-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και οι αδερφές και το πουστρονήσι δεν είναι και οι καλύτερες λέξεις ρε συ...Ενταξει οκ δεν ειναι ουτε κανα αισχρο βρησιδι ουτε καμια βλαστημια ελεος αντε και το π@υστ@νησι να ειναι λιγο βαρυ το αδελφες τοσο αισχρο ειναι ?
Δεν θελω να κανω την τριχα τριχια που λενε αλλα μου χτυπησε πολυ ασχημα που ενοχληθηκε ενας (δικαιωμα του και μπορει να εχει και προσωπικους λογους ο καθενας ) και εγινε edit μια λεξη - οχι μια βρισια - αλλα μια λεξη , ενω αλλες φορες που πρεπει να γινει edit-επεμβαση δεν γινεται . -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
**Πολύ αδερφίστικο αυτό το αμάξι... γνώμη μου.Ελπίζω να μη θίγω αυτή την φορά την κοινότητα των AUDI Tifosi και αν την θίγω στα παπάρια μου. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και λέω τη γνώμη μου ελεύθερα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω κύριε drdino. Τα δικά σου τα “καλά” τόσα χρόνια να μας πεις κατά πόσον συμβαδίζουν με τους κανόνες του φόρουμ. Δεν είμαστε και τόσο άγνωστοι...
Έλεος με την υποκρισία κάποιων.
Εντελώς αδερφίστικο το αμάξι λέμε.
Γεια σας και ανοίγω όποτε θέλω άλλο λογαριασμό. Σιγά τα κάστανα.**
Πολλά λες. Άνοιξε όποιον λογαριασμό θέλεις, εδώ θα 'μαστε η ομάδα διαχείρισης να στους κλείνουμε. Τη γνώμη σου μπορεί να τη λες ελεύθερα αρκεί να μη θίγεις την προσωπικότητα και τις επιλογές των άλλων. Δεκτή η καζούρα για τα αυτοκίνητα, απαράδεκτο το δούλεμα για τη σεξουαλικότητα. Αν το καταλαβαίνεις αυτό, καλώς. Αν όχι, από δω παν και οι άλλοι. Over and out.
-
Τέλος πάντων...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Και οι αδερφές και το πουστρονήσι δεν είναι και οι καλύτερες λέξεις ρε συ...
Ενταξει οκ δεν ειναι ουτε κανα αισχρο βρησιδι ουτε καμια βλαστημια ελεος αντε και το π@υστ@νησι να ειναι λιγο βαρυ το αδελφες τοσο αισχρο ειναι ?
Δεν θελω να κανω την τριχα τριχια που λενε αλλα μου χτυπησε πολυ ασχημα που ενοχληθηκε ενας (δικαιωμα του και μπορει να εχει και προσωπικους λογους ο καθενας ) και εγινε edit μια λεξη - οχι μια βρισια - αλλα μια λεξη , ενω αλλες φορες που πρεπει να γινει edit-επεμβαση δεν γινεται .συμφωνώ μαζί σου αλλά η τοποθέτησή σου δεν χρησιμοποιούσε επιχειρήματα τεχνικά επί του αυτοκινήτου αλλά τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις ή αντιπάθειες... πέραν τούτου δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους ούτε με τους ομοφοβικούς!
Σας κάνω παρέα όλους κι όλες εδώ μέσα... αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο σέβομαι και τους δυο... σεβάσου κι εσύ εμάς... όποιοι κι αν είμαστε. Αν θες να πεις τις αρνητικές σου εντυπώσεις για ένα αμάξι υπάρχει κι άλλος τρόπος. Οι τρόποι δεν δείχνουν φόβο αλλά τυπική και ουσιαστική ευγένεια φίλε.
λύση παρεξήγησης από μέρους μου αν ποτέ παρεξηγήθηκα στο σημείο αυτό...
καλό σουκού...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
[b]Πολύ αδερφίστικο αυτό το αμάξι... γνώμη μου.Ελπίζω να μη θίγω αυτή την φορά την κοινότητα των AUDI Tifosi και αν την θίγω στα παπάρια μου. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και λέω τη γνώμη μου ελεύθερα.
:ναι φιλε μας εκανες τη μουρη κρεας
παντα πιστευα οτι μετα απο καποια ηλικια ο κοσμος παυει να ειναι (τοσο) προβληματικος, μαλλον να μη περιμενω ποτε να στρωσω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
[b]Πολύ αδερφίστικο αυτό το αμάξι... γνώμη μου.
Ελπίζω να μη θίγω αυτή την φορά την κοινότητα των AUDI Tifosi και αν την θίγω στα παπάρια μου. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και λέω τη γνώμη μου ελεύθερα.
:ναι φιλε μας εκανες τη μουρη κρεας
παντα πιστευα οτι μετα απο καποια ηλικια ο κοσμος παυει να ειναι (τοσο) προβληματικος, μαλλον να μη περιμενω ποτε να στρωσω
Έχεις τη μύγα;
-
κι οχι μονο μια μυγα
-
'Εχω ενα βαζάκι απο δαύτες... θες καμία ακόμα;
Και αν έχεις καμία διπλή να την ανταλλάξουμε ρε... -
-
Ωραιο το ηθικο διδαγμα περι προσωπικοτητων και αποψεων
-
Εγώ πάντως που είμαι πισωγλέντης το βρίσκω μια χαρά... σε αντίθεση με αρκετούς της κοινότητας που προτιμούν τη Μιτο...
Την εμμονή που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι με το παρόν τόπικ όμως δεν την έχω καταλάβει...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εγώ πάντως που είμαι πισωγλέντης το βρίσκω μια χαρά... σε αντίθεση με αρκετούς της κοινότητας που προτιμούν τη Μιτο...Την εμμονή που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι με το παρόν τόπικ όμως δεν την έχω καταλάβει...
είναι αγχολυτικό
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγώ πάντως που είμαι πισωγλέντης το βρίσκω μια χαρά... σε αντίθεση με αρκετούς της κοινότητας που προτιμούν τη Μιτο...
Την εμμονή που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι με το παρόν τόπικ όμως δεν την έχω καταλάβει...
είναι αγχολυτικό
Μα είναι προφανές οτι απο κάπου πηγάζει...
Πές μας τι σε βασανίζει... Μπορεί να νοιώσεις καλύτερα... -
Συγνώμη για το ΟΤ αλλά ο Sir Elton με την άλλη την κουνιοτράμπαλη στη φώτο δεν είναι ζευγάρι;
-
Ελεος 20.000Ε ενα αρχικο audi a1. Δε πα να αγορασεις ενα peugeot 206 GT με δυο τρια χιλιαρικα παραπανω και να ραβεις???Ελεος..
-
Τώρα τι ακριβώς συγκρίνεις δε μπορώ να καταλάβω.. Τελείως επιφανειακή η προσέγγιση σου, τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό με διαφορετικές ανάγκες
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
είναι αγχολυτικό
Μα είναι προφανές οτι απο κάπου πηγάζει...
Πές μας τι σε βασανίζει... Μπορεί να νοιώσεις καλύτερα...Αληθεια δεν ξερω , μαλλον πρεπει να το κοιταξω
Ενα review του 1,4 tsi
DRIVEN: AUDI A1 1.4 TFSI -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ελεος 20.000Ε ενα αρχικο audi a1. Δε πα να αγορασεις ενα peugeot 206 GT με δυο τρια χιλιαρικα παραπανω και να ραβεις???Ελεος..Υπάρχουν υποψήφιοι κάτοχοι και είναι αναμεσά μας. Είναι αυτοί που τα δίνουν για να πάρουν Smart, το 500 1,2, το Mini One με τα 'ατίθασα' 75hp, το DS3 1,4, την 316 και το Α4 των 30.000€ κλπ.
Το Image είναι πλέον στις προυποθέσεις πολλών στην έρευνα αγοράς.
Εγώ ένα 207 Rallye ή ένα Abarth τα θεωρώ επίσης καλά για την εικόνα και την ιστορία του ονόματος τους αλλά σίγουρα θα υπάρχουν άλλοι που η απόλυτη θέση του αστεριού/έλικα/τεσσάρων κύκλων παίζει πρωταρχικό ρόλο.
Το Α1 πάντως μ' αρέσει αν και πιο καλή επιλογή θεωρώ το Α3 1,2 (που κάπου είδα να ξεκινάει και εκείνο απο τα 20.000€)! -
Δεν είναι μόνο το image που θα με κάνει να προτιμήσω ένα Audi/Bmw απο ένα Peugeot/Fiat...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ελεος 20.000Ε ενα αρχικο audi a1. Δε πα να αγορασεις ενα peugeot 206 GT με δυο τρια χιλιαρικα παραπανω και να ραβεις???Ελεος..
Υπάρχουν υποψήφιοι κάτοχοι και είναι αναμεσά μας. Είναι αυτοί που τα δίνουν για να πάρουν Smart, το 500 1,2, το Mini One με τα 'ατίθασα' 75hp, το DS3 1,4, την 316 και το Α4 των 30.000€ κλπ.
Το Image είναι πλέον στις προυποθέσεις πολλών στην έρευνα αγοράς.
Εγώ ένα 207 Rallye ή ένα Abarth τα θεωρώ επίσης καλά για την εικόνα και την ιστορία του ονόματος τους αλλά σίγουρα θα υπάρχουν άλλοι που η απόλυτη θέση του αστεριού/έλικα/τεσσάρων κύκλων παίζει πρωταρχικό ρόλο.
Το Α1 πάντως μ' αρέσει αν και πιο καλή επιλογή θεωρώ το Α3 1,2 (που κάπου είδα να ξεκινάει και εκείνο απο τα 20.000€)!το 500αρακι ειναι πολυ καλο αυτοκινητο απο αποψη ποιοτητας και δικαιολογει αρκετα τη τιμη του (οχι το abarth βεβαια), οπως και να το κανουμε σε αυτη τη κατηγορια δε προκεται να βρεις τιποτα καλυτερο, οποτε αν δε θες πλαστικουριες επιπεδου lada που εχουν τα υπολοιπα μινι , αλλα θες ενα πολυ μικρο αυτοκινητο το 500 ειναι μονοδρομος
αυτη την ατσουμπαλη αναρτηση να μην ειχε και θα ταν τελειο για αυτοκινητακι πολης
το smart ειναι γτπ απο καθε αποψη
Audi A1