-
Tι λετε ρε παιδια , η Mito ολοιδια με το Punto ειναι στα βασικα μηχανικα μερη.Ακομα και στο εσωτερικα πολλα πλαστικα ειναι αυτουσια απο το Punto.
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο κατι τετοιο.Εμενα μου αρεσει που το A3 βασιζεται στο Golf και μου αρεσει εξισου που η Μito βασιζεται στο Punto γιατι ολα τα παραπανω ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και εν τελει αυτος που βγαινει κερδισμενος (εκτος απο τις εταιριες) ειναι ο καταναλωτης.
Eγω γουσταρω που η Alfa Romeo εβγαλε την MIto και τωρα την Jullietta(δεν ξερω πως γραφεται ) γιατι γινονται ακομα πιο προσιτα για μενα δυο εξαιρετικα αυτοκινητα.Δεν με νοιαζει τι εκανε παλια η Alfa ουτε η VW ουτε καμια αλλη.Με νοιαζει το αμαξι που θα αγορασω να μου αρεσει και να ειναι εντος των οικονομικων οριων μου(ή των γονιων μου τελως παντων για να λεμε και την αληθεια )
Δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε τοσο πολυ ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οκ οπως το παρει κανεις κανεις.. για μενα το passat ειναι golf, το scirocco ειναι golf, και μονο το ΤΤ μπορουμε να πουμε οτι εχει ΤΙΣ διαφορες , αλλα και παλι βασιζεται στο golf.. και μαλιστα εχω βαρεθει να ακουω τους ιταλοφιλους να το αποκαλουν golf με προβια και να ειρωνευονται τη δουλεια που εχει γινει..η mito σε σχεση με τα παραπανω δεν ειμαι σιγουρος αν εχει εστω τις μισες διαφορες, αλλα ειναι αλλο αυτοκινητο.. ο,τι πειτε ρε παιδια.. σιγα μη σας παω εγω κοντρα
Θα στο πω αλλιώς για να το καταλάβεις και είναι και αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία.
Όταν οδηγήσεις το πούντο και μετά την μίτο δεν βρίσκεις κάτι κοινό μεταξύ τους στην οδήγηση και είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα (για bravo-delta δεν ξέρω και για αυτό δεν γράφω).
Όταν οδηγήσεις Α3 μετά golf και μετά leon δεν αντιλαμβάνεσαι σχεδόν καμία διαφορά και είσαι σίγουρος ότι έχεις οδηγήσει το ίδιο αμάξι με άλλη προβιά.
Και δυστυχώς απ' ότι φαντάζομαι έχουν κάνει το ίδιο με το Α1.
-
οδηγησες gp sporting race και mito και δεν ηταν σχεδον ιδια??????
-
-
-
καλα αυτο με τα φωτα στο 3ο βιντεο δεν θα υπαρχει ουτε για αστειο στην εκδοση παραγωγης , αυτο που μου αρεσε και μακαρι να το προχωρησουν ειναι ο φωτισμος των οργανων που δειχνει στο 2ο βιντεο ειναι φανταστικος αν και μαλλον ουτε αυτο θα μπει στην παραγωγη γιατι θα ειναι κουραστικο στα ματια.
- Στο 2ο βιντεο τι gadgetακι ειναι αυτο ? κινητο τηλεφωνο audi ?
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Όταν οδηγήσεις Α3 μετά golf και μετά leon δεν αντιλαμβάνεσαι σχεδόν καμία διαφορά και είσαι σίγουρος ότι έχεις οδηγήσει το ίδιο αμάξι με άλλη προβιά.
Αυτό πως προέκυψε;;;
Δεν είμαι vagέλης (το αντίθετο μάλιστα), αλλά αυτό που λες δεν ισχύει (και έχω οδηγήσει όλα τα golfoειδή με το δάπεδο του golf V, δηλαδή A3, Golf, Octavia, Leon). Έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και πολλές διαφορές... Προσωπική επιλογή ο ισπανός πάντως...
-
Nεες πληροφοριες για το Α1/S1...
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/246135/
-
Ενδιαφέρον.
Πότε ακούγεται ότι θα το δούμε και στην Ελλάδα?
(δε διάβασα όλα τα προηγούμενα, σόρι αν έχει αναφερθεί)Άσχετο - ένα από τα πιο ωραία concepts κατά την άποψή μου (για το S1):
-
@nidosan
Απο τις μεχρι τωρα πληροφοριες που εχουν αναφερθει,
πιθανοτατα για τα μεσα του 2010 (Α1) και περιπου ενα χρονο μετα
για το S1... -
Thanks. Έχω μια φίλη που το έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (προτού το δει στην τελική του μορφή...) και με έχει πρήξει με τα 'πότε έρχεται?'...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ενδιαφέρον.
Πότε ακούγεται ότι θα το δούμε και στην Ελλάδα?
(δε διάβασα όλα τα προηγούμενα, σόρι αν έχει αναφερθεί)Άσχετο - ένα από τα πιο ωραία concepts κατά την άποψή μου (για το S1):
Ωραία η μάσκα τεμαχιστής αυγών
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωραία η μάσκα τεμαχιστής αυγώνΑν δεν κάνω λάθος και σε καγκούρεμα του ΤΤ υπάρχει σαν aftersales!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ωραία η μάσκα τεμαχιστής αυγών
Αν δεν κάνω λάθος και σε καγκούρεμα του ΤΤ υπάρχει σαν aftersales!
Κυκλοφορεί ανάμεσα μας στην Θεσσαλονίκη. Το έχω αποθανατίσει πριν 2 χρόνια νομίζω...
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ισως αυτος ο ανθρωπος ειναι ο πιο σκληρα εργαζωμενος του GroupΜια φορά κουράστηκε στην αρχή ... να πείσει τους υπόλοιπους στο Α5 κάπου το 2007. Τους έπεισε, ανταμείφτηκε και τώρα ... απλώς παίζει με τα φωτοσωληνάκια!
Αν και απο τότε 'δούλεψε' σε ... TT Coupe/Cabrio/TTS, A3 3door/5door/Cabrio, A4 sedan/SW, A6 sedan/SW, A5 Cabrio/Sportback, Q5, Q7 και A8. Βάλε και τα αντίστοιχα ... S. Σε 14 αυτοκίνητα το λιγότερο 'δούλεψε' για να τα προσαρμόσει! Δεν είναι και λίγα!
-
led και στα skoda τώρα
το αυτοκίνητο γιατί το κρύβουν το έχουμε δεί . -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
led και στα skoda τώραΜόνο στο Octavia RS τα έβαλαν. Αν τα δούμε και σε Fabia τότε
-
-
Βίντεο:
http://carscoop.blogspot.com/2010/01/au ... fully.html
Audi A1