-
Audi A1 Quattro
-
DSG? θα΄ναι χειροκίνητο... τώρα κακό ή καλό είναι αυτό? ή θα πουν ότι λόγο ζήτησης θα βγάλουν 333 επιπλέον με το ημιαυτόματο?
-
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Είμαι καινούργια στο φόρουμ!
Αφού παιδεύτηκα αρκετά στο να αποφασίσω τι μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο να διαλέξω, κατέληξα στο Α1!!!
Αφού στην αρχή πήγα για twinair αλλά θεωρώ οτι τα 15000 είναι πολλά και οι χώροι 0..
Το θέλω για μικρές μετακινήσεις εντός πόλεως, σχολεία τα μικρά κλπ!
Το παρήγγειλα λοιπόν την Παρασκευή και αναμένω!!!
Μου βγήκε 17.300 Απο 19.400 με κάτι ανούσια extra που είχε το ένα και μοναδικό ετοιμοπαράδοτο που βρήκα τελική τιμή με πινακίδες, τέλη κλπ! 1.200κβ 86 άλογα.Πάντως απο τα λίγα που διάβασα δεν σας είδα και πολύ fan.. Και με βάλατε σε σκέψεις..
-
Αυτό είναι το γαλάζιο του Αιγαίου?
-
επενδυση το Α1...
-
Ο χρήστης paros99 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Αφού παιδεύτηκα αρκετά στο να αποφασίσω τι μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο να διαλέξω, κατέληξα στο Α1!!!Ψώνισες από σβέρκο
Αφού στην αρχή πήγα για twinair αλλά θεωρώ οτι τα 15000 είναι πολλά και οι χώροι 0..
Μου βγήκε 17.300 Απο 19.400 με κάτι ανούσια extra που είχε το ένα και μοναδικό ετοιμοπαράδοτο που βρήκα τελική τιμή με πινακίδες, τέλη κλπ! 1.200κβ 86 άλογα.E ναι τα 15κ για fiat είναι πολλά για το Α1 τσάμπα πράμα.....
Πάντως απο τα λίγα που διάβασα δεν σας είδα και πολύ fan.. Και με βάλατε σε σκέψεις..
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι στον στάνταρ εξοπλισμό?
-
Για Fiat όχι τα 15 αλλά και τα 5Κ είναι πολλά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Αφού παιδεύτηκα αρκετά στο να αποφασίσω τι μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο να διαλέξω, κατέληξα στο Α1!!!Ψώνισες από σβέρκο
Μου βγήκε 17.300 Απο 19.400 με κάτι ανούσια extra που είχε το ένα και μοναδικό ετοιμοπαράδοτο που βρήκα τελική τιμή με πινακίδες, τέλη κλπ! 1.200κβ 86 άλογα.E ναι τα 15κ για fiat είναι πολλά για το Α1 τσάμπα πράμα.....
Πάντως απο τα λίγα που διάβασα δεν σας είδα και πολύ fan.. Και με βάλατε σε σκέψεις..
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι στον στάνταρ εξοπλισμό?
+1000
Το Α1 δεν το πουλανε, το χαριζουν
-
Καλημέρα και πάλι!
Ευχαριστω για την υποδοχή βρε!!!!!!!
Ολοι βλέπω είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε! Να 'στε Καλα!
Επειδή βλέπω πέφτει πολυ ειρωνία στο όλο θέμα, αποχωρω!!!!
Θεώρησα ότι επειδή το θέμα έχει να κάνει με το Α1 θα έπαιρνα ώριμες και χρήσιμες
Απαντήσεις! Τώρα αν εσας σας αρέσει να κάνετε πλακιτσα, ευχαριστω έχω και πιο ενδιαφέροντα
Πράγματα να κάνω!Φιιλικα Ναταλια!
-
Κανε υπομονη μια εβδομαδα μεχρι την παραλαβη και κοιτα μετα να το χαρεις.
Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ... ποιος ο λογος επιβεβαιωσης της επιλογης σου! Με το καλο, καλοριζικο, υπομονη, κουραγιο, αν το πηρες σε γαλαζιο μακρυα απο την θαλασσα, καλοταξιδο, περαστικα κλπ θα λαμβανες μονο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κανε υπομονη μια εβδομαδα μεχρι την παραλαβη και κοιτα μετα να το χαρεις.
Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ... ποιος ο λογος επιβεβαιωσης της επιλογης σου! Με το καλο, καλοριζικο, υπομονη, κουραγιο, αν το πηρες σε γαλαζιο μακρυα απο την θαλασσα, καλοταξιδο, περαστικα κλπ θα λαμβανες μονο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα τώρα με κάνετε να μετανιωσω... Δλδ τέτοια πατάτα διαλεξα;;; Σήμερα θα δώσω την προκαταβολή, γιατι την παρασκευη μέχρι να εγκριθεί η χρηματοδότηση έφτασε απόγευμα.. Εκανα λαλακια;;;
Είδα και το polo και η απλή απλή έκδοση έχει 14400.. Πάλι πολλα δεν είναι;; -
Καλή ή κακή επιλογή δεν θα σου πει (και δεν πρέπει να σου πει) κανένας αν είναι. Εχεις ήδη φτασει στην παραγγελία και το θεμα είναι εσενα να σου αρέσει και να καλύπτει τις αναγκες σου. Και μη ξεχνάς βέβαια ότι εσύ το πληρώνεις!
Προσωπικά το βρίσκω ακριβό (υπερτιμημένο βασικά) για supermini, καλό για Audi και συμπαθητικο σε εμφάνιση.Γενικά παντως δεν είναι απο τα αγαπημένα του forum αλλά αυτό δεν αποτελεί ένδειξη καλού ή κακού αυτοκινήτου!
-
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι το Α1,εφοσον αυτο σου αρεσε,αυτο να παρεις,μην επηρεαζεσαι απο αλλες αποψεις...
Το Α1 ουσιαστικα πασχει απο το κλασσικο προβλημα απο το οποιο πασχουν ολα τα σχετικα οικονομικα audi...Θεωρειται γενικα οτι δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω απο το αντιστοιχο vw ή αλλη μαρκα στο αγοραστικο κοινο.Δηλαδη οτι δεν αξιζει τα επιπλεον χρηματα σε σχεση με το polo πχ...To ιδιο συμβαινει και με το δικο μου Α3.Ωστοσο δεν μετανιωσα ουτε μια στιγμη τα τελευταια χρονια που δεν προτιμησα το αντιστοιχο golf.
Στα του αυτοκινητου τωρα γιατι τα παραπανω ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικες θεσεις.
Ειναι ενα επαρκεστατο σε χωρους αυτοκινητο που θα σε βολεψει στις καθημερινες σου αναγκες.
Εχει τη καλυτερη ποιοτητα καμπινας απο οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο της κατηγοριας.
Το μοτερ του ειναι πολυ οικονομικο και πολυ ροπατο για μετακινησεις εντος πολης ενω δεν θα δυσκολευτεις και εκτος των τειχων.
Οποια χρηματα δωσεις παραπανω τωρα πολυ πιθανον ενα μεγαλο μερος τους να τα παρεις πισω οταν ερθει ο καιρος να το πουλησεις.
Θεωρω οτι η εμφανιση του απογειωνεται με τα xenon-led φωτα μπροστα και μια τετραδα 17αρες ζαντες,αληθεια ποια εκδοση επελεξες και με ποια extra? (Για να σου πουμε τι αξιζει να βαλεις και τι οχι).Εχω διαβασει για ορισμενα προβληματα νεοτητας.Αυτο συμβαινει σε καθε αυτοκινητοβιομηχανια και σε καθε audi...Μπορει να τα αντιμετωπισεις,μπορει και οχι.Ωστοσο η audi στο θεμα των εγγυησεων ειναι αρκετα αξιοπιστη και σου αλλαζει οτιδηποτε χρειαστει χωρις να χρειαστει να παρακαλεσεις.(εφοσον υπαρχει αποδεδειγμενα προβλημα)
Εγω ευχομαι καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο και επαναλαμβανω.Εαν σου αρεσει προχωρησε το.Σημασια εχει να χαιρεσαι οταν βλεπεις το αμαξι σου το πρωι και οχι να κοιτας με στεναχωρια στο φαναρι το διπλανο Α1 και να λες στον εαυτο σου ''γιατι δεν το αγορασα?''
Αληθεια,τι χρωματακι το βρηκες?
-
Cosneo και Jim A3 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας!!!
Η αλήθεια είναι οτι τα τελευταία 10 χρόνια που έχω πάρει δίπλωμα έχω αλλάξει 7 αυτοκίνητα και αυτό θα είναι το 8ο!!!
Ασχολούμαι πολύ με το θέμα και είμαι λάτρης του ωραίου και του διαφορετικού!
Και το fiat 500 είχα και ήταν απίστευτο αμαξάκι!!!
Πιο πολύ μπήκα γιατί ήθελα να μάθω για θέματα προβλημάτων κλπ γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω Γερμανικό εκτός απο το smart που είχα!
Είδα και το polo οπως είπα και πριν αλλά στην έκδοση που το ήθελα είχε 16.500 και εμφανισιακά δεν μου λέει τίποτα!
Γιαυτό κατέληξα στο Α1. Το θέμα των χρημάτων είναι γνωστό, είναι ακριβό αυτοκίνητο αλλά όπως είπε και o Jim δεν ήθελα να πάρω κάτι και να λέω μετά γιατί δεν πήρα αυτό για 1000 ή για 2000 ευρώ παραπάνω..Τώρα επειδή το βιάζομαι δεν είχα επιλογές γιατί μου βρήκαν μόνο ένα ετοιμοπαράδοτο στην οικονομική έκδοση..!
Τα extra που έχει είναι καθρέπτες στο χρώμα το αμαξώματος, τα καθίσματα έχουν μηχανισμό και σύρονται μπροστά, δερμάτινο τιμόνι και η μπάρα απο πάνω είναι βαμμένη λευκή.. Τίποτα σπουδαίο δλδ.
Το χρώμα είναι αυτό
Όχι οτι τρελαίνομαι αλλά δεν με χαλάει κιόλας!
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
To ιδιο συμβαινει και με το δικο μου Α3.Ωστοσο δεν μετανιωσα ουτε μια στιγμη τα τελευταια χρονια που δεν προτιμησα το αντιστοιχο golf.Επειδή έχω και εγώ στο νου μου, το Sportback εσύ ποιο A3 έχεις;
Το έχεις καιρό; Από τριγμούς και ποιότητα κατασκευής πως τα πάει;Γιαυτό κατέληξα στο Α1.
Καλοτάξιδο. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε.
-
Τα extra που έχει είναι καθρέπτες στο χρώμα το αμαξώματος, τα καθίσματα έχουν μηχανισμό και σύρονται μπροστά, δερμάτινο τιμόνι και η μπάρα απο πάνω είναι βαμμένη λευκή.. Τίποτα σπουδαίο δλδ.
Το χρώμα είναι αυτό
Όχι οτι τρελαίνομαι αλλά δεν με χαλάει κιόλας!
Tωρα τους δινεις τροφη για σχολια..... (και δωρο το τασακι που λενε...)
Το χρωμα ειναι παρα πολυ ομορφο και διαφορετικο.Εχω παρομοιο χρωμα στο Α3 και ειδικα οταν ειναι καθαρο η περλα του δειχνει ωραια στο φως.
Εφοσον ειχες fiat 500 δεν υπαρχει λογος να ξαναπαρεις.Εφοσον παλι γραφεις οτι αλλαζεις αυτοκινητα καθε 1-1.5 χρονο δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να περιμενεις 5-6 μηνες για να σου ερθει ενα Α1 οπως ακριβως το επιθυμεις.
Kαι εγω θα το προτιμουσα σε σχεση με το polo.Τη ΜiTo την ειδες?Για προβληματα νεοτητας καλυτερα να απευθυνθεις στα εξειδικευμενα audofora νομιζω θα βρεις 2-3 κοταχους...Πιο πολυ για τριγμους εχω διαβασει να παραπονιουνται παντως.
Να και μερικες ακομα φωτογραφιες . -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
To ιδιο συμβαινει και με το δικο μου Α3.Ωστοσο δεν μετανιωσα ουτε μια στιγμη τα τελευταια χρονια που δεν προτιμησα το αντιστοιχο golf.
Επειδή έχω και εγώ στο νου μου, το Sportback εσύ ποιο A3 έχεις;
Το έχεις καιρό; Από τριγμούς και ποιότητα κατασκευής πως τα πάει;Γιαυτό κατέληξα στο Α1.
Καλοτάξιδο. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε.
Exω το τριπορτο απο τον οκτωβριο του 2004.Απο απτη ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικο.Καποιοι τριγμοι εμφανιζονται κατα καιρους,συνηθως διορθωνονται απο μενα εν τη γεννεσει τους,καποιοι αλλοι οπως πχ ενα τσικ τσικ απο το προεντατηρα της ζωνης του οδηγου ειναι εκνευριστικοι και δυσκολο να λυθουν.Γενικα παντως ειναι καλη η ποιοτητα του.Φυσικα χρειαζεται και την αναλογη προσοχη χρησης απο μερους σου.Για μεταχειρισμενο ή καινουριο σκεφτεσαι?Αν προκειται για καινουριο η εκδοση sline plus σε 1.2 και 1.4 πραγματικα αξιζει.Καλυτερα να μεταφερθουμε βεβαια στο topic των audi.(εδω ειναι εξειδικευμενο για το Α1. )
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Καλυτερα να μεταφερθουμε βεβαια στο topic των audi.(εδω ειναι εξειδικευμενο για το Α1. )viewtopic.php?f=15&t=21480&p=2427093#p2427093
-
paros99 Καλως ήρθες στο φορουμ. Το Α1 αφου σου αρεσει εσενα καλα εκανες και το πηρες. Συγγνωμη εκ μερους μου για την υποδοχη.
Υ.Γ. Δεν αντεχω αλλο, θα το πω
Τα extra που έχει είναι καθρέπτες στο χρώμα το αμαξώματος, τα καθίσματα έχουν μηχανισμό και σύρονται μπροστά, δερμάτινο τιμόνι και η μπάρα απο πάνω είναι βαμμένη λευκή.. Τίποτα σπουδαίο δλδ.Ετσι και υποψιαστω οτι σου εκαναν δωρο και τις λαμπες στα φωτα, θα πηδηχτω απ'το παραθυρο
-
Εγώ σας το είπα ΑΝΟΥΣΙΑ EXTRA!!!! Του είπα και για δώρο συναγερμό και parcatronic και μου είπε οκ για τα parcatronic αλλά το συναγερμό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 130 ευρώ το μηχανισμό και να μου τον βάλουν δωρεάν (κανονικά έχει 250)
Audi A1