-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Την Κυριακή στα Μέγαρα θα είμαστε και η ομάδα του TRF με το αγωνιστικό μας...Σίγουρα η Μαίρη, ο Κυριάκος, ο Τάκης, ο Άγγελος κι εγώ... Τους υπόλοιπους προσπαθούμε να τους πείσουμε...
Οι φήμες ότι κάποιοι χορεύουν το χορό της βροχής δεν επιβεβαιώνονται...
Θα ήθελα να ρωτήσω , σαν ......ένας απο τους υπόλοιπους , εάν γίνονται δεκτές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής ???????
Θεωρώ δεδομένο πως επιτρέπονται οι διπλές συμμετοχές (106 + Astra , 106+A3 , 106+106 , 106+ )Αποστόλης.
Υ.Γ. Kid ακούει ??? φού, φού , Kid ακούει ??????? -
Οι φήμες ότι κάποιοι χορεύουν το **χορό της βροχής ****δεν **επιβεβαιώνονται...
Γιατιιιί???
-
Την Κυριακή στα Μέγαρα θα είμαστε και η ομάδα του TRF με το αγωνιστικό μας...Σίγουρα η Μαίρη, ο Κυριάκος, ο Τάκης, ο Άγγελος κι εγώ... Τους υπόλοιπους προσπαθούμε να τους πείσουμε...
Οι φήμες ότι κάποιοι χορεύουν το χορό της βροχής δεν επιβεβαιώνονται...
List update:
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ (φτιάξτο γρήγορα)
opterios (με ή χωρις ΜΧ)
face
passat1.8t
ltlk21
tsilis
billllllll (πόσα λ έχεις? - ίσως αργότερα)
Bagus
skye (φέρτε πέτρες )
ililias (άσε τις εκθέσεις τώρα....)
syele
cmarin
Krus (θα έρθει στις 3, για βόλτα και για το 'μετά' )
n-γκρίνια-olympios
cavallino (άμα προλάβω να βάλω τα πρόχειρα ζαντολάστιχα θα μπω κιόλας)
BILL33
DAP (Ο μπασοβγαλτης)
PINATSIS KYRIAKOS
chrmes
mpeizan
Eva
Nikos_bugsR
D-Jet
Hammer_
Euripides (o Krus ΘΕΛEI ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! )
spiros
maxmara
ANGEL13
sokos
tm
S3
GTI_
Lefos-WRX
Random1 (?)
theo111R
TakisB (αν τελειώσει εγκαίρως το κλάδεμα)
InsaneDriver (αν βρει 15άρια για λιώσιμο)
Super Se7en
TRF Racing Team (Calibrator, Salome, Takinen, ANGEL13, apostolis)Μέχρι στιγμής, 44 άτομα!
-
Λέτε να 'στραβώσει' ο καιρός και να μας τα κάνει μαντάρα την Κυριακή;;;
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... d=GRXX0004
Πάντως μέχρι και την Παρασκευή η πρόγνωση του weather.com συμπίπτει με του meteo.gr...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μέχρι στιγμής, 44 άτομα!Αν γίνει και ένα καλό 'ντου' πάντως από το Λωτο-τημ, τότε πιθανότατα να φλερτάρουμε με το 60αρι!!!
Όλα εξαρτώνται από τον καιρό, μιας και οι μη-υποδομές δεν επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την πίστα με άλλο καιρό εκτός από αίθριο (κι ας κάνει κρύο αυτό υποφέρεται! )
-
Αν είμαστε τόσοι, αναγκαστικά θα υπάρχουν μεγάλοι χρόνοι αναμονής!
-
[quote='kouk']Την Κυριακή 26/2/06, από τις 10:00, στο Μέγαρο.
Track Day μετά από παλλαϊκή απαίτηση και άμεση ανταπόκριση του ivan.
Κανονισμοί, οι γνωστοί.
Κράνος,ζώνες, οχι προσπεράσεις, μεχρι 7 αυτοκίνητα στην πίστα, έλεγχος από εμάς.Για λέγετε..............
Τιμή:32
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...Όλα εξαρτώνται από τον καιρό, μιας και οι μη-υποδομές δεν επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την πίστα με άλλο καιρό εκτός από αίθριο (κι ας κάνει κρύο αυτό υποφέρεται! )Εχεις κάποιο προβληματάκι με aquaplanning? Η μήπως δεν χωράς με κράνος **και **τέντα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είμαστε τόσοι, αναγκαστικά θα υπάρχουν μεγάλοι χρόνοι αναμονής!Προφανώς τίποτα δεν είναι σίγουρο για την προσέλευση του Λωτο-τημ, επομένως υπάρχουν ακόμα βάσιμες ελπίδες πως θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε αρκετά....
Είναι ανοικτή, η πίστα , για όλους με την ίδια τιμή ????????????????????Mπορώ να φέρω δηλαδη και μια παρέα όσο μεγάλη νάναι.................???
Η τιμή για τα μη μέλη του φόρουμ είναι 40 eurokids , για τα μέλη 32€.
Όπως καταλαβαίνεις και από το παραπάνω σχόλιο του αλυτάρχη-kouk, όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερο θα απολαύσουμε τα πιτς, και όχι την πίστα . Επομένως πιστεύω πως καλό είναι να διατηρούμε κάποιο μέτρο για το ποιους καλούμε σε 'ξένες' για άλλους εκδηλώσεις! Κι εγώ είπα να φέρω το κλαμπ, αλλά εν τέλει αποδεικνύεται, και ορθώς πως η ζυγαριά θα κλίνει περισσότερο προς την αναμονή παρά προς την απόλαυση και έτσι, όσοι έρθουν θα είναι ίσως οι πιο hard core, και κατά συνέπεια θα προκαλέσουν και την λιγότερη ζημιά στην αναλογία track/pits time
Πάντως πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση η παρέα σου είναι καλοδεχούμενη όσο μεγάλη και να είναι, προκειμένου να αρχίσει και εκείνη, να εθίζεται σε αυτό που εμείς απολαμβάνουμε με ασφάλεια τόσο καιρό...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Όλα εξαρτώνται από τον καιρό, μιας και οι μη-υποδομές δεν επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την πίστα με άλλο καιρό εκτός από αίθριο (κι ας κάνει κρύο αυτό υποφέρεται! )
Εχεις κάποιο προβληματάκι με aquaplanning? Η μήπως δεν χωράς με κράνος **και **τέντα?
Στην κατάσταση που είναι τα πίσω ελαστικά μου το aquaplanning μου ακούγεται ως θεμελιώδης νόμος της φυσικής, κάτι σαν το 'η γη κινείται' ένα πράγμα!
Με το κράνος και το τεντόπανο της Λίζας δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!
Ίσα ίσα που ο αέρας κάνει καλύτερο stream με την καμπούρα που φτιάχνω! (Εμένα είδε η TVR και έκανε το καρούμπαλο στο Sagaris! )Αναφερόμενος όμως στις μη-υποδομές δεν υπαινισσόμουν την όποια έλλειψη ή μειονέκτημα σε προσωπική βάση σχετικά με το αυτοκίνητό μου, αλλά το γεγονός ότι δεν διατίθεται ένας χώρος όπου θα προστατευόμασταν από τον εξαποδώ άσχημο καιρό. Βλέπεις η αίθουσα που υπάρχει στην πίστα είναι ανοιχτή μόνο για όσους παρακολουθούν τα μαθήματα του Safetrack μετά διδασκάλων και όχι για όσους κάνουν την πρακτική τους οποιαδήποτε άλλη στιγμή
Κακώς κάκιστα, αλλά μέχρι στιγμής το γνωρίζεις και εσύ ότι η πέραν της λειτουργίας του ως αίθουσα διδασκαλίας χώρος δεν διατίθεται για τους 'πελάτες' της πίστας που με τα 40€ της εισόδου 'αγοράζουν' μόνο ασφαλτοτάπητα και πρόσβαση σε 2 vending machines και έναν πολύ φιλικό και πάντα διαθέσιμο υπάλληλο της πίστας, αναγκαζόμενοι εκ των πραγμάτων να την βγάζουμε όρθιοι μέσα στο κρύο ή τη ζέστη, και μην μου πει κανείς πως υπάρχουν πάντα τα αυτοκίνητά μας για να βολευόμαστε, γιατί αααααα! -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...Αναφερόμενος όμως στις μη-υποδομές δεν υπαινισσόμουν την όποια έλλειψη ή μειονέκτημα σε προσωπική βάση σχετικά με το αυτοκίνητό μου...Oson afora tis ypodomes ... exeis apolyto dikaio...
An ftiaxtei kapote ( ) sovari pista, tha skeftomaste ta Megara kai tha gelame (no offence to the pista admins )...
-
εαν δεν αλαλξει κατι και ενα ο καιρος ειναι καλος τοτε θα ειμαι ι εγω εκει
-
Μη μου λέτε τώρα για βροχές και κλαίω 10 μερόνυχτα...
-
Εγώ ελπίζω σε βροχή...Αν βρέξει θα μπω σίγουρα με τα δρομίσια λάστιχα μου!!!
Καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με βγάλετε από τη πίστα αν δε τελιώσει η βενζίνη μου.Υ.Γ:dimsabas θα σου στείλω ''διπλωμένο'' cartpostal...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...Σχετικό/άσχετο. Για τη βροχή έχετε βρει, οι ανοικτοί, κάποιο σπρέυ σιλικόνης για στεγάνωση τσιμουχών σε τζάμια, οροφή κλπ;;;
Αν ναι, στείλτε μου ένα πμ σας παρακαλώ... -
γεια χαρα παιδες,ειμια ενας φιλος του χαρη!! θα ηθελα πολυ να μπω στα μεγαρα.οποτε δηλωστε κ εμενα!
-
Insane Driver, ελπίζω να κρατήσεις το γόητρο των πισωκίνητων υψηλά . Από την Κεφαλονιά θα χορεύω κι εγώ το χορό της βροχής, ώστε να σας γίνει η χάρη.
D-Jet, απλώς ανοίγουμε την οροφή και είμαστε καλυμένοι. -
Η πλειοψηφία θέλει στεγνό, γι' αυτό σταμάτα τις προσευχές μην αρχίσω να προσεύχομαι για ξηρασία στην Κεφαλλονιά
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Insane Driver, ελπίζω να κρατήσεις το γόητρο των πισωκίνητων υψηλά . Από την Κεφαλονιά θα χορεύω κι εγώ το χορό της βροχής, ώστε να σας γίνει η χάρη.
D-Jet, απλώς ανοίγουμε την οροφή και είμαστε καλυμένοι.Ντιμσάμπας, έχετε χιόνια ακόμα εκεί?
ΥΓ Με τόσο κόσμο, δεν καλούμε και κανένα κανάλι? Το όνειρό μου ( ) να βγώ σε παράθυρο, μόνος μου η μέ άλλους ομοιδεάτες (εκτός αν μπεί ο Τεό μπροστά και εμείς δεν φαινόμαστε)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
D-Jet, απλώς ανοίγουμε την οροφή και είμαστε καλυμένοι.Ντιμσάμπας, έχετε χιόνια ακόμα εκεί?
ΥΓ Με τόσο κόσμο, δεν καλούμε και κανένα κανάλι? Το όνειρό μου ( ) να βγώ σε παράθυρο, μόνος μου η μέ άλλους ομοιδεάτες (εκτός αν μπεί ο Τεό μπροστά και εμείς δεν φαινόμαστε)
To Κανάλι της Βενετίας είναι ότι πρέπει!!! Να ρίξει βροχή να χαρούμε ωρέ
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!