-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το Laguna εξακολουθεί να 'σκίζει'Και στις πωλησεις και στις πωλησεις ....
-
Βρήκα τα αποτελέσματα του TUV για τα έτη 2005 & 2004 .
έτσι θα μπορούμε να δούμε ποιά μοντέλα βελτιώθηκαν και ποιά όχι.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της ίδιας εταιρίας. πχ 2-3 ετών Α class και E class κλπ...Γιατί το ένα εκ των δύο είχε κιβωτιο ταχυτήτων (πχ) που λόγω κακού σχεδιασμού χάλαγε πιο συχνά και από ασανσέρ!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Βρήκα τα αποτελέσματα του TUV για τα έτη 2005 & 2004 .έτσι θα μπορούμε να δούμε ποιά μοντέλα βελτιώθηκαν και ποιά όχι.
Οι Ιαπωνες για μια ακομα φορα ειναι ΜΑΚΡΑΝ μπροστα.
Αρκετα καλα εχω την εντυπωση οτι πηγε το VAG και ειδικα η Audi, αντιθετα με την BMW...
Γαλλοι και Ιταλοι εχουν πολυυυυ δρομο ακομα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε μανία με την αξιοπιστία...Πάντως εάν αγοράζαμε βάση αυτής θα είχαμε όλοι Ηonda, Toyota και τα τοιαύτα.
Τέτοια έχουμε πλέον, μόλις δώσω και το renault καθάρισα:ysterical:
-
Ωχ ωχ, 45η θέση το Πεζάκι μου (306) με 27% και κάτι ψιλά...Ξέμεινα από σάλιο! Δεν έπαιρνα καλύτερα μια 911 ο μ@λ@κ@ς;!!
-
Εκτός του ότι δεν είναι του 2006 αλλά μάλλον του 2003-4, και αυτό μπορεί κάποιος να το δει από την ημερομηνία παραγωγής των μοντέλων και την max κατηγορία ετών που είναι στον κατάλογο (πχ Xsara 1997 + 6-7 = 2003-2004), δεν σημαίνει και τίποτα γιατί δεν λένε τι βλάβες έχουν καταγράψει.
Δηλαδή τα 30 πχ ZX που μπήκαν στο συνεργείο γιατί έπεσε το τζάμι είναι το ίδιο με τα 3 Almera που έκανε κρακ το καπάκι?
Υποθετικά νούμερα τα παραπάνω.
Απλά ένας μπούσουλας του ποια συνεργεία είχαν περισσότερη δουλειά για να αποφασίσει κάποιος τι συνεργείο θα ανοίξει αλλά όχι για το τι αυτοκίνητο θα διαλέξει να αγοράσει. -
Απλά ένας μπούσουλας του ποια συνεργεία είχαν περισσότερη δουλειά για να αποφασίσει κάποιος τι συνεργείο θα ανοίξει αλλά όχι για το τι αυτοκίνητο θα διαλέξει να αγοράσει.
Πολυ σωστα τα λες ο δεικτης αυτος ειναι καθαρα για πληροφορηση του που, ποιας μαρκας και ποια εποχη θα ανοιξει καποιος συνεργειο στη Γερμανια...!
Κι οχι μονο αυτο αλλα φαινεται ξεκαθαρα απο τα στοιχεια πως τα ΖΧ βγαλαν προβλημα στα παραθυρα ενω τα Almera στο καπακι!Δεν σοβαρευομαστε λιγακι!
Ασχετα απο το αν πιστευει κανεις η οχι τα δεδομενα του TUV ας ριξει καμια ματια στο site τους κι ας ψαξει να βρει τη μεθοδολογια αντλησης των στοιχειων τους πριν εκφερει θετικη η αρνητικη αποψη.
Που να ηταν και απο Ιαπωνικο φορεα τα αποτελεσματα θα τρωγαν κραξιμο ατελειωτο ενω οταν παινευουμε τα Γαλλικα ας πουμε για το ποσο καλο κρατημα εχουν ειναι καθολικα αποδεκτο κι ας μην ειναι τεκμηριωμενο...
Οτι δεν μας αρεσει απλα δεν ειναι αληθεια. -
Προτιμώ τα Γαλλικά μου αυτοκίνητα με βλάβες 30-40-50% και όταν φθάνω στις στροφές να στρίβω όπως έρχομαι παρά να έχω **δείκτη προστασίας ** 0.6-0.8-1.0 και στις στροφές να πηγαίνω κότα και αν ξεχαστώ και στρίψω όπως έρχομαι να πούν στον επικήδειο μου, ναι μεν ο μαλάκας πήγαινε με 1000 αλλά είχε **δείκτη προστασίας **1.0
-
Ποια ακριβώς γαλλικά το κάνουν αυτό σήμερα;
Από Σιτροέν δεν έχω καμια απολύτως οδηγικη εμπειρία αλλά σίγουρα με το 407 και το Λαγκούνα δε στρίβεις με τα ...όσα.
Το 306 ναι, το αυτοκίνητο ήταν αλλού από στησιμο αλλά δυστυχώς όχι και ο διάδοχός του -
Από Σιτροέν δεν έχω καμια απολύτως οδηγικη εμπειρία αλλά σίγουρα με το 407 και το Λαγκούνα δε στρίβεις με τα ...όσα.
Το 306 ναι, το αυτοκίνητο ήταν αλλού από στησιμο αλλά δυστυχώς όχι και ο διάδοχός τουΌλα τα Γαλλικά είναι καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από όλα τα 'αξιόπιστα'.Θα αναφέρω και μερικά τα οποία είναι σκληροπυρινικά αλλά και μερικά 'καθημερινά',όπως:
Renault Megane RS (πρώτο χρόνο σε πίστα μεταξύ όλων των 'GTI')
Renault Clio RS
Peugeot 407
Peugeot 207
Citroen C2Για ρίξε και καμιά ματιά στην μπροστινή ανάρτηση των 3 πρώτων και μετά το συζητάμε.
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Το 306 ναι, το αυτοκίνητο ήταν αλλού από στησιμο αλλά δυστυχώς όχι και ο διάδοχός τουΌλα τα Γαλλικά είναι καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από όλα τα 'αξιόπιστα'.Θα αναφέρω και μερικά τα οποία είναι σκληροπυρινικά αλλά και μερικά 'καθημερινά',όπως:
Renault Megane RS (πρώτο χρόνο σε πίστα μεταξύ όλων των 'GTI')
Renault Clio RS
Peugeot 407
Peugeot 207
Citroen C2Για ρίξε και καμιά ματιά στην μπροστινή ανάρτηση των 3 πρώτων και μετά το συζητάμε.
Φαντάζομαι να συμφωνείς ότι όλα τα 'σκληροπυρηνικά' ανεξαρτήτως κατασκευαστή, στρίβουν μια χαρά.
Από αυτά που αναφέρεις εχω οδηγήσει μόνο το 407 και όταν ζοριστεί σε επαρχιακό δρόμο με συνεχείς στροφές βγάζει κάργα μούτρα.Επίσης φαντάζομαι να συμφωνείς ότι η ανάρτηση 'στα χαρτιά' έχει διαφορά , με το τι βγάζει το καθένα στο δρόμο.
Και η 156 και το 6άρι και το Αccord έχουν 'στα χαρτιά' ψαλίδια (διπλά , τριπλά...οχταπλά, στηριγμένα σε υποπλαίσιο και πάει λέγοντας)αλλά αλλιώς είναι η συμπεριφορά του καθενός, με το τελευταίο να υπολείπεται σαφώς των δύο πρώτων.Βέβαια το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος, μιλάω για την συντριπτική κατηγορία των αγοραστών και όχι για εμάς τους τους 5-10 , όταν παιρνει ένα Λαγκούνα ή ένα Αβενσις ή ένα 6άρι ή ένα 407 είναι για το πώς στρίβει με την ταυτότητα στο στόμα.
Αντίθετα το θέμα 'αξιοπιστία' θα το κοιτάξουν και θα το παρακοιτάξουν. Ετσι δεν είναι; (ρητορικό) -
Από αυτά που αναφέρεις εχω οδηγήσει μόνο το 407 και όταν ζοριστεί σε επαρχιακό δρόμο με συνεχείς στροφές βγάζει κάργα μούτρα.Τα μούτρα τα βγάζει λόγω μεγάλου μεταξονίου και λόγω κατανομής βάρους.Πρόκειται για χαρακτηριστικό όλων των αυτοκινήτων της μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας.
Βέβαια το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος, μιλάω για την συντριπτική κατηγορία των αγοραστών και όχι για εμάς τους τους 5-10 , όταν παιρνει ένα Λαγκούνα ή ένα Αβενσις ή ένα 6άρι ή ένα 407 είναι για το πώς στρίβει με την ταυτότητα στο στόμα.
Αντίθετα το θέμα 'αξιοπιστία' θα το κοιτάξουν και θα το παρακοιτάξουν. Ετσι δεν είναι; (ρητορικό)Δυστυχώς για τους πολλούς , έτσι είναι Επομένως ο 21Quadra έχει δίκιο!!!
-
Eγώ δεν είπα ότι έχει άδικο!
Ρώτησα , απλώς, ποια είναι αυτά τα αυτοκίνητα -
**KINΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ TOYOTA **
Oι - στραβοτιμονιές - και οι ελαττωματικές παρτίδες. Ανακαλούνται 1 εκατομμύριο οχήματα σε όλο τον κόσμο.Σε μαζικές ανακλήσεις προχώρησε πρόσφατα η Toyota Motor Corp. για αντικατάσταση ελαττωματικού τμήματος στον μηχανισμό ηλεκτρικής υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης, η ανάκληση αφορά περίπου 1.000.000. οχήματα απο τον Σεπτέμβριο του 2002 έως και τον Νοέμβριο του 2005.
Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς επιβεβαιώνει την ανάκληση των Avencis - Corolla Prius -
Rav 4 - Land Cruiser 90 - Lexus 250 + Lexus 300 - Hilux.**Aπο την εφημερίδα Επενδυτής 3+4/6/2006 ** το άρθρο καλύπτει όλη την σελίδα 29
Αυτά τα λίγα πρός το παρόν για την περίφημη Ιαπωνική τεχνολογία και αξιοπιστία, επειδή τα παρατράγουδα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πείς
-
Δεν πιστεύω πως ο πηχυαίος τίτλος:
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
**KINΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ TOYOTA **δεν είναι απαραίτητος...
Εξ' άλλου, λίγο διαφορετικά τα διάβασα εγώ εδώ: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3883 -
Φίλε Govus έγραψα ακριβώς ότι έγραφε ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν θα μπορούσα, δεν θα ήθελα και δεν θε έπρεπε να προσέθετα τίποτα περισσότερο, αν ο πηχαίος τίτλος είναι ενοχλητικός, παραπλανητικός, κραυγαλέος ή οτιδήποτε άλλο σε παραπέμπω στην εφημερίδα, το κάθε έντυπο που αναφέρετε στο θέμα σίγουρα θα βάζει και άλλους τίτλους κρατώντας ακέραιη την ουσία του θέματος όπως έκανε και το έντυπο που αναφέρεις.
-
Να μαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος πώς συμπληρώνεται η λίστα αξιοπιστίας. Έχω την εντύπωση οτι υπάρχει λίστα με όλες τις ζημιές που μπορούν να εμφανιστούν και συμπληρώνονται όσες έχουν εμφανιστεί σε κάθε ερωτηματολόγιο. Ξαναλέω οτι δεν είμαι βέβαιος, έτσι; Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει δείκτης βαρύτητας ανά βλάβη. Τι εννοώ; Δεν είναι το ίδιο πχ να καίγονται λάμπες ή να χαλάνε οι...θερμαινόμενοι καθρέπτες με το να χαλάνε εγκέφαλοι, καπάκια κτλ
Πάντως τι ήθελα και έγραψα στο thread; Το Σάββατο, στην ΕΔ Κινέττα άφησα το μεσαίο και τελικό μου καζανάκι...
Λόγω των 3ποντων Eibach (μαζί με τα κλασικά ενισχυμένα Bilstein ) οι πετρούλες έκαναν τη δουλειά τους...
Δεν τη γλίτωνα βέβαια-το μεσαίο ήταν τρύπιο.Απλά κρέμασε νωρίτερα και κατέστρεψε και τη Beda μου! Τώρα οβάλ Supersprint και ακόμη καλύτερος (αλλά διακριτικός πάντα...) ήχος!
Δεικτης αξιοπιστιας TUV 2006!