-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(Ζήλεψα...Ωραίες οι φωτογραφίες σου, Βασίλη!!)
http://img118.imageshack.us/img118/200/ar13451pe.jpgΡε, αυτός είμαι εγώ!
thanks D-jet
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επειδή θα ανεβάσω κάποιες φωτό ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από τους φίλους που έλαβαν μέρος στο ΤD, ο οποίος δεν επιθυμεί να φανούν αριθμοί κυκλοφορίας ή πρόσωπα; (δεν φαίνονται και πολύ πρόσωπα αλλά τελοσπάντων); Αν ναι, ας μου στείλει ένα πμ, παρακαλώ...
(θα περιμένω 2-3 μέρες)No problemo sir!
-
Στείλε πράμα λέμεεεεεεεεεεεεεε !
-
Αργησα λιγάκι, ε;
Λοιπόν, μια ιδέα δείτε εδώ:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/thumbn ... album=7609Ευχαριστώ το http://www.dpgr.gr για τη φιλοξενία, αλλά επειδή δε θα ήθελα να καταχραστώ το χώρο και το bandwidth τους, θα τις αφήσω λίγο καιρό να τις κατεβάσετε, όσοι ενδιαφέρεστε και μετά ας με ειδοποιήσετε να τις κατεβάσω.
Ευχαριστώ! -
Ωραίες φωτο Αλέξανδρε !!
-
Α Ψ Ο Γ Ο Σ !!!!!
Πολυ ωραιες φωτογραφιες Αλεξανδρε...
υγ:Το καλο πραγμα αργει να γινει αλλωστε
-
Ευχαριστούμεεεεεε!!!
ΒΑΣΙΛΗ!!! Τελικά απέξω γέρνει λιγότερο!
-
Φοβερές! Μπράβο βρε Δι Ζετ!!!
-
Πολύ ωραίες φωτό.....ευγε...............΄!!!!!!
Επειδή αισθάνομαι τον χώρο 'σπίτι' μου θα κάνω και ενα παράπονο....
Μια φωτό απο το αυτοκίνητο που έχει τα **σήματα του forum **επάνω του και που τρέχει σε αρκετούς διαφορετικούς αγώνες με ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ οδηγους ΚΑΙ FORUMΑΔΕΣ δεεεεεεεεεεεεεεε ??????????????
Εχω την αίσθηση οτι δεν συμπαραστεκόμαστε και τόσο στην προσπάθεια.....Κλείνει η παρένθεση.......
Θα χαρώ-ουμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλιά σας για το παράπονο μου, στο θέμα που υπάρχει, εδω και τρια χρόνια, στην ενοτητα 'Ελληνική αγώνες, μια τρελλή ιδέα........εγινε πραγματικότητα'
Ευχαριστώ Άγγελος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
....Περίεργο... χμμμ τι αυτοκίνητο ήταν;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
....
Περίεργο... χμμμ τι αυτοκίνητο ήταν;
Eνα PEUGEOT 106 RALLY άσπρο............το σχόλιο μου βέβαια δεν έχει να κάνει με την δική σου φωτογραφική προσπάθεια. Αλλά με την γενικότερη αντιμετώπιση της προσπάθειας που νομίζω οτι δεν έχει γίνει τόσο γνωστή όσο της αξίζει......ίσως επειδή βρίσκεται σαν θέμα στους ελληνικούς αγώνες ???????
-
Eνα PEUGEOT 106 RALLY άσπρο............το σχόλιο μου βέβαια δεν έχει να κάνει με την δική σου φωτογραφική προσπάθεια. Αλλά με την γενικότερη αντιμετώπιση της προσπάθειας που νομίζω οτι δεν έχει γίνει τόσο γνωστή όσο της αξίζει......ίσως επειδή βρίσκεται σαν θέμα στους ελληνικούς αγώνες ???????Αχ, Άγγελε, βρήκες το άτομο τώρα... να έχω ανοίξει και 3 φορές το σχετικό τομέα, υπερβολή θα σου πω. Ομολογώ ότι δεν είχα υπόψιν μου την προσπάθειά σας και θέλω να με πιστέψεις ότι δεν το έκανα επίτηδες.
Αν έχεις την καλοσύνη δώσε μου με πμ το mail σου γιατι βρήκα μια φωτογραφία με το αυτοκίνητο, όχι σε δράση, αλλά με πολλούς (και διάφορους ) γύρω γύρω. Δυστυχώς, το νουμεράκι της δείχνει ότι είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα στο event φεύγοντας, πράγμα που σημαίνει ότι ή τρέξατε όσο ήμουν σε κάποιο αυτοκίνητο και δε σας είδα ή τρέξατε αργότερα...
Λυπάμαι αφάνταστα και ειλικρινά θα ήθελα, στο επόμενο TD ή αγώνα να επανορθώσω...Κάθε τέτοια προσπάθεια νέων ανθρώπων είναι αξιέπαινη και δη όταν είναι συλλογική! -
Αυτό το απολογιτικό ύφος σου με φέρνει σε δύσκολη θέση...
Επειδή ακριβώς ήσουν εσυ ο φωτό γιαυτό έγραψα και τα υπόλοιπα...γιατί νοιώθω οτι μπορω ν αγράψω αυτα που θέλω με άνεση και ειλικρίνια......Και βέβαια δεν τίθεται θέμα 'απολογίας' ή συγγνώμης προς θεού.
Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να διαβάσουν και να μάθουν και άλλοι για την προσπάθεια.Υπάρχει και σχετική σελίδα μας, όπως φαίνεται στην υπογραφή μου-μας, για περισσότερες πληροφορίες.....
ευχαριστίες.
-
:
Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να διαβάσουν και να μάθουν και άλλοι για την προσπάθεια.Υπάρχει και σχετική σελίδα μας, όπως φαίνεται στην υπογραφή μου-μας, για περισσότερες πληροφορίες.....Όντως, μόλις προ ολίγου την έβλεπα. Μπράβο σας παιδιά!
(δεν είχα την παραμικρή ιδέα, ο αδαής!) -
...νομίζω οτι δεν έχει γίνει τόσο γνωστή όσο της αξίζει......ίσως επειδή βρίσκεται σαν θέμα στους ελληνικούς αγώνες ???????Μάλλον αυτός είναι ο λόγος, Άγγελε. Δε διαβάζω ποτέ τους ελληνικούς αγώνες, καλώς ή κακώς. Υποθέτω αρκετοί σαν κι εμένα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
...νομίζω οτι δεν έχει γίνει τόσο γνωστή όσο της αξίζει......ίσως επειδή βρίσκεται σαν θέμα στους ελληνικούς αγώνες ???????
Μάλλον αυτός είναι ο λόγος, Άγγελε. Δε διαβάζω ποτέ τους ελληνικούς αγώνες, καλώς ή κακώς. Υποθέτω αρκετοί σαν κι εμένα
Ετσι φαίνεται.................... μηπως να προτείνω να μπεί το θέμα και αλλού ??????
-
'Έγραψες' Αλέξανδρε!
...όχι ότι δεν το περίμενα,βέβαια
-
-
(κοκκίνησα! )
Πότε είναι το επόμενο BTW; -
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!