-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υπάρχει και το Μ40 κιβωτιο το όποιο μάλιστα βγαίνει και σε MTA και δεν θα είχε πρόβλημα με την ροπή.Το πρόβλημα είναι ότι τα ΜΤΑ κιβώτια τα 'απεχθάνονται' συγκεκριμενές αγορές (όπως για παράδειγμα η ιαπωνική)...οπότε δεν θα ήταν η καταλληλότερη επιλογή.Το λάθος για παράδειγμα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτόματης 159 1,8Di (με το AISIN της Delta)....όπως και το αντίστροφο για τη Delta.
YΓ.Ας τα μεταφέρει όλα αυτά κάποιος στην κατάλληλη ενότητα.
-
Τελικά ποια θα είναι η τελική μορφή & οι διαστάσεις του ξέρουμε?
Θεωρητικά μπαίνει μπροστά η παραγωγή στο εργοσατάσιο του Α3 & του Polo στο Βέλγιο από Οκτωβριο... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τελικά ποια θα είναι η τελική μορφή & οι διαστάσεις του ξέρουμε?
Θεωρητικά μπαίνει μπροστά η παραγωγή στο εργοσατάσιο του Α3 & του Polo στο Βέλγιο από Οκτωβριο...Σκέψου ένα Α4 hatchback με φώτα πίσω όπως το Q5 και διαστάσεις όμοιες με του polo. Προσπάθησε να δεις όσο πιο καθαρά γίνεται αυτή τη μορφή στο μυαλό σου και θα ξέρεις πως θα είναι το Α1.
-
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει α1 τουλάχιστον άμεσα τώρα που κατέβασε και το α3 στα 1.2 λίτρα.
-
Ορίστε και τα μουλάρια...
2πορτο για αρχή και δείχνει να είναι πολύ κοντά στο προτότυπο...
http://www.worldcarfans.com/10910162247 ... first-time
-
Αρχισε να κοβει βολτες και το προτοτυπο για το Α1.
http://www.worldcarfans.com/10910162247 ... first-time -
υπαρχει ηδη σχετικο θεμα
viewtopic.php?f=8&t=17026&start=255 -
http://consumerguideauto.howstuffworks. ... udi-a1.htm
το άρθρο λέει ότι θα βγει με τον 1.4 στα 168 h.p.
-
καποιο κτηνακι να αναταγωνιστει το cooper s works θα βγει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπαρχει ηδη σχετικο θεμα
viewtopic.php?f=8&t=17026&start=255Σορυ αλλα το εψαχνα και δεν το εβρισκα.
Λεω και εγω κανεναν δεν τον ενδιαφερει το α1 -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
υπαρχει ηδη σχετικο θεμα
viewtopic.php?f=8&t=17026&start=255Σορυ αλλα το εψαχνα και δεν το εβρισκα.
Λεω και εγω κανεναν δεν τον ενδιαφερει το α1ηταν λιγα ποστ πιο κατω
απλα το ψαχτιρι του φορουμ θελει συνηθεια..
και στα 'Α' εχει σημασια αν ειναι αγγλικα ή ελληνικα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2010-audi-a1.htmτο άρθρο λέει ότι θα βγει με τον 1.4 στα 168 h.p.
προφανώς εννοεί τον γνωστό τουρμποκομπρεσοράτο με τα 170ps (αυτοί οι Άγγλοι έχουν μια μανία να αναφέρονται στα hp που κανεί περίπου δε χρησιμοποιεί πια στην Ευρώπη)... είναι ο κινητήρας που οι γνωστές Κασσάνδρες προέβλεπαν την κατάργησή του μετά την έλευση του μονοτούρμπινου των 122ps...
φυσικά κάτι έχω ακούσει για περαιτέρω τούρμπισμα του 14άρη tsi ώστε να φτάσει στα 200-210ps για το πιο δυνατό Α1...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
προφανώς εννοεί τον γνωστό τουρμποκομπρεσοράτο με τα 170ps (αυτοί οι Άγγλοι έχουν μια μανία να αναφέρονται στα hp που κανεί περίπου δε χρησιμοποιεί πια στην Ευρώπη)... είναι ο κινητήρας που οι γνωστές Κασσάνδρες προέβλεπαν την κατάργησή του μετά την έλευση του μονοτούρμπινου των 122ps...φυσικά κάτι έχω ακούσει για περαιτέρω τούρμπισμα του 14άρη tsi ώστε να φτάσει στα 200-210ps για το πιο δυνατό Α1...
καλά μωρέ 2 άλογα είναι
1.4 με 200 p.s???? καλο ακούγεται
έχεις διαβάσει κάτι συγκεκριμένο?
-
μιλάω για το φημολογούμενο S1 (καμιά σχέση με το θρυλικό Quattro)...
υπάρχουν σχετικές αλλά όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
μιλάω για το φημολογούμενο S1 (καμιά σχέση με το θρυλικό Quattro)...υπάρχουν σχετικές αλλά όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες...
αν δεν ειναι 4κουνα (που σε αυτο το πατωμα δεν εχω ακουσει κατι για 4κινηση) καλο ειναι να μην φερει το λογοτυπο s
οπως δεν ονομασαν και την 135 Μ1
πρεπει να υπαρχουν και καποια ορια -
Συμφωνώ - αλλά από ότι φαίνεται το νέο Cross Polo δεν θα μείνει στην επίφαση off-road όπως το τελευταίο (αυξημένη απόσταση από το έδαφος με 45άρια λάστιχα!!!) αλλά θα έχει και τετρακίνηση...οπότε, καθώς στο Group όπως και στο στρατό οι κινήσεις, ως γνωστόν, είναι ομαδικές λογικά θα τη δούμε την τετρακίνηση
-
αν ειναι ετσι μαλιστα..το cross polo το προηγουμενο ηταν αισχος..ειχε και αυτα τα γελοια πλαστικα τα οποια διαλυονταν με το νυχι σου..
αυτο ουτε για χωματοδρομο δεν ηταν ...
μια φορα σε μια αντιπροσωπεια ρωτησα : μα ποιος αγοραζει αυτο το τερας και μου ειπε οτι το ζητανε αρκετοι..και μετα απο λιγο ηρθε ενας που το κοιταζε σοβαρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν ειναι ετσι μαλιστα..το cross polo το προηγουμενο ηταν αισχος..ειχε και αυτα τα γελοια πλαστικα τα οποια διαλυονταν με το νυχι σου..αυτο ουτε για χωματοδρομο δεν ηταν ...
μια φορα σε μια αντιπροσωπεια ρωτησα : **μα ποιος αγοραζει **αυτο το τερας και μου ειπε οτι το ζητανε αρκετοι..και μετα απο λιγο ηρθε ενας που το κοιταζε σοβαρα
1ο αυτοκίνητο σε φανταζέ χρωματάκι από κοριτσάκια .
-
Πάντως λείπει ένα πραγματικό μικρομεσαίο με τρελά γκάζια και τετρακίνηση! Να μην χρειάζεται να ανέβεις στα 4,2 μέτρα (και στα 1400+ κιλά) ρε παιδί μου. Καλώς να έρθει
-
μια χαρα μικρο ειναι το Α3... το βαζω διπλα στη μιτο φιλου μου και λεω ετσι οπως εχουν γινει τα μικρα και τα μικρομεσαια παλι καλα που ειμαι μονο τοσο...
Audi A1