-
http://wot.motortrend.com/6304416/conce ... index.html
-
Μα τι γλυκούτσικο!Λοιπόν, με ένα S-tronic και τον TSI (ακόμη κι αυτόν με τα 125 ), ΧΑΛΑΡΑ το αγόραζα!
Για να δούμε και την τιμή... -
...και το εσωτερικο
-
-
Το αλλο το τριπορτο, ο Τζο Νταλτον( ) δε θα βγει στην παραγωγή ως αντιπαλος του mini?
-
Πολύ impreza φέρνει ο κώλος!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα τι γλυκούτσικο!Λοιπόν, με ένα S-tronic και τον TSI (ακόμη κι αυτόν με τα 125 ), ΧΑΛΑΡΑ το αγόραζα!
Για να δούμε και την τιμή...Aν θα ειναι στη κατηγορια του πολο υπολογιζε καμια 18χιλιαρικα για το αουντι μιας και το πολο κανει 15
-
Από ό,τι φαίνεται θα είναι ένα πολύ ωραίο supermini. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα τιμολογιακή πολιτική της Audi βέβαια θα είναι πολύ τσιμπημένο, εικάζω με τον ίδιο κινητήρα σε νορμάλ εξοπλισμό όσο ένα Golf TSI 122. Αν βγει από 1.2TSI 100-105 ίππους μέχρι και hawt έκδοση με 200 άλογα θα έχει τέλεια γκάμα
-
παραειναι ψηλο η μου φαινεται?
-
η μπροστινη γριλια θα ειναι τοσο μεγαλη και στο μοντελο παραγωγης?
-
Και νόμιζα πως τάχω δεί όλα
Αν εξαιρέσεις τη μάσκα, ξερή αντιγραφή impreza όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω.
Βρέθηκε εταιρεία να αντιγράψει σχέδιο ..subaru
Κοίτα να δεις που έφτιαξαν και σχολή οι σουμπαροσχεδιαστές. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η μπροστινη γριλια θα ειναι τοσο μεγαλη και στο μοντελο παραγωγης?Αυτό που βλέπεις είναι το barbecue edition.
-
Θα είχε ενδιαφέρον, και ενδεχομένως να έβγαζε και γέλιο, να μας αναλύσει κάποιος τις ομοιότητες με το Impreza, από τη στιγμή ειδικά που φτάσαμε σε σημείο (tasodev) να μιλάμε για 'ξερή αντιγραφή'.
και για να βοηθήσω:
Αντίθετα, η συζήτηση για το τι έχει και τι δεν έχει αντιγράψει η Subaru θα μπορούσε, σε ένα αντίστοιχο topic, να μην τελειώσει ποτέ.
@νδρέας
-
Η φωτογραφία ανήκει στο sportdrive.gr γράφει κ δεν φαίνεται τίποτα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για να δούμε και την τιμή...απλα θα δωσεις για ενα αμαξι μεγεθους πολο όσα για ενα γκολφ με ιδιο εξοπλισμο....και ολα αυτα φια 4 κυκλους σηματακι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για να δούμε και την τιμή...απλα θα δωσεις για ενα αμαξι μεγεθους πολο όσα για ενα γκολφ με ιδιο εξοπλισμο....και ολα αυτα φια 4 κυκλους σηματακι?
Δεν είπα πως θα δώσω απαραίτητα...
Μου αρέσει και το Golf πολύ , αλλά είναι λίγο μεγάλο για μένα... Το Α1 έχει τις ιδανικές διαστάσεις, φαίνεται πως θα είναι όμορφο, λογικά θα είναι καλά κατασκευασμένο και θα έχει και μπόλικο εξοπλισμό για να διαλέξω.
Δεν αγοράζω αυτοκίνητο με το...μέτρο, αγοράζω σύμφωνα με τις ανάγκες μου!
Θέλω μικρό μέγεθος, συμπαθητικούς χώρους, πολύ καλό έως εξαιρετικό εσωτερικό, μπόλικα μπιμπλίκια, καλό αυτόματο κιβώτιο και μπόλικη ροπή.Αφού δεν μπορώ να πάρω κάποιο diesel, νομίζω το Α1 με τον 1.4 TSI και το S-tronic, είναι περίπου ιδανικό, τι λες;
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
η μπροστινη γριλια θα ειναι τοσο μεγαλη και στο μοντελο παραγωγης?
Αυτό που βλέπεις είναι το barbecue edition.
δε ξερω αν θαναι και στο chill out edition αλλα νομιζω οτι θα δειχνει πολυ ασχημο απο μπροστα...
ολα αυτα ως να το δω στο δρομο.. -
και γιατι να μην περιμενεις ρε αφεντικο το πολο? Εκτος αν η εμφανιση αξιζει 4-5-6 χιλιαδες €
-
και γιατι να μην περιμενεις ρε αφεντικο το πολο? Εκτος αν η εμφανιση αξιζει 4-5-6 χιλιαδες €γιατι να μην παρει ibiza τοτε να μην περιμενει καθολου να γλιτωσει και τα λεφτα του
παντως απο τις φωτο που βλεπω με προβληματιζει λιγακι ειδικα το πισω μερος...
δε θα το λεγα ωραιο..θα περιμενω να δω πως θα βγει στη παραγωγη -
και γιατι να μην περιμενεις ρε αφεντικο το πολο? Εκτος αν η εμφανιση αξιζει 4-5-6 χιλιαδες €Με δουλεύεις; Και βέβαια αξίζει η εμφάνιση και η ποιότητα την επιβάρυνση, αλλιώς όλοι θ'αγοράζαμε Hyundai και ΚΙΑ!
Αν το Polo είναι όμορφο και όχι σαν το σημερινό, κι αυτό στα υπόψιν, κανένα πρόβλημα! Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας και τα ισοπεδώσουμε όλα!
Μήπως ν'αρχίσουμε να ξηλώνουμε και τις...μοκέτες και την ηχομόνωση επειδή είναι άχρηστα, προσθέτουν βάρος και ...νοθεύουν την αγνή σπορ οδήγηση!
Ρε Στέλιο, από άνθρωπο σε άνθρωπο, οι ανάγκες αλλάζουν! Παράδειγμα, εγώ έχω στο σπίτι μου φωτιστικά από το ΙΚΕΑ και λάμπες οικονομίας, έδωσα καμιά 50αριά € για όλα και όταν τα έχω ανοιχτά ΟΛΑ καίω 30W την ώρα. Τα έβαλα και μόνος μου για...ακόμη μεγαλύτερη οικονομία!
Ο koutsan έδωσε 3000€, ενώ όταν τ'ανάβει όλα, μπορεί να καίει εύκολα 2000W την ώρα (δεν υπερβάλλω πίστεψέ με! ). Πλήρωσε και ηλεκτρολόγο να του τα βάλει, καθότι δικηγόρος...Δηλαδή, εγώ έκανα καλά κι αυτός είναι λακαμάς; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλόγως με το τι του αρέσει και που γουστάρει να τα τρώει, τα δίνει!
Audi A1