-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ή να πω στα καινούργια καπέλλα να μπει και το nickname??????
Αμα μπει το nickname πως θα θυμάσαι όνοματα
Κάτω από τό νίκ σέ παρένθεση να γράψεις τά ονόματα Κώστα!!!
...και την ημερομηνία γέννησης!
.......και το ζωοδιο για να ξερουμε αν ταιριαζουμε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ή να πω στα καινούργια καπέλλα να μπει και το nickname??????
Αμα μπει το nickname πως θα θυμάσαι όνοματα
Κάτω από τό νίκ σέ παρένθεση να γράψεις τά ονόματα Κώστα!!!
...και την ημερομηνία γέννησης!
Eισαι σιγουρος??
-
Απολύτως!
-
Γιατί θα παντρεύτειτε και θέλετε τα ζώδια;
Οι κυρίες δε χρειάζεται να δημοσιοποιήσουν την ημερομηνία γέννησης, αυτά είναι αυτονόητα . -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απολύτως!Ε αφου εισαι απολυτως σιγουρος οκ!
Εγω dimsabas δεν εχω προβλημα με την ημερομηνια γεννησης μου, τη λεω ανετα!
(και για τα επομενα 10 χρονια, απο κει και περα θα δειξει... ) -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(και για τα επομενα 10 χρονια, απο κει και περα θα δειξει... )Μόνο μην 'ξεχαστείς' και λες για τα επόμενα δέκα χρόνια σταθερά την ίδια ηλικία..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(και για τα επομενα 10 χρονια, απο κει και περα θα δειξει... )
Μόνο μην 'ξεχαστείς' και λες για τα επόμενα δέκα χρόνια σταθερά την ίδια ηλικία..
Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω καλο μνημονικο ρε γαμωτο, μπορει να ξεχαστω...
-
Ε δεν πειράζει, θα σου θυμίζει τη σωστή ο Kid .
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Απολύτως!
Ε αφου εισαι απολυτως σιγουρος οκ!
Εγω dimsabas δεν εχω προβλημα με την ημερομηνια γεννησης μου, τη λεω ανετα!
(και για τα επομενα 10 χρονια, απο κει και περα θα δειξει... )Στην ημερομηνία δεν θα κολλήσεις σίγουρα! Στην χρονολογία όμως, ίσως...!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ε δεν πειράζει, θα σου θυμίζει τη σωστή ο Kid .Hellooooo! ΔΕΝ είμαι ημερολόγιο καρντιά μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Hellooooo! ΔΕΝ είμαι ημερολόγιο καρντιά μου..
Eισαι όμως εγκαθετος!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Hellooooo! ΔΕΝ είμαι ημερολόγιο καρντιά μου..
Eισαι όμως εγκαθετος!
Εγώ εγκάθετος? Ποιος lkar και ποιος technik διαδίδουν τέτοιες ανυπόστατες φήμες?
-
Πολυ ωραια ακουγεται αλλα θα ειμαι μακρια εκεινη τη μερα.
Edit:
Next time -
Δεν ξέρω πώς γίνεται συνήθως,αλλά μια ιδέα είναι αν όντως μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε δηλώσει,να χωριστούμε με βάση τα κυβικά,άλογα των κάρων μας.Αυτό πιστεύω θα είναι καλό και για όσους τρέχουν μέσα και για όσους βλέπουν απ'έξω.
Τελείως πρόχειρα και στο περίπου χωρίς να είναι δεσμευτικά θα μπορούσαμε να το χωρίσουμε ως εξής:
1)τα 1.2αρια και 1.4αρια μια κατηγορία
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
3)2.0 ατμοσφαιρικά και τουρμπισμένα ανεξαρτήτως κυβικών δική τους κατηγορία.Κι επαναλαμβάνω δεν είναι δεσμευτικά,ο καθένας θα μπαίνει όποτε γουστάρει και μπορεί,αλλά το παραπάνω βοηθάει αρκετά να συντονιστούμε σε περίπτωση κυκλοφοριακού φόρτου.
Κυριως η 1η με την 3η κατηγορία είναι καλό να μην πολυσυναντηθούν στην πίστα γιατί θα έχουμε θέαμα αλλά θεάτρου σκιών -
Σάββατο
25/02/2006 08:00 13 °C 76 % 4 Μποφόρ ΝΔ ΚΑΘΑΡΟΣ
Σάββατο
25/02/2006 14:00 17 °C 52 % 4 Μποφόρ ΝΔ ΚΑΘΑΡΟΣ
Σάββατο
25/02/2006 20:00 14 °C 73 % 3 Μποφόρ ΝΔ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Κυριακή
26/02/2006 02:00 13 °C 90 % 4 Μποφόρ ΝΔ **ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΗ ** -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κυριακή
26/02/2006 02:00 13 °C 90 % 4 Μποφόρ ΝΔ **ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΗ **αμαν! Μηπως πρεπει να μπω τελικα???
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν ξέρω πώς γίνεται συνήθως,αλλά μια ιδέα είναι αν όντως μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε δηλώσει,να χωριστούμε με βάση τα κυβικά,άλογα των κάρων μας.Αυτό πιστεύω θα είναι καλό και για όσους τρέχουν μέσα και για όσους βλέπουν απ'έξω.
Τελείως πρόχειρα και στο περίπου χωρίς να είναι δεσμευτικά θα μπορούσαμε να το χωρίσουμε ως εξής:
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
3)2.0 ατμοσφαιρικά και τουρμπισμένα ανεξαρτήτως κυβικών δική τους κατηγορία.Κι επαναλαμβάνω δεν είναι δεσμευτικά,ο καθένας θα μπαίνει όποτε γουστάρει και μπορεί,αλλά το παραπάνω βοηθάει αρκετά να συντονιστούμε σε περίπτωση κυκλοφοριακού φόρτου.
Κυριως η 1η με την 3η κατηγορία είναι καλό να μην πολυσυναντηθούν στην πίστα γιατί θα έχουμε θέαμα αλλά θεάτρου σκιώνΈλα εσύ, και θα δεις πώς 'παίζεται' το παιχνίδι από εμάς!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
Κυριως η 1η με την 3η κατηγορία είναι καλό να μην πολυσυναντηθούν στην πίστα γιατί θα έχουμε θέαμα αλλά θεάτρου σκιώνΈλα εσύ, και θα δεις πώς 'παίζεται' το παιχνίδι από εμάς!
Σε διαβεβαιώ ότι το 'πρόβλημα', δεν προκύπτει από 'συναντήσεις' μικρών και μεγάλων κυβικών αυτοκίνητα, αλλά από οδηγούς που driftάρουν και τους υπολοίπους που προσπαθούν να οδηγήσουν όσο το δυνατόν πιο στρωτά και κατά συνέπεια γρήγορα μέσα στην πίστα.
Το να περιφρουρήσουμε εμείς την ασφάλεια της συνάντησης είναι ένα θέμα, το να υπάρχει όμως ουσιαστικός έλεγχος της ασφάλειας των πελατών της πίστας είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσφέρεται εξ ορισμού από τους ιδιοκτήτες της πίστας και δυστυχώς δεν γίνεται!
Έχουμε απολαύσει πολλές μέρες την πίστα με οδηγούς που σέβονται τους υπόλοιπους χρήστες του χώρου, αλλά υπήρχαν και κάποιες φορές που ορισμένοι 'πελάτες' έκαναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι αδιαφορώντας για όποιον άλλον βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην πίστα και στα πιτς!...Πάντως, καιρού επιτρέποντος, εσύ να έρθεις, να γνωριστούμε, και θα δεις τί ωραία που θα περάσουμε!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
Κυριως η 1η με την 3η κατηγορία είναι καλό να μην πολυσυναντηθούν στην πίστα γιατί θα έχουμε θέαμα αλλά θεάτρου σκιώνΔεν έχεις δεί Autobianchi να προσπερνά Μ3 από την εξωτερική στην Κ9, με αναμμένο μάλιστα το φλάς, γι' αυτό τα λές αυτά......
Πως ακριβώς έγινε το περιστατικό, θα σου το πούμε από κοντά. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
Κυριως η 1η με την 3η κατηγορία είναι καλό να μην πολυσυναντηθούν στην πίστα γιατί θα έχουμε θέαμα αλλά θεάτρου σκιώνΔεν έχεις δεί Autobianchi να προσπερνά Μ3 από την εξωτερική στην Κ9, με αναμμένο μάλιστα το φλάς, γι' αυτό τα λές αυτά......
Πως ακριβώς έγινε το περιστατικό, θα σου το πούμε από κοντά.
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!