maxmara....Όχι μόνο αυτό...**αλληλοκοιτιούνται **με ενδιαφέρον εκατέρωθεν!!!!
ΥΓ Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί στις 10.00
-
Σε έχω! Το υπερ-Mini μου γύρισε στα 1:32:xxx με επιβάτη (για να μην τουμπάρω σε καμιά δεξιά).
ΩΡΑΙΟΣ
-
Σε έχω! Το υπερ-Mini μου γύρισε στα 1:32:xxx με επιβάτηΝομίζεις!! Με επιβάτη είμαι κι εγώ στα 1:32.xxx, οπότε ο τίτλος ακόμα παίζεται!!
-
Το υπερ-Mini μου γύρισε στα 1:32:xxx με επιβάτη (για να μην τουμπάρω σε καμιά δεξιά).Δηλαδή εμείς που έχουμε 1300cc και κάναμε 1:29 καλύτερο γύρο (από 10 περίπου) να κλαίμε?? Μάλλον... Μας έφαγες με το mini!
Btw, ωραίο αμάξι είναι, το συμπαθω πολύ! -
αααααααααν ξυπνήσω και αααααααν εχει καλο καιρό, θα ερθω να σας δω! Αλλα πιο αργα, οχι απο τα αξημερωτα πάλι....
Μεσιε Κουκ την μπεμπα ετοιμη ζεστη την θελω... :lol:
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω τελικά. Παραδίδω εργασία τη Δευτέρα και δεν είχα πάρει πρέφα
-
Ρε Θέμη, πού το έχεις το μυαλό σου; Τι ακριβώς είδους εργασία έχεις τη Δευτέρα;
-
Άσε τις φτηνές δικαιολογίες και παραδέξου οτι σε φόβησε το matiz ..
-
Ο καιρός .... MEGARA
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!