-
-
βλεπω συντομα το giuseppe busso να γινεται august horch..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
βλεπω συντομα το giuseppe busso να γινεται august horch..H Αudi με καλεί
-
Βάλτο στο αθόρυβο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βάλτο στο αθόρυβο!Τρολάρισμα μεν, πετυχημένο δε
-
-
Καλησπέρα!
Το centre arm rest έχει ενιαίο αποθηκευτικό χώρο εντός ή έχει χωρισμένους μικρούς χώρους ;
Ποιά η τιμή του από αντιπροσωπεία ; -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Καλησπέρα!Το centre arm rest έχει ενιαίο αποθηκευτικό χώρο εντός ή έχει χωρισμένους μικρούς χώρους ;
Ποιά η τιμή του από αντιπροσωπεία ;Μη το βαλεις, τριζει...
-
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Καλησπέρα!
Το centre arm rest έχει ενιαίο αποθηκευτικό χώρο εντός ή έχει χωρισμένους μικρούς χώρους ;
Βάλτο.-
Δεν πειράζει που τρίζει.Έτσι κι αλλιώς σε τρία χρόνια θα τρίζει όλο το αυτοκίνητο,
εσύ θα ασχολείσαι με το να συμπληρώνεις λάδια (1λτ/100χιλ=φυσιολογικο )
ή να αλλάζεις τους γρύλους στα παράθυρα.Το τελευταίο που θα σε νοιάζει θα είναι το αρμρέστ
Vorspruch durch technik λέμε
-
Ενιαιο χωρο εχει εσωτερικα. Ειναι παρα πολυ βολικο, δεν το πιστευα εως προχθες που οδηγησα ενα Α1 1.4 με το arm rest(αυτοκινητο που μου εδωσαν απο την αντιπροσωπεια) και επαθα την πλακα μου. Αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τριζει οπως λεει κι ο φιλος και ημουν πολυ επιφυλακτικος. Κι ομως δεν ετριζε ουτε στο ελαχιστο. Το αυτοκινητο ηταν του 2010 με 40.000 χλμ και ειναι μονο για test drive και αυτοκινητο αντικαταστασης οποτε οπως φανταζεσαι εχει περασει τα παντα.
Το κουναγα, το πιεζα, τιποτα αυτο σταθεροτατο.
Πλεον το κοιταω και εγω για να το βαλω στο δικο μου καθως ειναι απιστευτα βολικο, σταθερο και προσφερει και χωρο αποθηκευσης. Η αποψη μου ειναι βαλτο. Εγω προσωπικα θα το βαλω. -
Ο χρήστης aris_rom έγραψε:
Το αυτοκινητο ηταν του 2010 με 40.000 χλμ και ειναι μονο για test drive και αυτοκινητο αντικαταστασης οποτε οπως φανταζεσαι εχει περασει τα παντα.Άμα έχει 40 ολόκληρες χιλιάδες χιλιόμετρα πάει να πεί ότι είναι καλό
-
Ο χρήστης pankalos έγραψε:
Καλησπέρα!
Βάλτο.-
Δεν πειράζει που τρίζει.Έτσι κι αλλιώς σε τρία χρόνια θα τρίζει όλο το αυτοκίνητο,
ή να αλλάζεις τους γρύλους στα παράθυρα.Το τελευταίο που θα σε νοιάζει θα είναι το αρμρέστ
Λες κ το φλιτζάνι?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Καλησπέρα!
Βάλτο.-
Λες κ το φλιτζάνι?
Θεωρείς ότι το να μαντέψει κάποιος τη συμπεριφορά των προ'ι'όντων του ρημαδογκρούπ θέλει τέτοιες ικανότητες;
-
Βάλτο.-
Έχεις προσωπική εμπειρία? Γιατί αντί να τον ρωτήσεις τον άνθρωπο πώς του φαίνεται το αυτοκίνητο μέχρι τώρα,κοροϊδεύεις την επιλογή του? Για να βάλουμε λίγο μυαλό.Τόσα περνάμε κάθε μέρα,δε χρειάζεται να μιλάει έτσι ο ένας στον άλλο για ασήμαντα πράγματα
-
Προβληματα που εχει ο κοσμος που και που. Φιλε μην ακους, αν σ αρεσει βαλτο εγω σου ειπα την αποψη μου. Πηγαινε δες το και σε ενα Α1 σε καμια αντιπροσωπεια και εισαι κυριλε.
Ειναι πολυ ευκολη η εγκατασταση του παντως ακομα και μονος σου να το κανεις. -
Βάλτο.-
Αντί να ρίχνεις χολή για οποιοδήποτε αυτοκίνητο του vag, έχεις βρει μπροστά σου, θες να μας προτείνεις καμία εναλλακτική?
-
Τρομερά βόλεϊ κος ο τεμπελης για ταξίδι στην εθνική
Μεγάλη ανάσα ο χώρος που προσφέρει, ειδικά σε μικρά οχήματα ....
Αν δεις οτι τρίζει του πατάς σπρέι σιλικονης και είσαι έτοιμος -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
...θες να μας προτείνεις καμία εναλλακτική?Δύο!
Ότι πάρεις τεσσεράμισι χιλιάρικα!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3441017/ σε ζμπόρ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3439133/ σε κούρσαΈχω και Das Auto με τρία εφτακόσα
http://www.saravalaki.gr/metaxirismena_ ... php?id=144γκρούπ ύμπερ άλλες
-
...θες να μας προτείνεις καμία εναλλακτική?
Δύο!
Ότι πάρεις τεσσεράμισι χιλιάρικα!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3441017/ σε ζμπόρ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3439133/ σε κούρσααλλά πάντα γκρούπ
Μπραβο φιλε!!! Πως δεν τα ειχα σκεφτει.. Να σαι καλα!!
Audi A1