-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όσο και να σιχαίνομαι το Scirocco, είναι γύρω στις 17 κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από το Α1.Αυτό που λέει ο Κάβουρας ότι Φάουβε από Audi διαφέρουν, δεν έχει άδικο. Απλά οι διαφορές αρχίζουν να φαίνονται όσο ανεβαίνουμε κατηγορίες. Στα πολύ mainstream μοντέλα (έως και Α3 ας πούμε) οι διαφορές είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Σε αρκετές περιπτώσεις, δε, το Φάουβε είναι καλύτερο από το αντίστοιχο Audi. Πχ Golf>A3, Scirocco>A1 (κι ας μην είναι ίδια κατηγορία).
+1
Kαι που να δειτε κατι Skoda ποσο καλυτερο value συνολικα ειναι για τα λεφτα τους (σε σχεση με VW φυσικα)...
Το A1 ειναι ενα overpriced -και με λιγο πιο προσεγμενο 'καπακι' και εσωτερικο, απο ενα- Polo.
Eνταξει εχει και λιγο καλυτερες ισως ρυθμισεις στην αναρτηση, καλυτερη θεση οδηγησης, και ελαφρως καλυτερη ηχομονωση-ποιοτητα κυλισης.
Οχι ομως σε αντιστοιχια με την υπεραξια του, σε σχεση με το ηδη καλο, και πιο ευρυχωρο Polo.H premium αισθηση, εικονα και το brand name ομως δεν υπηρχαν σε τοσο μικρη κατηγορια στην Audi, και το Mini, 'ετρωγε ολη την πιττα'. Αυτο καποια στιγμη 'επρεπε' να σταματησει κατα την στρατηγικη του VAG, απλα τους ετυχε σε λαθος χρονικη, οικονομικη συγκυρια. Αν ολα συνεχιζαν να πηγαινουν καλα, καποιοι θα ανταλλαζαν το Mini με το A1, και καποιοι αλλοι θα εβλεπαν στα ματια του A1 το νεο πιο premium Μini της Audi...
Τωρα μαλλον οχι, ειναι ενα πανακριβο μεν αλλα και αρκετα ποιοτικο μπιζουδακι, απο την αλλη βεβαια, η ελευση του sportback, και ενδεχομενως καποιας ακομα εκδοσης, ισως αναθερμανουν λιγο τις πωλησεις του... -
Όσο και να σιχαίνομαι το Scirocco, είναι γύρω στις 17 κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από το Α1.Όταν λες γύρω στις 17 κλάσεις, εννοείς από 16.5 έως 17.4 κλάσεις;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Όσο και να σιχαίνομαι το Scirocco, είναι γύρω στις 17 κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από το Α1.
Όταν λες γύρω στις 17 κλάσεις, εννοείς από 16.5 έως 17.4 κλάσεις;
Δεν μπορει να απαντησει με μεγαλη ακριβεια σε αυτην την οδηγικη του ζωη, να περιμενεις σε παρακαλω πολυ 2-3 ζωες ακομα για να παρεις απαντηση
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Όσο και να σιχαίνομαι το Scirocco, είναι γύρω στις 17 κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από το Α1.
Όταν λες γύρω στις 17 κλάσεις, εννοείς από 16.5 έως 17.4 κλάσεις;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
H premium αισθηση, εικονα και το brand name ομως δεν υπηρχαν σε τοσο μικρη κατηγορια στην Audi, και το Mini, 'ετρωγε ολη την πιττα'. Αυτο καποια στιγμη 'επρεπε' να σταματησει κατα την στρατηγικη του VAG, απλα τους ετυχε σε λαθος χρονικη, οικονομικη συγκυρια. Αν ολα συνεχιζαν να πηγαινουν καλα, καποιοι θα ανταλλαζαν το Mini με το A1, και καποιοι αλλοι θα εβλεπαν στα ματια του A1 το νεο πιο premium Μini της Audi...
Τωρα μαλλον οχι, ειναι ενα πανακριβο μεν αλλα και αρκετα ποιοτικο μπιζουδακι, απο την αλλη βεβαια, η ελευση του sportback, και ενδεχομενως καποιας ακομα εκδοσης, ισως αναθερμανουν λιγο τις πωλησεις του...Ουτε το marketing press release της AUDI να διαβαζα....
-
Σχετικα με τα οσα ειπθηκαν για το α1 και το σιροκο και την τελικη επιλογη μου , εχω να πω το εξης. Μπηκα στο υποψηφιο προς αγορα σιροκο και το εσωτερικο του ειναι πιο ξενερωτο και απο αουντι 10ετιας+. Μπηκα στο α1 με παραπλησιο εξοπλισμο με αυτον που επελεξα και ηταν σαλονι !! Μη ξεχνατε αλλωστε οτι κατα 75% κινουμαι εντος αττικης. Τελος ξαναλεω οτι οταν θα θελησω γκαζια το προγραμματακι δε θελει κοπο.. ! Αυτα! Σας ευχαριστω για τις ευχες!
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Σχετικα με τα οσα ειπθηκαν για το α1 και το σιροκο και την τελικη επιλογη μου , εχω να πω το εξης. Μπηκα στο υποψηφιο προς αγορα σιροκο και το εσωτερικο του ειναι πιο ξενερωτο και απο αουντι 10ετιας+. Μπηκα στο α1 με παραπλησιο εξοπλισμο με αυτον που επελεξα και ηταν σαλονι !! Μη ξεχνατε αλλωστε οτι κατα 75% κινουμαι εντος αττικης. Τελος ξαναλεω οτι οταν θα θελησω γκαζια το προγραμματακι δε θελει κοπο.. ! Αυτα! Σας ευχαριστω για τις ευχες!Μην συγκρινεις Α1 και σιροκο ειναι ΑΛΛΗ κατηγορια.... α! και ολα τα βαγκ ειναι ξενερωτα μεσα!!
-
Aloha!!
Περιμενω να μου ερθει το Α1 αυτη την εβδομαδα και θα ηθελα εαν γνωριζετε λιγη βοηθεια.
Επειδη λεφτα δεν υπηρχαν οταν το αγορασα ωστε να βαλω αυτα που ηθελα σκεφτομαι να τα βαλω σιγα σιγα.
Σκεφτομαι να βαλω το arm rest, να βαλω τα διακοσμητικα στους αεραγωγους, και το δερματινο τιμονι. Ολα απο την Audi φυσικα.
Μηπως εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή μηπως ξερετε και ποσο θα μου πανε περιπου; -
Πολύ περισσότερο απ΄ ότι αν τα παράγγελνες εξαρχής.
-
Πολύ περισσότερο απ΄ ότι αν τα παράγγελνες εξαρχής.Το ξερω φιλε μου κι εχω ηδη μαζεψει καποια χρηματα. Απλως δεν ειχα τοτε κλπ κλπ.
Οανω κατω. Ξερει κανεις εαν μπορει να μπει μετα το aluminium pack; -
Με το καλο να σου ερθει! Εγω θα περιμενω λογικα 2 μηνες! Λοιπον επειδη εκανα αυτη τη βδομαδα την παραγγγελια θυμαμαι να σου πω χοντρικα.. 500 ευρω το δερματινο τιμονι με τις λειτουργιες σε συνδυασμο με το audi concert ηχοσυστημα με την οθονη , arm rest 250 και οι χρωματιστοι αεραγωγοι νομιζω 350 μαζι με καποιες επιπλεον χρωματικες λεπτομερειες.
-
Ο χρήστης aris_rom έγραψε:
Το ξερω φιλε μου κι εχω ηδη μαζεψει καποια χρηματα. Απλως δεν ειχα τοτε κλπ κλπ.
Οανω κατω. Ξερει κανεις εαν μπορει να μπει μετα το aluminium pack;Tα πιο πολλα θα σου βγουν τοσο ακριβα που θα δεις και μονος σου οτι δεν αξιζει,εκτος κ αν ασχοληθεις λιγο με ebay,που ολο κ κατι θα βρεις..Με ολο το θαρρος,απο περιεργεια,αφου πηρες ενα αυτοκινητο που δε σε ''γεμιζει'' εφοσον θες να του βαλεις πραγματα,γιατι δε πηγες σε μια πιο φθηνη επιλογη να του βαλεις της παναγιας τα ματια?Ενα ds3,μια mito,ακομα κ ενα cooper..
Κ επιπλεον γιατι πριν το αγορασεις δε ρωτησες στην αντιπροσωπεια αν μετεπειτα μπορεις να του βαλεις αυτα που θες?
Ριξε μια ματια εδω και εδω παντως.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις αρκετα πραγματακια -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το ξερω φιλε μου κι εχω ηδη μαζεψει καποια χρηματα. Απλως δεν ειχα τοτε κλπ κλπ.
Οανω κατω. Ξερει κανεις εαν μπορει να μπει μετα το aluminium pack;Tα πιο πολλα θα σου βγουν τοσο ακριβα που θα δεις και μονος σου οτι δεν αξιζει,εκτος κ αν ασχοληθεις λιγο με ebay,που ολο κ κατι θα βρεις..Με ολο το θαρρος,απο περιεργεια,αφου πηρες ενα αυτοκινητο που δε σε ''γεμιζει'' εφοσον θες να του βαλεις πραγματα,γιατι δε πηγες σε μια πιο φθηνη επιλογη να του βαλεις της παναγιας τα ματια?Ενα ds3,μια mito,ακομα κ ενα cooper..
Κ επιπλεον γιατι πριν το αγορασεις δε ρωτησες στην αντιπροσωπεια αν μετεπειτα μπορεις να του βαλεις αυτα που θες?
Ριξε μια ματια εδω και εδω παντως.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις αρκετα πραγματακιαEdit, οριστε και το τιμονακι αν εννοεις αυτο
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ριξε μια ματια εδω και εδω παντως.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις αρκετα πραγματακιαΣ ευχαριστω φιλε Σωκρατη! Πραγματικα.
Εννοειται οτι θα παιξω και με το ebay.
Οσο για την ερωτηση σου, μουα ρεσε αρκετα το αυτοκινητο και ηθελα το συγκεκριμενο. Οσο για τον εξοπλισμο του εβαλα αυτα που ηθελα και δεν θα μπορουσα(τλχ ευκολα) να τα βαλω μετα και ειπα τα υπολοιπα να τα βαλω μετα την αφιξη του. Ρωτησα και μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι αυτα που θελω να βαλω γινετε να μπουν. Απλως δεν ρωτησα για το aluminium pack.
Θα πεσει ψαξιμο παντως, αυτο ειναι σιγουρο. -
Οκ,σωστο σκεπτικο
Mε ερευνα στο ebay,θα βρεις και καλυτερες τιμες.Ψαξε και στο ebay.de -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Με το καλο να σου ερθει! Εγω θα περιμενω λογικα 2 μηνες! Λοιπον επειδη εκανα αυτη τη βδομαδα την παραγγγελια θυμαμαι να σου πω χοντρικα.. 500 ευρω το δερματινο τιμονι με τις λειτουργιες σε συνδυασμο με το audi concert ηχοσυστημα με την οθονη , arm rest 250 και οι χρωματιστοι αεραγωγοι νομιζω 350 μαζι με καποιες επιπλεον χρωματικες λεπτομερειες.Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Λογικα ναι καπου εκει θα σου παρει εως οτου να ερθει. Αντε με το καλο!!
Ναι καπου εκει ειναι οι τιμες. Το συνολικο ποσο που αναφερεις κι εσυ το εχω μαζεψει και εχω και καποια ακομα αφου θα ειναι και πιο ακριβα.
Στο ιντερνετ οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες βεβαια αν και θελει ψαξιμο.
@ Σωκρατης, ωραιος ρε φιλε, ναι αυτο ειναι. Βρηκα κι ενα αλλο στο ebay.de λιγο πιο φθηνο αναλογικα βεβαια με τις λιρες. -
Παρακαλω! Να σε ρωτησω κατι , μετα απο ποσες μερες απο την παραγγελια ενημερωνεται κανεις για τη βδομαδα παραγωγης;;
-
Φιλε μου θα σε γελασω, ουτε που το θυμαμαι. Ειχα πει στην κοπελα που με εξυπηρετησε να με ενημερωσει, λογικο και επομενο, αλλα δεν θυμαμαι ποσες μερες μετα την παραγγελια με ειδοποιησε.
-
Μαλιστα , καταλαβα. Ειμαι μια εβδομαδα μετα την παραγγελια αλλα δεν εχω καποια ειδοποιηση.
-
Αν θυμάμαι καλά -απο μια άλλη δική μου περίπτωση- υπήρχε ένα 20ήμερο διαστημα ως την πλήρη ενημέρωση.
Audi A1