-
- Καλεις τον Ορέστη(Ρενόπουλο) να λύσει το εσωτερικό με ελευθερία να το κάνει όσες φορές χρειαστεί για να λυσει το προβλημα.
Η λυση αυτη αποδιδει τσεκαρισμενα
- Καλεις τον Ορέστη(Ρενόπουλο) να λύσει το εσωτερικό με ελευθερία να το κάνει όσες φορές χρειαστεί για να λυσει το προβλημα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
5. Καλεις τον Ορέστη(Ρενόπουλο) να λύσει το εσωτερικό με ελευθερία να το κάνει όσες φορές χρειαστεί για να λυσει το προβλημα.
Η λυση αυτη αποδιδει τσεκαρισμεναΟταν ξανά παρουσιαστεί το πρόβλημα τριγμού μετα την δεύτερη αλλαγή που περιμένω να μου κάνουν , αν Orestisren σε φέρει ο δρόμος κατα Πειραιά μεριά είσαι ευπρόσδεκτος .....
-
Καλα θελει προετοιμασία δεν έιναι έτσι απλό
Τεσπα εγώ για καλαμπουρι το γραψα.Να κανω τέτοιο πραγμα σε ξένο αυτοκινητο και να προκαλεσω ζημία σε ξένη περιουσία πανω στο λυσιμο συγνωμη αλλα δεν
Αλλο το δικο μου αλλο το ξενο -
Τεσπα εγώ για καλαμπουρι το γραψα.Να κανω τέτοιο πραγμα σε ξένο αυτοκινητο και να προκαλεσω ζημία σε ξένη περιουσία πανω στο λυσιμο συγνωμη αλλα δεν
Αλλο το δικο μου αλλο το ξενοΌλο τριγυρίζεις απο τα τοπικά της VAG ξεπουλημένε Ρενάκια .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αλλο το δικο μου αλλο το ξενοΌλο τριγυρίζεις απο τα τοπικά της VAG ξεπουλημένε Ρενάκια .
+1
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όλο τριγυρίζεις απο τα τοπικά της VAG ξεπουλημένε Ρενάκια .Θα δουμε ποιος ειναι ο ξεπουλημενος οσονούπω κύριε λάτρη της κλασικης πολυτέλειας
-
Όλο τριγυρίζεις απο τα τοπικά της VAG ξεπουλημένε Ρενάκια .
Θα δουμε ποιος ειναι ο ξεπουλημενος οσονούπω κύριε λάτρη της κλασικης πολυτέλειας
Δεν φεύγω απο το Ανώτερο Γερμανικό κατεστημένο , άσχετα αν μεταπηδήσω και αλλού
-
Καλώς ήλθες στην οικογένεια, καλορίζικο! Στα 8200 km πλέον η κούκλα μου !
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Καλώς ήλθες στην οικογένεια, καλορίζικο! Στα 8200 km πλέον η κούκλα μου ! -
Πες το
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Καλώς ήλθες στην οικογένεια, καλορίζικο! Στα 8200 km πλέον η κούκλα μου !
H AUDARA εννοει, αν εκει κολλησες.
-
Πρωτες εντυπωσεις μετα απο 3-4 μερες συμβίωσης με το Sportsback: Το αυτοκινητακι ειναι απολαυστικό! Πατάει ωραια στην άσφαλτο, ειναι τελειως αθόρυβο και παρα τα 1200 κυβικα εχει 'νεύρο'! Το σαλονι του δε, σε κανει να νομιζεις πως εισαι μεσα σε μεγαλο Audi..
Άψογη ποιοτητα κατασκευής, κανενας τριγμός (ουτε απο τον τεμπέλη). Το ΜΜΙ με την οθονουλα αξιοπρεπέστατο, το Bluetooth συνδεεται αμέσως με εντυπωσιακο ήχο ομιλιας αλλα και μουσικης απο το iphone 5. Το δερματινο τιμονι έχει εξαιρετικη αισθηση.
Πίσω ειναι αψογο για τα παιδια, αλλα δεν ξερω εαν θα χωρουσαν ανετα ψηλοι ενήλικοι. Εγω στο 1.81 καθησα μια χαρα.
Το πορτ-παργαζ ειναι επαρκες για το μεγεθος του αυτοκινητου, ειδικα εαν βαλεις την 'σκαλα' στο χαμηλοτερο σημειο.
Γενικα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με την αγορα του 'μικρου'. Ηταν οτι ακριβως ψάχναμε για city car: Ανετο, πολυτελές, οικονομικό και με ελευθέρας στον δακτύλιο.. -
Αφού ήσουν τόσο ευχαριστημένος με το μεγάλο ώστε να ξαναψωνήσεις Audi, τότε μπράβο. Καλή επιλογή για τη χρήση που του κάνεις.
-
Πολύ ευχαριστημένος με το Q5. 3 χρονια, 0 προβληματα..
-
Μακάρι να συμμεριζόμουν τις απόψεις σου και για τα 2. 4 χρόνια το Q5, 2-3 μέρες το Α1. Αλλά κάνω εντελώς διαφορετική χρήση και έχω εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.
-
Ε, ο καθένας με τις ανάγκες του.
-
'Ομοιοπαθης ¨ κι εγώ με τον takisot. Σε 2 μήνες κλείνει 4 ετια το δικό μου Q5 (s-tronic) , με χρήση κατα 90 % εθνικής οδού ( ταξιδάκια - εκδρομές με την οικογένεια ) , μόλις έκλεισε 2ετια το μικρό Α1 ( 1.4 s-tronic) της γυναίκας μου με χρήση σχεδόν αποκλειστικά αστική. Απο το Q5 μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα , απο το Α1 κάποια αδικαιολόγητα για την τιμή του προβληματακια - αστοχιες.
-
Τι προβλήματα αντιμετωπίσες με το Α1 για να έχω το νου μου;
-
Το πιο γνωστό πρόβλημα του Α1 (στα 1400αρια) είναι ένας αισθητήρας (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν) που σου ανάβει το check engine χωρίς όμως να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Και τα δύο που έχω οδηγήσει το είχαν και μου το επιβεβαίωσαν κι από την Καρέντα.
-
Μάλιστα.. Εγώ πήρα το 1.2 οποτε ελπίζω να μην αντιμετωπίσω τέτοιο θέμα..
Audi A1