-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Φαντασου το 185αρι πόσο θα βγαίνει με τα έξτρα...
Και χωρίς τα έξτρα αυτά τα αυτοκίνητα είναι άχρηστα....Από τα έξτρα που πήρε ο φίλος από πάνω, τι δεν έχει το 185 και είναι άχρηστο? Τα 10 ηχεία?
Ελπίζω στο 185άρη να τα έχει στον στανταρ εξοπλισμό τα 10 ηχεία.
-
Παιδια sorry που σας κρατησα σε αγωνια. Δεν το εκανα επιτηδες ,απλα σημερα ειχα πολυ τρεξιμο. Λοιπον το αμαξι βγηκε τελικη τιμη 25.200 ευρω με το κλειδι στο χερι, χωρις αποσυρση αλλα με αρκετα ...σκληρο παζαρι
-
Καλορίζικαι και καλά χιλιόμετρα...
Οι υπόλοιποι μην τρελαίνεσται με τα 10-20-30 ηχεία...
Απλά πρόκειται για διαιρούμενα ηχεία με το mid π.χ. στην πόρτα και το tweeter ποιό ψηλά τοποθετημένο αλλά μετριούνται από τους αντιπρόσωπους το καθένα χωριστά...Τα «10» ηχεία λοιπόν στην ουσία ΔΕΝ είναι 10 full range speakers αλλά 2 διαιρούμενα μπροστά, 2 διαιρούμενα πίσω, ένα κεντρικό στο ταμπλό και το sub πίσω στον θόλο.
-
Μια απαραιτητη διευκρινηση: το αμαξι βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο στο τελωνειο με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο( οχι οτι με χαλασαν τα περισοτερα extras που ειχε). Αυτος αλλωστε ηταν και ο κυριωτερος λογος που 'σηκωνε' αρκετο παζαρι η τιμη. Βεβαια για να πω την αληθεια θα προτιμουσα π.χ τα xenon απο τους αισθητηρες βροχης και φωτων ή το πληρες αποθηκευτικο πακετο, αλλα τι να κανεις; C'est la vie !!
-
Που εξαφανιστηκατε ολοι , βρε συνφορουμιτες;
-
Μετα απο καμια 250αρια (ολα κι )ολα) χλμ εντος πολης μερρικες παρατηρησεις :1 Το Α1 ειναι αρκετα σβελτο και ελισσεται καλα σε συνθηκες αστικων μετακινησεων.
2. Παταει καλα στο δρομο αν και η σπορ αναρτηση που φοραει σε συνδυασμο με τα χαμηλοπροφιλα λαστιχα δεν απορροφουν και τελεια τις εντονες λακουβες (τουτεστιν κοπαναει λιγο ξερα)
3.Η ρυθμιση του S-tronic στη θεση D δινοντας πολυ εμφαση στην οικονομια , με απαλη πιεση στο γκαζι (ωστε να αποφυγεις το kick down) δεν σε αφηνει να καταλαβεις τα 122 αλογα του κινητηρα. Στη θεση S τα πραγματα 'αγριευουν',
με την καλη εννοια.
4. Με ανοικτο παραθυρο ακουγεταιενα ελαφρυ 'τριξιμο' - 'ξεφυσημα' απο τις αναρτησεις οταν περναω απο εντοναες λακουβες.Το οδηγησα μαζι με καποιον τεχνικο που μου ειπε οτι αυτο που ακουγεται ειναι φυσιολογικο και οτι τα αμαξι πρεπει να κανει καποια χλμ.για να 'πατησει'. Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που ειπε η με δουλευει. Θα το παρακολουθησω για τα επομενα χλμ. και θα το ξαναδω το θεμα.
Γενικα θα ελεγα οτι οι πρωτες εντυπωσεις μεχρι τωρα ειναι πολυ ικανοποιητκες.Ελπιζω να μπορεσω να τω δω και σε συνθηκες εκτος πολης συντομα. -
Ο χρήστης audifun έγραψε:
- Με ανοικτο παραθυρο ακουγεταιενα ελαφρυ 'τριξιμο' - 'ξεφυσημα' απο τις αναρτησεις οταν περναω απο εντοναες λακουβες.Το οδηγησα μαζι με καποιον τεχνικο που μου ειπε οτι αυτο που ακουγεται ειναι φυσιολογικο και οτι τα αμαξι πρεπει να κανει καποια χλμ.για να 'πατησει'. Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που ειπε η με δουλευει. Θα το παρακολουθησω για τα επομενα χλμ. και θα το ξαναδω το θεμα.
ετσι κανουν ολα τα αμορτισερ στα vw. Δεν ειναι προβλημα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- Με ανοικτο παραθυρο ακουγεταιενα ελαφρυ 'τριξιμο' - 'ξεφυσημα' απο τις αναρτησεις οταν περναω απο εντοναες λακουβες.Το οδηγησα μαζι με καποιον τεχνικο που μου ειπε οτι αυτο που ακουγεται ειναι φυσιολογικο και οτι τα αμαξι πρεπει να κανει καποια χλμ.για να 'πατησει'. Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που ειπε η με δουλευει. Θα το παρακολουθησω για τα επομενα χλμ. και θα το ξαναδω το θεμα.
Έτσι θα κάνει και μετά από 6 χρόνια, αν το κρατήσεις τόσο καιρό.
Το δικό μου ακόμα ακούγεται και είναι από τα αμοτρισέρ αερίου/λαδιού που είναι εξοπλισμένο το αμάξι.Επίσης ενδέχεται όταν είσαι σταματημένος μέσα σε γκαράζ ή πυλωτή (με τον κινητήρα να λειτουργεί) αν στρίψεις το τιμόνι τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά να ακουστεί ένα τρίξιμο από τις αναρτήσεις.
Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ανάρτησης και όχι πρόβλημα επίσης. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έτσι θα κάνει και μετά από 6 χρόνια, αν το κρατήσεις τόσο καιρό.
Το δικό μου ακόμα ακούγεται και είναι από τα αμοτρισέρ αερίου/λαδιού που είναι εξοπλισμένο το αμάξι.Επίσης ενδέχεται όταν είσαι σταματημένος μέσα σε γκαράζ ή πυλωτή (με τον κινητήρα να λειτουργεί) αν στρίψεις το τιμόνι τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά να ακουστεί ένα τρίξιμο από τις αναρτήσεις.
Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ανάρτησης και όχι πρόβλημα επίσης.Τωρα με κουφανατε ρε παιδια.Οταν το εκανα test drive δεν θυμαμαι να ακουγα κανενα τετοιο ηχο.
-
Ένας γνωστός μου έχει το Α1 και ομολογώ ότι είναι πανέμορφο απλά. Η Audi έφτιαξε ένα
αριστούργημα που κοσμεί πλέον την μικρή κατηγορία.Ο θόρυβος στις αναρτήσεις δεν μου ακούγεται για φυσιολογικός μιας κ δεν έχω ακούσει
τίποτα στο παραπάνω Α1. Η δικαιολογία δε του μηχανικού ''Άστο να πατήσει...'' με κάνει
και αναρωτιέμαι ''Για πόσο ηλίθιους μας περνάν αυτοί με τις φόρμες που κάνουν στέκι στις αντιπροσωπείες;'' -
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Ένας γνωστός μου έχει το Α1 και ομολογώ ότι είναι πανέμορφο απλά. Η Audi έφτιαξε ένα
αριστούργημα που κοσμεί πλέον την μικρή κατηγορία.Ο θόρυβος στις αναρτήσεις δεν μου ακούγεται για φυσιολογικός μιαςο κ δεν έχω ακούσει
τίποτα στο παραπάνω Α1. Η δικαιολογία δε του μηχανικού ''Άστο να πατήσει...'' με κάνει
και αναρωτιέμαι ''Για πόσο ηλίθιους μας περνάν αυτοί με τις φόρμες που κάνουν στέκι στις αντιπροσωπείες;''Τωρα που το σκεφτομαι ,νομιζω οτι το Α1 που εκανα test drive δεν φορουσε τη sport αναρτηση (ηταν το 1.2). Μηπως το 'προβλημα' οφειλεται εκει;
Εχω την εντυπωση οτι η sport αναρτηση ειναι βασικος εξοπλισμος στο 1.4. -
Αν το Α1 έχει έκδοση ambition, δεν ξέρω αν λέγεται έτσι, τότε θα φοράει άλλη ανάρτηση από το απλό.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν το Α1 έχει έκδοση ambition, δεν ξέρω αν λέγεται έτσι, τότε θα φοράει άλλη ανάρτηση από το απλό.Οντως η εκδοση ειναι η ambition, συνεπως εχει την sport αναρτηση σε αντιθεση με την εκδοση attraction που φοραει την 'απλη'. Το θεμα ειναι αν αυτο δικαιολογει την υπαρξη του 'τριξιματος' που προανεφερα, κι αν μπορεις να πεισεις τον τεχν.συμβουλο οτι ... δεν εισαι ελεφαντας.
-
Άλλο πράγμα το τρίξιμο και άλλο το ελαφρύ φσιτ-φσιτ από τα αμορτισέρ, το οποίο το έχω ακούσει σε πολλά VAG και το βρίσκω ως και χαριτωμένο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο πράγμα το τρίξιμο και άλλο το ελαφρύ φσιτ-φσιτ από τα αμορτισέρ, το οποίο το έχω ακούσει σε πολλά VAG και το βρίσκω ως και χαριτωμένο.Θα προσπαθησω να το οδηγησω σε οσο πιο ησυχους δρομους με λακκουβες ,με ανοιχτο παραθυρο και 'κρεμασμενος' εξω για να καταλαβω καλυτερα τον ηχο που κανει.
Ευχαριστω REALZEUS. -
Άλλο πράγμα το τρίξιμο και άλλο το ελαφρύ φσιτ-φσιτ από τα αμορτισέρ, το οποίο το έχω ακούσει σε πολλά VAG και το βρίσκω ως και χαριτωμένο.Αυτο το φσιτ αλεξανδρε ειναι απο αμορτισερ αεριου (αν το ακουγες πολυ εντονα) , αν και μια φορα ενας φιλος νομιζε οτι εχω κλαταρισμενο λαστιχο
Στο δικο μου ακουγεται πολυ εντονα οταν ρολαρω πανω απο εντονες ανωμαλιες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ναι, ξέρω Γιώργο. Και σε Leon 1.8 Tsi φίλου έτσι ακούγεται... πλάκα έχει!
-
Το οτι ακούγεται με ανοιχτά παράθυρα αρκετά έντονα και στο λάντρα θα πρέπει να με ανησυχεί;;
-
Ναι, ξέρω Γιώργο. Και σε Leon 1.8 Tsi φίλου έτσι ακούγεται...+1
γιατί σας φαίνεται παράξενο; Εγώ μια χαρά φυσιολογικό το βλέπω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, ξέρω Γιώργο. Και σε Leon 1.8 Tsi φίλου έτσι ακούγεται...
+1
γιατί σας φαίνεται παράξενο; Εγώ μια χαρά φυσιολογικό το βλέπω.
σου δινει και εναν premium αερα
Audi A1