-
Eχω να δω αρκετο καιρο περιπολικο Νισσαν Αλμερα,Νισσαν Πριμερα,Σιτροεν Ξαντια και Οπελ Αστρα 2ης γενιας.Αποσυρθηκαν στην πλειοψηφια τους η χρησιμοποιουνται μεχρι και σημερα κανονικα(τα περισσοτερα);
-
Yπαρχουν μερικα απο αυτα αλλα τα περισσοτερα εχουν αποσυρθει ,αστρα 2ης γενιας ειναι πολυ δυσκολο να βρεις σε σχεση με τα αλλα μη ξεχναμε οτι το 95 τα πηρε η ΕΛ.ΑΣ.Το θεμα ειναι να παρουν νεα οχηματα και να ξεφυγουν απο σιτροεν χαθηκαν τα αλλα δηλαδη?
-
Απο ποια αποψη λες να πανε και σε αλλες μαρκες..Με διαγωνισμο (θα πεφτει και μιζουλα βεβαια...) δε τα παιρνουν..?
-
τι τα κανουν τα μπατσικα οταν τα αποσυρουν?scrap? ή τα πουλανε
-
Jap Power,
Mαγκα,εγω μιλαω για τα 2ης γενιας Αστρα,τα οποια αγοραστηκαν τελευταιο τριμηνο του 1999 και το πρωτο τριμηνο του 2000,σαν κι'αυτο εδω:http://img215.imageshack.us/img215/4982/greekpolicestation.jpg
(ειναι το περιπολικο πισω απο το σκουρο μπλε Ξαρα,το αλλο περιπολικο διπλα στο κουβουκλιο ειναι Ξαρα),ενω εσυ μιλας για το 1ης γενιας ανανεωμενο Αστρα,το οποιο αγοραστηκε τελευταιο τριμηνο του 1995 και το πρωτο τριμηνο του 1996,σαν κι'αυτο εδω:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Greece_Police_Car.jpg
Να σημειωσω οτι τα περισσοτερα Αστρα 1ης γενιας αποσυρθηκαν τελευταιο τριμηνο του 2003 και πρωτο τριμηνο του 2004,γι'αυτο πλεον τα πετυχαινεις σπανια(εχουν απομεινει λιγα Αστρα 1ης γενιας).Τωρα για τα Πριμερα και τα Ξαντια δεν ξερω,αλλα τα Αλμερα και τα 2ης γενιας Αστρα που ανεφερα παραπανω μεχρι και σημερα δεν εχουν αποσυρθει(στην πλειοψηφια τους)και χρησιμοποιουνται κανονικα.Αν ομως δεν ειναι ετσι το πραγμα,ποτε αποσυρθηκαν(τα περισσοτερα)Αλμερα,Πριμερα,Αστρα 2ης γενιας,Ξαντια?Παντως τα Πριμερα αγοραστηκαν τελευταιο τριμηνο του 1997 και πρωτο τριμηνο του 1998,τα Ξαντια αλλα και τα Αλμερα τελευταιο τριμηνο του 1998 και πρωτο τριμηνο του 1999 και τα 2ης γενιας Αστρα τελευταιο τριμηνο του 1999 και πρωτο τριμηνο του 2000(τα Αστρα 2ης γενιας ηταν τα τελευταια περιπολικα που αγοραστηκαν πριν ξεκινησει η επιδρομη Σιτροεν Ξαρα-Σκοντα Οκταβια).Οσον αφορα το αλλο θεμα,θελουμε καινουρια περιπολικα.Παντου εχουν μονο Σιτροεν Ξαρα και Σκοντα Οκταβια,και αντε να εχουν και κανα Αλμερα η κανα Ξαντια... -
Kαι κατι ακομα(ασχετο βεβαια,αλλα θελω μια απαντηση)
Παλιοτερα θυμαμαι κατι ταξι VW Passat 3ης γενιας,Opel Vectra 1ης γενιας,Seat Toledo 1ης γενιας,Mitsubishi Lancer 4ης γενιας κλπ.Ξερει κανεις τι απεγιναν;Γιατι εχω να δω πολυ καιρο.Παντως,το μονο ταξι απ'αυτα που υπαρχει μεχρι και σημερα ειναι το τελευταιας γενιας Toyota Carina. -
Ο χρήστης Dimitris94 έγραψε:
Kαι κατι ακομα(ασχετο βεβαια,αλλα θελω μια απαντηση)
Παλιοτερα θυμαμαι κατι ταξι VW Passat 3ης γενιας,Opel Vectra 1ης γενιας,Seat Toledo 1ης γενιας,Mitsubishi Lancer 4ης γενιας κλπ.Ξερει κανεις τι απεγιναν;Γιατι εχω να δω πολυ καιρο.Παντως,το μονο ταξι απ'αυτα που υπαρχει μεχρι και σημερα ειναι το τελευταιας γενιας Toyota Carina.εχουν καταληξει στην επαρχια με κανονικες πινακιδες οπου επιτρεπεται η πετρελαιοκινηση.Στα πιο πολλα μονο οι πινακιδες εχουν αλλαχτει και εχουν σβησει τα τηλεφωνα ή σηματα των ταξι
-
Τέλη 1989-αρχές 1991 στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου είχα πετύχει πάμπολλες φορές Mercedes 220 D (αυτό που κυκλοφορούσε κατά κόρον σαν ταξί) που ανήκε στην Τροχαία Ελευσίνας.
Η κύρια χρησιμότητά του ήταν να... μπαίνει μπροστά (με φάρους, σειρήνες, φλας και τα σχετικά) όταν τέλειωνε η μονοδρόμηση, για να είναι αυτό που θα φάει τη μπόρα από τον αντίθετα ερχόμενο που δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι η μονοδρόμηση είχε σταματήσει και το αντίθετο ρεύμα δίνονταν κανονικά στην κυκλοφορία ...
Πίσω του πάντα (μα ΠΑΝΤΑ) ακολουθούσαν 2 νταλίκες δίπλα δίπλα, με φουλ φώτα-αλαρμ κλπ.
Για να σταματήσω να το βλέπω, μάλλον στάθηκε άτυχο... -
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Το θεμα ειναι να παρουν νεα οχηματα και να ξεφυγουν απο σιτροεν χαθηκαν τα αλλα δηλαδη?Tωρα που χωρισε η μιλενα με τον συγγελιδη κατι μπορει να γινει
τι τα κανουν τα μπατσικα οταν τα αποσυρουν?scrap? ή τα πουλανε
Πρωτα οδδυ κι αν δεν βρεθει να τα παρει κανεις πανε για σκραπ .......
Ενας γνωστος πηρε μια xantia 2 μπατσικια και του ειχαν αφησει και την σειρηνα επανω -
Περιπολικο Mercedes Benz 220D ΔΕΝ υπηρχε.Σαν πολιτικο της Τροχαιας μπορει να υπηρχε,αλλα σαν περιπολικο σιγουρα οχι.Μεχρι το 1989-1990 υπηρχαν σαν περιπολικα:Το Μιτσουμπισι Γκαλαντ(1984,1985),το Μιτσουμπισι Λανσερ(1985),το Νταιχατσου Τσαρμαντ(1985),το Νισσαν Σαννι Ν12(1985)και το Νισσαν Σαννι Ν13(1989).Το 1991 προστεθηκαν το Νισσαν Σαννι Ν14,το Ρενω 19 Τσαμαντ,το Βολβο 460 και το 1ης γενιας Οπελ Βεκτρα...
-
Και μια φωτογραφια απο αστυνομικο Τζιπ Γκραντ Τσεροκι(οι προμηθειες εγιναν περιπου τελη 1995-αρχες 1996):
http://img169.imageshack.us/img169/5968/imageqz.jpg -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ενας γνωστος πηρε μια xantia 2 μπατσικια και του ειχαν αφησει και την σειρηνα επανωBlues Brothers φάση.
-
Και μια φωτογραφια απο αστυνομικο Τζιπ Γκραντ Τσεροκι(οι προμηθειες εγιναν περιπου τελη 1995-αρχες 1996):
http://img169.imageshack.us/img169/5968/imageqz.jpgpολυ τρομακτικο περιπολικο..
ειδικά αν σε πάρει από πίσω -
προχτες ειδα ενα νέο σκουντα οκταβια με πολύ διακριτικό φάρο!
-
Περιπολικο Mercedes Benz 220D ΔΕΝ υπηρχε.Σαν πολιτικο της Τροχαιας μπορει να υπηρχε,αλλα σαν περιπολικο σιγουρα οχι.Μεχρι το 1989-1990 υπηρχαν σαν περιπολικα:Το Μιτσουμπισι Γκαλαντ(1984,1985),το Μιτσουμπισι Λανσερ(1985),το Νταιχατσου Τσαρμαντ(1985),το Νισσαν Σαννι Ν12(1985)και το Νισσαν Σαννι Ν13(1989).Το 1991 προστεθηκαν το Νισσαν Σαννι Ν14,το Ρενω 19 Τσαμαντ,το Βολβο 460 και το 1ης γενιας Οπελ Βεκτρα...Εγώ πάντως είμαι σίγουρος οτι έχω προσπεράσει με πολλά κατά λάθος πριν από χρόνια κοντά στην Μαλακάσα mercedes station W123 περιπολικό με πολύ μεγάλο φάρο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Περιπολικο Mercedes Benz 220D ΔΕΝ υπηρχε.Σαν πολιτικο της Τροχαιας μπορει να υπηρχε,αλλα σαν περιπολικο σιγουρα οχι.Μεχρι το 1989-1990 υπηρχαν σαν περιπολικα:Το Μιτσουμπισι Γκαλαντ(1984,1985),το Μιτσουμπισι Λανσερ(1985),το Νταιχατσου Τσαρμαντ(1985),το Νισσαν Σαννι Ν12(1985)και το Νισσαν Σαννι Ν13(1989).Το 1991 προστεθηκαν το Νισσαν Σαννι Ν14,το Ρενω 19 Τσαμαντ,το Βολβο 460 και το 1ης γενιας Οπελ Βεκτρα...
Εγώ πάντως είμαι σίγουρος οτι έχω προσπεράσει με πολλά κατά λάθος πριν από χρόνια κοντά στην Μαλακάσα mercedes station W123 περιπολικό με πολύ μεγάλο φάρο.
Mercedes-Benz T200
Αυτό θα πέρασες..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι σίγουρος οτι έχω προσπεράσει με πολλά κατά λάθος πριν από χρόνια κοντά στην Μαλακάσα mercedes station W123 περιπολικό με πολύ μεγάλο φάρο.
Mercedes-Benz T200
Αυτό θα πέρασες..
Αυτο ρε φίλε και ευτυχώς που δεν με κυνήγησαν!
Καλά τι πάνε και παίρνουν σπάνια αυτοκίνητα για να μας μπερδεύουν?
Άσε και που από πλευρά συντήρησης δεν έχει λογική -
Aυτο το Μερσεντες Μπενζ Στεισον Βαγκον το ειχαν αγορασει απο τον Ο.Δ.Δ.Υ.(μικρες ποσοτητες βεβαια).Απο τον Ο.Δ.Δ.Υ. ειχαν αγορασει και μια BMW 730(η φωτογραφια υπαρχει στη σελιδα 39).
-
Χθες το απογευμα πετυχα στην Αθηνων-Κορινθου περιπολικο Νισσαν Πριμερα GT(το 2λιτρο με τους 150 ιππους,σαν κι'αυτο εδω http://www.policeworldwide.com/pictures ... c7ml0e.jpg)και απο πισω ακολουθουσε ενα ασθενοφορο Φορντ Τρανσιτ(αυτα που αγοραστηκαν γυρω στο '96-'97,σαν κι'αυτο εδω http://www.fire.gr/portal/images/photos ... 3/ambu.jpg)
-
Στα Τιρανα Octavia και fabia.
Αυτοκίνητα Αστυνομίας