-
κατοχος Α1 απο τον Ιουλιο
diease 1,6 , 116 αλογαολα τελεια...οικονομικο , αθορυβο στο δρομο
απλα εχω τριγμους στο εσωτερικο ηδη απο το πρωτο εξαμηνο..... -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
απλα εχω τριγμους στο εσωτερικο ηδη απο το πρωτο εξαμηνο.....Ωχ... πραγματικό περίεργο πάντως από την δική μου εμπειρία. Μήπως έχεις κάποιο αντικείμενο κάπου που χτυπάει;
-
οχι...καμια σχεση..
τριζουν 1-2 κομμάτια πλαστικο πανω απο τον αναπτηρα...
πηγα στην Karenta στη Θεσσαλονικη και αναγνωρισαν το προβλημα..
το κρατησαν , το εφτιαξαν αλλα 3 μηνες μετα αρχισε παλι τα ιδια...οχι στον ιδιο βαθμο...αλλα και παλι ειναι εκνευριστικο -
ερωτηση προς συμφορουμητες
εχει ενεργοποιησει κανεις το Navi?
αξιζει τον κοπο;;
σαν χαρτες και σαν περιβαλλον ειναι κατι που δικαιολογει τα 450(!!!) euro που ζηταει η Audi? -
Αγόρασε η μητερα μου το Α1 1.0/90κατι Ultra σπορτμπακ, κάνουν προσοφορές μιας και έρχεται το νεό σύντομα.
Σε μια απο τις επισκέψεις το έκανα και εγω ενα πολυ συντομο τεστ. Εξακολουθεί να ειναι για εμένα το απολυτο allround αυτοκίνητο με πατημα, συμπεριφορά Α3-Α4. Πολιτισμός.
Ομως ενω οδηγουσα πιο παλια το 1.2/85, στο 1.0, ο κινητηρας σίγουρα πιο τραχυς σε σταση και σε κίνηση αλλά πολύ ελαστικός και αρπάζει σχετικά καλά, ωστόσο έχω την εντυπωση και πάλι ο 1.2 έστω και με λιγοτερα άλογα ειχε καλύτερη γραμμικότητα.
Με οθονη/κλιματισμό κλπ αν καταλαβα το δίνουν 17κατι-φευγα. Με αντιστοιχο εξοπλισμο, το 2012 θυμαμαι καναν 20κατι.
Οποιος ενδιαφέρεται, τρέχει να προλάβει. Ασπρα/Μαυρα μόνο έχουν.
Δινει στη καρέντα Α3 εικοσαετίας το οποιο ακόμα ειναι υπόδειγμα συναρμογής ενω ο κινητήρας ακόμα τραβάει όπως τη πρώτη μέρα. Μονο η μιζα είχε θέμα πριν 1 χρόνο και ενα τριξιμο το καθισμα οδηγού οταν πεφτει σε λακούβες. Της ελεγα να παρει κανα Απ που ειναι πιο μικρο, ευκολο μπες/βγες, αλλά μολις μπηκε στο Α1, δύσκολα την έβγαζα, όχι λόγω αρθριτικων, αλλά γατζώθηκε στο τιμόνι. -
Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός Α1 1.4 tfsi 185hp.
Κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:
1.Πήρε το μάτι μου στο αγγλικό forum της Audi ότι κάποια Α1 καίνε λάδι (1λτ ανα 1000km!!!!!) και ότι έχει κάποια θέματα με το σασμάν. Γενικά έχει βγάλει προβλήματα το συγκκεριμένο μοντέλο?
2.Πόσο περίπου πάει το service του? Ανταλλακτικά σφάζουν?
3. Κατανάλωση στο περίπου που κυμαίνεται?
4. Το 1.4 tfsi με τα 122 άλογα, έχει γκαζάκι ή σέρνεται? -
Μακρυά από τον συγκεκριμένο κινητήρα και κιβωτιο...
Και λίγα διάβασες.
Τον αποφεύγεις τον twincharger γενικά...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο 1.4 με τα 122 άλογα, μια χαρά κινητήρας είναι, αξιόπιστος ενγένει και στο ελαφρύ αμάξωμα του Α1 πετάει.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός Α1 1.4 tfsi 185hp.Κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:
1.Πήρε το μάτι μου στο αγγλικό forum της Audi ότι κάποια Α1 καίνε λάδι (1λτ ανα 1000km!!!!!) και ότι έχει κάποια θέματα με το σασμάν. Γενικά έχει βγάλει προβλήματα το συγκκεριμένο μοντέλο?
2.Πόσο περίπου πάει το service του? Ανταλλακτικά σφάζουν?
3. Κατανάλωση στο περίπου που κυμαίνεται?
4. Το 1.4 tfsi με τα 122 άλογα, έχει γκαζάκι ή σέρνεται?Πόσο βγαίνει περίπου το 1.4 με τα 185 έτσι από περιέργεια;
-
Έχει ακουστεί τίποτα για πιθανώς diesel κινητήρες στο νέο Α1?
-
Οκ κι άλλη ερώτηση, ξέρει κανείς να βγήκε το προηγούμενο μοντέλο με χιλιαρι στα 116 άλογα? Γιατί εδώ η καρεντα πουλάει ένα μεταχειρισμένο που έχει αυτά τα στοιχεία...
https://www.car.gr/23688275-audi-a1-1-0l-tfsi-116ps-sb-s-tronic
Είχε κανείς θέματα με το αυτόματο κιβώτιο?
Audi A1