-
Ο χρήστης aris_rom έγραψε:
H δικια μου μεση καταναλωση, ε αλλο κινητηρα ομως ειναι στο 5,7 ή 5,8 δεν θυμαμαι ακριβως.
Πρεπει να αρχισω να ηρεμω σιγα σιγα γιατι εκανα παλι ταξιδι εκτος με 9,3 μεση...
Η μεση για τα συνολικα ειναι πλεον στα 8,4 -
τι μ.ο είχες και έκαψες τόσο πολύ ?
-
Στη διαδρομη που εκανα ειχα μεση 9,3 λιτρα / 100 χλμ. Αυτο εννοω, τι ακριβως με ρωτας ;
-
Μέση ωριαία ταχύτητα θα εννοεί...
-
Ο λογος της αυξημενης καταναλωσης ειναι η πολυ γρηγορη οδηγηση σε επαρχιακα κομματια. (Στροφιλικια με τρελα ! )
-
Και ενα συγκριτικο καταναλωσης οπου το αυτοκινητο παιρνει αριστα! Για την ιδια διαδρομη ( που μονος εκαψα 9,3) με φουλ αποσκευες και 4 ατομα στο αυτοκινητο ( 2 αντρες 2 γυναικες ) εκαψα 7,3 . Με 15 λεπτα καθυστερηση σε συνολο 2 και 15 ωρες.
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Και ενα συγκριτικο καταναλωσης οπου το αυτοκινητο παιρνει αριστα! Για την ιδια διαδρομη ( που μονος εκαψα 9,3) με φουλ αποσκευες και 4 ατομα στο αυτοκινητο ( 2 αντρες 2 γυναικες ) εκαψα 7,3 . Με 15 λεπτα καθυστερηση σε συνολο 2 και 15 ωρες.+1
Ειδες τελικα οτι με λιγη περισσοτερη συνεση στο γκαζι (κι οχι με ρυθμους χελωνας ) πετυχες μειωση στην καταναλωση πανω απο 20%. -
Χρυση η σπορ αναρτηση για στροφιλικια , κουκλα η αουντι με τις 17αρες αλλα ο συνδυασμος τους εντος αθηνας σε κανει σε καθε περασμα απο κακο οδοστρωμα, μονιμα δλδ, να πονας κυριολεκτικα και μεταφορικα .
-
Χρυση η σπορ αναρτηση για στροφιλικια , κουκλα η αουντι με τις 17αρες αλλα ο συνδυασμος τους εντος αθηνας σε κανει σε καθε περασμα απο κακο οδοστρωμα, μονιμα δλδ, να πονας κυριολεκτικα και μεταφορικα .Ενταξει αστο το κυριολεκτικα. Περισσοτερο το μεταφορικα ποναει πιστευω.
-
Χρυση η σπορ αναρτηση για στροφιλικια , κουκλα η αουντι με τις 17αρες αλλα ο συνδυασμος τους εντος αθηνας σε κανει σε καθε περασμα απο κακο οδοστρωμα, μονιμα δλδ, να πονας κυριολεκτικα και μεταφορικα .μην νομίζεις βέβαια οτι κανείς από τους ανταγωνιστές τα καταφέρνει καλύτερα ... μόνο οι μιτο με την έξτρα ηλ/κη (που όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις αμορτισέρ ) και το ντς3 με την κλασσικά γαλλική
-
red monster και aris rom +1
πάντως δε μετανοιώνω γιατι μου αρέσει να στρίβω
Στο γκαραζ οπως εβγαινα σημερα ειδα μια κηλιδα κατω ακριβως απο το σημειο του μπροστινου μερους. Ξεχασα να δω αν ειναι λαδια.. θα κοιταξω αυριο. Παίζει κατι τετοιο ;
-
Στο γκαραζ οπως εβγαινα σημερα ειδα μια κηλιδα κατω ακριβως απο το σημειο του μπροστινου μερους. Ξεχασα να δω αν ειναι λαδια.. θα κοιταξω αυριο. Παίζει κατι τετοιο ;
Όταν επέστρεψες στο γκαράζ,υπήρχε ακόμη η κηλίδα?Αν ναι,και αν δεν υπήρχε πιο πριν,μπορεί να είναι και λάδια.Μπορεί επίσης να είναι και παραφλού(έχουν υπάρξει αρκετά tsi που το ψυγείο τους έχανε μια ελάχιστη ποσότητα και με τον καιρό έπεφτε η στάθμη).Από την άλλη μπορεί να μην είναι και τίποτα.
Τώρα μιας και έχεις καινούργιο tsi,να τσεκάρεις στα 5.000 χιλιόμετρα τα λάδια(συνήθως μετά από τα πρώτα 5.000χλμ κατά το στρώσιμο καίνε γύρω στα 300 ml) και από τα 5 μέχρι τα 10.000 δες 1-2 φορές τη στάθμη του παραφλού. -
Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω.
Ο γνωστός μου που πηγαίνουμε χρόνια τα audi για σερβισ μου είπε να αλλάξω λάδια στα 3000χλμ.
-
Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω.Ο γνωστός μου που πηγαίνουμε χρόνια τα audi για σερβισ μου είπε να αλλάξω λάδια στα 3000χλμ.
Σε λιγο θα μας πουνε να αλλαζουμε λαδια καθε φορα που φουλαρουμε το ρεζερβουαρ. ΕΛΕΟΣ !!!
-
Kααλησπερα κ απο εμενα...
σκεφτομαιτην αγορα ενος α1 αλλα μεταχειρισμενο προς το παρων...
-
Καλησπερα και σενα...
....και εμεις εδω πρεπει να σου πουμε αν ειναι καλη ιδεα?
-
τελικά βρηκες κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου
σου λείπει ε; παραδέξου το
-
-
Μπορούν να κάνουν και διαγωνισμό παρκαρισματος αν θέλουν να βγάλουν τον μπομπο καλύτερο.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Αφού το δήλωσαν τα παιδιά : εντάξει, τα λάστιχα του GTR δεν βοηθάν και πολύ.
Audi A1